Wij hadden een defecte stekker waardoor al onze ingebouwde ledstrips in onze nieuwe badkamer niet meer werkte. De service afdeling is goed bereikbaar en hun hebben ons 2x de onderdelen gratis en sne... Se mer
Det här tycker kunderna
Zeer snel geleverd en echz een onwijs mooi en stevig produkt met sfeer vol verlichting het staat heel gezellig in pnze tuin We hebben er 4 gekocht Bij 1 zaten de schroeven en pluggen niet bij o... Se mer
Na een probleem met een besteld artikel goed en snel mail contact gehad waardoor het probleem snel opgelost was. Fijn personeel en goed meedenkend.
In een museum had ik een kunstvoorwerp gezien wat ik graag na wilde maken. Omdat er ook verlichting in moest komen, die op verschillende punten verbonden moest worden maar waar ik ook weinig ruimte vo... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Top kwaliteit
Snelle levering, goeie prijs-kwaliteit verhouding. Erg mooi product,en zeer gemakkelijk te installeren. Ook de klantenservice is zeer behulpzaam en reageert snel. Ik zou hier zeker weer bestellen en kan het iedereen aanraden.
De service van de LedKoning is super
De service van de LedKoning is super! Een mailtje sturen over een defect en het wordt meteen geregeld!
Wat een verademing om met dit bedrijf…
Wat een verademing om met dit bedrijf een probleem op te lossen.
Advies en begrip om de klant tevreden te stellen,niets is te veel.
Een echte aanrader.
Goede service.
Ze helpen me altijd met het juiste wat ik moet kopen voor mijn bedrijf, Ze hebben mij al geholpen met bij mijn trap, een zelfgemaakte kast, en ook de vloer belichten met led.
Goede kwaliteit
Zeer tevreden van solarlamp, super vlotte levering, waarvoor dank
K Maertens
Snelle reactie op defecte grondspot
Binnen enkele uren een reactie op mijn melding dat een van de vijf grondspots, die ik sinds maart jl langs mijn tuinpad heb geplaatst, niet meer functioneerde. Er werd mij direct toegezegd dat de lamp vervangen zou worden. Dat vind ik bijzonder. Tegenwoordig wordt dikwijls een ontstaan probleem en/of defect van een product pas na een lange discussie met de klant opgelost of zelfs niet. Binnenkort ontvang ik een nieuwe grondspot en mag ik de oude zelf recyclen. Dat is nog eens de klant tegemoet te komen zonder extra gedoe.

Top zaak
Top zaak lampen besteld supersnel geleverd top kwaliteit problemen lossen ze gelijk op zou dit bedrijf iedereen aanraden
Trage levering
Solar wandlamp besteld, want voor 23:45 besteld, volgende dag in huis. Helaas de volgende dag een mail dat de verzending vertraagd was. Deze kwam uiteindelijk dus een dag later binnen. Jammer dat de belofte niet waargemaakt wordt. Als compensatie krijg je dan een 5 euro tegoed voor een volgende bestelling...

Goede service!!!
Goedemorgen,
Goedemorgen,
Wij hadden een probleem met 2 solarlampen voor buiten en dit probleem is na mail met de klantenservice perfect opgelost.
Danielle complimenten voor het contact, jij snapt hoe er met klanten moet worden omgegaan.
Bestelling snel en correct geleverd, defect goed afgehandeld
Bestelling snel en correct geleverd. Bij het monteren was de controller doorgebrand. Dit gemeld en de volgende dag al een nieuwe ontvangen welke het perfect doet. Zeer tevreden over de verleende service en het eind resultaat van de verlichting
Bij probleem snelle oplossing
Ledspotjes gekocht, maar deze flikkerden bij het inschakelen. De servicedesk gebeld en na eerst nog wat anders geprobeerd werden er snel nieuwe spotjes opgestuurd. Snelle service en vriendelijke medewerkers.
Ik had iets fout gedaan en dankzij een…
Ik had iets fout gedaan en dankzij een prettig gesprek met Louise werd alles helemaal oogelost en kwam het, eigenlijk zoals altijd prima in orde !
Probleempje met de levering
Probleempje met de levering snel en adequaat opgelost
solar led wandlamp up downlight Emme
enige tijd geleden 6 led lampjes besteld voor in mijn tuin. Na 3 jaar zijn er 3 stuk gegaan, heb nieuwe besteld en kreeg een coulance aanbod wat ca 12 euro duurder was dan op de site. (34,95 pst)
Heb dit aangegeven maar kreeg wazige reactie.
Wel snelle en nette levering.
Na wat speurwerk kwam ik dezelfde lampjes tegen bij lightexpert.nl voor 14.95, scheelt 20 euro per lampje ook bij de light expert snelle en nette levering en beter voor je portemonnee.

Svar från Ledkoning
Top geholpen via de live chat, op een zondag zelfs!!
Vandaag top geholpen via de live chat.
Ik had een probleem met mijn led controller en was bezig een mail te sturen, toen zag ik op de site dat de live chat beschikbaar was, op zondag.
Top geholpen, stap voor stap wat zaken moeten checken via de chat. En uiteindelijk kwamen ze met een oplossing toen duidelijk was waar het probleem zat.
prima service
snelle levertijd, en na vragen van mij over het product een zeer snelle en correcte reactie van de klantenservice.
Snelle levering, goede snelle service bij vragen.
Led lampen GU10 doen het prima op de Philips Hue
Top service
Vaker bij ze besteld en de klantenservice en live chat zijn echt top! Zie je niet vaak.
Service en begrip !
Net binnen de garantietermijn ging er 1 van mijn solar ledlampen stuk.
Direct na mijn mail om dit te melden kreeg ik reactie.
Er wordt een nieuwe opgestuurd.
Deze verzending is zoek geraakt bij het sorteercentrum van TPG post.
Gebeld en er werd weer een lamp verzonden. Deze is door TPG verkeerd geleverd in mijn afhaalkluis.
Maar weer gebeld, waarna ik wederom een vriendelijke medewerker aan de lijn krijg en voor de DERDE keer een lamp verstuurd.
Wat een service !! Ledkoning is echt een aanrader ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.