Banner for Landfolk

Landfolk Omdömen

3 450
TrustScore 4.5 av 5

4,6

Arkitektritat hus Gotland 17-23 aug -26 Vi hade en underbar vecka på Gotland, Hulehällar i ett vackert arkitektritat hus. Bokningen via Landfolk fungerade utmärkt. Det var proffesionellt med bra in... Se mer

Svarar alltid på frågor snabbt. Vi fick en avbokning på en hel vecka. Landfolk hittade snabbt nya gäster. Fyllde inte hela veckan men ändå bra. Riktigt bra gäster också! Fantastiskt trevliga, ordentli... Se mer

En korrekt annons med beskrivande text och bilder som stämmer med verkligheten. Smidigt med betalning , inget strul. Och lätt att boka. Rent och fint hus i vacker omgivning med flera uteplatser.... Se mer

Vi kommer inte använda Landfolk fler gånger. Vi har använt andra stuguthyrare genom åren. Både i Sverige, Danmark och Norge.Det har fungerat perfekt. Landfolk kan omöjligt ha varit och tittat... Se mer

1. Uthyrning av semesterboende
  2. Torp
  3. Nöjesfält
  4. Semesterboende
  5. Semesterbostad
  6. Resestuga

Om Landfolk

Landfolk har håndplukket dejlige sommerhuse med sjæl, personlighed og charme. Du kommunikerer direkte med værten og får deres bedste tips til sommerhuset og lokale oplevelser.

Her kan du booke fra dag til dag, tage afsted på workation med dine kollegaer eller nyde et par dage i naturskønne omgivelser med dem, du holder af.

Din pris er den, du ser. El, vand, varme og rengøring er inkluderet i prisen – det betyder, at du kan fokusere på nærværet i stedet for at lede efter elmåleren.

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

3 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 90 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Alla omdömen

(3 450)

2 082 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Som vanligt

Vi har många bokningar varje år och det har varit smidigt att arbeta med er som enda förmedlingsföretag. Som uthyrare finns det ingen upplevelse som är bättre eller sämre denna gången då det är samma system varje gång vi hyr ut där det oftast inte behöver vara någon kontakt med förmedlaren.

9 februari 2026

Hej Robin,

Stort tack för din fina recension! Vi är oerhört glada över att ni upplever det så smidigt att arbeta med oss varje gång. Det är precis så enkelt och bekvämt vi vill att det ska vara att hyra ut sin stuga. 🙌💚

Strålande service

Strålande service, snabb och professionell återkoppling på frågor högt som lågt. Varmaste rekommendationer

10 februari 2026

Hej Charlotta,

Tusen tack för de värmande orden och din fina rekommendation! Vad roligt att du uppskattar vår service och att vi snabbt och professionellt kunde återkoppla på dina frågor.

Vi finns alltid här för att göra värdskapet så smidigt som möjligt för dig! 🙌💚

Guest & Host Care team hos Landfolk

Ett hus där man tänkt på minsta detalj!

Vi hade en fantastisk dag i Jenny & Torgnys hus. Vi var där för att göra bilder för vår vårkampanj och det gick alldeles utmärkt även om det var snö ute. Huset är underbart inrett in i minsta detalj! Skulle absolut tänka mig att spendera semestern där.
Lotta och Cellbes-teamet

13 januari 2026

Kära Lotta,

Stort tack för din recension! 🌾

Vad roligt att ni valde ett av våra hus för er vårkampanj - även om vädret bjöd på snö! Det gläder oss att inredningen och detaljerna levde upp till förväntningarna. Det är precis den personlighet och kvalitet vi letar efter i våra hus 🙌

Ni är varmt välkomna tillbaka, om ni vill njuta av huset på en semester nästa gång.

Guest & Host Care team hos Landfolk

Kontakten med er var smidig och jag…

Kontakten med er var smidig och jag fick snabbt svar på mina frågor. Stugan vi hyrde motsvarade verkligen våra förväntningar.

7 januari 2026

Kära Kisse,

Stort tack för din feedback 😊

Vi är väldigt glada att höra att kommunikationen fungerade smidigt och att du fick snabba svar. Det är så viktigt för oss, att verkligheten lever upp till bilderna, så det är fantastiskt att stugan motsvarade era förväntningar.

Hoppas vi får välkomna er igen en annan gång 🌾

Senior Guest & Host Care Expert hos Landfolk

Bra plattform med bra gäster.

Bra plattform med bra gäster.

5 januari 2026

Kära Sofia,

Stort tack för din fina feedback 🙌

Vi blir så glada av att höra att du uppskattar plattformen. Vi håller helt med dig – vi har fantastiska gäster, och det är just den ömsesidiga tilliten mellan värdar och gäster, som gör Landfolk till något speciellt.

Tack för att du är en del av gemenskapen 🏡

Kära Ulla,

Stort tack för din fina recension 🌿

Vi blir väldigt glada över att höra att du är nöjd med vår service. Vårt mål är att göra det så smidigt, tryggt og inspirerande som möjligt att vara värd hos oss, så din feedback värmer verkligen.

Vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete 🌾

Bra vinter vistelse

Förutsättningarna och reglerna för vistelsen var mycket tydliga. Hög kvalité på själva boendet med bra uppvärmning under vintertid.

25 december 2025

Kära Adrian

Stort tack för din recension ❄️

Det gläder oss att höra att informationen och reglerna kändes tydliga för er. Vi lägger stor vikt vid kvalitet och estetik i alla våra handplockade hus, så det är härligt att höra att ni hade en fin och varm vintervistelse. Vi drömmer just om att inspirera folk till att besöka sommarhus året runt.

Vi hoppas få välkomna er tillbaka en annan gång 🏡

Senior Guest & Host Care Expert på Landfolk

Kära Mwafak,

Tack för din feedback 🌿
Det gläder oss att höra att du har upplevt ett gott bemötande och snabb återkoppling – det är viktigt för oss att alltid vara tillgängliga när behovet uppstår.

Hoppas vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver 🌾

Senior Guest & Host Care Expert hos Landfolk

Var första gången jag använde Landfolk..

Var första gången jag använde Landfolk men absolut inte sista.
Massor av spännande boenden, bra nätsida med överskådlig information och lätt att reservera boenden.
Bra uppföljning för, under och efter reservation boende.
Gläder mig att finna nya spännande resmål.

11 november 2025

Kära Stefan,

Stort tack 💚
Vi är glada att din första upplevelse var positiv och att du uppskattade utbudet, hemsidan och uppföljningen.

Bästa hälsningar,
Senior Guest & Host Care Expert

Snabb hjälp till mig som värd känner…

Snabb hjälp till mig som värd känner mig trygg med landfolk

17 november 2025

Kära Gunilla,

Tack för dina varma ord 🌿
Det gläder oss att höra att du får snabb hjälp och att du känner dig trygg som värd hos Landfolk.

Bästa hälsningar,
Senior Guest & Host Care Expert

Kära Anna,

Tack så mycket för din positiva feedback. Vi är väldigt glada över det och hoppas få välkomna dig tillbaka snart till ett av våra Landfolk-semesterhus.

Ha en underbar dag!

Svenja
Guest & Host Care Team at Landfolk

Professionell verksamhet

Landfolk är professionella och ger ett seriöst intryck. Upplägget är smidigt och genomtänkt för både värdar och gäster. Hemsidan är informativ och ger vår stuga en fin exponering. Vi har fått bra support när vi varit i kontakt.

15 oktober 2025

Kära Veronica,

Tusen tack för din utförliga feedback 🌿
Det gläder oss att du upplever Landfolk som professionellt och väl genomtänkt – precis den känslan vi vill skapa för både värdar och gäster.
Tack för att ni delar ert fina hus med oss 🌾

Varma hälsningar,

Allt funkade bra.:)

24 september 2025

Kære Karin,

Tusind tak for din flotte feedback. Vi er rigtig glade for at høre at alt fungerer som det skal🙌

Vi sætter stor pris på at have dig med som en del af Landfolk - og du må endelig ikke tøve med at række ud, hvis du har brug for support 🌾

OK+ !

funkar OK+ !

26 september 2025

Kære Claes,

Mange tak for din fine feedback - vi er rigtig glade for at høre at alt fungerede🙏

Vi håber vi kan byde jer velkommen igen en anden gang!🌾

Anne, Landfolk

Så fantastiskt fint boende och läge

Så fantastiskt fint boende och läge. Vänlig hjälpsam värd. Allt var underbart!

20 september 2025

Kære Eva Marie,

Mange tak for din skønne anmeldelse - det lyder som om at i har haft et dejligt ophold! Vi er rigtig glade for at høre at alt fungerede så godt 🌼

Tak for at booke igennem Landfolk - og tøv endelig ikke med at række ud hvis i har brug for support ☺️

Snabb support

När vi behöver support får vi snabbt svar på våra frågor.

15 september 2025

Kære Peter,

Tusind tak for din feedback 🌿 Det glæder os, at I oplever hurtig support og får svar, når I har brug for det.

Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde - sig endelig til hvis vi kan hjælpe jer med noget ☀️

De bedste hilsner fra
Anne, Landfolk

Snabba svar från värden och…

Snabba svar från värden och supertrevligt bemötande! Vackert!

10 september 2025

Kære Charlotte,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 🌿 Det er skønt at høre, at I oplevede hurtige svar og et varmt og imødekommende værtskab. Vi bliver altid glade, når vores gæster føler sig velkomne og godt taget imod.

Det glæder os også, at I nød de smukke omgivelser – det er jo en stor del af oplevelsen hos Landfolk 🌾

De bedste hilsner fra

Kære Henrik,

Mange tak for din flotte tilbagemelding - og skønt at høre, at du har sådan en god oplevelse med platformen ☀️

Vi er også glade for at have dig med som vært - og skulle du have nogen spørgsmål, kan du altid tage kontakt 😌

Myket bra upplevelse

Myket bra upplevelse

1 september 2025

Kære Donne,

Tusind tak for din fine tilbagemelding - og tak for at dele dit fine hus på platformen 🌻

Husk, at du er altid velkommen til at række ud, hvis du har brug for hjælp! 🌾

Anne, Landfolk

Att man kan ringa och få hjälp om man…

Att man kan ringa och få hjälp om man inte förstår hur bokningssytemet funkar.
Vänligt bemötande.

26 augusti 2025

Kære Anne-Marie,

Mange tak for din fine anmeldelse - og hvor er det godt at høre om din gode oplevelse med vores support team 🌾 Vi stræber også altid efter at yde en god og nærværende service.

Tak for at være en del af Landfolk - og du må endelig sige til hvis du får brug for hjælp 😌