Vi var tre sÞstre, der spiste pÄ Kulhuset i dag, og det var en virkelig positiv oplevelse. Efter at Mikail (Marco) har overtaget restauranten, mÊrker man tydeligt et lÞft. Stemningen... Se mer
Det hÀr tycker kunderna
Rigtig god service fra den unge tjener Frederik. Han passede sit arbejde virkelig godt, var opmĂŠrksom hele tiden og sĂžrgede for at vi havde alt hvad vi skulle bruge. Samtidig var han meget smilende og... Se mer
En dÄrlig oplevelse. Forret manglede en vigtig ingrediens for at vÊre lÊkker. Hovedret 2 fik sur/fordÊrvet ribeye - lugtede fÊlt. Fik tilbudt et stykke oksemÞrbrad - men fik et stykke filet der... Se mer
Helt uimodstÄelig lÊkker mad, servicen var helt i top vÊrten tog meget pÊnt imod os da vi ankom, kokken var pÄ med det samme da vi rejste os fra bordet og fortalte om det forskellige slags kÞd, tjen... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Konceptet hos Kulhuset inddrager gĂŠsterne til en oplevelse ud over det sĂŠdvanlige, hvor vores gĂŠster selv kan grille sine retter pĂ„ vores specialdesignede borde. Ănsker vores gĂŠster ikke at grille maden, sĂ„ er det muligt at bestille a la carte, 3-retters og burger. Restaurant Kulhuset ligger i rolige og flotte omgivelser ved KĂžge Havn og bringer et nyt og spĂŠndende koncept til Danmark
Kontaktuppgifter
Carlsenvej 8, 4600, KĂžge, Danmark
- 56 44 50 44
- info@kul-huset.dk
- kul-huset.dk
Har inte besvarat negativa omdömen
SÄ anvÀnder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.
Igen, en super god oplevelse
Tak for en super god aften - god service og hyggelig stemning â€ïž
Helt igennem en dÄrlig oplevelse
Helt igennem en dÄrlig oplevelse. Hvis man kunne give 0 stjerner, sÄ havde de fÄet det. Vi er er selskab med 10 betalende voksne, det hele starter fint med at vi bliver placeret ved 2 bordet, fÄr serveret drikkevare og den fÞrste omgang kÞd. SÄ bestiller flere i selskabet nye drikkevare og herfra gÄr det helt galt, da en tjener uheldigvis kommer til at tabe/tÞmme et stort og et lille glas Þl ud direkte ud over mig, jeg er gennemblÞdt fra top til tÄ, flere andre i selskabet bliver ogsÄ ramt og vores bord, stole og gulvet flyder med Þl. Tjeneren kommer med nogle servietter og et vÄdt viskestykke jeg kunne tÞrre mig i. Tallerkner og bestik og grillen pÄ bordet er ogsÄ blevet oversprÞjtet med Þl og blev fjernet fra bordet. Efter lidt tid kom en ny tjener ind og sagde at de to Þl der var blevet spildt ned over mig, var pÄ deres regning......
Vi ventede yderligere 10 min. og fik endelig fat i en tredje tjener som kom med nyt bestik, bestillingssedler og en ny stol, for den jeg havde siddet i var plask vÄd. SÄ ventede vi igen og ingen tjener kom for at tage imod en ny bestilling sÄ vi kunne fÄ noget at spise, til sidst mÄtte vi selv gÄ op i baren med vores sedler. Efter at vÊre blevet badet i Þl, var det ligesom om at den glade stemning blev Þdelagt for os alle sammen og jeg mÄtte sidde og spise i mit vÄde, Þl-lugtende tÞj. Da vi skulle betale bad vi om at tale med chefen, dette var ikke muligt. Vi forklare tjeneren bag baren hvad der var sket og at vi var meget utilfredse med deres hÄndtering af sagen, hun sagde at hun havde hÞrt det og at de Þl der var blevet spildt var pÄ deres regning og hvis vi havde noget tÞj der skulle renses, sÄ kunne vi bare sende regningen til dem. Jeg synes det er kedeligt at en hyggelig aften skal ÞdelÊgges med dÄrlig service fra restauranten side og at vi nu er 10 voksne som gÄr hjem med en super dÄrlig oplevelse. Jeg vil absolut ikke anbefale denne restaurant til nogen.
RÄdnet kÞd!!!
Var d. 27 marts, forbi Kulhuset i KÞge, og det var pÄ ingen mÄde en god oplevelse!
Vi kommer og bliver bedt om og vente ved et bord, mens vores bord bliver gjort klar, det er hvad det er!
SĂ„ kommer vi til maden og ventede over 20 minutter pĂ„ at fĂ„ kĂždet vi selv skulle grille. Vi havde bestilt noget forskelligt kĂžd, men den oksefilet vi fik smagte surt og rĂ„dnen, vi informere personalet herom, men de kom med en undskyldning âdet er fordi kĂždet lige er skĂ„retâ, vi fortalte, at det bĂ„de lugtede og smagte rĂ„dnen ogsĂ„ kom de med undskyldningen âdet kan godt vĂŠre det pĂ„ sidenâ FĂJ det virkede som om de var bevidste om det⊠hvor de efterfĂžlgende sagde de havde skiftet det ud og vi sĂ„ ku fĂ„ nogen nye stykker⊠men ku ikke fĂ„ mere ned efter den oplevelse!
Vi informere om bÄde majs og Êrter er helt frosne og efter noget tid kommer en fra kÞkkenet og skifter majsene ud.. meget af maden virkede til at vÊre frosne varer der bare lige var lavet..
Endvidere tager vi fat i to tallerkner der var fyldt med madrester under⊠fÞj sÄ klamt.
Til sidst kommer tjenerne og spÞrg om vi kunne tÊnke os noget varmt at drikke, pÄ husets regning⊠men ingen af os havde lyst til noget varmt, da vi havde mistet alt appetit og havde det sÄ varmt!
Da vi skulle betale spÞrg vi om der ikke er noget kompensation, hvor vi fÄr svaret nej det er der ikke.
Har aldrig oplevet noget sĂ„ DĂ
RLIGT!!!!!
HOLD JER LANGT VĂK!
En 1 stjernet ringe oplevelse
En 1 stjernet ringe oplevelse⊠vi fÄr fortalt at tjenerne lÞbende vil komme ned med nye bestilling kort, men det sÄ man ikke skyggen af. Vi bestilte ogsÄ vand da der er 100 grader i deres lokaler.. men det kom som sagt heller aldrig.
Super ringe service og vil anbefale man genovervejer sit besĂžg inden man bestiller.
Hvor skal man starte.
Hvor skal man starte.
Vi kommer ind og fÄr en plads tÊt pÄ udgangen hvor der er pÊnt koldt og hvor der trÊkker. Vi Beder om at fÄ et andet bord men fÄr at vide der ikke er nogen pladser. Alligevel er halvdelen af bordene tomme. NÄr vi endelig fÄr fat i en anden tjener er der pludselig ledigt et andet sted.
Vi bestiller 3 stykker kĂžd men fĂ„r kun 2 pĂ„ bordet. NĂ„r vi efter 15 min spĂžrger efter det tredje kĂžd fĂ„r vi at vide at kĂždet er udsolgt. Vi spĂžrger pĂŠnt at det kunne man godt have informeret os, hvortil tjeneren siger ânu ved i detâ. Magen til dĂ„rlig betjening skal man lede lĂŠnge efter.
Jeg havde bestilt bÄde drinks og bordflag pÄ jeres online reservering men fik ingen af delene. Lidt Êrgerligt nÄr det er en fÞdselsdags surprise.
Alt i alt en dÄrlig oplevelse. Der skal arbejdes lidt pÄ kundeoplevelsen.
Fra indgang til udgang
Fra indgang til udgang, bliver der sĂžrget for at man som kunde, for en unik oplevelse..
Konceptet er gennemtĂŠnkt, indretning, design, farver og belysning gĂžr det kun hyggeligere.
Maden og servicen er god.
Detta Àr Trustpilot
LÀs mer om andra typer av omdömen.
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.