Nadat wij een verkeerde bank geleverd kregen ( wat natuurlijk kan gebeuren ) hebben wij direct contact opgenomen om de opstelling aan te passen vanwege de aankoop van een ander huis. Na meerdere t... Se mer

Det här tycker kunderna
We hebben 4 Vitra stoelen gekocht , Verkoopmedewerker was perfect ! Hopelijk worden ze snel geleverd ( 4 tot 6 weken ) en zijn ze ook in orde. We gaan het afwachten. Vriendelijk behulpzaam
prachtige winkel met veel keuze uit meubels en alles wat daar bij hoort. retour is geen probleem en bij bestellen gaat het soepel. onze eetkamerstoelen zijn binnen 5 dagen geleverd. erg vriendelijk pe... Se mer
Företagsinformation
Om Loods 5
Skrivet av företaget
25 jaar Loods 5! Kom langs in onze woonwinkels in Amersfoort, Duiven, Maastricht, Sliedrecht en Zaandam of bestel online. Met meer dan 300 interieurmerken in allerlei stijlen.
Volg Loods 5 via onze Socials:
Kontaktuppgifter
Pieter Ghijsenlaan 14B, 1506 PV, Zaandam, Nederländerna
- 088 65 50 555
- klantenservice@loods5.nl
- loods5.nl
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 68 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Damaged our brand new floor, refused to take responsibility
Don’t let the premium showroom fool you; once Loods 5 has your money, they are a cheap and unreliable company. We spent over €2,000 on a sofa, only for their delivery team to damage our brand-new wooden floor during installation.
For 5 weeks, they put us through endless loops: demanding high-resolution photos, a detailed technical description, and a formal repair quote. We provided everything, including a statement from our insurance confirming it was installation damage.
They tried to dismiss the claim using their own driver's blurry, low-res photos. I even highlighted the damage visible in their own pictures, but they simply ignored it. It’s clear they never intended to acknowledge the damage or act in good faith.
If you value your home and expect professional accountability, stay far away from Loods 5.

Vééél interieuritems
Enorme loods met interieuritems en meubels in alle soorten, maten en stijlen.
Vriendelijk en behulpzaam personeel!
Desondanks maar deels gevonden wat we zochten :) Geen stoelen naar onze zin helaas (we zoeken een combi van hout met stof en toch stevig en comfortabel). Een bepaalde lamp was niet meer verkrijgbaar. Dat is wel een nadeel: producten kunnen niet meer beschikbaar zijn of het kan lang duren voordat je ze hebt. Ook twee peertjes gekocht en eentje bleek stuk.
Alles is ook vrij duur.
Geen communicatie
Onze bank is in vier (!) aparte leveringen binnengekomen, zonder duidelijke communicatie vooraf. Daarnaast blijkt de bank ook nog eens verkeerd geleverd te zijn. Dit is extra onbegrijpelijk, omdat mijn vriend en ik de bank in de winkel samen met twee medewerkers volledig hebben samengesteld en besteld — precies zoals op de bestelbon staat. Dat er nu wordt aangegeven dat deze samenstelling “niet mogelijk” zou zijn, klopt simpelweg niet, aangezien we de bank in de gewenste opstelling ook gewoon online bij de leverancier hadden kunnen bestellen.
Op dit moment ontbreekt er nog steeds een onderdeel, hebben wij geen terugbetaling ontvangen voor de foutieve levering en ontbreekt het volledig aan duidelijke communicatie. Wat vooral storend is, is dat er meerdere keren wordt beloofd dat er contact met ons wordt opgenomen of dat we een update krijgen, maar vervolgens horen we niets meer. Afspraken worden dus niet nagekomen.
Daarnaast is ons expliciet toegezegd dat we vrijdag of begin deze week een update zouden ontvangen. We zijn inmiddels verder en hebben nog steeds niets vernomen. Dit versterkt het gevoel dat er geen opvolging wordt gegeven aan onze situatie.

Ben heel blij met Loods 5
Bij Loods 5 draaistoel gekocht en deze ging defect kort na verlopen van garantie. Stoel werd ingenomen in Zaandam en opgestuurd naar fabrikant.En kon gerepareerd worden,kostenE260.Uit coulance werd dat dat betaald door Loods 5 en de stoel werd zelfs thuis bezorgd. Complimenten aan Loods 5.
Fijne winkel met veel aanbod en…
Fijne winkel met veel aanbod en daardoor veel keuze!
Prijzen uiteenlopend van wat lager tot hoog (soms ook wel extreem hoog maar dat zal wel aan mij liggen).
Personeel was vriendelijk bij zowel restaurant (lekkere, niet te zoute(!) groetensoep met gekruid geroosterd brood!! ) en kassa.
Parkeren ging ook prima,
Dus wederom een fijne ervaring 👍🏼
We hebben een bank bij Loods5 gekocht…
We hebben een bank bij Loods5 gekocht bij de deelnemer Jaxx Choice. Bij levering werd de bank zeer sullig afgeleverd met 1 bezorger voor een complete bank, drop shipment uit Polen. Ja dat was al een beetje afwachten. En inderdaad schade aan de onderzijde, gat in de afwerking. We gingen vol verwachting de bank uitpakken en toen volgde de ene naar de andere teleurstelling. Naden slording afgewerkt, veel plooien in de stof, extra nietjes om dingen te corrigeren, kussens en lijnen van de zittingen scheef etc etc....met andere woorden, dit had nooit zo afgeleverd mogen worden. Wat gaat dit betekenen voor de klachtafhandeling. We zijn er nu al klaar mee, als je zoiets levert dan wil je maar 1 ding en dat is je geld terug en afhalen van dit drama. Erg jammer.
Update: 05-05 schrijft Loods5:
''Je eerdere melding bij ons klantenservice team is goed ontvangen en hebben we volgens onze klachtenprocedure in behandeling genomen.
We zien op de door jou gestuurde foto's dat het onderdoek beschadigingen heeft opgelopen tijdens het transport. Zoals we hebben laten weten zal onze deelnemer jullie bank voorzien van nieuw onderdoek, zodat ook de onderzijde van de bank er weer fraai uit zal zien.''
Loods5 heeft helemaal niets laten weten. En de onderkant is het minste probleem. De plooien lopen ongelijk, slechte afwerking kussen, deuken en in elkaar zittende stof etc etc. Zie google review met foto's die momenteel nog in behandeling is. Mooi geprobeerd Loods5 mbt de 'onderkant' te benoemen.

Svar från Loods 5
Mooie collectie, maar rare regels
De collectie is uitgebreid en duidelijk anders dan in andere interieurwinkels. Het is wel gek dat een bepaald product (een stoel in ons geval) op de benedenverdieping voor de helft van de prijs wordt aangeboden ten opzichte van de bovenverdieping. Daar weet men dan ook niets van de aanbieding. Diezelfde stoel staat dan, blijkbaar per ongeluk, ook nog eens met de prijs van boven tussen de aanbiedingen op de benedenverdieping. Daar staan dus dezelfde stoelen met twee verschillende prijzen. Boven moeten ze worden besteld, beneden kun je ze zo meenemen. Vreemd systeem!

Snel en vriendelijk geholpen
Ik werd goed doorverwezen naar een collega als iemand dit niet kon oplossen (ik moest wat bestellen, omdat het er niet meer was). Werd daar vriendelijk en snel geholpen.
Ik vind wel dat er weinig voorraad is. Van echt veel showmodellen staat er niets meer om mee te nemen.
Rustig kunnen rondkijken zonder op de huid te worden gezeten door personeel. Heb je een vraag dan zullen zij behulpzaam zijn.
Het personeel is uiterst vriendelijk en behulpzaam! Zowel in de woonafdeling alsmede in het restaurant.
Vriendelijke geholpen
Meerdere keren vriendelijk geholpen in de winkel in Amersfoort. Levering stoelen volgens afspraak verlopen. Mooie stoelen.

Svar från Loods 5
Helaas kan ik me de naam van de dame…
Helaas kan ik me de naam van de dame die me hielp met de aankoop niet meer herinneren. Maar ik wil haar hartelijk bedanken voor haar geduld en vriendelijkheid – ze was erg prettig in de omgang en een echte professional. Ik hoop dat de maatregel haar bereikt.

Svar från Loods 5
Erg vriendelijk en goed geholpen in…
Erg vriendelijk en goed geholpen in alles wat we vroegen was niet teveel personeel geweldig
Hier gibt es Super schöne Design Möbel…
Hier gibt es Super schöne Design Möbel und Deko Artikel in sehr schön gestalteten Räumen. Man muss dort einfach mal hingehen um eine tolle Erfahrung zu sammeln. Sehr freundliche hilfsbereite Mitarbeiter helfen dir gerne weiter. Ich bin rundum zufrieden und begeistert.
Gerne komme ich wieder
Ik had 6 stoelen besteld, 3 waren er op voorraad en de andere 3 waren echt super snel binnen. Love Loods 5!

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.