Banner for Landfolk

Landfolk Omdömen

3 450
TrustScore 4.5 av 5

4,6

Arkitektritat hus Gotland 17-23 aug -26 Vi hade en underbar vecka på Gotland, Hulehällar i ett vackert arkitektritat hus. Bokningen via Landfolk fungerade utmärkt. Det var proffesionellt med bra in... Se mer

Svarar alltid på frågor snabbt. Vi fick en avbokning på en hel vecka. Landfolk hittade snabbt nya gäster. Fyllde inte hela veckan men ändå bra. Riktigt bra gäster också! Fantastiskt trevliga, ordentli... Se mer

En korrekt annons med beskrivande text och bilder som stämmer med verkligheten. Smidigt med betalning , inget strul. Och lätt att boka. Rent och fint hus i vacker omgivning med flera uteplatser.... Se mer

Vi kommer inte använda Landfolk fler gånger. Vi har använt andra stuguthyrare genom åren. Både i Sverige, Danmark och Norge.Det har fungerat perfekt. Landfolk kan omöjligt ha varit och tittat... Se mer

1. Uthyrning av semesterboende
  2. Torp
  3. Nöjesfält
  4. Semesterboende
  5. Semesterbostad
  6. Resestuga

Om Landfolk

Landfolk har håndplukket dejlige sommerhuse med sjæl, personlighed og charme. Du kommunikerer direkte med værten og får deres bedste tips til sommerhuset og lokale oplevelser.

Her kan du booke fra dag til dag, tage afsted på workation med dine kollegaer eller nyde et par dage i naturskønne omgivelser med dem, du holder af.

Din pris er den, du ser. El, vand, varme og rengøring er inkluderet i prisen – det betyder, at du kan fokusere på nærværet i stedet for at lede efter elmåleren.

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

3 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Alla omdömen

(3 450)

2 082 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Snabb och enkel kontakt

Som uthyrare tycker jag det varit snabbt och enkelt att komma i kontakt med Landfolk om man har frågor eller behöver hjälp.

25 augusti 2025

Kære Pernilla,

Mange tak for din skønne anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre om din gode oplevelse med vores team - vi gør os også umage for at hjælpe når der er brug for det🌼

Du skal have tak for at være med som vært hos Landfolk - og ræk endelig ud hvis du har brug for support😌

Bedste hilsner,
Anne, Landfolk

Tryggt och bra.

Vi kan bara säga tack. Känns tryggt och bra.

Kære Anna,

Tusind tak for din anmeldelse 🙏 Vi er rigtig glade for, at du oplevede tryghed og god service. Vi bestræber os også altid for at være nærværende og tilgængelige.

Du er altid velkommen til at række ud, hvis vi kan hjælpe dig igen.

Bra transparens

Bra transparens, bra information. Bra respons från de man kontaktar.

Kære Lars,

Tak for din anmeldelse ✨ Det er dejligt at høre, at du oplever god kommunikation og service hos os.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen – vores team står klar til at hjælpe!

Senior Guest & Host Care-ekspert hos Landfolk

Mycket enkelt att vara värd

Mycket enkelt att vara värd. Alltid bra kontakt med Landfolk för att uppdatera annonsen, och väldigt smidigt att hantera bokningar, guidebok och annat.

1 juli 2025

Kære Ellen,

Tusind tak for din tilbagemelding 🙏 Vi gør os umage for at gøre det let at være vært, så det glæder os at høre, at det fungerer godt for dig. Dejligt at have dig med hos Landfolk.

Personliga och engagerade

Personliga och engagerade. Lätt att få kontakt med.

Kære Fredrik,

Tak for din tilbagemelding 🌿 Det gør os rigtig glade, at du oplever kontakten som både nem og nærværende.

Vi sætter stor pris på at have dig som vært hos Landfolk og står altid klar, hvis du får brug for os.

Bedste hilsner,

Superproffsigt

Superproffsig företag som vill oss det bästa. Service, bemötande dessutom supersnyggt och enkelt förpackat för både kund och vi som hyr ut våra boenden. Jag är så nöjd!
Ann-Charlotte Wester Grindtorp

Kære Ann-Charlotte,

Tusind tak for din skønne anmeldelse ✨ Det betyder meget at høre, at du oplever både service og samarbejde som professionelt og enkelt. Vi er rigtig glade for at have dig med som vært hos Landfolk, og vi står altid klar, hvis du får brug for os.

Så fint arrangerat med Landfolk

Så fint arrangerat med Landfolk! Väljer ut pärlorna åt mig!

23 juli 2025

Kære Harriet

Tak for det gode samarbejde, og for at gøre det muligt for Landfolk-gæster at nyde din hytte og de fantastiske omgivelser ☺️

Sig endelig til, hvis du får brug for vores hjælp.

De bedste sensommerhilsner fra Mia,

Kære Daniel,

Tak for din anmeldelse 💫 Det er skønt at høre, at du oplever tjenesten som rigtig god.

Vi er glade for at have dig med som vært, og vi er her altid, hvis du skulle få brug for os!

Senior Guest & Host Care-ekspert hos Landfolk🌿

Väldigt nöjd med Landfolk

Väldigt nöjd med Landfolk, får många bokningar via dem och väldigt bra service.
Fina kunder och snygga presentationer .

25 augusti 2025

Kære Denize,

Tusind tak for dine flotte ord ✨ Hvor er det godt at høre, at du har en god oplevelse med at være vært igennem Landfolk - og at se alle de vellykkede ophold du har haft.

Vi er glade for at have dig med i fællesskabet - og vi står altid klar til at hjælpe, hvis du har brug for det.

Senior Guest & Host Care-ekspert hos Landfolk🌿

Väldigt proffsigt och smidigt samarbete

Väldigt smidigt samarbete. Huset presenteras på ett fint sätt. Sidan har en fin layout.
Kommunikationen med gästerna fungerar väldigt bra på plattformen.
Som uthyrare guidas du på ett bra sätt till att ge gästerna den information som de behöver och vill ha.
Bara positiva erfarenheter.

29 juli 2025

Kære Viktor

Tak for de utroligt fine ord - det gør os så glade at læse ☺️

Vi værdsætter tilliden og det gode samarbejde både med værter og gæster.

De bedste sommerhilsner fra Mia,
Head of Guest & Host Care hos Landfolk

Bra plattform fungerar bra oklart på…

Bra plattform fungerar bra oklart på hemsidan om recensioner finns, om det finns mycket svår att hitta

29 juli 2025

Kära Anna,

Stort tack för att du delar med dig av din värdupplevelse till oss.

Alla gäster och värdar bjuds in att dela sina upplevelser efter varje avslutat vistelse. Det är inte alla gäster som väljer att lämna en recension.

När en gäst skriver en recension kommer du att få ett meddelande om detta, och den kommer även att synas på din sommarhusprofil så att framtida gäster kan läsa den.

De bästa sommarhälsningar från Mia,
Head of Guest & Host Care hos Landfolk

Svårt att få kontakt trots gott intryck

Jag var intresserad av att samarbeta med företaget inför en kommande uthyrning och bokade därför in ett samtal. Kort därefter avbokades tiden automatiskt, men jag uppmanades att boka en ny. Det gjorde jag – men även den andra tiden ställdes in på samma sätt.

Samtidigt fick jag ett mycket positivt formulerat mejl direkt efter bokningen, där det uttrycktes glädje över vårt kommande samtal och en vilja att lära känna både mig och min fastighet. Tyvärr blev det aldrig något samtal, vilket kändes motsägelsefullt.

Jag försökte även nå kundtjänst via telefon under kontorstid, men samtalet kopplades ner. Jag har förståelse för att det kan vara hög belastning – men som ny kontakt upplevde jag att det var svårt att få gehör, trots engagemang från min sida.

Hej Mia,
Det har nu gått en vecka utan återkoppling, så jag vill bara vänligen påminna och be dig återkomma när du har möjlighet.

Mvh
Tomas

7 juli 2025

Kära Tomas

Tack för ditt meddelande. Och tack för ditt intresse av att hyra ut via Landfolk.

Det låter inte som den bästa starten på ett framtida samarbete.

Vi är mitt i högsäsongen just nu, men vi är alltid redo att ta ett samtal om uthyrning på vår plattform.

Jag har precis dubbelkollat i våra system, och du borde ha fått ett meddelande från vår svenska värdspecialist 7/7 med ett svar på din ansökan om att bli en del av Landfolk.

De bästa hälsningar Mia
Head of Guest & Host Care på Landfolk

Kundtjänst bra, men stugan fr helvetet

Själva förmedlingen och kundtjänst var bra. Jag vann ett presentkort förra året och ville använda den för att boka en stuga på Gotland. Hurra! Stugan var jättedyr, så jag hade bara råd för ett par dar! Allt det där gick ju bra.
Stugan var dock en skräckupplevelse, jag fick söka den mitt i natten i mörkret (fast jag hade kontakt med hyresvärden och kommit överens med henne att jag kan ringa henne om det blir problem. Hon svarade dock aldrig...). Det var nästan kl. 2, minusgrader och becksvart. Äntligen funnen var stugan mild sagt jättesmutsig och unkna tvättkläder, kylskåp och mattor. wifi funkade inte (och jag behövde den för jobb), fanns ingen mörkläggning så det gick inte att sova. Inte alls standarden som lovades på hemsidan. Massor med juldekoration kvar, privata prylar (väggfärg, kläder mm) men inget rent hörn :( Ute såg det inte alls ut som på bild, utan massor med skräp låg runt huset. Jag lämnade stugan morgonen därpå för att fly(tta) till ett hotell i Visby. Aldrig mer!!!! Landfolket borde kontrollera stugorna de förmedla! Tur att jag inte fick betala nånting, för det var svindyrt för 'standarden'.

Update: det har inte kommit nåt mejl!

16 mars 2025

Bästa Sonja,

Vi är verkligen ledsna över att höra att din vistelse inte alls levde upp till dina förväntningar – och vi är uppriktigt beklämda över att din upplevelse blev så långt ifrån vad du hade hoppats på 💔

Vi har skickat ett mejl till dig eftersom vi gärna vill följa upp ärendet ordentligt. Vi är också i dialog med den aktuella värden för att säkerställa att framtida gäster inte får en liknande upplevelse.

Vi hoppas innerligt att du, trots allt, har lust och mod att ge Landfolk en ny chans. Vårt mål är att skapa trygga, ärliga och inspirerande semesterupplevelser – och det är vi ledsna över att vi inte lyckades med denna gång.

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse – det hjälper oss att bli bättre 🌿

Varma hälsningar,
Camilla, Senior Guest & Host Care-expert på Landfolk

Trevligt boende med allt vad man…

Trevligt boende med allt vad man behövde.

7 april 2025

Kære Lotta,

Stort tak for din fine anmeldelse – och tack för de vänliga orden 🌾
Vi er glade for at høre, at du havde et trevligt ophold og fandt alt, hvad du havde brug for. Præcis sådan skal det være!

Du er altid hjertelig velkommen tilbage 🌿

Varma hälsningar, Camilla

Seriöst och proffsigt

Allt fungerade väldigt bra.

7 mars 2025

Kära Gunilla

Vi är mycket glada att höra det.
Vi hoppas få se många Landfolk-gäster i er fina stuga framöver.

Vi är redo att hjälpa dig om du behöver det 🌾

Bästa hälsningar från Mia,
Head of Guest & Host Care på Landfolk

Fräsch och välplanerad stuga med utsikt

Stugan var helt perfekt för många. Köket välutrustat och många olika rum att umgås i. Stugan hade väldigt vacker utsikt mot backen och nära både pist och längdskidspår.

8 februari 2025

Kära Kerstin

Tack så mycket för att du delar med dig av din Landfolk-upplevelse med oss. Det låter som om du hittade precis rätt stuga för din skidsemester.

Låt oss veta om du behöver hjälp med att hitta en plats i framtiden - vi är glada att kunna hjälpa till. Vi ses snart igen ☺️

Bästa hälsningar från Mia,
Head of Guest & Host Care hos Landfolk

Använder hellre en nordisk tjänst

Jag tycker det känns bättre att gynna ett skandinaviskt företag än globala it-jättar. Här har jag fått kontakt med riktiga människor för svar på mina frågor

2 september 2024

Kära Sara och Claes,

Tack för att ni delar med er av er värdupplevelse till oss. Det gör oss glada att läsa att ni har hittat den rätta plattformen för att dela er stuga med Landfolk-gäster.

Vi gör vårt bästa för att vara tillgängliga för både gäster och värdar, och vi står redo att hjälpa er med både stort och smått. Därför har vi ett stort supportteam som är tillgängligt alla dagar i veckan ☺️

De bästa hälsningar från Mia

Bra och snabb återkoppling

Bra och snabb återkoppling, aktiva på att marknadsföra alla objekt. Inga tveksamheter, all information kommer utan att man behöver efterfråga den. Jättebra helt enkelt!!

29 juli 2024

Kära Lotta

Tack för din fina recension och de berömmande orden ☺️

Vi arbetar alltid på att utveckla vår plattform så att den är så användarvänlig som möjligt.

Tack för det goda samarbetet. Vilken start ni har fått på plattformen. Det är härligt att se att så många Landfolk-gäster ska besöka er fina stuga.

Vänliga hälsningar Mia,

Allt fantastiskt bra .

Allt fantastiskt bra .
Proffsigt!

8 juli 2024

Kära Helena og Åke

Tack för de fina orden.
Och för att dela er fina stuga med Landfolk-gäster. Det gör oss glada.

Vi hoppas att ni får en härlig sommar 🌾

De bästa hälsningar från Mia,

Det var fantastiskt mysigt

Det var fantastiskt mysigt, pussel läsning och lata dagar.

30 juni 2024

Kära Elina

Tack för att du delade.

Det låter som en härlig hyttresa i full avslappning. Vi hoppas att ni njöt både av hytta och av varandra.

Ha en riktigt fin sommar och vi ses igen.

De bästa hälsningar från Mia