Wij hadden een defecte stekker waardoor al onze ingebouwde ledstrips in onze nieuwe badkamer niet meer werkte. De service afdeling is goed bereikbaar en hun hebben ons 2x de onderdelen gratis en sne... Se mer
Det här tycker kunderna
Zeer snel geleverd en echz een onwijs mooi en stevig produkt met sfeer vol verlichting het staat heel gezellig in pnze tuin We hebben er 4 gekocht Bij 1 zaten de schroeven en pluggen niet bij o... Se mer
Na een probleem met een besteld artikel goed en snel mail contact gehad waardoor het probleem snel opgelost was. Fijn personeel en goed meedenkend.
In een museum had ik een kunstvoorwerp gezien wat ik graag na wilde maken. Omdat er ook verlichting in moest komen, die op verschillende punten verbonden moest worden maar waar ik ook weinig ruimte vo... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Super blij met de mensen van…
Super blij met de mensen van Ledkoning.nl deze denken namelijk heel fijn met mij mee.
Ipv een chatrobot oid...beantwoorden ze nog fijn zelf de mail...en ook telefonisch goed bereikbaar. Ik ben al ruim 2 jaar een blij klant..wederom dezelfde zwarte Solar wandlamp stripe set aangeschaft voor mijn andere schutting. Super mooi/ warm licht. Ik kan deze een ieder ander adviseren!
Klasse service. Na mijn melding dat er 1 lampje niets…
Na mijn melding dat er 1 lampje niets deed, heb ik via de app aanwijzingen gekregen hoe het probleem op te lossen. Na enige dagen opladen bleek het lampje nog steeds niets te doen. Vervolgens heeft de Ledkoning een set nieuwe opgestuurd, 1 lamp extra. Meer dan ik had verwacht. Mvg, Jan
Jammer en triest Ze zijn met een hoop dingen goed.Maar…
Ze zijn met een hoop dingen goed.Maar ik heb een aantal jaar geleden best wel mooien solar lantarens gekocht en ben er ook zuinig op haal ze iedere half jaar in de winter binnen op de camping nu is er een accu stuk dat kan kan dus ik wil een nieuwe accu kopen krijg ik te horen van de ledkoning die verkopen wij niet nou dan kan ik een lantaren van 130 euro niet meer te gebruiken dat is dus een slechte service dus mensen pas op dat je daar niet instapt.Ps ook gezocht op internet niet de zelfde .
maat kunnen vinden.

Svar från Ledkoning
Prachtig product. Lampen werden snel geleverd en geven mooi en "chic" licht. Ik had wat aanvullende informatie nodig en mijn mail werd meteen beantwoord. Dit bedrijf is zeker een aanrader.
Zeer hulpvaardige medewerkers heel en…
Zeer hulpvaardige medewerkers heel en klant vriendelijk.
Goed geïnformeerd van het installeren van de led strips voor buiten.
EL-AZIZ Cigkofte Rotterdam-Zuid
Topservice
Topservice. Er bleek na een uur na de installatie iets mis te zijn met de ontvanger van de afstandsbediening waardoor ik plots noch de intensiteit noch de witbalens kon regelen. Een mailtje heen en weer en enkele dagen later had ik een nieuw stuk in de bus. Sindsdien alles perfect!
De lampen die je daar koopt zijn echt…
De lampen die je daar koopt zijn echt super nu bijna drie jaar Solar verlichting en nog steeds heel tevreden 👍👍👍👍
Zeer behulpzame klantendienst!
Zeer behulpzame klantendienst!
Korte opvolging en doelgericht oplossing, bedank!
Duidelijke omschrijvingen en zijn…
Duidelijke omschrijvingen en zijn bereid om mee te denken. Als er met de bezorging wat mis gaat, lossen ze dit meteen op.
Super klantenservice
Hele goede webshop met mooie producten…
Hele goede webshop met mooie producten en goede en supersnelle service. Voor mij mijn vaste winkel voor solar buitenlampen.
Bedankt
Dankzij Danielle heb ik de producten weer kunnen bestellen conform de afgesproken prijs.
Nogmaals dank voor je dienst.
Na contact via whatsapp heel goed…
Na contact via whatsapp heel goed geholpen door medewerker. Alle vragen werden snel beantwoord en goed advies gegeven. Mooie prijs voor heel pakket in ons geval. Na 1 dag verzonden en binnen. Tot zover heel tevreden over Ledkoning. Zeker een aanrader
Goed direct contact via de chat
Goed direct contact via de chat. Snel geleverd, helder instructie en werkt perfect!
Super klantvriendelijke en snelle service
Super service, zelfs op oudjaarsdag nog snel advies gekregen! Verzending is snel en ook bij een probleempje met mijn bestelling (buiten de schuld van Ledstripkoning) werd ik zeer snel en klantvriendelijk geholpen.
Snelle levering en goede klantenservice
Super snelle levering. Zaterdag avond 2x kast verlichting besteld. Maandag had ik het al binnen. Ik had echter een vraag over het product. Maandag avond via WhatsApp contact gezocht met de klantenservice en de volgende ochtend al antwoord ontvangen. Top service 👍🏽
Spullen netjes geleverd en goede service
Spullen netjes geleverd, alles goed aangeduid wat wat is, eigenlijk dummie proef om aan te sluiten.
Puntje van aandacht voor montage ledstrips
Goed ontvetten voor je de 3m strip folie verwijderd, er zit nog heel veel residu op van strip maken
Hierdoor smeer je alles in de omgeving vol en plakt je,strip een stuk slechter.
Bij mij plakt het nu al een maand of 9 prima!
Kleine uitdaging met een sensor die maar bleef reageren,
Contact via mail gehad,
bleek een storing door de signalen van kabels te kort bij elkaar zaten, goed geholpen door de medewerker.
Goede klantenservice
Helaas werkte het ontvangen product niet helemaal goed. Snel contact gekregen met de klantenservice en de volgende dag al een vervangend product in huis
Gewoon omdat het goed is.
Snelle, vlotte en profesionele service.
Neem daar de klantvriendelijke warmte bij en de klant keert tevreden terug.
Netjes geholpen bij vroegtijdig defect
Ik had een ledstrip met een controller gekocht bij de Ledkoning. De controller begaf het alleen vroegtijdig. Na contact met de klantenservice hebben ze mij een nieuwe toegestuurd. Goede service dus! Als ik nog wat nodig heb weet ik waar ik moet zijn. Aanrader!
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.