Nadat wij een verkeerde bank geleverd kregen ( wat natuurlijk kan gebeuren ) hebben wij direct contact opgenomen om de opstelling aan te passen vanwege de aankoop van een ander huis. Na meerdere t... Se mer

Det här tycker kunderna
We hebben 4 Vitra stoelen gekocht , Verkoopmedewerker was perfect ! Hopelijk worden ze snel geleverd ( 4 tot 6 weken ) en zijn ze ook in orde. We gaan het afwachten. Vriendelijk behulpzaam
prachtige winkel met veel keuze uit meubels en alles wat daar bij hoort. retour is geen probleem en bij bestellen gaat het soepel. onze eetkamerstoelen zijn binnen 5 dagen geleverd. erg vriendelijk pe... Se mer
Hier gibt es Super schöne Design Möbel und Deko Artikel in sehr schön gestalteten Räumen. Man muss dort einfach mal hingehen um eine tolle Erfahrung zu sammeln. Sehr freundliche hilfsbereite Mitarbei... Se mer
Företagsinformation
Om Loods 5
Skrivet av företaget
25 jaar Loods 5! Kom langs in onze woonwinkels in Amersfoort, Duiven, Maastricht, Sliedrecht en Zaandam of bestel online. Met meer dan 300 interieurmerken in allerlei stijlen.
Volg Loods 5 via onze Socials:
Kontaktuppgifter
Pieter Ghijsenlaan 14B, 1506 PV, Zaandam, Nederländerna
- 088 65 50 555
- klantenservice@loods5.nl
- loods5.nl
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 68 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Prima en correct geholpen bij het…
Prima en correct geholpen bij het plaatsen van een bestelling

Svar från Loods 5
Bijna 2 weken geleden heb ik op de…
Bijna 2 weken geleden heb ik op de website een kleed besteld. Hier stond 1-3 werkdagen levertijd bij. Kleed zou geleverd worden door een van hun leveranciers maar inmiddels is het nog steeds niet geleverd en heb ik zelf contact moeten opnemen met beide partijen maar steeds nog geen reactie waar mijn kleed is. Erg teleurgesteld in Loods 5 dat ze geen update geven over een vertraagde bestelling en dan ook niet reageren met een update bij de klantenservice.

Sowieso prachtig assortiment
Sowieso prachtig assortiment. Hebben stoelen van Vitra besteld en werden ontzettend aardig en deskundig geholpen.
Een eldorado voor design liefhebbers.

Svar från Loods 5
Goede service en voorlichting,fijn om…
Goede service en voorlichting,fijn om daar te kopen.

Svar från Loods 5
Vriendelijk geholpen bij onze keuze…
Vriendelijk geholpen bij onze keuze .
De twee dames was niets teveel ,

Svar från Loods 5
Goed geholpen en duidelijke uitleg hoe…
Goed geholpen en duidelijke uitleg hoe het één en ander gaat bij
Loods 5 en de verdere afhandeling
v.d. gedane bestelling. Ook een bon gekregen om een drankje/koffie te nuttigen terwijl we wachten op de printbon van de bestelling. Helaas tot nu toe nog niets gehoord wanneer het bestelde geleverd zou worden. Het is nu al wel bijna een week geleden en het zou 1 à 2 weken kunnen duren.

Leuke winkel
Leuke winkel, gewoon goed zoals je verwacht. Wel irritant dat er voor eeen enquette 2 mails worden gestuurd. Daarom een 4 sterren review

Svar från Loods 5
Moest wel even naar hulp zoeken
Moest wel even naar hulp zoeken, vervolgens heel vriendelijk en behulpzaam geholpen.

Geen communicatie
Via de webshop 2 kasten besteld. Na anderhalve maand nog niets geleverd en geen enkele communicatie vanuit de winkel of klantendienst. Ze reageren niet op mails en via telefoon zeggen ze niets meer dan 'we zullen het nakijken' om er daarna niet meer op terug te komen. Ik raad deze winkel ten zeerste af.

Svar från Loods 5
Werd keurig en correct geholpen door…
Werd keurig en correct geholpen door een jongedame van de afdeling interieur.
Leuke fauteuil gekocht zit heerlijk
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.