What I really liked was that everything on the website was explained very clearly. It was very easy to book a great vacation, and the photos perfectly matched the actual accommodations. I thought th... Se mer
Det här tycker kunderna
Dit jaar op vakantie geweest met love holidays en alles was goed geregeld vandaar weer geboekt voor volgend jaar. Ook de verschillende betaalmethodes zijn perfect dat je kunt kiezen wat jou op dat... Se mer
Ons hotel ging dicht tijdens onze vakantie. We werden geplaatst in een veel minder luxe hotel 50 minuten lopen van de plek waar we wilden zijn. Ook dit hotel ging sluiten dus het eten werd steeds mind... Se mer
Goede site en top prijzen tov andere aanbieders! Hotel al geweest dus weten waar wij terecht komen! Boeking top, nú natuurlijk nog afwachten met tickets, stoelen boeken!
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Alles was goed omschreven
Alles was goed omschreven. duudelijk verteld wat je kon verwachten.

Svar från weloveholidays
Snelle bevestiging van de boeking…
Snelle bevestiging van de boeking inclusief de vluchten!

Svar från weloveholidays
Bij weloveholidays kun je zelf…
Bij weloveholidays kun je zelf beslissen wat jouw beste vliegtijden zijn en dat is super.Vakanties zijn betaalbaar en goede informatie over alles.

Goede ervaring qua boeking
Goede ervaring qua boeking, begeleiding en afhandeling !

Svar från weloveholidays
Geweldig hotel,qua ligging maar ook qua…
Geweldig hotel,qua ligging maar ook qua hygiëne.
Overal even schoon!
Eten heel goed ,lunch en diner geen avond hetzelfde geweest.
Elke avond life cooking.
Vriendelijk personeel,niets is teveel!
Echt een aanrader en wij komen zeker terug!

Svar från weloveholidays
Was everything easy and organised so…
Was everything easy and organised so they helped you to travel individually but you don’t need to book everything separately

Mooi overzichtelijk boekingsite
Mooi overzichtelijk boekingsite, geen gedoe om zitplaatsen te boeken via de vliegtuigmaatschappij en ook 20 kilo bagage boeken gaat erg makkelijk, uitstekende site om te boeken.
Ga zo door.

Extra ücretler fazla
Extra ücretler fazla
Site problemli olmasına ragmen check in ücreti 40 €
Kişisel bagajlarımıza 80 € extra ücreti alındı
Otelde klimalara günlüğü 7€ 5x = 49€
Total 290 € euro extra ücret bütün belgelerim var kanıtları

Svar från weloveholidays
Snel en makkelijk vakantie geboekt
Duidelijke website, vakantie snel en makkelijk geboekt.
Heel overzichtelijk.

Svar från weloveholidays
Boek liever niet op het laatste moment
We hadden een hotel geboekt en moesten vervolgens tot misschien 72 uur wachten op de definitieve bevestiging. Uiteindelijk kregen we te horen dat de geboekte kamer niet meer beschikbaar was. Ook andere kamers in hetzelfde hotel waren niet meer mogelijk.Erg vervelend, zeker omdat wij over 3 dagen al vertrokken.
Onze boeking kon helaas uiteindelijk niet doorgaan, maar het betaalde bedrag is inmiddels netjes teruggeboekt.
Ik zie veel goede recensies en wil daarom vooral als tip meegeven: als je op het laatste moment boekt, houd er dan rekening mee dat de definitieve bevestiging tot maximaal 72 uur kan duren.
Wij vertrokken al een paar dagen later, waardoor we snel iets anders moesten regelen. Mijn advies is daarom om, als het kan, op tijd te boeken. Dan voorkom je deze stress vlak voor vertrek.

Svar från weloveholidays
We kregen de beste prijs
We kregen de beste prijs, het boeken gaat makkelijk en ook de communicatie erna is goed. Aanrader!

Het vakantie gevoel
Van start tot eind vriendelijk en behulpzaam.
Het relaxed gevoel was er, door vooral benadering, van aĺe personeel, vooral in het hotel

Good trip
Good trip. Nice hotel. Transfer oke. With transfer be one time en call when there 2 minuten late. Information is not always right.

Svar från weloveholidays
Boeking en prijs zijn prima
Goede prijs, makkelijk boeken. Hopelijk blijft de ervaring goed; dus tot en met vertrek en weer thuiskomst

Svar från weloveholidays
Omdat het zo snel en goed is geregeld…
Omdat het zo snel en goed is geregeld allemaal,en ook fijn dat je in termijnen kunt betalen

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.