Vi var tre sÞstre, der spiste pÄ Kulhuset i dag, og det var en virkelig positiv oplevelse. Efter at Mikail (Marco) har overtaget restauranten, mÊrker man tydeligt et lÞft. Stemningen... Se mer
Det hÀr tycker kunderna
Rigtig god service fra den unge tjener Frederik. Han passede sit arbejde virkelig godt, var opmĂŠrksom hele tiden og sĂžrgede for at vi havde alt hvad vi skulle bruge. Samtidig var han meget smilende og... Se mer
En dÄrlig oplevelse. Forret manglede en vigtig ingrediens for at vÊre lÊkker. Hovedret 2 fik sur/fordÊrvet ribeye - lugtede fÊlt. Fik tilbudt et stykke oksemÞrbrad - men fik et stykke filet der... Se mer
Helt uimodstÄelig lÊkker mad, servicen var helt i top vÊrten tog meget pÊnt imod os da vi ankom, kokken var pÄ med det samme da vi rejste os fra bordet og fortalte om det forskellige slags kÞd, tjen... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Konceptet hos Kulhuset inddrager gĂŠsterne til en oplevelse ud over det sĂŠdvanlige, hvor vores gĂŠster selv kan grille sine retter pĂ„ vores specialdesignede borde. Ănsker vores gĂŠster ikke at grille maden, sĂ„ er det muligt at bestille a la carte, 3-retters og burger. Restaurant Kulhuset ligger i rolige og flotte omgivelser ved KĂžge Havn og bringer et nyt og spĂŠndende koncept til Danmark
Kontaktuppgifter
Carlsenvej 8, 4600, KĂžge, Danmark
- 56 44 50 44
- info@kul-huset.dk
- kul-huset.dk
Har inte besvarat negativa omdömen
SÄ anvÀnder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.
Vi har besĂžgt jer nogle gange nu.
Vi har besĂžgt jer nogle gange nu.
Det er som altid en fornĂžjelse. KĂždet er lĂŠkkert mĂžrt og coctails menuâen rigtig fantastisk.
Hvis man ikke har vÊret hos jer fÞr sÄ skal man se og komme afsted.
Vi glĂŠder os til at komme tilbage igen.
En skĂžn resturant der varmt kanâŠ
En skÞn resturant der varmt kan anbefales, vi fik en fantastisk behandling af sÞdt og hjÊlpsomt personale, vi var et stort selskab og der var god plads til alle, vi fik det dejligste mad og kommer helt sikkert igen, bÄde som par eller selskab.
God mad god service
God mad god service. Virkelig meget opmĂŠrksomhed ved vores bord. LĂŠkkert kĂžd og buffet. Super oplevelse her kommer vi igen.
Tak for en rigtig god aften.
Har for fĂžrste gang prĂžvet at spise hos jer her til aften, og lad mig bare sige, vi kommer gerne igen đ
LĂŠkkert kĂžd, sĂždt og smilene personale.
Kun ros her fra
Jeg holdte fĂždselsdag 2/6 đSuper godtâŠ
Jeg holdte fĂždselsdag 2/6 đSuper godt sted dejligt mad og god betjening vi manglet ikke noget
Vi kommer helt sikkert igen đđ
BEDSTE OPLEVELSE!!
Bedste oplevelse!!!
Jeg var pÄ kulhuset med min familie for at fejre fÞdselsdag og lad mig bare sige WOOOW. LÊkkert kÞd. SÞdt og smilende personale som virkelig mÞder en med et smil i dÞren og igennem hele aftenen. Vi bestilte drinks og det er ikke sÄdan noget fÊrdiglavet ***, de her var lavet fra bunden og med ren kÊrlighed. Vi fik ogsÄ en lÊkker rÞdvin som en sÞd, ung mandlig tjener kom ned og prÊsenterede rigtig flot. Bedste service og mad vi lÊnge har oplevet.
Kan klart anbefales!! Hele besĂžget vĂŠrd
Meget god oplevelse i gÄr aftes
Meget god oplevelse i gÄr aftes, intet nyt i det da ikke var fÞrste gang jeg var der.
Fantastisk familieoplevelse
Jeg har vĂŠret nede for at spise med min familie, og sikke en oplevelse!
Tjenerne har vÊret utroligt flinke, og har haft hÞjt humÞr. De smiler til alt og alle, hvilket bestemt hjÊlper pÄ en god stemning ved bordet!
Det er et fantastisk koncept, som jeg ikke har stÞdt pÄ fÞr.
Det er dog en Êrgrelse at anmeldelserne er sÄ ringe. Jeg har bestemt ikke oplevet noget negativt ved besÞget. Varmen mÄ man leve med, nÄr nu der er sÄ mange borde, hvor man selv griller. Det giver god mening, og det er en del af oplevelsen.
Fantastisk sted
Fantastisk sted
God mad og lĂŠkre drinks
Bedste service lĂŠnge
Kan klart anbefales
Bedste oplevelse lĂŠnge
Bedste oplevelse lĂŠnge, maden er super god og service i top! Alt i alt en god og dejligt oplevelse! đ€©
Vi kommer helt klart igen!
BARE FANTASTISK
Mine fĂŠtre fra Island, min kone og jeg, mine bĂžrn og mine forĂŠldre var hernede for at fejre en stor begivenhed i vores familie.
Vi blev mĂždt i dĂžren af en smilende, imĂždekommende og rar ung dame, som viste os ned til vores borde.
Der kom en meget ung fyr, som forklarede os hvad det gik ud pÄ. Lad mig bare sige det sÄledes, han havde prÞvet det fÞr.
Vi bestilte en masse cocktails, sodavand til ungerne og noget god vin.
Jeg har aldrig fÄet sÄ gode cocktails i hele mit liv, og er selv vandt til at rejse til udlandet for at feste igennem. Den unge fyr bag baren fortjener en masse komplimenter, han gjorde et godt stykke arbejde. Det var dernÊst ogsÄ ham som var nede og skÊnke vin op for os, han var god til at fortÊlle om vinen og skabe en tryghedsfornemmelse og god stemning blandt bordet.
Maden var super lĂŠkker og vores bĂžrn var helt forelsket i konceptet.
Mine fĂŠtre var helt vilde med oplevelsen, da det ikke er noget man kan prĂžve i Island.
SkĂžnt at se ikke-uddannede tjenere, som yder den bedste service.
Har dog kigget pĂ„ anmeldelserne pĂ„ Kulhuset, hvilket har fĂ„et mig til at grine. Hvordan kan man forvente at en ny forretning kan sikre en udholdelig temperatur, der stĂ„r bogstaveligt talt âKulâ fĂžr huset. BĂ„de hvor mine fĂŠtre er fra og hvor jeg er fra, sĂ„ er kul henholdsvis varmt. Tror man skal tĂŠnke lidt kritisk inden man giver en anmeldelse af den type. Fik dog af vide, at der er nogle pĂ„ sagen, som har plan om at installere et klimaanlĂŠg inden sĂŠrlig lĂŠnge.
Super lĂŠkker oplevelse og glĂŠder mig til at besĂžge jer igen.
Kul huset i KĂžge med gril selv buffetâŠ
Kul huset i KĂžge med gril selv buffet kan varmt anbefales, da det bare smager godt og betjeningen var i top. Med en mega sĂžd servitrice đ
Wow bare wow
Wow bare wow
Mand hvor smagte det godt. Det kan varmt anbefales og vores tjerneinde var bare sĂ„ sĂžd đ
Var pĂ„ kul huset kĂžge, bord nr 5 med grill selv buffe đ
EnestÄende Gastronomisk Oplevelse
Jeg havde for nylig fornÞjelsen af at besÞge restaurant kulhuset, der virkelig formÄede at imponere mig med deres mad. Fra start til slut var min oplevelse intet mindre end forblÞffende. FÞrst og fremmest vil jeg gerne rose restaurantens atmosfÊre. Den var elegant og hyggelig pÄ samme tid, og personalet var utroligt imÞdekommende og opmÊrksomme. Det satte virkelig stemningen for en dejlig aften. Nu til det vigtigste: maden. Jeg kan Êrligt sige, at hvert eneste mÄltid, jeg prÞvede, var en kulinarisk triumf. KÞkkenchefen og hans team leverede smagsoplevelser, der var bÄde kreative og velsmagende. Hver ret var omhyggeligt tilberedt og prÊsenteret pÄ en mÄde, der fik det til at se ud som et kunstvÊrk pÄ tallerkenen.
Desuden var betjeningen pÄ restauranten i topklasse. Personalet var opmÊrksomt og vidste prÊcis, hvornÄr de skulle vÊre til stede og hvornÄr de skulle trÊkke sig tilbage. De gav gode anbefalinger og sÞrgede for, at jeg fÞlte mig velkommen og godt tilpas gennem hele mÄltidet. Alt i alt var denne restaurant en uforglemmelig oplevelse. Den kombinerede fremragende mad, en behagelig atmosfÊre og en professionel betjening, der fik mig til at fÞle mig som en vÊrdsat gÊst. Hvis du er pÄ udkig efter en gastronomisk oplevelse ud over det sÊdvanlige, kan jeg varmt anbefale at besÞge restaurant kulhuset. Du vil ikke blive skuffet!
Fedt koncept
Super mad god oplevelse
Maden var god og store potioner
Maden var god og store potioner. Serveringen var der plads til forbedring.
Elendig service og mad
MĂ„ godt nok sige det var noget af en trist oplevelse
Tjenerne glemmer en konstant Lige fra man skal ha bord til desserten
MÄtte vente 15min pÄ at komme til. Selv om der ikke var travlt
Da vi henvender os beklager de og siger de troede vi var blevet vist til vores bord đ©7 personer
Bare efter fĂ„r vi vores mad kort og for af vide hun kommer om lidt og tager vores bestilling đ§ 20min senere og jeg selv mĂ„tte tage fat i dem
Da vi sĂ„ skal bestille drikkevare har de ikke alt det de har pĂ„ kortet Dette sker under hele aften bĂ„de med mad og drikkelse đđ©
Hovedretten nÊvner vi pÊnt til personalet at kÞdet er rÄdet flere steder samt er gennem stegt andre steder De smÄ babykartofler er der Äbent bart heller ikke mere for det er Alm kartofler som de kalder for babykartofler
Dette beklager personen og det var sÄ det.
Desserten var man blevet informeret om var cheesecake men da vi fik den var det gulerodkage Da tjerner er pÄ vej vÊk siger vi dette ikke er en cheesecake Ja det vidste hun godt Hun havde sagt forkert og beklaget hvor bagefter hun gik
SĂ„ spĂŠndene oplevelse
Ikke et sted jeg vil prĂžve igen
Kommer aldrig til at sĂŠtte mine ben derâŠ
Kommer aldrig til at sĂŠtte mine ben der igen
Tjeneren var sÄ uforskammet og flabet
KÞdet var virkelig dÄrligt
Grillen ved bordet var ikke varm
Alt i alt i dÄrlig i oplevelse
VĂRSTE OPLEVELSE NOGENSINDE!
VĂRSTE OPLEVELSE NOGENSINDE!
Var inde med min lille familie havde booket bord til 4 personer inkl. hÞjstol som man skulle krydse af. Da vi kom ind og forventet en reserveret bord og hÞjstol intet var som forventet vi fik endelig en bord men ikke en hÞjstol til min datter pÄ 1,5 Är sÄ prÞver jeg at fÄ det sagt en tjener som er ful arrogant overfor mig og min kone sÄ kommer der en anden tjener som er ligesÄ arrogant. SÄ mens vi sidder der blir to unge par blev afvist ved dÞren selvom de havde booket bord.
DET ER IKKE EN FAMILIE VENLIG STED!!
Detta Àr Trustpilot
LÀs mer om andra typer av omdömen.
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.