Koop al vanaf het begin bij ,Le Reve hele mooie aparte oorbellen en ook nog eens betaalbaar ,ik houd van grote en opvallende oor sieraden .Droeg altijd goud en diamant maar na een inbraak ben ik Le Re... Se mer
Det här tycker kunderna
Fijne webshop. Producten zijn zoals op de foto. Levering is zoals beloofd. Heb hier al meerdere keren besteld en ben steeds weer blij als de producten in mijn handen heb. Krijg veel complimenten op de... Se mer
Prachtige oorbellen met parels en blauwe edelstenen, perfect voor een bruiloft , ingepakt in mooi doosje met kaartje geeft een luxe gevoel Ga hier vaker bestellen.
Ten eerste een zeer duidelijke verzending informatie. Je kunt goed mee volgen. Elke keer een feestje als je bestelling mag ontvangen en je prachtige oorbellen hebt uitgepakt. Netjes ingepakt. De... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Le Rêve Amsterdam is een hardgroeiend sieradenmerk uit Amsterdam. Alle sieraden worden ontworpen in Amsterdam en worden handgemaakt in Europa, wat elk item uniek maakt. Het handschrift van Le Rêve Amsterdam is te herkennen aan de romantische, chique, klassieke en tijdloze touch die elk sieraad bevat.
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- lereveamsterdam.nl
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Dit soort oorbellen was precies wat ik…
Dit soort oorbellen was precies wat ik zocht, nl. Allerlei kleuren in een voor mij redelijk klassiek design en de kwaliteit is ook zo goed dat ik al vaker heb besteld en ze blijven ook mooi, aanrader
Prachtige oorbellen
Prachtige oorbellen! Werkelijk schitterend. Snelle levering en in een mooie verpakking.
Inmiddels al een hele collectie!
Inmiddels al een hele collectie van Le Reve en ze zijn allemaal even mooi (en licht!). De service is super vriendelijk en snel. Dikke aanrader!
Oorbellen
Als liefhebber van mooie oorbellen heb ik twee paar besteld (in de kleuren wit en mokka). Ze zijn écht prachtig. En wat een complimenten krijg ik er over. Voor zover ik het nu kan inschatten een goede prijs-kwaliteitverhouding.
Je ontvangt ze overigens super mooi verpakt en ik kijk nu al uit naar het derde paar dat onderweg is. Bedankt Geneviève voor de snelle reactie en flexibiliteit ✨
Prachtige kwaliteit oorbellen
Prachtige kwaliteit oorbellen, unieke chique uitstraling. Snelle verzending.
Rapport qualité/prix intéressant
Rapport qualité/prix intéressant, articles de belle qualité et modernes.
Wat een troep
Wat een troep
Brand marking
Je koopt t op temu en Aliexpress en verkoopt t voor 80 euro
Inkoop 2 euro
Zo kan ik ook een vakantie in Cannes doen voor 8 k per week
Let op mensen dit is fake
Inkoop China India
Gaat ze ook naartoe voor de kinder handjes

Beautiful earings 🥰
Beautil nice good material exdrotinarykristal pink
Prachtige oorbellen bij dit adres !!
Vele paren oorbellen hier gekocht, ik zit in de muziekwereld, dus elke keer weer een verrassend nieuw paar in mijn oren. mooie kwaliteit, prachtige stenen, heerlijke kleuren, en mooie kwaliteit. Ze blijven prachtig !!
Prachtige sieraden
Ik kom hier al een paar jaar, mijn collectie wordt steeds uitgebreider. Er is echt voor iedereen wat. Vind je dit seizoen niet helemaal jouw smaak, wacht dan het volgende seizoen af wat voor moois er dan weer gecreëerd wordt! Het is ook van prachtige kwaliteit!
Duidelijke webshop met prachtige…
Duidelijke webshop met prachtige oorbellen.
Netjes verpakt en een snelle levering. Top!
Prachtige sieraden
Prachtige sieraden, fijn om zelf te hebben of cadeau te geven.
Mijn moeder, dochter en ikzelf dragen de sieraden met liefde. ❤️
Fast delivery and extraordinary design
Fast delivery and extraordinary design. Really recommend! :)
Fijne webshop
Fijne webshop, snelle service, mooi verpakt en top kwaliteit producten. Heel blij met mijn nieuwe oorbellen!
Een dikke 10
De collectie van Le Réve is geweldig mooi! Ik koop de prachtige oorbellen daar al vanaf het eerste moment en nog steeds! Door de stijlvolle en variabele keuzes heb je altijd oorbellen die passen bij je kledingstijl.
De bezorging en service is goed. En altijd snel! Al met al een dikke 10!

Le reve sieraden
De sieraden spreken mij aan door de sprankelende kleuren en de samenstelling van het materiaal. Ze dragen ook licht. Het wordt keurig verpakt en afgeleverd. Ik heb al een aantal keer besteld bij de shop. I love it.

Svar från Le Rêve Amsterdam
De oorbellen die ik tot nu toe kocht…
De oorbellen die ik tot nu toe kocht zijn licht. De verzending is heel snel en altijd id brievenbus. Bij elke bestelling zit er een snoepje of chocolaatje. Jaren geleden waren de oorbellen wel eerder allemaal in geelgoud wat ik persoonlijk niet zo mooi vind. Maar dat is al verandert. De kwaliteit is goed als je er zorg voor draagt. Het aparte doosje die je bij de oorbellen krijgt is ook handig om ze in te bewaren. Het zou leuk zijn als er wat meer zilver zou worden gebruikt of andere stenen. Of af en toe een outlet zou ook handig zijn. Doe zo verder. Jessica

Wat een schattige oorbelletjes
Wat een schattige oorbelletjes! Daar wil ik nog veel meer van.

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.