Louis Moto Danmark Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har lavet utallige ordre hos Louis, jeg har også været i deres fysiske butikker i Tyskland. Jeg er kæmpe fan og kan kun anbefale. Hvis jeg skal bruge noget til min mc noget gear eller reservedel... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg valgte desværre at købe en hjelm til ikke mindre end 2.600 kroner. Jeg blev ikke informeret om, at jeg ikke kunne returnere den, hvis den ikke levede op til de forventninger, jeg ha... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Købte en TOMTOM GPS Louis edition, desværre er det kun selve GPS funktion der virker. Alle features samt forbindelse til smartphones kan ikke anvendes. Fordi TOMTOM my drive App i Googleplay er ikke a... Se mer

Företagsinformation

Skrivet av företaget

Oplev over 55.000 produkter fra 500 mærker i mere end 85 butikker! Som Europas nr. 1 tilbyder vi dig et stort udvalg af motorcykeltøj, hjelme og teknisk tilbehør. Uanset om det er tekstil- eller lædertøj, fullface- eller flip-up-hjelme - vi har alt, hvad du har brug for. Til mekanikere har vi sliddele, pleje- og vedligeholdelsesprodukter og ekstra dele. Rejsende kan finde den rigtige motorcykelbagage, navigationsudstyr og smartphone-holdere.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

31 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Den værste netshopping oplevelse jeg…

Den værste netshopping oplevelse jeg længe har oplevet. Jeg købte et par bukser for over en månede siden og har stadig ikke modtaget noget... man kan ikke kontakte deres kundeservice, man får ingen mails, det er ikke muligt at få pengene retur. Det er simpelthen ufatteligt... det føles som at smide 3000 kr i toilettet...

23 april 2026

Meget lang lev ,

Bestilte vare den 12/3 og modtog mine vare den 8 april.
Da jeg bestilte på hjemmesiden stod det at de vare på lager og hurtig lev.

Kontaktet kundeservice flere gange for en opdatering men uden hjælp.

Måske det beste er at handle i deres fysiske butikker.

8 april 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ingen levering, og ingen svar på mail

Bestilte varer for to uger siden, og de er endnu ikke afsendt.

Efter én uge fik jeg mail om at et oliefilter ikke var mulig at levere - hvilket er fair nok. De resterende varer skulle ikke være noget problem.

Efterfølgende er varene stadig ikke blevet pakket og sendt. Jeg har siden bestillingen blev lavet for to uger siden skrevet flere mails, som ikke bliver besvaret.

Nu annulleres ordren, og placeres hos anden forhandler i stedet.

Jeg vil på det kraftigste fraråde at handle med Louis Moto! De lave priser hænger realistisk sammen med det du får.

Den fem-stjernede anmeldelse i bunden af siden kan ikke regnes med, da det ikke er mulig at lave anmeldelser af virksomheden

27 mars 2026

Jeg er bare træt !🫩

Jeg er bare træt af deres kunde service, det er nu 14 dage siden jeg har bestilt, og jeg har været i kontakt med dem 4 gange, med sammen besked - Alle varerne er på lager og burde blive pakket snart.
Så hvis tid er en faktor så bestil et andet sted !
Varende er stadig ikke pakket !

12 mars 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God oplevelse

Var skeptisk ved at bestille ved Louis-moto pga. De mange dårlige anmeldelser, men jeg har ikke en finger at sætte på oplevelsen.
Stort udvalg, hurtig levering, nemt retursystem, svarer hurtigt og hurtigt pengene retur.

26 mars 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Fik ikke hvad jeg betalte for👎

Jeg købte en agv k-7 hjelm fra jeres butik i Flensborg, da jeg kom hjem opdagede jeg at der manglede en pose, med diverse ting i. Jeg har prøvet at skrive en mail hvilket de ikke har svaret på, derefter ringede jeg til deres butik. Efter at blive sendt rundt mellem forskellige afdelinger fik jeg fat i deres hovede linje, hvor jeg fik at vide at de ikke kunne hjælpe mig. Dvs jeg skal ud og købe de ting der mangler, fordi de ikke kan lave deres arbejde ordentligt. Nederen oplevelse og kommer bestemt ikke til at købe her fra igen, også selvom det er billigere.

21 mars 2026

Købte et par mc bukser

Købte et par mc bukser, de passede dårligt så returnerede dem, samme dag som jeg modtog dem. Kam se de er modtaget via tracking link, lam se de læser mine mails med manglende returnering af penge - men intet sker…… køb et andet sted hvis du vil have blot lidt service

10 mars 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Magen til manglende kundeservice.

Magen til manglende kundeservice..

Jeg har prøvet at returnere en vare over 2 uger nu, uden held. Jeg har prøvet på mail over flere gange, telefon flere gange uden held til at komme i kontakt med dem. Når man bestiller varene får man at vide at alt er på lager. Så må man jo regne med at varene man bestiller bliver sendt efterfølgende dag, eller dagen efter den. Næ, der går halvanden uge før de bliver sendt. Når varene så når frem, så kan man se at halvdelen af det du har bestilt, det er forkert! Men at sende dem tilbage? Det er en større opgave. Jeg er en uge inde i den del af projektet indtil videre, ingen fremgang på nuværende tidspunkt.

23 mars 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Been a customer for years

Been a customer for years. But what is happening currently will make me never, ever purchase anything from Louis again.

My order was placed 10 days ago, nothing, no change, no information.

Tried sending a email for them to cancel the order, no response.

Called customer service, and they where of no help at all.

9 mars 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

I can't even describe what's going on…

I can't even describe what's going on there!!! No one has responded for 5 days. Five days and my order is still stuck. I received it, and they took this much money, and no response. Even when I want to cancel the order, I'm stuck because no one responds. Honestly, I've never encountered such an amateur online store. I don't recommend it, and it's a disgrace what they're doing!!! Shameful!

2 mars 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Håbløs kommunikation og elendig kundeservice

Bestilte hjelm i fredags, og desværre havde min profil gemt en gammel adresse - og ordren blev placeret med levering dertil.
Skrev, straks efter ordren, til Louis kundeservice - og fik bekræftet pr. mail, at de ville ændre leveringsadressen til min nye/aktuelle adresse.
Alt var fint.... tænkte jeg, men ak, nej.
Mandag fik jeg besked om at ordren var på vej... til min gamle adresse. Ringede og skrev til Louis kundeservice, og har fået svar i øst og vest.
Tidligere i dag ville de forsøge at løse det og vende tilbage - men lige nu fik jeg en yderst kortfattet, uhøflig, uprofessionel og arrogant besked fra Morten - at det kunne de først hjælpe med når pakken var retur hos dem.
Chancen for at jeg handler dér igen kan de fleste nok regne ud.... men af hensyn til (selv-)forståelsen hos Louis MC - så skærer jeg det lige ud i pap - ALDRIG MERE
At jeg skulle sidde og spilde 2 uger af køre-sæsonen for at vente på Louis, DHL, Postnord mfl. og en returproces - kommer ikke til at ske, nogensinde.

Aldrig mere Louis MC, medmindre de straks sende ny til rigtig adresse.

Blev løst til sidst … men kun pga en flink indflytter på min gamle adresse, som kom forbi med hjelmen♥️
Lille kreditering fra Louis som undskyldning

12 augusti 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Reserveret beløb uden en ordre.

Man skal ikke handle med dem overhovedet. Jeg har forsøgt at bestille noget hos dem, hvor betalingen blev afvist og alligevel reserveret beløbet på min konto.
Jeg kontakter selvfølgelig kundeservice (hvilket der ikke er meget af heller) eftersom de bare fortalte mig at de ikke havde nogen ordre fra mig. Efter en lang korrespondance frem og tilbage er min sag blevet sendt videre til deres kreditafdeling. Som så ikke kan give svar før mandag.
Elendig og eller ikke eksisterende service!

24 juli 2025
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Manglende vare i forsendelse

Dersom det var muligt at give 0-stjerner så ville det være passende; Mine bestilet Ixs Tourster Big Air Textilhose Blau (sommer bukser) kom vist ikke med i forsendelsen, som kom for en uge siden. Louis' svar på henvendelsen forrige uge (18/6): "Vi sender det til vores klageafdeling og vender tilbage til dig." Har jeg hørt noget? nej. Har de taget betalt for noget de ikke har leveret? JA.
UPDATE: per 24/6-25 er der en pakke på vej fra Louis med den manglende vare

23 juni 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Gode priser, men laaaangsom levering

Jeg bestilte en hjelm hos dem den 04.06, som jeg skal bruge den 24.06 uden at tænke at det er noget problem, da normal levering i branchen er 1-6 dage.
Jeg skrev til dem den 10.06 for at få en opdatering og de sagde den ville blive afsendt inden for 3 dage.
Det er idag den 17.06 og den er endnu ikke afleveret videre til omdeleren endnu, så at jeg modtager den til den 24. er der nok ikke nogen chance for.

Opdatering:
Efter igen at have taget kontakt til dem den 19. får jeg at vide at pakken er ved at blive pakket nu og vil blive sendt inden for kort tid.
Den 24. får jeg først beskeden om at pakken er blevet overleveret til DHL. Datoen jeg informerede dem om at jeg senest ønskede at modtage min pakke på og som de forsikrede mig om at jeg, under normale forhold, vil kunne modtage min hjelm.

4 juni 2025

Reklamation er umulig

Jeg købte et Cardo Freecom4x af Louis Moto i december 2023. Jeg har ikke modtaget en ordrebekræftelse/faktura - jeg tænkte dog ikke videre over det inden, da der ikke plejer at være styr på særligt meget, når man bestiller fra Louis. Intercom systemet er nu gået i stykker og jeg ønsker at sende det til reklamation.

Dette er ikke muligt. Jeg bliver informeret om, at de ikke kan se ordren i deres system. Jeg tænker den er blevet slettet? Eller at de i alle fald ikke har styr på deres data. Jeg står nu med en ubrugelig sort klods til 2000 kr., som Louis Moto ikke kan hjælpe med at reperere på trods af, at den er købt hos firmaet.

Jeg fraråder alt handel. De undgår dansk købelov på alle måder de kan finde.

8 maj 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Forsøgte at lave en aftale om…

Forsøgte at lave en aftale om kompensation, da mine handsker var små slidt allerede ved levering.

Jeg kunne få lov at sende dem retur, men selv betale fragt for et nyt par?

Lad vær at handle her hvis i kan finde varen et andet sted.

8 april 2025

Elendig telefonservice

Elendig telefon service. Jeg bestilte nogle varer fra deres hjemmeside (432€), og får så en mail fra dem om at de ikke kunne se adressen der skulle leveres til. Jeg ringer så til det nummer som der står i mailen jeg skal kontakte, for at snakke med en herre som intet har lært om service. Ydeligere siger han at han hverken kan finde min ordre eller min konto - sjovt når jeg selv har ingen problemer med at finde det/logge ind på deres hjemmeside. Alligevel vælger de at trække pengene fra mit kort og pakken er stadigvæk ikke sendt. Jeg fik af vide at jeg skulle skrive en mail i stedet, og fik overraskende hurtigt svar.

4 april 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Gode priser og dårlig service

At i pakker og sender tændrør sammen med metal oliefilter og bremseklodser, og så det hele endda ligger løst i en stor papkasse, det er til grin.
har forsøgt at få løst dette problem + et andet med et luffilter, men i er ikke til nogen hjælp.

Det eneste i skriver er bare at jeg kan returnerer det hele.
Og så skriver i endda "Vi har desværre ingen indflydelse på efterfølgende levering af varerne" men det er klart jer som har pakket varerne forkert

5 mars 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dårlig service og lang svartid

Modtager jævnligt tilbud og ville benytte mig af det og købe en topboks. Jeg havde et praktisk spørgsmål og sendte en mail vis hjemmesiden - efter to uger ringer jeg til dem og får svar… fint tænker jeg - så tilbage på hjemmesiden, klikker på “læg i kurv” —> fejl meddelse, nå ja, jeg søger bare efter produktet… som nu er væk fra siden. Ringer tilbage til kundeservice - får fat i samme person 👍 som spørger efter et produktnummer, det har jeg ikke men jeg har mærke, navn i tekst, størrelse osv.

Jeg går et svar, at uden et produktnummer så er der “ingen ekspedition”???? det skal siges at jeg stadig ikke har modtaget svar på min mail

Jeg harbarbejdet med salgs -og ERP systemer i +25 år og har aldrig oplevet det her tidligere

Det her er simpelthen ikke godt nok !!!

5 mars 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.