Jag gjorde en beställning men råkade skriva in att jag ville köpa fyra Brafab utefåtöljer men ville bara beställa två. Jag mejlade direkt kundtjänst och de svarade några dagar senare och bad om ursäkt... Se mer
Otroligt bra kundservice! Det blev ett litet misstag med min beställning och jag kontaktade Livello på kvällen. Fick svar nästan direkt och de löste situationen på ett väldigt bra och trevligt sätt.... Se mer
Varning för oseriöst företag. Beställde en soffa som skulle levereras på ett par dagar men en tiden gick och den verkade inte skickas. När vi kontaktade dem en vecka efter beställningen för att kolla... Se mer
Super nöjd ! Smidigt, bra pris, bra service. Mailades om hemleverans istället för ombud och det fixades utan några som helst problem. Rekommenderar utan tvek... Se mer
Livello är en svensk möbel- och inredningsbutik med ett noggrant utvalt sortiment av möbler, belysning och inredning för det moderna hemmet. Vi samlar etablerade och spännande varumärken med fokus på design, kvalitet och tidlös formgivning. Hos Livello hittar du allt från soffor, matbord, stolar och förvaring till lampor och inredningsdetaljer. Vår ambition är att göra det enkelt och inspirerande att köpa möbler och inredning online, med personlig service och en trygg köpupplevelse. Vi tror på möbler som håller över tid och väljer därför vårt sortiment med omsorg. Oavsett om du letar efter en ny möbel eller vill skapa ett helt nytt uttryck i hemmet vill vi hjälpa dig att hitta rätt.
Gärdevägen 11, 85650, Sundsvall, Sverige
- kundservice@livello.se
- livello.se
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Får 5* tack vare en utmärkt kundtjänst
Får 5* tack vare en utmärkt kundtjänst. Svarade snabbt och löste problemet på ett utmärkt sätt. /Nöjd kund med ett fint bord i trädgården.
Lovar brett och håller tunt.
Lovar brett och håller tunt. Går inte att lita på deras leveranstider trots kontakt med kundtjänst. :(
Mycket bra företag
Mycket bra företag, dom är tillmötesgående, bra produkter och snabb leverans.
Jag kommer definitivt handla hos dom fler gånger :)
Mkt nöjd👏🏻💯!Vacker traktör panna från…
Mkt nöjd👏🏻💯!Vacker traktör panna från Ronneby bruk🇸🇪Allt fungerade perfekt💯🇸🇪
Beställda varor ej levererade
Beställde stolsdynor till utemöbler den 28 maj. Fick orderbekräftelse, men efter nästan tre veckor har dynorna inte kommit. Har mejlat kundservice två gånger, men får inget svar. Mycket besviken.
Kanonbra service…
Köpte en grill i höstas som jag inte monterade förrän på våren. Visade sig att den var felkonstruerad så det funkade inte att grilla på den. Trots att jag köpt den ett halvår tidigare fick jag lämna tillbaka den och fick tillbaka alla pengarna. Tack för superbra service!!
Ni ska ha helt klart ha 5 stjärnor
Ni ska ha helt klart ha 5 stjärnor. Beställning och leverans gick som på räls. Varan levererades på utlovat datum även om vi ändrade leveransort och själva strulade till det lite. Trevligt och korrekt bemötande och fick direkt återkoppling på några frågor. Ett stort plus är att det faktiskt går att ringa upp. Då slipper man e-mail och chat Vi kan varmt rekommendera er och vi kommer säkert att återkomma med nya beställningar
All lycka med ert företag
Sjukt snabb leverans!
Snabb leverans och lätt att hitta det…
Snabb leverans och lätt att hitta det jag sökte på sidan.
Snabb leverans och enkelt att beställa.
Beställde 4st tekoppar Prunus från…
Beställde 4st tekoppar Prunus från Gustafsberg där ena fatet inte hade sin stämpel i fullgott skick. Mailade First Kitchen som föredömligt kontaktade sin återförsäljare och ett nytt tefat levererades omgående. De är mycket pålitliga och jag kan varmt rekommendera att handla hos dem. Ett tryggt köp.
Förstår inte de negativa recensionerna
Förstår inte de negativa recensionerna, hur som helst fick jag toppenbra hjälp med min reklamation. Fick även 5% till nästa gång jag handlar vilket kändes snällt av företaget.
Matgrupp
Jättebra kundkontakt , Förstår inte de negativa recensionerna, jag fick toppenbra hjälp med min reklamation
Snabb leverans och bra produkt.
Varning
Beställde ett bord. Fakturan kom utan att bordet ens skickades. När bordet kom var det dålig kvalitet och skadat. Skapade en reklamation samma dag. Kundtjänst svarar inte på mail mer än diffusa svar emellanåt vilket gör att veckorna går. Nu är det tre veckor sedan reklamationen gjordes och inget är ännu löst. Erbjöds två alternativ men vid återkoppling från mitt håll kom inget svar. Handla inte på detta företag.
Handla inte av detta företaget
Handla inte av detta företaget. Jag köpte ett bord som jag ville returnera dagen efter köp pga dålig kvalitet. Då kostar det 1199kr att returnera . Vilket inte framgår vid köp. Känner mig lurad .
Bra utbud och pris.
Bra utbud och pris.
Tog ett tag innan leveransen syntes och det var också väldigt begränsat antal leveransställen att välja på.