Lunar Sweden Omdömen

9 505
TrustScore 4.5 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Ser man på 1 730 recensioner, recensenterna hade en enastående upplevelse med det här företaget. Många kunder är mycket nöjda med personalens hjälpsamhet, vänlighet och professionella bemötande, vilket gör interaktionerna smidiga och effektiva. De framhåller ofta snabba svarstider och en effektiv hantering av ärenden, vilket bidrar till en enkel kommunikation och användarupplevelse. Tjänsterna beskrivs som utmärkta, särskilt för nya företag, med snabba processer och ett användarvänligt gränssnitt som underlättar den totala upplevelsen. Vissa kunder upplevde dock att ansökningsprocessen var krånglig och långdragen, med upprepade frågor och betydande fördröjningar i att öppna konton. Andra nämnde problem med kundtjänstens svarstider, bristande engagemang eller att medel hölls inlåsta utan tydlig återkoppling, vilket skapade frustration.

Ämnen som oftast nämns

Staff

Människor rapporterar positiva upplevelser med personalen, som beskrivs som mycket hjälpsam, tålmodig och... Se mer

Customer service

Recensenter nämner positiv feedback om kundtjänsten, där många uppskattar den snabba och hjälpsamma... Se mer

Service

Konsumenter uttrycker stor tillfredsställelse med den service de har fått, och beskriver den som snabb,... Se mer

User experience

Kunder hade positiva upplevelser med användarupplevelsen, och många beskriver den som smidig, enkel och... Se mer

Response time

Användare beskriver positiva interaktioner med svarstider, där många uppskattar snabb och professionell... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Nyligen blivit kund hos Lunas och upplevelsen började med frågor om deras SASkort och hur det funkar med deras konton osv. Deras support är otroligt hjälpsamma och trevliga. Snabbt svar via deras ch... Se mer

Mycket bra bemötande och snabb återkoppling genom hela processen. Cornelius har varit tydlig med vilken information som behövts och har hanterat ärendet professionellt och effektivt. Kommunikationen h... Se mer

Som ny företagare av en mindre verksamhet är jag väldigt tacksam för Lunar! Vid start och i början innan man riktigt kommit igång är resurserna knappa och Lunar gör det möjligt att ändå öppna företags... Se mer

Lunar bank har varit en bra bank leverantör för nya företag. Personalen är väldig hjälpsam och tålmodig. Emilia var den som hjälpte mig och gjorde det enkelt för mig att ha en bra upplevelse. 100% r... Se mer

1. Nr. 6 av de 12 bästa företagen i Bank
  2. Nr. 9 av de 12 bästa företagen i Finansiellt institut

Lunar’s banking app makes managing your spending, budget and savings easy with its sublime user experience for both personal and business finance.

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

10 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Alla omdömen

(9 505)

1 754 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Snabb hjälp och service utav Bästa…

Snabb hjälp och service utav Bästa Niklas

Hej Jenny,

Tack för dina fina ord! Vi blir glada att höra att Niklas kunde ge dig snabb hjälp och service – jag har framfört din hälsning till honom.

Alva

Jag var naiv och flyttade privat och 3…

Jag var naiv och flyttade privat och 3 företag till Lunar.
Nu 4 månader senare inser jag vilken otroligt omogen bank detta är. Det är smilies och pling och plong men dessvärre haltar det gravt när det kommer till funktioner.

Betalningar försvinner, blir dubbla. Värst av allt är dock att lunar stoppat en påfyllning av mitt revolutkort och sitter bara på pengarna 40.000kr utan att kommunicera. Det har gått en vecka nu utan att de svarar eller lämnar pengarna åter. Man blir behandlad som terrormisstänkt med sin månadslön konfiskerad utan möjlighet till att få någon återkoppling.

Efter 8 dagar fick jag tillbaka mina pengar med hot om att jag inte får föra över pengar till och från kontot för då blir jag avstängd som kund. Jag har aldrig varit med om något liknande på en bank och är 45år.

Hej Henrik,

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension. Vi är verkligen ledsna över att du inte har fått den hjälp du behöver och vi vill självklart hjälpa dig med detta.

Vi förstår att det kan vara frustrerande när överföringar inte går smidigt, och vi ber om ursäkt för eventuella besvär som detta har orsakat.

Tack för att du återkom med dina kontaktuppgifter så vi fick möjlighet att nå ut till dig och undersöka ärendet närmre, och vi fortsätter konversationen i appen. Du är självklart även välkommen att ringa in till oss på 0105558505 och fråga efter mig.

Väldigt smidigt o trevligt

Väldigt smidigt o trevligt

Hej Mirza,

Tack för ditt omdöme! Vi blir glada att höra att du upplevde oss som smidiga och trevliga – det är precis det vi strävar efter.

Alva

Vi kunde iofs inte lösa problemet…

Vi kunde iofs inte lösa problemet tillfullo (debitering på ett virtuellt kort på SL trots att jag inte vari i Stockholm vid debiteringstillfället), men det var ett väldigt fint bemötande.
Mycket nöjd.
Ska gå vidare med en reklmation.
Anders

Hej Anders,

Tack för dina fem strålande stjärnor! Vi är glada att höra att bemötandet var fint.

Vi hoppas att reklamationen löser sig på bästa sätt – hör gärna av dig till oss på 010 555 85 05 eller via chatten i Lunar-appen om du behöver ytterligare hjälp längs vägen.

Alva

Man blir vägledd hela vägen

Man blir vägledd hela vägen när man behöver bank-intyg.
Eric önskade att jag nämnde honom, så det gör jag nu; han verkar trevlig ;-)

Hej Andreas,

Tack för dina fina ord! Vad kul att Eric kunde vägleda dig hela vägen – och självklart framför jag din hälsning till honom 😊

Alva

Astrid och Saga var mycket hjälpsamma

Astrid och Saga var mycket hjälpsamma. Det enda som tog tid var deras kollegor på IT antar jag, som tog flera månader på att svara dem på deras förfrågan. Men själva kundtjänsten har varit jätte bra och bett om ursäkt för att ej ge svar än etc.

Hej Clint,

Tack för ditt omdöme och för att du delar din upplevelse med oss! Vi blir glada att höra att Astrid och Saga kunde ge dig ett bra bemötande – jag har framfört din hälsning till dem båda.

Vi tar även med din feedback om väntetiden och jobbar kontinuerligt för att förbättra våra interna processer.

Alva

Jag är mycket nöjd med den service jag…

Jag är mycket nöjd med den service jag har fått. Jag uppskattar den snabba hjälpen och det trevliga bemötandet. Stort tack för all hjälp

Hej Mohamed,

Tack för dina fina ord! Vi blir glada att höra att du är så nöjd med vår service – snabb hjälp och trevligt bemötande är precis det vi strävar efter.

AI garbage included

AI garbage included. Svårt att få mänsklig kontakt.

Hej Linus,

Tack för att du delar din upplevelse med oss – det är just genom feedback som vi förstår hur vi kan bli bättre.

Det ska självklart inte vara svårt att nå oss. Vår AI finns där för att ge snabba svar på enklare frågor, men när den inte kan hjälpa ska ärendet gå vidare till en mänsklig agent. Att det inte verkar ha hänt i ditt fall vill vi gärna titta närmre på – och se till att det inte upprepas.

Du kan, utöver chatten i appen, även nå oss på 010 555 85 05 varje måndag-fredag 09-16.

Jag har efterfrågat dina kontaktuppgifter här på Trustpilot så att jag kan nå ut till dig och får en möjlighet att undersöka vad som hänt i ditt ärende med oss. Du är också varmt välkommen att kontakta oss på 010 555 85 05 eller via chatten i Lunar-appen och fråga efter mig, så hjälper jag dig personligen.

Ser fram emot att höra från dig!

Smidigt o enkelt kort

Smidigt o enkelt kort

8 juni 2026

Hej Martin,

Tack för ditt omdöme! Det ska vara enkelt att hantera sin ekonomi – därför är det extra kul att se att du uppskattar appen och kortet.

Alva

Quick Answer Great Features and Ease of…

Quick Answer Great Features and Ease of Use of the App

8 juni 2026

Hi Wala,

Thank you for your kind words! We're glad to hear you enjoy the app and find it easy to use – that's exactly what we strive for.

We look forward to having you with us on our journey!

Best regards,

Snabb och smidig service

Hej Jennica,

Tack för ditt omdöme! Snabb och smidig service är något vi alltid strävar efter – kul att se att du är nöjd!

Alva

Tack Emilia för bra service och snabb…

Tack Emilia för bra service och snabb hjälp. Jag är mycket nöjd!

Hej Mohamed,

Tack för dina fina ord! Vi blir glada att höra att du är så nöjd och att Emilia kunde ge dig snabb och bra hjälp – jag har framfört din hälsning till henne.

Alva

Snabbt och trevligt bemötande!

Hej Anna,

Tack för ditt omdöme! Vi blir glada att höra att du upplevde bemötandet som snabbt och trevligt – det är precis det vi strävar efter.

Mycket bra 👍

Mycket bra 👍

Hej Bassam,

Tack för ditt omdöme! Vi blir glada att höra att du är så nöjd 🙌

Alva

Eric på lunar har varit extremt snabb…

Eric på lunar har varit extremt snabb på att besvara och hantera mitt ärende angående företagskonto. Rekommenderar starkt

Svar från Lunar Sweden

Hej Adam, & varmt välkommen till Lunar Business!

Tack för dina fina ord! Vi är väldigt stolta över våra handläggare som alltid sätter kunden i fokus – kul att Eric kunde hantera ditt ärende så snabbt och smidigt. Jag har framfört din hälsning till honom.

Vi ser fram emot att ha med dig och ditt företag på vår resa!

Alva

Som företagare/startup är det super…

Som företagare/startup är det super viktigt med snabb service.Och det precis det man får hos Lunar. Tack snälla Saga att Bankintyg levereras snabbare än någon annan bank i Sverige just nu!!!

12 juni 2026

Svar från Lunar Sweden

Hej Carita, & varmt välkommen till Lunar Business!

Tack för dina fina ord! Vi förstår hur viktigt det är med snabb service som företagare – och vi blir superglada att höra att Saga kunde leverera precis det. Jag har framfört din hälsning till henne.

Vi ser fram emot att ha med dig och ditt företag på vår resa!

Alva

Medarbetare Lina gjorde ett riktigt bra…

Medarbetare Lina gjorde ett riktigt bra och professionellt arbete. Jag är väldigt tacksam för hennes hjälp och den kontakt vi hade i mitt ärende.

11 juni 2026

Hej Denise,

Tack för dina fina ord! Det gläder oss att Lina kunde hjälpa dig på ett så professionellt sätt – jag har framfört din hälsning till henne.

Alva

Mycket trevlig och professionellt möte…

Mycket trevlig och professionellt möte med Eric! En smidig och snabb process!

4 juni 2026

Hej Tomas,

Tack för dina fina ord! Vad kul att Eric kunde ge dig ett så trevligt och professionellt bemötande – smidig och snabb process är precis det vi strävar efter. Jag har framfört din hälsning till honom.

Vi önskar dig en fin måndag!

Snabb och bra service

Snabb och bra service!

Markus hjälpte till på ett bra sätt.

12 juni 2026

Hej Anders,

Tack för dina fina ord! Vad kul att se att Markus kunde hjälpa dig på ett så bra sätt – jag har framfört din fina hälsning till honom.

Vi önskar dig en fin måndag!

Alva

Tycker de har bra kundsupport och…

Tycker de har bra kundsupport och säljavdelning, har fått jättebra hjälp där flera gånger. Appen är mycket bättre än nån annan svensk bank som jag använt. Storbankerna behöver verkligen konkurrens av uppstickare som Lunar, men som kund väljer man ju också det som är bäst för ens behov - det tycker jag Lunar också är.

10 juni 2026

Hej Victor,

Tack för dina fina ord! Det gläder oss verkligen att höra att du uppskattar både vår kundsupport och appen – och att du känt dig väl omhändertagen vid flera tillfällen. Det ska vara enkelt att hantera sin ekonomi, oavsett bankstorlek.

Vi ser fram emot att ha med dig på vår resa!