weloveholidays Omdömen 608

TrustScore 4.5 av 5

4,3

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Onze vakantie naar Sri lanka was geannuleerd door weloveholidays. Wij hadden een tussenstop in Abu Dhabi.Binnen twee dagen geld terug gestort gekregen. Wij zijn goed op de hoogte gehouden ivm de oorlo... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

De site is makkelijk en prijs kun je van te voren zien voordat je afrekent. De fotos van het hotel mbt de slaapvertrekken en de spa kloppen helemaal niet. Dus die verwachting was een disappointment.... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super fijne site, wordt gezocht naar goedkoopste ( gecombineerde)vliegtickets, je kan ingeven of je in ochtend middag of avond wil vliegen. Dat hoef je zelf dan niet meer uit te zoeken. De betaling m... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Na beetje huiverig te zijn geweest omdat ik ze niet ken toch vakantie geboekt. Ging heel soepel voordelig en snel. Er ging iets verkeerd en nam contact op met klantenservice en werd gelijk opgelost. M... Se mer

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Veel herrie in de nachten gebruik van…

Veel herrie in de nachten gebruik van lachgas was overduidelijk aanwezig in de kamer naast ons
In de ochtend het ontbijt ging wel alleen het brood beleg was niet in de ochtend zelf gesneden waardoor de kaas de randen hard en uitgedroogd waren geen aanrader

Gemak en prijs

Hallo Barry,

Bedankt voor het mooie compliment.

We doen ons best om het boeken zo simpel en voordelig mogelijk te houden. Geniet van je vakantie.

Super Klantenservice

Goede deal, goede klantenservice

Hallo Abdo,

Bedankt voor de mooie review.

Fijn om te horen dat de deal in de smaak viel en dat je tevreden bent over onze service. Daar doen we het voor.

Alvast een hele fijne vakantie gewenst.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Duidelijk en goedkoopste optie voor soloreis

Duidelijk te boeken, en de goedkoopste aanbieding

25 april 2026

Hallo Ria,

Bedankt voor je mooie review.

Fijn om te horen dat het boeken soepel verliep en dat je de beste deal bij ons hebt gevonden. Daar doen we het voor.

Alvast een heel fijne reis gewenst.

Mooie prijs

Mooie prijs, regelmatig een update!

Hallo Henny,

Bedankt voor je review.

Wat fijn dat de updates gewaardeerd worden, we vinden het belangrijk om onze klanten goed op de hoogte te houden. Veel plezier met de mooie deal en alvast een fijne reis.

Boeking stedentrip

Makkelijk om te boeken. Enige wat verbeterd kan worden is er duidelijk bij te vermelden welke extra kosten er bij bv stoelen vliegtuig en visum.

Makkelijk te boeken

18 april 2026

Beste Joyce,

Hartelijk dank voor uw positieve review.

We zijn verheugd te horen dat u het boeken als makkelijk hebt ervaren.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

De site is makkelijk en duidelijk

De site is makkelijk en duidelijk en gebruiksvriendelijk. Aanbetaling is gelukkig niet zoveel.

24 april 2026

Beste Sonja,

Hartelijk dank voor uw positieve review en voor het boeken bij weloveholidays.

Het doet ons goed te horen dat u onze website makkelijk en gebruiksvriendelijk vindt, en dat u tevreden bent over het aanbetalingsbedrag.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Je kan maandelijks betalen en zelf…

Je kan maandelijks betalen en zelf bepalen wannneer je het van je rekening laat afschrijven.

Beste Hermina,

Hartelijk dank voor uw positieve review.

Het verheugt ons te horen dat u tevreden bent over de mogelijkheid om maandelijks te betalen en dat u het op prijs stelt dat u zelf kunt bepalen wanneer de afschrijving plaatsvindt. We doen er alles aan om het boeken zo flexibel mogelijk te maken.

Goedkope reis

Was prima geregeld en goedkoop voor een vakantie tussendoor

Beste Adriana,

Hartelijk dank voor uw 5-sterren review!

Het is fijn om te horen dat uw vakantie prima geregeld was en dat u de prijs als goedkoop heeft ervaren voor een tussentijdse vakantie.

We streven ernaar om mooie reizen aan te bieden tegen een scherpe prijs.

Easy

Makkelijk en vlot geregeld!

16 april 2026

Beste Harry,

Hartelijk dank voor uw 5-sterren review!

Het is fijn om te horen dat alles makkelijk en vlot geregeld was.
We streven ernaar om het boeken van een vakantie zo soepel en eenvoudig mogelijk te maken.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

We kwamen zaterdag avond terug om 23…

We kwamen zaterdag avond terug om 23 uur , en toen was de bar al gesloten . en dat vonden we wel een minpunt

16 april 2026

Beste Jakob,

Bedankt voor uw feedback over uw recente verblijf.

Wij hebben uw opmerking gelezen over de bar die zaterdagavond om 23 uur gesloten was, en we begrijpen dat dit een teleurstelling was.
Wij nemen dit punt mee en zullen het bespreken met het hotel management, aangezien wij streven naar een uitstekende klantervaring.
Wij hopen dat de rest van uw vakantie naar wens was.

Zeer snel alles geregeld

Zeer snel alles geregeld, zeer duidelijk, de betalingspakket aanterkkelijk

Beste Leo,

Hartelijk dank voor deze fantastische review.
Wat fijn om te lezen dat alles snel en duidelijk is geregeld en dat u ons betalingspakket als aantrekkelijk heeft ervaren.

Wij wensen u een hele fijne vakantie toe!

Alicia

Makkelijk boeken

Makkelijk boeken, opties tot wijzigen vlucht. Alles goed en duidelijk via mail ontvangen.

Beste Nathalie,

Hartelijk dank voor deze prachtige review.
Wat fijn om te lezen dat het boeken gemakkelijk was, de opties voor het wijzigen van uw vlucht duidelijk waren en dat u alle informatie goed en duidelijk via de mail heeft ontvangen.

Wij wensen u alvast een hele fijne reis toe.

Snel geregeld

Snel geregeld

Beste Jaouad,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback.
Wat fijn om te horen dat het snel geregeld was. We stellen uw review erg op prijs.

Wij wensen u een hele fijne reis toe.

Weloveholiday

Prima geregeld.

Prima geregeld.

13 april 2026

Hallo Folkelina,

Bedankt voor je review.

We zijn blij dat het 'prima geregeld' was. Mocht je nog tips voor ons hebben hoe we van die 4 sterren een 5 kunnen maken, dan horen we dat natuurlijk graag.

Graag tot de volgende keer.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Makkelijk site om te boeken en er moest…

Makkelijk site om te boeken en er moest een persoon bij was zo geregeld

Hallo Ronald,

Kijk, dat is top!

We proberen het boeken én het aanpassen van een reis zo makkelijk mogelijk te maken. Super dat het toevoegen van een persoon zo vlot geregeld was.

Bedankt voor je vertrouwen en graag tot de volgende keer! ☀️

Goed gegaan

Hallo Gerda,

Fijn om te horen.

Dankjewel voor het doorgeven en we wensen je een fijne dag verder.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.