Fantastisk vejledning og hurtig levering!
Jeg fik vejledning af Mette, til kĂžb af nogle produkter. De produkter som jeg bestilte, fik jeg leveret dagen efter bestilling... Det var helt vildt đ
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
SÄ anvÀnder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.
Utrolig lang levetid. Vare er kĂžbt og betalt og 5 dage senere venter man stadigvĂŠk⊠ingen form for opdateringâŠ
Ekstrem hurtig levering. Fik min ordre under 24 timer efter jeg bestilte.
Jeg var egentlig lidt skeptisk, fordi der var fÄ anmeldelser, men dog en dem fÞlgere pÄ insta, sÄ tog chancen. Og det var godt, for der var lynhurtig levering og fine produkter. SÄ kun ros herfra.
Living Beauty er en fantastisk webshop med super god kundeservice. Der er en chatfunktion ifht spÞrgsmÄl om produkter. Godt og bredt udvalg og lÊkre brands. Varmeste anbefalinger herfra.
Tak for hurtig levring, hvor produkterne var pakket sÄ fint ind sÄ der ingen skader kunne ske under forsendelsen.
Plus et sĂ„ sĂždt kort medâ€ïž
Ikke sidste gang jeg handler hos Jerđ€
Fantastisk god service. Snakkede med Mette igÄr ang produkter til mit hÄr. Og idag er de leveret.
Jeg er en af dem, som har bestilt Innersense vare hos Living beauty, hvor leveringen har trukket ud.. ( bestilte i slutningen af april). Jeg har hele tiden vÊret opdateret pÄ, at deres vare har vÊret forsinket, Living beauty har bÄde skrevet mail til mig, jeg har kunne komme i hurtig kontakt med dem over deres super nemme chat funktion og de har hele tiden sÞrget for at holde mig opdateret, sÄ jeg pÄ intet tidspunkt har vÊret nervÞs for at mine vare ikke skulle komme! Jeg modtog for en uge siden nogle af mine vare, med en rabatkode til nÊste kÞb som undskyldning for forsinkelsen og har her til aften igen modtaget mail om, at de gÞr alt hvad de kan for at fÄ leveret den sidste vare jeg mangler, sÄ hurtigt som muligt!
Jeg synes Living beauty giver en rigtig god kundeservice, nÄr man tÊnker pÄ at de blev lagt ned af bestillinger OG har vÊret plaget af strejke fra vognmÊnd og forsinkelser pÄ deres produkter.
Jeg glĂŠder mig til at handle hos jer igen, og i har min fulde forstĂ„else for, at I gĂžr, hvad i kan â„ïž
Jeg har bestilt ved Livingbeauty flere gange og har ALTID fÄet den bedste service. Jeg vil uden tvivl fortsÊtte med at kÞbe mine yndlings produkter her.
Jeg har ogsÄ bestilt d.30/4 ifb med en kampagne. Der blev skrevet med leveringstid pÄ op til 8 dage - i dag er det d.19/5! Der er efterfÞlgende blevet lavet et hav af instastories med forklaringer pÄ forsinkelserne og at nu er varerne snart pÄ vej. Mig bekendt var det ikke forudbestillinger men kÞb, der blev foretaget, men livingbeauty behandler det som forudbestillinger. Absolut fÞrste og sidste gang jeg handler hos livingbeauty.
Bestilte varer d. 30 april ifm en kampagne. Der stod lÊngere leveringstid, op til 8 hverdage. Nu 17 dage efter har jeg endnu ikke modtaget mine varer. Jeg har kontaktet indehaver, som forklarer at der er solgt mere end lager haves, hvilket forklarer den lÊngere leveringstid. Meget skuffende at man selv skal tage kontakt for at fÄ denne oplysning og Êrgerligt at der bliver solgt mere end lager haves, sÄledes at den lovede leveringstid ikke overholdes! Jeg skulle bruge nogle af produkterne som gave, og ville klart ha kÞbt pÄ anden hjemmeside, sÄfremt jeg vidste dette kunne blive en situation.
Bestilte fra websiden mandag d 24/4 og valgte at afhente i Roskilde SkĂžnhedsklinik. De trĂŠkker penge d 26/4.
FÄr en mail fredag d 28/4 om at mine varer er klar til afhentning.
Jeg kĂžrer dĂ„ til Roskilde mandag d 1. Maj for at hente mine varer, men til min overraskelse er der lukket. Jeg ringer bĂ„de hoved nr og til Mette som har biksen, hun skriver sĂ„ en sms om at butikken er lukket da de er pĂ„ kursus og at de har gjort opmĂŠrksom pĂ„ det pĂ„ Instagram đ« Jeg fĂžlger dem ikke pĂ„ Instagram, der stĂ„r ikke noget pĂ„ deres hjemmeside og det stĂ„r heller ikke i min bekrĂŠftelse, hvilket jeg gĂžr opmĂŠrksom pĂ„. FĂ„r et svar som jeg ikke kan buge til meget, om at det er fĂžrste gang i 9Ă„r at de har lukket pga kursus. Hvad kan jeg bruge til det!
FÄr hverken undskyldning nÄr jeg henter min pakke. Kommer ikke til at handle der igen
Jeg har ofte bestilt bÄde shampoo og makeup herfra. Produkter i bedste kvalitet og hurtig levering.
Jeg bestilte 2 produkter derfra for fĂžrste gang. Jeg bestilte i lĂžrdags og den kom igĂ„r (tirsdag) fuldt ud tilfreds med leveringen! I pakken lĂ„ mine produkter godt beskyttet samt en fin seddel med mit navn og tak for ordren, samt en lille ting til den sĂžde tand! Det syntes jeg er at krĂŠse om sine kĂžbere og det kan jeg som modtager godt lide nĂ„r det gĂžres lidt mere personligt †bestemt et sted jeg vil bestille fra igen uden kvaler â€
Super hurtig levering. En lille personlig hilsen oveni ogsÄ. Jeg handler med glÊde der igen
ILIA Mascara - Fullest Volumizing Mascara (Black) lever pÄ INGEN mÄde op til hvad det stÄr i beskrivelsen. Det er den dÄrligste og samtidig dyreste mascara jeg til dato har prÞvet. Er sÄ mega skuffet, skrev med det samme til forhandleren og klagede over pris, kvalitet og beskrivelsen af den ikke hang sammen. Forhandleren var iskold og skrev tilbage at de ikke ville ombytte den til anden vare. Jeg havde kÞbt for mange penge i samme ordre, og kÞber aldrig fra dem igen. Mascara bÞrsten har desuden er dum form, alt for tyk som gÞr den meget svÊr at lÊgge. Desuden klumper den virkelig meget.
Bestilte en fin evighedsbuket, der hurtigt blev leveret. Var lidt nervÞs for, hvordan den havde klaret transporten - men den fremstod sÄ flot, og lignende fuldstÊndig, hvad der var vist pÄ billedet.
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.