Livingandcrystals Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Snelle verzending, wel jammer dat het product licht beschadigd was, maar verder niks op aan te merken

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik heb hier drie mooie edelstenen besteld. Ze zien er erg mooi uit! Ook top communicatie indien nodig. Zeker voor herhaling vatbaar.

Företagsinformation

1. Dekoration- och inredningsbutik

Skrivet av företaget

Edelstenen en kristallen zijn niet alleen prachtig om naar te kijken, maar ze voegen ook een vleugje luxe en elegantie toe aan jouw huis. Of je nu op zoek bent naar een mooie edelsteen om op een tafel of vensterbank te plaatsen, of je wilt een decoratief stuk om jouw interieur te verfraaien, bij Living and Crystals hebben we alles waar je naar op zoek bent.

Kontaktuppgifter

Utmärkt

24 omdömen

5 stjärnor
4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

4 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Heel mooi

21 maj 2026

Prachtige chique decoratie!

Super vriendelijke verkoopster. Je kan in overleg van alles bestellen, ook als je iets anders wilt dan op de website/momenteel beschikbaar. Snelle verzending en prachtig ingepakt met zelfs een lekkere geur op de verpakking. Echt een cadeautje voor jezelf! Kristallen ook van hele mooie kwaliteit, je kunt zien dat deze webshop met passie gerund wordt. Ik kom terug!

30 september 2024

Fijne webwinkel

Hele mooie producten besteld die super goed ingepakt waren en een lief zelf geschreven briefje erbij met een kortingscode voor de volgende bestelling. Dank je wel!

28 augusti 2024

Prachtig product

Prachtig product, heb er al zoveel complimenten over gekregen. Ziet er precies uit zoals de foto het aangeeft. Heel zorgvuldig ingepakt met een persoonlijk kaartje van de zaak, altijd leuk. Betrouwbare site, ga hier zeker nog bestellen of aanraden in de toekomst!

18 juni 2024
Omdöme utan inbjudan

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.