Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fuldstændig uovertruffen kundeservice - uanset hvornår og hvorfor man kontakter Camilla/Lantzcph 🙏💚🍀 Leveringstiden er, uden sammenligning, den hurtigste jeg har oplevet - HVER GANG! Jeg knusels... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Min kone bestilte for 2 dage siden en mascara og har stadig ikke modtaget en ordrebekræftelse. Har prøvet at kontakte firmaet bde på tlf ingen svar og på kontakt formular men ingen svar. I dag p... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Har ændret fra 2 til 4 stjerner fordi kundeservicen har været god og uden problemer har refunderet for dårlige produkter. ——————- Umiddelbart er Lantz mascara vildt gode! Jeg elsker at de ikke dry... Se mer

Företagsinformation

1. Leverantör av skönhetsprodukter
  2. Tillverkning av kosmetiska produkter
  3. Ansiktsspa

Skrivet av företaget

Lantz Copenhagen Makeup og hudpleje til voksne kvinder – med lethed fremfor tyngde Lantz Copenhagen er skabt med én klar ambition: Skønhed skal være effektiv, enkel og til at betale. Vi udvikler parfumefri hudpleje og makeup, der arbejder med huden – ikke ovenpå den. Vores tilgang er målrettet den voksne kvinde, som ønsker glød, styrke og pigment i balance. Ingen tunge lag. Ingen 12-trins rutiner. Kun produkter, der giver synlige resultater og føles lette hele dagen. Den 24/4-2026 lancerer vi vores makeup-serie – udviklet med erfaring i tankerne. Hybride teksturer, hvor color cosmetics møder hudpleje, og hvor lethed altid prioriteres fremfor tyngde. Vores Pro Mascara er blevet en bestseller med over 200.000 solgte enheder. Den giver længde og volumen uden drys og uden pandaøjne. Den fjernes nemt med lunkent vand, Micellar Water – eller med vores egen Mascara Remover, som lanceres i midt marts 2026. Formlen indeholder plejende ingredienser og er velegnet til selv sensitive øjne. Vi er samtidig kendt for at kombinere hudpleje med lysterapi. Vores produkter er udviklet til at arbejde sammen med LED-lys og understøtte hudens naturlige balance, glød og fasthed – med fokus på Eye Care, Glow & Tone og Balance. Hos os er kundeservice personlig og direkte. Du skriver ikke til et callcenter – du skriver til os. Tak fordi du handler hos et dansk brand, der prioriterer kvalitet, gennemsigtighed og respekt for huden. Bedste hilsner Camilla Lantz

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 67 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ingen hjælp af kundeservice.

Jeg havde købt hvad jeg troede var et genkøb af den mascara jeg har brugt fra firmaet før - length Pro mascara. Købte to fordi de plejer at være gode. Opdager så da jeg åbner den ene, at det er den forkerte - da børste hovedet ikke er det samme som den anden. Denne er rund, og den jeg plejer er fladere med længere børster på den ene side. Jeg har fået “volume” - det er hvad der kan ske. Kontakter firmaet og får en kort e-mail tilbage med mangel på konkret svar om hvad jeg som kunde skal gøre herfra + at det føles som om at fokus er mere at hun nu ikke kan sælge den åbnede mascara. Jeg er nødt til at skrive yderligere frem og tilbage med hende om hvad der skal ske herfra. Hvilket i sig selv er frusterende. Jeg vil bare gerne have de varer jeg oprindeligt har bestilt. Hun sender så to nye, men som stadig ikke er disse jeg har bestilt. Der står ligeledes at de er vandfaste. Jeg køber aldrig vandfaste. Det fremgik heller ikke i produktbeskrivelsen på hjemme siden (hvilken jeg kan se er ændret nu). Ligeledes påstår hun at disse produkter aldrig er blevet ændret og svare ikke på at børste hovedet er anderledes end før. Kan også se at den jeg efterspørger er i deres mascara sæt.
Overordnet set har det været en virkelig rodet og ukonkret kommunikation og jeg har haft følelsen at hun ikke gad gøre noget ved det. Hvis det er ejeren jeg har snakket med(hvilket jeg virkede til da vedkommende nævnte at hun havde designet samtlige emballager) så har hun stærkt behov for hvordan man kommunikerer med sine kunder. Jeg ved godt at jeg ikke købte mere end et par mascaras, men jeg er stadig en kunde. En kunde som har købt over flere gange. Og står nu med 4 mascaras som jeg ikke kan bruge.
Og lige en sitenote - den mascara jeg ville købe med det fladere børstehoved er sjovt nok på deres hjemmeside nu i præcis den farve indpakning jeg beskrev for hende - som aldrig havde “eksisteret”

16 mars 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Et vildt god tilbud og et fantastisk…

Et vildt god tilbud og et fantastisk produkt! Jeg elsker den.

13 april 2026

Hej Minik 😊
Tusind tak – hvor er det dejligt at høre. Skønt at både produktet og tilbuddet rammer plet ✨

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Min kone bestilte for 2 dage siden en…

I dag prøver gun aå Facebook men hendes kommentar er blevet slettet.
RETTELSE:
Varen er ankommet.
Efter kontakt på email fandt Lantz ud af at email var skrevet forkert og vi fik så ordrebekræftelse på den rigtige email.
Havde en meget god og hurtig udveksling på email.

13 april 2026

Svar från LANTZ COPENHAGEN

Hej Kim. Som jeg også har skrevet til dig på mail, var der angivet en forkert mailadresse ved bestilling, hvilket er årsagen til, at ordrebekræftelsen ikke er modtaget. Den er nu rettet, og en ny er sendt.
Ordren er lagt den 14., afsendt den 15. og forventes leveret den 16/4 – altså inden for 48 timer.
Jeg forstår godt, at man reagerer, når man ikke modtager en bekræftelse, men i dette tilfælde skyldes det en tastefejl og ikke manglende håndtering fra vores side.
Vi sletter ikke henvendelser fra kunder.

Verdensklasse produkter og kundeservice

Jeg knuselsker samtlige produkter, både apparater og produkter til lysterapi - og produkter til hudpleje.
Jeg har nok de fleste produkter fra Lantzcph og er super glad for det hele. Dog vil jeg fremhæve Mascara serien - det er verdens bedste mascara uanset 'type'. Jeg glæder mig helt vanvittigt til sidst i april/start maj hvor makeup serien kommer - det kan KUN blive en succes.

15 april 2026

Hej May-Britt 💚🍀
Tusind tak – hvor gør din besked mig glad.
Det betyder virkelig meget at høre, at både kundeservice, levering og produkterne lever op til dine forventninger – og at du har så god en oplevelse hele vejen rundt ✨
Og hvor er det skønt, at mascaraerne er blevet favoritter hos dig – det er jeg så glad for at høre.
Jeg glæder mig også helt vildt til, at makeuppen lander… det bliver noget helt særligt 😊

Elsker Lantz produkter

Elsker Lantz produkter. Alt fungerede super med leveringen og service.
Har ikke prøvet de nye concealere så længe endnu, men de føles virkelig gode på huden og fine farver.

15 april 2026

Hej Rikke 🌸
Tusind tak – hvor er det dejligt at høre. Skønt at både levering og service fungerede, og at de nye concealere føles gode på huden ✨
Jeg håber, de bliver lige så gode for dig over tid 😊

Virkelig god service og gode produkter

Virkelig god service og gode produkter

14 april 2026

Hej Julie 🌸
Tusind tak – hvor er det dejligt at høre. Skønt at både service og produkter lever op til forventningerne ✨

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Altid en fornøjelse at modtage en…

Altid en fornøjelse at modtage en lækker youboks fra jer, pakket smukt ind,lækre produkter , og hurtig levering.
Ps Har Ikke andre produkter end jeres i skabet og bruger dem hver dag 😘❤️

12 april 2026

Hej Gitte 😘❤️
Tusind tak – det gør os virkelig stolte at læse.
Hvor er det dejligt at høre, at YouBoxen, produkterne og hele oplevelsen betyder så meget for dig – og at du bruger dem hver dag ✨
Tak fordi du er med os hele vejen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har købt sættet med Black truffle…

Jeg har købt sættet med Black truffle for første gang efter stor glæde med pro mascara der nu kan bruges dagligt uden irriteret øjne 😊det super dejlige produkter, har før i mange år brugt Ole Henriksen, det her er så dejligt at produkterne ikke fedter mine briller, og super hygiejnisk i brug.
Har nu bestilt April Youbox og serum til bryn det bliver spændende har læst flere gode bedømmelser med bryn serumet.
Vh Lena

9 april 2026

Hej Lena 🌸
Tusind tak for din besked – hvor er det dejligt at høre.
Skønt at mascaraen fungerer så godt for dig, og at Black Truffle sættet også er blevet en god oplevelse – især det med, at det ikke fedter og føles let på huden, betyder meget ✨
Og hvor spændende med både April YouBox og brynserum – jeg håber, du bliver lige så glad for det 😊
Tak fordi du deler din oplevelse.

delt oplevelse

——————-
Umiddelbart er Lantz mascara vildt gode! Jeg elsker at de ikke drysser og holder hele dagen. Dog synes jeg kvaliteten svinger for meget og de alt for hurtigt tørrer ud i tuben. De er så gode når man lige åbner dem, men fx har jeg nu prøvet at købe den nye Extreme og den er virkelig dårlig og ubrugelig allerede efter 2 gang - tør og drysser og umulig at lægge på fordi den klumper og ikke sætter sig om vipperne og allerede efter en time er mine vipper underlige, har mistet bukket og klumper sammen.. det er ærgerligt for plejer ellers at være glad for både “længde” og “drama”..

6 april 2026

Kære Christensen
Tak for din besked – og hvor er det dejligt at høre, at du generelt er glad for vores mascaraer.
Når du beskriver, at den bliver tør, klumper og ændrer sig allerede efter få ganges brug, så lyder det ikke som det, vi forventer af produktet – og derfor vil jeg faktisk gerne se nærmere på det som en reklamation.
Vores mascaraer indeholder 7 ml og holder normalt i flere måneder efter åbning, så det du oplever med Extreme efter 1–2 ganges brug, er ikke som det skal være.
Vil du skrive direkte til os på kundeservice@lantzcph.com med:
dit ordrenummer
hvilken variant det drejer sig om
…så finder vi hurtigt en løsning for dig.
Vi vil rigtig gerne have, at du får den oplevelse, du plejer at have med Length og Drama.

Hurtig levering 👍

Hurtig levering 👍
Gode produkter

31 mars 2026

Kære Annemarie
Tusind tak for din anmeldelse.
Det betyder meget for os at høre, at både levering og produkter lever op til dine forventninger.

Fantastiske produkter

Fantastiske produkter, rigtig god information, Camilla fortæller selv om alle produkter, og viser dem i en hudpleje rutine 👌
Min hud elsker Lantz Copenhagen ❤️

5 april 2026

Kære Kiki
Tusind tak for din skønne anmeldelse ❤️
Det betyder virkelig meget at høre, at du både føler dig godt guidet, og at din hud trives med produkterne.
Og hvor er det dejligt, at du følger med, når jeg selv viser og forklarer – det er lige præcis sådan, jeg gerne vil formidle det 🙏🏻

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Altid god service hos Camilla 😊 hurtig…

Altid god service hos Camilla 😊 hurtig levering også 👍

31 mars 2026

Kære B.K.
Tusind tak for din anmeldelse 😊
Det betyder meget at høre, at du oplever god service og hurtig levering – det gør vi os virkelig umage med 🙏🏻

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Synes ikke at den giver så meget…

Synes ikke at den giver så meget volumen som jeg er vant til. Plejer at bruge Hypnose fra Lancome. Synes desværre heller ikke at den er nem at fjerne med vand.

27 mars 2026

Kære Charlotte
Tusind tak for din ærlige anmeldelse 🙏🏻
Vores mascara giver ikke det tunge volumen-look, som du fx kender fra Hypnôse – den arbejder mere let, adskiller vipperne og holder uden at drysse eller give pandaøjne.
Til gengæld sidder den også godt fast, og derfor skal den blødgøres med varmt vand, før den slipper. Hvis det driller, kan du bruge micellar water til det sidste – det gør mange 😊
Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis vi skal hjælpe dig med at finde det helt rigtige match.

De lækreste produkter 😍

30 mars 2026

Kære Ann
Tusind tak for din søde anmeldelse 😍
Det betyder virkelig meget at høre, at du er glad for produkterne.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Top produkt og god service!

Vanvittig god mascara som virker plejende og nem at få renset væk med vand. Den bedste mascara jeg har brugt hidtil. Jeg har lige bestilt tre nye i brun.
Lantz copenhagens service er i øvrigt i top. Jeg bliver besvaret og får den hjælp jeg efterspørger. Det gør at jeg fremover køber min mascara hos Lantz. Jeg er meget imponeret!

28 mars 2026

Kære Fadia
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 🙏🏻
Det betyder virkelig meget at høre, at både mascaraen og vores service lever op til dine forventninger. Og hvor er det skønt, at du allerede har bestilt flere – det er den største tillid, vi kan få ❤️

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Ikke begejstret!

Jeg må desværre sige, at jeg ikke er særligt begejstret.
Den klumper og lægger sig sammen om øjenvipperne.
Jeg har brugt den i tre dage - og er vendt tilbage til min tidligere. Øv!

29 mars 2026

Kære Louise
Tusind tak for din ærlige feedback 🙏🏻
Det lyder som om, der er kommet lidt for meget på – vores mascara skal lægges i lette lag og må gerne lige “arbejdes ind” de første gange, ellers kan den godt samle vipperne.
Du må meget gerne skrive til os, så guider vi dig – det kræver ofte lige en lille justering i påføringen 😊

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.