legrej.dk - le for livet Omdömen 62

TrustScore 4.5 av 5

4,3

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk oplevelse med Niels: - fremragende kundeservice - priser lige så skarpe som tilbudt leerne - kun produkter af højeste kvalitet - hurtig levering - miljøvenlig indpakning 60cm lebl... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Great customer service. I got in touch to ask some questions about their products that I couldnt find on the website. Recieved quick and clear response and interest in my specific needs. Ordered a bla... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg kan ikke anbefale dette firma. Jeg lægger gerne korrespondencen op på min Facebook profil. Herunder at man beder mig slette en anmeldelse,som er et år gammel. Jeg blokerer beskeder fra dette... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hervorragende Qualität! Habe zum zweiten Mal bestellt, es macht wirklich Freude mit gutem Werkzeug zu arbeiten. Schneller Versand, alles einwandfrei. Gerne wieder!Danke!

Företagsinformation

1. Verktygsbutik
  2. Trädgårdsbutik

Skrivet av företaget

Hvor kan man købe en le? Legrej.dk har Nordeuropas største udvalg af kvalitets leer og le udstyr, til professionelle og private.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Really good quality

Really good quality

19 mars 2026

Dear Sofie,
thank you very much for your review. We are delighted that you are satisfied with the quality of our products. We wish you lots of enjoyment with your order and a great start to the new gardening season. ☀️🌷🥬
Kind regards,
Jessy from legrej.dk

Legrej er bare bedst

Legrej er bare bedst. Godt grej til gode priser.

24 mars 2026

Hej Olsen,
mange tak for din anmeldelse. Det glæder os meget, at du er tilfreds og glad for de bestilte varer. Vi ønsker dig en fantastisk havesæson og glædelig påske.
Kærlig hilsen,

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Godt udvalg af leer og grej

God kvalitet og godt udvalg af leer og diverse grej - både til nybegyndere og erfarne.

17 mars 2026

Hej Hanne,
mange tak for din anmeldelse. Vi er selvfølgelig meget glade for, at du er tilfreds med vores udvalg af værktøj og havemaskiner. Endnu en gang tak for din ordre og din tillid. Vi ønsker dig rigtig meget glæde med din bestilling.

Good and easy

Good guidance. Easy to order. Easy to assemble.

5 mars 2026

Hello Jacob,
Thank you very much for your review. It’s always great when customers take the time to share their shopping experience with us. We are even happier to hear that you were completely satisfied with everything.
We wish you lots of joy with your order.
Best regards,
Jessy from Legrej.dk

Liechtenstein und snell

Liechtenstein und snell - und mit güte beschreibung!

7 mars 2026

Kære Peter,
tusind tak fordi du tog dig tid til at bedømme os.
Vi er meget glade for, at du er tilfreds med vores service, vores produktbeskrivelser og leveringen. Vi ønsker dig rigtig meget glæde med dine nye artikler og en god start på den nye havesæson.
Kærlige hilsner,

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Nu er det 11.marts og varene er endnu…

Nu er det 11.marts og varene er endnu ikke kommet. Der er ingen service telefon

3 mars 2026

Hej Gartner‑Kemi,
Mange tak for jeres tilbagemelding.
Vi sætter stor pris på den direkte dialog med vores kunder og ville virkelig have glædet os over, hvis I blot havde sendt os en hurtig e‑mail – for vi hjælper altid meget gerne videre.
Jeg har i mellemtiden kontaktet jer pr. mail, men desværre endnu ikke modtaget noget svar. Det er rigtig ærgerligt, for uden en tilbagemelding kan vi ikke identificere jeres ordre eller undersøge, hvad der er sket.
Hvis I sender os jeres ordrenummer eller navn, kigger vi naturligvis på sagen med det samme.
I kan altid kontakte os på service@legrej.dk.

Fin forretning

Fin forretning

22 februari 2026

Kære Rosa,
mange tak for din positive anmeldelse. Vi er meget glade for, at du er tilfreds med dit køb. Vi ønsker dig en fantastisk havesæson!
Kærlig hilsen

Varen er nu leveret

En god oplevelse.
Efter lidt kludder med leveringen.
Fixet behændigt af Le grej.dk
Tak for indsatsen.
Hans

11 december 2025

Hej Hans,
mange tak fordi du har tilpasset din anmeldelse endnu en gang. Vi er meget glade for, at du endelig har modtaget varerne trods forsinkelsen. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med de nye produkter! Hvis du har yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.
Vi ønsker dig en glædelig jul og et godt nytår.
Jessy fra legrej.dk

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Hej Hans,
tusind tak for din anmeldelse. Vi er virkelig kede af, at din bestilte vare endnu ikke er blevet leveret af DPD. Din ordre blev sendt fra os allerede den næstkommende hverdag. Efter overdragelsen til pakkeservice har vi desværre ikke længere indflydelse og må stole på fragtfirmaet. På grund af den enorme mængde pakker i julehandlen kan det desværre ske, at leveringer tager lidt længere tid end normalt. Allerede i vores e-mailkontakt informerede jeg dig om dette, undskyldte og tog straks hånd om at finde ud af, hvor din pakke er. En eftersøgning blev også bestilt med det samme. Derfor synes jeg, det er lidt ærgerligt, at din anmeldelse ikke vurderer vores service og indsats, men snarere pakkefirmaets. Vi fortsætter med at følge op på din sag og ønsker dig en rigtig dejlig adventstid.
Venlige hilsner

15 november 2025

Hej Leif,
mange tak for din anmeldelse. Vi er meget glade for, at du er tilfreds med os :).

Mange hilsner og på gensyn.

Hej Jacob,

mange tak for din positive anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med leveringen og din bestilling :)

Mange hilsner

Great warrenty service

Great service. One of the garden forks we ordered was defect - we got a replacement shipped without any issues-

13 oktober 2025

Dear Tomas,
thanks a lot for your review. Receiving defective products is really annoying — sorry again for that. For us, it’s obvious to find a good solution, and we’re happy that we could help you quickly and that you can now use your new product.

Best :),

Alting fungerede

Alting fungerede. Varen er som beskrevet. Prisen fornuftig.

6 november 2025

Hej Knud,

Det glæder os rigtig meget. Mange tak for din positive anmeldelse. Vi håber, du får stor glæde af din bestilling.

Hervorragende Qualität

Hervorragende Qualität!
Habe zum zweiten Mal bestellt, es macht wirklich
Freude mit gutem Werkzeug zu arbeiten.
Schneller Versand, alles einwandfrei.
Gerne wieder!Danke!

14 oktober 2025

Hallo Christine,

vielen Dank für deine positive Bewertung :). Wir freuen uns sehr darüber & wünschen dir auch mit den Produkten deiner zweiten Bestellung viel Vergnügen!

Alles Gute und beste Grüße

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hurtig levering og gode produkter

Hurtig levering og gode produkter. Nu mangler jeg blot en kile.

4 oktober 2025

Svar från legrej.dk - le for livet

Mange tak for din positive anmeldelse!
Vi er meget glade for, at du er tilfreds med den hurtige levering og kvaliteten af vores produkter. Din feedback motiverer os til fortsat at gøre vores bedste for at give dig en fremragende shoppingoplevelse.
Dit team hos legrej.dk

Hej Lilian,
Tusind tak for din vurdering. Desværre kan jeg ikke finde ud af, hvad der skal være på engelsk eller dansk. Du er meget velkommen til at sende mig en e-mail igen, så vil jeg forsøge at hjælpe dig videre med din forespørgsel.
De bedste hilsner,

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

God vare, dårligt papirarbejde

Varen var udmærket.
Ordrebekræftelse og en forsendelsesbekræftelse manglede.
Uklart, om det er et dansk eller tysk firma.

31 augusti 2025

Svar från legrej.dk - le for livet

Tak for din tilbagemelding!
Vi er glade for, at du er tilfreds med produktet. Samtidig beklager vi meget, at kommunikationen omkring din ordre ikke levede op til dine forventninger. En gennemsigtig og pålidelig ordreproces er meget vigtig for os.
Normalt sender vi både ordrebekræftelse og forsendelsesbekræftelse via e-mail. Vi er kede af, at det tilsyneladende ikke skete i forbindelse med din ordre – det burde ikke være tilfældet.
Vi arbejder allerede på at forbedre vores processer, især hvad angår ordrebekræftelser og forsendelsesinformation. tradinio GmbH, som driver legrej.dk, er et tysk firma med base i Tyskland, der samarbejder tæt med partnere i Danmark og viderefører webshoppen med stor kærlighed og engagement.
Tak fordi du gjorde os opmærksomme på disse punkter – din feedback hjælper os med at blive bedre!

Kvalitetsgrej

Da jeg bruger en del tid på naturpleje, har jeg efterhånden købt en del ved legrej.dk
Bl.a. leer til forskellige formål, tørvehakke, segl, båndkniv og nu senest en TreeXtractor. Aldrig er jeg blevet skuffet. Heller ikke denne gang. Alle mindre træer er i fare for at blive trukket op... i hvert fald når det er glansbladet hæg.
Som altid er det dejligt at modtage kvalitetsgrej. Specielt billigt er det ikke, men det er pengene værd, for det holder.
Hvis jeg ikke lige ved, hvad jeg ønsker mig, så kigger jeg ind på legrej.dk - så mangler jeg ikke længere ønsker.

5 september 2025

Svar från legrej.dk - le for livet

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os virkelig meget at høre, at du er så tilfreds med vores produkter, og at du har fundet en række redskaber hos os, der gør arbejdet med landskabspleje lidt nemmere. Det lyder som om, Glansbladet kirsebær ikke har en chance mod din nye TreeXtractor! 🌳💪
Vi lægger stor vægt på kvalitet og holdbarhed – og det betyder meget for os at høre, at du oplever netop det. Og at du kigger forbi legrej.dk, når du mangler inspiration til nye ønsker, gør os ekstra glade. 😊
Tak for din tillid og loyalitet – vi ser frem til at byde dig velkommen igen!
Teamet hos legrej.dk

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

It was fabulous that Legrej had a tool for nature care, that was difficult to find elsewhere. Now we are introducing the tree extractor to everyone in our community, flawless experience. Everything about the purchase was fine.

25 augusti 2025

Svar från legrej.dk - le for livet

Thank you so much for your wonderful feedback!
We’re truly delighted to hear that you’ve had such a positive experience with the treeXractor and that you’re now recommending it within your community – that’s exactly why we develop our tools: for real, hands-on nature care that inspires and brings people together.
Knowing that you found the right tool, one that’s hard to come by elsewhere, makes us especially proud.
If you ever have questions or are looking for additional accessories, we’re always happy to help. Wishing you continued joy and success with your work using the treeXtractor!
Warm regards,
Your legrej-team

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.