Banner for Landfolk

Landfolk Omdömen

3 445
TrustScore 4.5 av 5

4,6

Arkitektritat hus Gotland 17-23 aug -26 Vi hade en underbar vecka på Gotland, Hulehällar i ett vackert arkitektritat hus. Bokningen via Landfolk fungerade utmärkt. Det var proffesionellt med bra in... Se mer

Svarar alltid på frågor snabbt. Vi fick en avbokning på en hel vecka. Landfolk hittade snabbt nya gäster. Fyllde inte hela veckan men ändå bra. Riktigt bra gäster också! Fantastiskt trevliga, ordentli... Se mer

En korrekt annons med beskrivande text och bilder som stämmer med verkligheten. Smidigt med betalning , inget strul. Och lätt att boka. Rent och fint hus i vacker omgivning med flera uteplatser.... Se mer

Vi kommer inte använda Landfolk fler gånger. Vi har använt andra stuguthyrare genom åren. Både i Sverige, Danmark och Norge.Det har fungerat perfekt. Landfolk kan omöjligt ha varit och tittat... Se mer

1. Uthyrning av semesterboende
  2. Torp
  3. Nöjesfält
  4. Semesterboende
  5. Semesterbostad
  6. Resestuga

Om Landfolk

Landfolk har håndplukket dejlige sommerhuse med sjæl, personlighed og charme. Du kommunikerer direkte med værten og får deres bedste tips til sommerhuset og lokale oplevelser.

Her kan du booke fra dag til dag, tage afsted på workation med dine kollegaer eller nyde et par dage i naturskønne omgivelser med dem, du holder af.

Din pris er den, du ser. El, vand, varme og rengøring er inkluderet i prisen – det betyder, at du kan fokusere på nærværet i stedet for at lede efter elmåleren.

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

3 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 90 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Alla omdömen

(3 445)

2 082 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Känns som bra katalog och…

Känns som bra katalog och marknadsföring.
Våra första gäster var mycket trevliga och skötsamma.

11 juni 2026

Kära Hans,

Tack för dina fina ord. Det betyder mycket att höra att du upplever Landfolk som en bra plats att visa upp ditt hem, och att de första gästerna blev en så positiv upplevelse.😊

Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa rätt gäster att hitta fram till er.🌾

Guest & Host Care Team på Landfolk

Bokningarna av vårt hus fungerar…

Bokningarna av vårt hus fungerar väldigt bra och kommunikation enkel via Landfolk.

28 maj 2026

Hej Michael,

Tack för dina fina ord. Det gläder oss att höra att bokningarna fungerar bra, och att kommunikationen via Landfolk känns enkel.

Vi uppskattar verkligen att ha ditt hus som en del av Landfolk.

Fungerar bra

Allt fungerar smidigt och bra. Det strulade lite med en gäst och då ställde Landfolk upp till 100%

26 maj 2026

Hej Catarina,

Tack för din fina recension. Vad härligt att höra att allt fungerar smidigt och bra. Det betyder mycket för oss att samarbetet känns enkelt.

Varma hälsningar, Cecilie
Guest & Host Care Team på Landfolk

Lätta att ha att göra med

Lätta att ha att göra med. Automatisk översättning så det blir lätt att kommunicera med hyresgästerna. Inget alls att klaga på😊

18 maj 2026

Hej Yvonne,

Tusen tack för dina fina ord. Det gör oss verkligen glada att höra att Landfolk känns lätt att ha att göra med, och att den automatiska översättningen gör kommunikationen med gästerna enklare.

Vi är väldigt glada över att ha dig som värd hos Landfolk 🌾

Personligt

Personligt. Prisvärt. Unikt ställe.

30 maj 2026

Hej Karin,

Stort tack för din fina recension. Vi är glada att höra att upplevelsen kändes personlig, var prisvärd och att stället var något unikt. 😊

Vi hoppas att vi får välkomna dig till ett Landfolk-hem igen en annan gång.

Varma hälsningar,

Standard motsvarar ej kostnad

Huset vi hyrde uppfyllde ej kvalitetskrav för sin kostnad. Dåligt städad hus, utan varmvatten i två dagar, myror i köket och en tomt som var dåligt skött.

28 maj 2026

Kära Anders,

Tack för att du delar din upplevelse med oss 🙏🏻

Det gör mig verkligen ledsen att höra att vistelsen inte levde upp till era förväntningar och att ni upplevde problem med både städning, varmvatten, myror och trädgården. Så ska en semester i ett Landfolk-sommarhus absolut inte vara 🏡

Jag förstår att vi har haft en dialog med er kring detta i efterhand. Det är dock verkligen tråkigt att ni inte gjorde värdarna uppmärksamma på problemen under själva vistelsen, så att de hade haft möjlighet att hjälpa er direkt på plats. Våra värdar brinner för god gästfrihet och vill alltid lösa eventuella utmaningar så snabbt som möjligt 🌾

Vi tar givetvis er feedback på största allvar och delar den vidare med värdarna, så att vi kan säkerställa att standarden är på topp för framtida gäster.

Vi hoppas att vi får chansen att välkomna er igen en annan gång och ge er en mycket bättre upplevelse 🙏🏻

Camilla

Service

Service, tillgänglighet och modernt

18 maj 2026

Hej Mats och Marie,

Tack för er fina recension.💚

Vi är glada att höra att ni uppskattade servicen, tillgängligheten och den moderna upplevelsen hos Landfolk. Det betyder mycket för oss.😊

Enkelt att använda appen

Enkelt att använda appen. Superbra med direkt översättning av språk vid kommunikationen med hyrestagaren

19 maj 2026

Hej Ola,

Stort tack för din fina recension. Det gör oss verkligen glada att höra att appen känns enkel att använda, och att direktöversättningen gör kommunikationen med gästen smidigare.

Vi är så glada över att ha dig som värd hos Landfolk 🌾

Hej Mattias,

Tack för din fina recension. Vad härligt att höra att allt fungerade bra. Det betyder mycket för oss.

Vi hoppas att vi får välkomna dig tillbaka till ett Landfolk-hem en annan gång 🌾

Guest & Host Care Team Landfolk

Inte samma kundkommunikation som…

Inte samma kundkommunikation som Airbnb.
Att ni säljer bokningar till andra kanaler utan att vara tydliga med det, tvärt om.
Hög andel avbokningar jämfört med Airbnb.
Segare utbetalning.

11 maj 2026

Kära Peter.

Tack för att du delar din feedback med oss. Vi är ledsna att höra att vår kommunikation och plattform inte helt har levt upp till dina förväntningar.

Genom Landfolks utökade marknadsföringsinsatser erbjuder vi synlighet på utvalda partnersidor för att hjälpa våra värdar att nå ut till ännu fler relevanta gäster. Vi strävar alltid efter att vara transparenta i våra villkor kring detta, men din input är väldigt viktig för oss när vi tittar på hur vi kan göra denna information ännu tydligare.

När det gäller utbetalningar ser vi till att värdens betalning skickas inom 4 bankdagar efter att varje hyresavtal har löpt ut, vilket ibland kan skilja sig från rutinerna hos andra plattformar.

Vi hoppas innerligt att vi kan bygga upp ditt förtroende för oss, och du är alltid mycket välkommen att kontakta vårt oss direkt om vi kan svara på några ytterligare frågor och hjälpa dig vidare! 🙏🏻🌾

Kära Therese

Stort tack för din fina recension! Vi är så otroligt glada över att höra att du tycker att vår bokningstjänst är fantastisk.

Vårt mål är just att göra hela upplevelsen så smidig och inspirerande som möjligt för både våra värdar och gäster. Hoppas vi får fortsätta detta fina samarbete länge till 😊🙌.

Toppenbra!!

Vi var supernöjda med vår upplevelse!!

2 maj 2026

Kära Alice,

Stort tack för din fina recension 😊

Det gör oss glada att höra att ni var supernöjda med er upplevelse. Det är precis den känslan vi hoppas att våra gäster ska ta med sig hem från en vistelse i ett Landfolk-sommarhus.

Vi hoppas att få välkomna er tillbaka en annan gång 🌾

Mycket nöjd

Tydliga spelregler, fint stöd till både värd och gäst

9 april 2026

Kära Lena,

Stort tack för din fina recension! Vad underbart att höra att du är mycket nöjd.

Vår stora ambition är just att göra det tryggt, enkelt och inspirerande för både värdar och gäster, och därför betyder det mycket att du uppskattar våra tydliga spelregler och den support vi erbjuder 😊🌾

Vi är så glada över att ha dig med i vår gemenskap!

Kära Karl,

Tusen tack för dina fina ord!

Det är precis detta Landfolk handlar om. Vi brinner för estetik, kvalitet och personlighet, och vi älskar att handplocka de mest unika och vackra stugorna för våra gäster 🙌💚 Det gläder oss otroligt mycket att du känner igen detta i vår plattform.

Väl fungerande system

Väl fungerande system. Sympatiska kontakter. "Serviceminded"

7 april 2026

Kära Mikael,

Stort tack för din fina feedback! Det värmer verkligen att höra att du upplever vårt system som väl fungerande och att kontakten med oss har varit både sympatisk och serviceminded 🙌💚

Vi är otroligt glada och stolta över att ha dig som värd hos oss.

engagemang och intresse

engagemang och intresse. känns bra

8 april 2026

Kära Gunhild,

Tusen tack för din recension. Att du känner av vårt engagemang och intresse gör oss jätteglada! Vi brinner verkligen för att skapa en personlig och trygg upplevelse för våra värdar 🌾😊

Tack för att du delar ditt härliga hem med oss.

Upplägget och annonseringen

Upplägget och annonseringen. Landfolk tar för stor andel av det gästerna får betala totalt sett.

16 mars 2026

Kära Bengt,

Tack för att du delar med dig av dina tankar.

Vi strävar efter att erbjuda en plattform som gör det både enkelt och tryggt att hyra ut sin stuga. Som värd betalar du en värdavgift på 5 % av hyrespriset för varje uthyrning via plattformen. Den avgift som gästen betalar täcker bland annat en kompletterande försäkring och gör det möjligt för oss att erbjuda den höga nivå av personlig service och support som vi värdesätter så högt. Allt detta för att skapa en så bekymmersfri och trygg upplevelse som möjligt för er båda.

Vi uppskattar din feedback och tar den med oss i vårt fortsatta arbete. Hör gärna av dig till oss om du vill prata mer om hur vi bäst kan optimera din annonsering framöver. 🌾🙌

Tar för höga avgifter

Tar för höga avgifter. Lite för komplicerat användargränssnitt. Saknar en app för iPhone.

23 februari 2026

Hej Martin,

Tack för att du delar med dig av din feedback 🌿

Vi förstår att avgifter är en viktig aspekt av samarbetet. Hos Landfolk har vi ett fast värdarvode på 5 % för alla våra värdar. Detta täcker bland annat personlig kontakt, marknadsföring av din sommarstuga och att vi skapar din profil åt dig. Vi arbetar hårt för att skapa ett värdarcommunity som gör det både enkelt och inspirerande att vara husägare.

När det gäller en app, så är det något vi arbetar på!
Under tiden hjälper vi dig gärna med hur du kan spara Landfolk som ett bokmärke på hemskärmen på din iPhone eller tablet. På så sätt har du alltid din stuga nära till hands, nästan precis som med en app 😊

Vi uppskattar din ärlighet, då det hjälper oss att bygga den bästa digitala plattformen för att dela fantastiska platser med varandra.

De bästa hälsningarna,
Camilla

Skötsamma och ordningssamma gäster

Skötsamma och ordningssamma gäster. Varmt välkomna tillbaka

23 februari 2026

Kära Olivia,

Tack så jättemycket för din fina recension 💚 Det värmer verkligen att höra att du har haft så bra och skötsamma gäster i din stuga.

Vi hoppas att du får välkomna många fler härliga gäster framöver 🙌

Enkelt att använda sidan

Enkelt att använda sidan, saknar dock en funktion att ändra pris på flera dagar samtidigt och slippa klicka i en och en - ex att man vill höjja priset över påsken så kan man inte markera den veckan utan man måste gå dag för dag

16 februari 2026

Kära Anna Erika,

Stort tack för din recension och för din feedback! 🌾

Det gläder oss att du tycker att vår plattform är enkel att använda. När det gäller att ändra priser är det faktiskt redan möjligt att göra detta för flera dagar samtidigt. 😊

Du behöver bara gå in i din kalender och markera de dagar du vill ändra. Därefter har du möjlighet att redigera priset för hela den valda perioden på höger sida. Skriv gärna till oss på support@landfolk.com om du önskar en mer utförlig guide till hur du använder kalendern.