weloveholidays Omdömen

1 519
TrustScore 4 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

What I really liked was that everything on the website was explained very clearly. It was very easy to book a great vacation, and the photos perfectly matched the actual accommodations. I thought th... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dit jaar op vakantie geweest met love holidays en alles was goed geregeld vandaar weer geboekt voor volgend jaar. Ook de verschillende betaalmethodes zijn perfect dat je kunt kiezen wat jou op dat... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede site en top prijzen tov andere aanbieders! Hotel al geweest dus weten waar wij terecht komen! Boeking top, nú natuurlijk nog afwachten met tickets, stoelen boeken!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ons hotel ging dicht tijdens onze vakantie. We werden geplaatst in een veel minder luxe hotel 50 minuten lopen van de plek waar we wilden zijn. Ook dit hotel ging sluiten dus het eten werd steeds mind... Se mer

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(1 519)

1 414 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We kregen de beste prijs

We kregen de beste prijs, het boeken gaat makkelijk en ook de communicatie erna is goed. Aanrader!

Beste Klant,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling!

Het doet ons goed om te horen dat u onze scherpe prijzen, het gemakkelijke boekingsproces en onze communicatie waardeert.

We zijn blij dat u ons aanbeveelt en we hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

Het vakantie gevoel

Van start tot eind vriendelijk en behulpzaam.
Het relaxed gevoel was er, door vooral benadering, van aĺe personeel, vooral in het hotel

9 september 2026

Beste Aleida,

Hartelijk dank voor deze mooie recensie! Wat fijn om te horen dat je je verblijf van begin tot eind als vriendelijk en behulpzaam hebt ervaren. We zijn erg blij dat ons personeel, en in het bijzonder ons team in het hotel, heeft bijgedragen aan een ontspannen gevoel.

We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen en we hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

Good trip

Good trip. Nice hotel. Transfer oke. With transfer be one time en call when there 2 minuten late. Information is not always right.

4 september 2026

Dear Erik,

Thank you for your feedback, and we're glad to hear you enjoyed your trip and the hotel.

We are sorry to hear that the transfer experience and the information provided did not fully meet your expectations. Please accept our apologies for the confusion regarding the transfer and any inaccuracies in the information provided.

Thank you for taking the time to share your experience so that we can continue to improve.

Best regards,

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Boeking en prijs zijn prima

Goede prijs, makkelijk boeken. Hopelijk blijft de ervaring goed; dus tot en met vertrek en weer thuiskomst

Beste Fiona,

Bedankt voor uw positieve beoordeling!

Fijn om te horen dat u onze prijzen en het boekingsproces als prettig heeft ervaren.

Wij begrijpen uw hoop op een zorgeloze reis van begin tot eind. Ons team doet er alles aan om ervoor te zorgen dat uw volledige vakantie, inclusief uw vertrek en thuiskomst, soepel verloopt. Wij kijken ernaar uit om u een fantastische ervaring te bezorgen.

Mocht u voor of tijdens uw reis vragen hebben, staan wij uiteraard voor u klaar.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Omdat het zo snel en goed is geregeld…

Omdat het zo snel en goed is geregeld allemaal,en ook fijn dat je in termijnen kunt betalen

Beste Mark,

Hartelijk dank voor je positieve recensie! Wat fijn om te horen dat alles snel en goed voor je is geregeld. We vinden het ook goed om te vernemen dat onze mogelijkheid om in termijnen te betalen bijdraagt aan een zorgeloze ervaring voor je.

We stellen je feedback zeer op prijs en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Gemakkelijk te boeken

17 augusti 2026

Beste Larissa,

Hartelijk dank voor je review!

Fijn om te horen dat het boeken soepel is verlopen. Wij streven er altijd naar om het boekingsproces zo makkelijk mogelijk te maken.

We hopen dat je geniet van je reis!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goed bedrijf met duidelijke prijzen en…

Goed bedrijf met duidelijke prijzen en een goede klantenservice. Hier boeken is echt aan te raden en veelal voordeliger dan elders.

28 augusti 2026

Beste Rob,

Hartelijk dank voor uw geweldige review.

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze heldere prijzen, de klantenservice en onze scherpe tarieven. Bedankt voor de mooie aanbeveling.

Graag tot een volgende reis.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

zwangere vrouw en kind aan lot overgelaten

Update nav reactie Weloveholidays op dit bericht; er is wel degelijk een klacht telefonisch als ook via de boekingspagina ingediend. vreemd dat wordt gezegd dat deze boeking niet bekend is en er geen kind op de boeking stond. Verwonderlijk aangezien ze wel normaal de heenreis hebben uitgevoerd voor 2 volwassenen en 1 kind van 9 jaar oud. En dat de vlucht niet vermeld staat als gemist zou kunnen komen omdat de koffers wel degelijk ingecheckt zijn en ook al in het vliegtuig waren ingeladen.Deze zijn door Ryanair weer uit het vliegtuig gehaald. De vlucht was vertraagd want de boarding tijd was te laat gestart door Ryanair. De persoon voor hun in de rij werd toegelaten tot de vlucht maar mijn zoon vriendin en kind mochten niet meer mee. De bagage claim labels zijn in ons bezit. We hebben vandaag via mail een reactie ontvangen dat we weer contact moeten opnemen met Ryanair. Dit laat maar eens en te meer zien dat weloveholidays geen enkele verantwoordelijkheid neemt.

mijn zoon stond met zijn zwangere vriendin en 9 jarige dochter bij de gate in Barcelona klaar om in te stappen bij Ryanair. Hun werd echter de toegang geweigerd door Ryanair zonder opgaaf van reden. De koffers werden uit het vliegtuig gehaald en ze werden aan hun lot overgelaten. De vraag op een schriftelijke verklaring werd beantwoord met die geven we niet.
Mijn zoon heeft direct contact opgenomen met weloveholidays en ze betreurden de situatie. Er zou contact worden opgenomen met wat te doen. Ryanair gaf aan dat de volgende vlucht over 2 dagen was. Sta je dan op het vliegveld in Barcelona met een zwangere vrouw en een kind van 9 jaar.
Helemaal overstuur werd ik gebeld en heb ik een vervangende vlucht kunnen boeken voor dezelfde vertrekdag. De auto stond echter in Charleroi en moest de volgende dag worden opgehaald. Na aankomst thuis in nederland was er nog steeds niets vernomen van weloveholidays. De volgende dag gebeld en er werd gezegd: o ja, ik heb het doorgezet. Vervolgens wordt er niets mee gedaan. De vervangende vlucht bedroeg 1078euro voor 3 personen. Na een klacht in te hebben gediend geeft weloveholidays aan dat we dit maar rechtstreeks met Ryanair moeten regelen. Waarom boek je dan überhaupt bij weloveholidays? Ryanair stuurt ons weer terug naar weloveholidays dus zo komen we niets verder. Dus, bezint eer gij begint met het boeken via Weloveholidays want van enige support is helemaal geen sprake!!

4 augusti 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw bericht.

Na aanleiding van uw review en de opgegeven gegevens, blijkt uit onze gegevens dat er geen problemen zijn geregistreerd op ons platform. De boeking behorende bij het opgegeven e-mailadres en telefoonnummer is zonder enige problemen of gemiste vluchten verlopen. Daarnaast staat er op deze boeking geen kind van 9 jaar oud vermeld.

Als u te laat arriveert bij de boardinggate, zal de luchtvaartmaatschappij u de toegang tot het vliegtuig weigeren om de vlucht op tijd te laten vertrekken.

Tijdens het initiële boekingsproces worden klanten doorverwezen naar een specifieke pagina van Ryanair, waar zij rechtstreeks akkoord gaan met de algemene voorwaarden van Ryanair. Hiermee bevestigt u dat wij de vluchtuitvoering niet beheren.

Aangezien Ryanair werkt als een zelfbeheerde luchtvaartmaatschappij, dienen eventuele formele claims of verzoeken met betrekking tot de vluchtuitvoering rechtstreeks via de officiële ondersteuningskanalen van Ryanair te worden ingediend.

Good hotel and rooms

Good hotel and rooms. Nice people. Weloveholidays mails with updates, which is very nice,

5 september 2026

Dear Anne,

Thank you so much for your great review.

We're delighted to hear that you enjoyed the hotel, the friendly service, and our updates leading up to your trip. Keeping you well-informed every step of the way is super important to us.

We hope to welcome you back for another wonderful holiday soon.

Kind regards,

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fijne site om te kijken voor je vakantie

Fijne site om te kijken, waar je naar toe wilt gaan op vakantie. De vakantie zelf boeken is ook perfect gegaan. Ik zou deze site zeker aanraden.

Beste Danielle,

Hartelijk dank voor deze fantastische review.

Geweldig om te horen dat u onze site zo fijn vindt om inspiratie op te doen en dat het boeken vlekkeloos is verlopen. Bedankt voor de mooie aanbeveling.

Alvast een hele fijne vakantie gewenst.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Makkelijke en duidelijke website met…

Makkelijke en duidelijke website met een groot aanbod reizen tegen scherpe prijzen.
Eenvoudig om hier een boeking te maken.

31 augusti 2026

Beste Jan,

Hartelijk dank voor uw mooie review.

Fijn om te horen dat u onze website helder en gebruiksvriendelijk vindt, en dat u geslaagd bent binnen ons scherp geprijsde aanbod. Daar doen we het voor.

Graag tot een volgende boeking.

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw fijne review.

Geweldig om te horen dat u zo goed geholpen bent door onze klantenservice. We staan altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Graag tot een volgende reis.

Makkelijk te boeken

Makkelijk te boeken. Overzichtelijke site. Heldere foto's.

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw mooie review.

Fijn om te horen dat het boeken zo makkelijk ging en dat de overzichtelijke site en heldere foto's u goed hebben geholpen bij uw keuze.

Alvast een hele fijne vakantie gewenst.

Overall, it's okay.

A vacation agency like any other.

26 augusti 2026

Hello Mario,

Thank you for taking the time to share your feedback.

We're pleased to hear that your overall experience was okay. At the same time, we always strive to provide more than just a standard service, so we appreciate your honest review. Your feedback helps us continue improving and delivering the best possible holiday booking experience for our customers.

We hope you had a wonderful trip and would be delighted to assist you again in the future.

Kind regards,

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Intuitive site en goede prijs kwaliteit…

Intuitive site en goede prijs kwaliteit verhouding

Hallo Rene,

Bedankt voor uw mooie review.

Wat fijn om te horen dat u onze website als intuïtief heeft ervaren en tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding. We streven ernaar om onze klanten een gebruiksvriendelijke ervaring en een uitstekende service te bieden.

Bedankt voor uw vertrouwen en we hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Niet boeken via loveholidays!

Wij hebben via loveholidays een pakketreis naar Hurghada geboekt. Onze vlucht was zo gepland dat wij rond 04:00 uur ’s nachts aankwamen, terwijl onze hotelkamer pas veel later beschikbaar is.

Inmiddels is het 09:30 uur en zitten wij al ruim vijf uur in het hotel zonder kamer. We hebben de hele nacht gereisd en kunnen niet slapen, douchen of even normaal bijkomen. Het hotel kan hier niets aan doen: zij hanteren simpelweg hun reguliere inchecktijd.

Onze ontevredenheid richt zich daarom volledig op loveholidays. Als aanbieder van een pakketreis weet je welke vluchten je verkoopt in combinatie met welke accommodatie en welke inchecktijden daarbij gelden. Wij vinden het onbegrijpelijk dat een reis zo wordt samengesteld dat klanten midden in de nacht aankomen en vervolgens urenlang zonder kamer zitten.

Als wij vooraf duidelijk hadden geweten dat we na aankomst mogelijk tot de middag zonder kamer zouden zitten, hadden we hier rekening mee kunnen houden of een andere reis kunnen kiezen.

Het gevolg is dat onze vakantie begint met uren wachten in plaats van uitrusten en genieten. Voor een pakketreis waarvoor wij gewoon de volledige prijs hebben betaald, vinden wij dit bijzonder slecht geregeld.

We hebben inmiddels contact opgenomen met loveholidays en verwachten dat zij verantwoordelijkheid nemen voor de manier waarop deze pakketreis is samengesteld en met een passende oplossing of compensatie komen.

Voor ons is dit in ieder geval een zeer teleurstellende start van de vakantie en geen goede eerste ervaring met loveholidays.

29 augusti 2026

Hallo Chess,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat de start van uw vakantie niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.

Wij begrijpen dat het vervelend is om na een nachtvlucht te moeten wachten voordat u gebruik kunt maken van uw hotelkamer. Wij willen echter graag toelichten dat deze boeking volledig online door uzelf is samengesteld. Tijdens het boekingsproces waren zowel de vluchtgegevens als de informatie over het hotel, waaronder de reguliere inchecktijd, duidelijk beschikbaar op onze website.

De door u gekozen vluchten en accommodatie zijn door u zelf gecombineerd. Hierdoor kan het voorkomen dat een vlucht vroeg in de ochtend arriveert, terwijl hotels kamers volgens hun normale incheckprocedures pas later op de dag beschikbaar stellen. Dit is een gebruikelijke werkwijze binnen de reisbranche en valt buiten de invloed van weloveholidays.

Omdat alle relevante informatie vooraf beschikbaar was tijdens het maken van de boeking, kunnen wij in dit geval helaas geen compensatie aanbieden. Uiteraard vinden wij het jammer dat dit invloed heeft gehad op uw eerste vakantie-ervaring.

Wij hopen desondanks dat u inmiddels van uw kamer gebruik kunt maken en dat u verder een fijne en ontspannen vakantie heeft in Hurghada.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

alles was lekker snel geregeld en ze…

alles was lekker snel geregeld en ze hadden een hele leuke aanbieding.

Hallo Roger,

Bedankt voor uw mooie review.

Wat fijn om te horen dat u onze klantvriendelijkheid heeft ervaren en dat alles snel geregeld was. Ook leuk om te lezen dat u blij was met onze aanbieding. We waarderen uw feedback enorm en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier gewenst.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Het was allemaal goed en snel geregeld…

Het was allemaal goed en snel geregeld en dat is iets wat ik wel kan waarderen. Hoop dat de reis ook goed verloopt!

5 september 2026

Hallo Leon,

Bedankt voor uw mooie review.

Wat fijn om te horen dat alles goed en snel geregeld was. We begrijpen helemaal dat een vlotte afhandeling veel waardering oproept, en we zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen. We hopen natuurlijk ook dat uw reis net zo soepel en prettig verloopt.

Alvast een fantastische reis gewenst en bedankt voor uw vertrouwen.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

De hele informatie namens jullie is zo…

De hele informatie namens jullie is zo goed en duidelijk en nieuw waar we zo blij mee zijn om in termijnen te kunnen betalen echt iets heel moois en daar zijn we blij mee ,dank u wel

Hallo R Douglas,

Bedankt voor uw mooie review.

Wat fijn om te horen dat onze informatie duidelijk en overzichtelijk voor u is en dat de mogelijkheid om in termijnen te betalen zo goed bevalt. We zijn blij dat we u hiermee hebben kunnen helpen.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier gewenst.

Ongeschikt voor zakelijke reizen

Er wordt niet vermeld dat je geen factuur krijgt waarop de btw staat. Als je belt blijven ze herhalen dat ze dat niet doen en willen niet proberen je alsnog te helpen.
Zakelijke reizen met we love holidays zijn hierdoor een no go.

Beste Nanja,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We begrijpen uw frustratie volkomen; voor uw zakelijke administratie is een correcte btw-factuur essentieel, en het spijt ons oprecht dat u hierover geen duidelijkheid heeft gekregen via onze klantenservice.

Graag willen wij verduidelijken waarom wij geen btw-facturen verstrekken: Loveholidays heft geen btw over de boekingen die wij aanbieden. Omdat er over onze boekingen geen belasting wordt berekend, kunnen wij helaas geen facturen met btw-specificaties opstellen.

Wij begrijpen dat dit voor zakelijke reizigers onhandig kan zijn en wij bieden onze excuses aan voor de onduidelijkheid die hierover is ontstaan tijdens uw contact met onze collega's. Wij nemen uw feedback zeer serieus en zullen kijken hoe wij dit duidelijker kunnen communiceren naar onze zakelijke klanten.

Mocht u nog andere vragen hebben over uw boeking of hulp nodig hebben bij een ander aspect, dan help ik u graag verder.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.