Nadat wij een verkeerde bank geleverd kregen ( wat natuurlijk kan gebeuren ) hebben wij direct contact opgenomen om de opstelling aan te passen vanwege de aankoop van een ander huis. Na meerdere t... Se mer

Det här tycker kunderna
We hebben 4 Vitra stoelen gekocht , Verkoopmedewerker was perfect ! Hopelijk worden ze snel geleverd ( 4 tot 6 weken ) en zijn ze ook in orde. We gaan het afwachten. Vriendelijk behulpzaam
prachtige winkel met veel keuze uit meubels en alles wat daar bij hoort. retour is geen probleem en bij bestellen gaat het soepel. onze eetkamerstoelen zijn binnen 5 dagen geleverd. erg vriendelijk pe... Se mer
Hier gibt es Super schöne Design Möbel und Deko Artikel in sehr schön gestalteten Räumen. Man muss dort einfach mal hingehen um eine tolle Erfahrung zu sammeln. Sehr freundliche hilfsbereite Mitarbei... Se mer
Företagsinformation
Om Loods 5
Skrivet av företaget
25 jaar Loods 5! Kom langs in onze woonwinkels in Amersfoort, Duiven, Maastricht, Sliedrecht en Zaandam of bestel online. Met meer dan 300 interieurmerken in allerlei stijlen.
Volg Loods 5 via onze Socials:
Kontaktuppgifter
Pieter Ghijsenlaan 14B, 1506 PV, Zaandam, Nederländerna
- 088 65 50 555
- klantenservice@loods5.nl
- loods5.nl
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 68 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Vriendelijk en correct.
Heel fijn bankje gevonden
Heel fijn bankje gevonden , snel geholpen, en vind het erg prettig dat de winkel zo ruim is opgezet , je kunt er ademen
Gezellig middagje uit
Gezellig middagje uit. Mooi assortiment woning inrichting. Aardig en kundig petsoneel.
Slechte service
Ondanks dat je een item aanschaft van boven de €4000, is de service ver beneden pijl. Er is eigenlijk geen sprake van service.
I.p.v. aandacht, tijd en ruimte om een keuze te maken, wordt je niet geholpen en is iedereen bezig je uit het pand te krijgen. Ik begrijp dat het tegen sluitingstijd loopt, maar sommige klanten zijn dan misschien een (hele) grote aankoop aan het afronden. Denk daar eens aan.

Svar från Loods 5
Ruim aanbod, leuke winkel, maar treurig vervolg
Ruim aanbod, divers en verrassend. Voor een deel zeker geslaagd met aankoop van 6 stoelen. Maar helaas bij ander product (zonnebril) bleek de inhoud van de verpakking thuis niet te kloppen. Terug naar winkel, omruilen, om wederom een verkeerde inhoud te vinden in de verpakking. Beetje jammer..
Update 20 mei: n.a.v. de reactie van Loods 5 over mijn review hebben we een ruime toelichting gegeven op de situatie met de zonnebril. Inclusief foto’s. We hebben daar nog geen reactie op ontvangen.
Wél ontvingen we gisterenavond een bericht dat de door ons bestelde stoelen niet op voorraad zijn. Terwijl we dat in de winkel hebben laten checken bij de kassa. Toen waren ze op voorraad. Nu ineens niet (meer). Ze worden over 2 maanden verwacht… zucht…
Update 22 mei; bericht ontvangen dat er niets gedaan kan worden aan de verkeerde bril, anders dan zelf omruilen in de winkel. Daarom terug gegaan naar Duiven. De dame daar was heel behulpzaam en is op zoek gegaan naar de correcte bril. Niet alleen bleek deze niet beschikbaar, ze kwam zelfs terug met nóg een verkeerde bril in een verpakking. Dezelfde bril die ik eerder al teruggebracht had en blijkbaar weer bij de rest was gelegd… ik heb mijn geld teruggekregen. Geen bril dus, een aantal onnodige tripjes naar Duiven en bestelde stoelen die nog op zich laten wachten…. Ik pas mijn score aan van 3 naar 2 sterren.

Svar från Loods 5
Super vriendelijk en fijn geholpen!
Goed en vriendelijk geholpen
Goed en vriendelijk geholpen. Meerte weet waar ze het over heeft
prachtige winkel met veel keuze uit…
prachtige winkel met veel keuze uit meubels en alles wat daar bij hoort. retour is geen probleem en bij bestellen gaat het soepel. onze eetkamerstoelen zijn binnen 5 dagen geleverd. erg vriendelijk personeel
Leuk geslaagd en erg fijn geholpen
Leuk geslaagd en erg fijn geholpen. Komen zeker vaker terug.
Goede sfeer en super service
Goede sfeer en super service! Veel (en mooie) keuzes. Lekker (snel en makkelijk) eten!
We hebben genoten van mooie spullen
We hebben genoten van mooie spullen, lekkere koffie en lunch.
Beperkt assortiment per merk, onduidelijke aanwijzingen
Ruim assortiment. Daardoor is er per merk echter weinig ruimte, en is het merkassortiment (in mijn geval Marie-Stella-Maris) niet compleet. Ik kwam voor een kadoverpakking, maar die waren er niet.
Daarnaast stelde ik bij de balie bij binnenkomst de vraag waar ik de producten kon vinden. In plaats van een antwoord werd ik eerst verbeterd in de uitspraak van de productnaam. Daarna kreeg ik een dermate vage aanwijzing, dat ik - na 5 minuten zoeken - nog een medewerker moest vragen waar het stond. Ook die liep niet mee, maar gaf wel een betere aanwijzing.

Heerlijke winkel
Heerlijke winkel, ruim opgezet. Voor ieder wat wils. Aardig en hulpvaardig personeel. Ik kom er graag
Eerste keer bij deze winkel
Eerste keer bij deze winkel. Groot pand die nog niet half gevuld is, maar goed. Toch een paar dingen meegenomen.
Bij de kassa bleek dat we niet met contant geld konden betalen. Alles maar laten staan. Slecht, want contant geld is een wettig betaalmiddel!

Svar från Loods 5
Feedback op eerste bezoek. Jullie showroom is indrukwekkend mooi…
Jullie showroom is indrukwekkend mooi en aangenaam om te bezoeken. Geen commentaar op! Belangrijk minpunt vind ik wel dat je enkel met pinkaart kan betalen én dat je een email adres dient op te geven om je bon te ontvangen. Betalen in cash is een wettelijk betaalmiddel en dient dan ook mogelijk te zijn, plus niet iedereen wenst of hoeft een smartphone te hebben. Deze restricties zijn een inbreuk op de vrijheid en voor mij niet acceptabel.

Geen service
Ik bestelde bij Loods 5 6 eetkamerstoelen en een week later werden deze bezorgd Ik vond de doos nogal groot en zwaar voor zes stoelen maar nee nee nee, twee onderdelen per stoel toen de bezorger weg reed en ik de eerste doos open maakte bleek er in iedere doos twee stoelen te zitten dus in plaats van 6 had ik 12 eetkamerstoelen, ik nam meteen even contact op om half tien in de ochtend met Loods 5 of ze de chauffeur terug wilde sturen aangezien deze uit Halfweg ( Haarlem) moest komen wat ruim 2 uur rijden is van hier, ze zouden meteen actie ondernemen Ik heb die dag niks meer van ze gehoord tot 1 minuut over 5 toen ik ze probeerde te bellen bleek is om 5 uur al dicht te zijn , kreeg meteen wel een e-mailtje dat de stoelen de dag daarna opgehaald moest worden , Ik kon niet meer reageren van dat dat dit niet kon en dat ik moest werken dus ik moest vrije dag nemen, persoonlijk vond ik dat een duur geintje een vrije dag om een fout van Loods 5 te corrigeren toen ik ze erop aansprak en zei dat dit eigenlijk ik de dag daarvoor al gebeld en gemaild had om hun fout te laten corrigeren dat ze dit best wel mocht de compenseren, dat deed Loods 5 nooit aan, zei de klanten service maar ze zouden een kleinigheidje sturen nou die heb ik vandaag dan gehad geurkaas Ik ben een man van 59 jaar oud wat moet ik met een geurkaas Ik vind het een slechte actie van Loods 5 Ik weet niet of ik in de toekomst ooit nog bij zo'n winkel nog meubels zou bestellen want op het moment dat er iets fout gaat trek men toch de handen vanaf en ik vind één geurkaas als compensatie voor al het werk wat ik heb gedaan om hun fout te corrigeren, daar heb ik nu een voor een vrije dag ingeleverd enheb ik een geurkaas en een excuus briefje dankzij mij hebben hun voor €1000 aan materiaal terug door hun fout Ik vind het een eerlijk gezegd een zielige oplossing ,wilde mij verhaal toch even kwijt dat dit me toch best wel in het verkeerde keel gehad is geschoten en ik deed toch wel wilde delen met potentiële klanten. Wat denken jullie? Heb spijt van een eerder top review aan hun adres. Loods 5 kunnen we de koop ontbinden? Complimenten aan de beide bezorgers de jongens waren goud, kan loods5 een voorbeeld aan nemen.

Vriendelijk en kundig geholpen
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.