Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik heb mijn bestelling op 19 juni geplaatst. Op 22 juni kreeg ik een e-mail dat mijn bestelling was verzonden, maar tot vandaag heb ik mijn pakket nog steeds niet ontvangen. Volgens PostNL is h... Se mer

Företagsinformation

1. Leverantör av rengöringsprodukter

Skrivet av företaget

Luman is een toonaangevende aanbieder van huishoudelijke apparaten die chemievrije schoonmaak mogelijk maakt. Geniet van eenvoudig onderhoud met onze duurzame schoonmaakoplossingen.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 75 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

4,4

Alla omdömen

39 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik heb mijn bestelling op 19 juni…

Volgens PostNL is het pakket nog niet door hen ontvangen of gescand. Ik heb ook een e-mail naar de klantenservice gestuurd, maar ik heb geen reactie gekregen.

Ik ben erg teleurgesteld over de communicatie. Ik wil graag weten waar mijn bestelling is en met wie ik contact kan opnemen.

Bestelnummer: #1831

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fijne stoomreiniger en goede service

Ik ben erg tevreden over de stoomreiniger van Luman. Het apparaat werkt prettig, warmt snel op en is handig in gebruik voor verschillende oppervlakken in huis. Vooral voor het opfrissen en reinigen zonder agressieve schoonmaakmiddelen vind ik het een fijne toevoeging. Ook de communicatie met Luman verliep prettig en professioneel. Al met al een goede ervaring!

25 juni 2026

Svar från Luman

Dankjewel voor je mooie review, Zeynep!

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de stoomreiniger van Luman en dat het apparaat prettig in gebruik is. Ook leuk om te lezen dat je vooral het schoonmaken zonder agressieve schoonmaakmiddelen als pluspunt ervaart, precies waar we het voor hebben ontwikkeld.

Mocht je in de toekomst nog tips nodig hebben of vragen hebben over het gebruik of accessoires, dan helpen we je graag verder.

Veel plezier met schoonmaken! 💜

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik heb de Luman Vlekkenreiniger A3 Pro…

Ik heb de Luman Vlekkenreiniger A3 Pro en ben er heel blij mee! Ik heb hem al voor van alles gebruikt. De vlekken in mijn kleed, de stoelen lekker opgefrist en een bijzettafeltje met aanslag moeiteloos schoon gekregen. Er zitten veel hulpstukken bij en een fles reinigingsmiddel. De levering was heel snel. Dus rondom tevreden.

29 maj 2026

Bedankt voor je mooie review, Anita! 😊

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de Luman Vlekkenreiniger A3 Pro. Geweldig dat je er al zoveel verschillende oppervlakken mee hebt kunnen reinigen, van kleding en stoelen tot een bijzettafeltje. Ook leuk om te lezen dat de meegeleverde accessoires en het reinigingsmiddel goed bevallen en dat de levering naar wens was.

Veel plezier met je A3 Pro en bedankt dat je jouw ervaring hebt gedeeld! ✨

Team Luman 🟣

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Top product, goede service en levering

Top product! Ik heb de Vlekkenreiniger Pro stoomreiniging gekocht en ben er super blij mee. Product voor echt goed aan en het belangrijkste, maakt geweldig schoon. De stoom- en waterfunctie maakt echt het verschil! Service en levering krijgen ook een 10!

Svar från Luman

Bedankt voor je mooie review! ⭐

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de Luman Vlekkenreiniger Pro. Geweldig dat je merkt hoeveel verschil de combinatie van stoom en warm water maakt en dat het resultaat aan je verwachtingen voldoet. Ook erg leuk om te lezen dat je onze service en levering zo waardeert.

Veel plezier met je aankoop en bedankt voor het vertrouwen in Luman!

Kelly
Team Luman 💜

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Meerdere apparaten getest, dit is de allerbeste!

Ik heb meerdere apparaten getest maar dit is de absolute winnaar! Over alle details is goed nagedacht . Alleen al de lengte van het snoer tot de afzuig buis. Laat staan dat deze ‘finally’ niet zoveel herrie maakt. Ook de combinatie tussen water en apart stoom is echt fantastisch. Ook het water wordt met dit apparaat evenredig verdeeld en ook goed bevochtigd. Dan nog het opzuigen van water! Top! Ik ben oprecht ontzettend fan en gebruik het overal van banken tot stoelen, ramen badkamer en vloer.

Svar från Luman

Dankjewel voor je uitgebreide review, Nathalie! Dit waarderen we echt enorm om te lezen!

Heel fijn om te horen dat je vooral de combinatie van stoom en water, de geluidsreductie en het opzuigen zo sterk vindt werken. Ook goed om te lezen dat de verdeling van het water en het gebruik op verschillende oppervlakken voor jou zo goed uitpakt, dat is precies waar we het product voor hebben ontwikkeld.

Liefs,

Vlekkenreiniger

De vlekkenreiniger is super fijn in gebruik! Alles is weer heerlijk schoon en ruikt fris. Aanrader!

Svar från Luman

Dankjewel voor je mooie review, dat waarderen we enorm!

Fijn om te horen dat de vlekkenreiniger zo prettig in gebruik is en dat je alles weer schoon en fris krijgt. Precies waar we het voor hebben ontwikkeld!

Liefs,

Onmisbaar apparaat

Superfijne ervaring met de vlekken reiniger van Luman. Het apparaat is zeer gemakkelijk in gebruik, en doet ook echt wat het belooft. Ik heb er al meerdere vervelende vlekken mee kunnen verwijderen. Het fijne vind ik ook dat je het apparaat voor diverse doeleinden kunt gebruiken zodat ik met dit ene apparaat al een heel eind kom met schoonmaken in huis. Vooral de stoomfunctie is inmiddels echt onmisbaar in mijn schoonmaak routine. Aanrader dus! 🫶🏼

21 juni 2026

Bedankt voor je mooie review, Michelle! 😊
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de vlekkenreiniger en dat deze echt onderdeel is geworden van je schoonmaakroutine.

We wensen je nog veel gemak en plezier met het apparaat en staan altijd klaar als je vragen hebt.

Zo’n fijn product

Zo’n fijn product. Je kan het echt in het hele huis gebruiken

8 juni 2026

Bedankt voor je mooie review, Lisanne! 😊

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met het product en dat je het door het hele huis kunt gebruiken. Daar hebben we het juist voor ontworpen. Veel plezier ermee en bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen!

Team Luman 💜

Nog niet getest maar snel binnen

Nog niet getest maar snel binnen

8 juni 2026

Svar från Luman

Bedankt voor je review, Astrid! Fijn om te horen dat het product snel binnen is gekomen. We hopen dat het goed bevalt zodra je de kans hebt gehad om het te testen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder. Veel plezier ermee! 😊

Luman

It look perfect, came in with double boxing which is good! I’m going to test it soon and leave another review on it!

12 maj 2026

Svar från Luman

Thank you for your kind review! We're happy to hear that the product arrived safely and that the double packaging was appreciated. We hope you'll enjoy using it, and we'd love to hear your thoughts once you've had the chance to test it. 😊

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Een hele fijne servicr van Lumanbrands…

Een hele fijne servicr van Lumanbrands gehad. Ik kreeg een geopende en gebruikte handstomer binnen, contact gehad en gelijk hadden ze een nieuwe opgestuurd! Echt een super service! Heel fijn contact gehad. Ik raad Lumanbrands zeker aan!

22 april 2026

Svar från Luman

edankt voor je mooie review! 😊
Wat vervelend dat je in eerste instantie een gebruikt product hebt ontvangen, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Fijn om te horen dat we het snel voor je hebben kunnen oplossen en dat je onze service zo positief hebt ervaren.
Nogmaals dank voor je vertrouwen en veel plezier met je nieuwe handstomer!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Happy! Super goed reinigde echt alle vuil en…

Super goed reinigde echt alle vuil en vlekken weg super blij mee! Met veel kinderen is dit echt handig voor mij

23 april 2026

Svar från Luman

Bedankt voor je leuke review! 😊
Wat fijn om te horen dat de reiniger zo goed werkt en alle vuil en vlekken moeiteloos verwijdert. En helemaal mooi dat het met kinderen in huis zo’n verschil maakt!
Veel plezier ermee en bedankt voor je vertrouwen in Luman!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede service, ben zeer tevreden van vlekkenreiniger

31 mars 2026

Bedankt voor je review! 😊

Super om te horen dat je zo tevreden bent met onze vlekkenreiniger en service. Daar doen we het voor!

Veel plezier met je aankoop en mocht je nog vragen hebben, dan staan we altijd voor je klaar. 💜

Top bediening snelle reactie

Top bediening snelle reactie en oplossing.

Er zat ineens een schuur in de darm en Luman gecontracteerd en ze waren heel snel om te antwoorden, vlot vriendelijk en ook oplossings gericht.
👌💯 wat een service
Nogmaals dank voor jullie goede service en vriendelijkheid

6 april 2026

Svar från Luman

Bedankt voor je mooie woorden!

Wat vervelend dat er een scheur in de darm zat, maar fijn om te horen dat we je snel en goed hebben kunnen helpen. We doen altijd ons best om snel te reageren en met een passende oplossing te komen, dus het is super om te lezen dat je dat zo hebt ervaren.

Nogmaals dank voor je vertrouwen in Luman en veel plezier met je aankoop!

Snelle verzending

Snelle verzending. Goed product! Blij met deze aankoop!

26 mars 2026

Svar från Luman

Bedankt voor je mooie review! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent met zowel de snelle verzending als het product. Veel plezier met je aankoop!

Super!

Doet wel super

18 mars 2026

Svar från Luman

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat het product zo goed bevalt 😊 Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan helpen we je graag.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Ik kan de temperatuur niet regelen

Ik kan de temperatuur niet regelen. Ik heb de C3. Zie ik iets over het hoofd?

11 mars 2026

Svar från Luman

Beste Ada, dat klopt inderdaad 😊 De handstoomreiniger werkt met één vaste stoomtemperatuur en is dus niet handmatig in te stellen. Dit is bewust zo ontworpen voor een optimale en veilige reiniging. Mocht je twijfelen over het gebruik op een bepaald oppervlak, dan denken we natuurlijk graag met je mee!

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Not recommended with so price

The steam container is too small..
Too hard to get los when you want use another item for another functie
Also drop water after using the steam apparatuur

3 februari 2026

Svar från Luman

Thank you for your feedback! We’re sorry to hear the product did not fully meet your expectations.

The handheld steam cleaner is designed to be compact, which means the water tank is smaller, but it allows for faster heating and easier handling. Switching accessories can feel a bit stiff at first, but this usually becomes smoother with regular use.

Some water droplets after use can occur due to condensation in the hose or nozzle. We recommend releasing the remaining steam after use to minimize this.

If you’d like, we’re happy to help you get the best experience out of the product!

Mijn ervaring

Hele duidelijke uitleg hoe het apparaat werkt. Heel handig in gebruik. (Vooral ook fijn dat er een lang snoer aan zit)
Verschillende "opzetborstels " om te kiezen welke je wil/kan gebruiken . (Gelijk ook een opbergzak erbij om deze bij elkaar te houden)
Ook een pluspunt dat je de temperatuur kan regelen van het water.
Ik ben echt tevreden over het apparaat.

7 januari 2026

Svar från Luman

Wat een fijne en uitgebreide review, dank je wel! Super om te horen dat de uitleg duidelijk is en dat het apparaat zo prettig in gebruik is. Leuk dat je ook de lange snoer, de opzetborstels en de temperatuurregeling benoemt — precies waar we veel aandacht aan besteden. Heel veel plezier met het apparaat en als je nog vragen hebt, helpen we je graag!

Top apparaat

Top apparaat! Erg tevreden mee, maakt schoonmaken een stuk gemakkelijker. Snelle en goede service.

6 januari 2026

Svar från Luman

Dank je wel voor je fijne review! Super om te horen dat het apparaat zo goed bevalt en dat onze service aan je verwachtingen voldeed. Veel schoonmaakplezier en mocht je ons nodig hebben, we staan voor je klaar!

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.