Vi var tre sÞstre, der spiste pÄ Kulhuset i dag, og det var en virkelig positiv oplevelse. Efter at Mikail (Marco) har overtaget restauranten, mÊrker man tydeligt et lÞft. Stemningen... Se mer
Det hÀr tycker kunderna
Rigtig god service fra den unge tjener Frederik. Han passede sit arbejde virkelig godt, var opmĂŠrksom hele tiden og sĂžrgede for at vi havde alt hvad vi skulle bruge. Samtidig var han meget smilende og... Se mer
En dÄrlig oplevelse. Forret manglede en vigtig ingrediens for at vÊre lÊkker. Hovedret 2 fik sur/fordÊrvet ribeye - lugtede fÊlt. Fik tilbudt et stykke oksemÞrbrad - men fik et stykke filet der... Se mer
Helt uimodstÄelig lÊkker mad, servicen var helt i top vÊrten tog meget pÊnt imod os da vi ankom, kokken var pÄ med det samme da vi rejste os fra bordet og fortalte om det forskellige slags kÞd, tjen... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Konceptet hos Kulhuset inddrager gĂŠsterne til en oplevelse ud over det sĂŠdvanlige, hvor vores gĂŠster selv kan grille sine retter pĂ„ vores specialdesignede borde. Ănsker vores gĂŠster ikke at grille maden, sĂ„ er det muligt at bestille a la carte, 3-retters og burger. Restaurant Kulhuset ligger i rolige og flotte omgivelser ved KĂžge Havn og bringer et nyt og spĂŠndende koncept til Danmark
Kontaktuppgifter
Carlsenvej 8, 4600, KĂžge, Danmark
- 56 44 50 44
- info@kul-huset.dk
- kul-huset.dk
Har inte besvarat negativa omdömen
SÄ anvÀnder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.
RĂ DDENT KĂD!!
Vi skulle spise mad med nogle venner og det var noget af det klammeste, deres kÞd var rÄddent og deres service var skrald.. anbefaler ingen at tage til kulhuset vÊrreste skrald nogensinde
Ik igen
DK: Ikke et sted jeg vil spise ved igen dÄrlige service kÞden er helt tÞr buffet er fint ellers nej bare nej
EN: Not a place i would eat at again they got bad service the meat is dry're than the Saharah desert the buffet is fine but that the only decent thing
Super lĂŠkkert mad
Super lĂŠkkert mad, hyggeligt koncept, virkelig sĂždt personale. HoveddĂžren mangler en liste sĂ„ det ikke smĂŠkker sĂ„dan nĂ„r man gĂ„r ind og udđ , men ud over det tĂŠnkte jeg at jeg mĂ„ tage familien med nĂŠste gang! Kan lĂŠse flere steder her, at der er varmt. Der er naturligvis emhĂŠtter over grillene, men tĂŠnker det er logisk at der er lunt med 30/35 grille optĂŠndt indendĂžrs. MĂ„ske en t-shirt kan gĂžre det, sĂ„ man kan nyde stemningen og madenđ
DÄrligt service samt mad.
Jeg var hos kulhuset i gÄr. Jeg fik reserveret bord til kl 20:00, hvor jeg var 10 minutter forsinket. Da vi sÄ kom ind ventede vi pÄ at vi skulle betjenes, hvor det tog et godt stykke tid, da de kom hen til os. Vi fik fortalt at vi ikke kunne grille mad selv, da vi er kommet 10 min forsent. Hvilket ikke gav nogen mening , da vi kom hertil med en kÞrsel pÄ 45 min. Vi sad sÄ ned og prÞvede og fÄ det bedste ud af aftenen hvor vi bare bestilte la Carte. Vi fik bestilt 2 oksemÞrbrad hvor vi fik skrevet den skulle vÊre gennemstegt.Halvdelen af oksemÞrbraden var ikke grillet ordentligt. Deres garniture var elendigt og det smagte ikke godt samt den var helt vandet. Efter maden sÄ fik man dÄrlig mave samt en dÄrlig tur pÄ det lille hus :(
Elsker koncepter og stedet
Elsker koncepter og stedet. SĂ„ hyggeligt der med vores egen grill i bordet og vores egen emhĂŠtte.
Men ifht. Prisen, sÄ finder jeg kÞdet for kedeligt- det mangler smag og sejt Der blev forklarede at det var marinerede. Men det smagte ikke af noget. Laksen satte sig helt vildt fast.
Buffeten var okay, noget lille udvalg men godt. Marchmellow pÄ grillen til sidst er sjov. Lidt Marie kiks kunne vÊre godt. Mock cocktailene var gode.
Fantastisk sĂždt personale, sĂ„ tređđđ ud af fem.
Virkelig virkelig dĂ„rlig mad tilâŠ
Virkelig virkelig dÄrlig mad til prisen.
KĂždet er helt smagslĂžs, alt mad i buffeten smager af ingenting og er helt vandet.
Virkelig ubehagelig tjener, som er arrogant og flabet.
Desuden kommer drikkevarene efter 15 min. (Pepsi Max)
Aldrig nogensinde trĂŠder jeg derind og de fortjener konkurs
Worst restaurant in kĂžge
Second time going here, first time was ok but the second time was the worst. Half full restaurant on a saturday night and the staff was so under trained to cope, ordered our food which took forever to reach us, we had to keep getting up to remind the staff where we were sat, they forgot half our drinks for which we had to keep reminding them, the attitude on the manager just topped the evening, worst customer service and the quality of food was poor not one good thing came out of today!!!!
DÄrlige service i forhold til priserne
DÄrlige service i forhold til priserne. Desserten er ikke noget at rÄbe hurra for. Kager smager virkelig elendig. Jeg synes ikke at man kan tillade sig at sige ja fra restauranten side til et selskab pÄ 8 mennesker der vil gerne side sammen og koncepten er kun 4 mennesker par bord. Det er ikke professionelt at lokke folk til nÄr det ikke muligt at side flere end 4.
Ud over det sÄ stinker ens tÞj af mad nÄr gÄr der fra som om at man har arbejdet i kÞkkenet hele dagen.
Kommer der aldrig igen!
Kommer der aldrig igen!!
Vi fik voldsomt madforgiftning og var alle syge hele natten đ€źđ€ź
Ringede til dem og en flabet medarbejder sagde hun var chefen og de pÄ ingen mÄde kunne give os refusion for svige og smerte..
Virkelig en dÄrlig oplevelse!?!?
UopmĂŠrksomme tjenere
Vi fejrede fÞdselsdag i lÞrdags (15/09/22). Maden var super lÊkker der var ikke som sÄdan en finger at sÊtte pÄ det men betjeningen var nok det rigeste jeg lÊnge har prÞvet.
Tjenerne afryddet ikke tallerkner efter brug, flere bestillingskort var vi selv oppe og hente og forkert drikkevare blev modtaget til bordet. Alt i alt var der ingen opmÊrksomhed pÄ jeres kunderne hvilket fÞrte til en dÄrlig kundeoplevelse som er super Êrgerligt for sÄdan et fint, hyggeligt og intimt sted.
HÄr i desserten
God mad, men et langt hÄr i min dessert, de mente ikke det var fra kÞkkenet da alle var mÞrkhÄret. SÄ kom til at betale fuld pris for maden, men de ville gerne give noget at drikke, men kommer her aldrig mere
slĂžv oplevelse.
slĂžv oplevelse.
SĂžde, rare og hurtige tjenere er hvad der giver de 2 stjerner.
Ulidelig varmt til trods for halvfyldt restaurant, smagslÞs oplevelse, noget kÞd er decideret sejt at komme igennem, buffet retterne uden skilte, sÄ flere ting aner man ikke hvad er. alt i alt en dyr oplevelse der ikke kan siges at vÊre pris niveauet vÊrd.
DesvĂŠrre kun 3 stjerner
DesvÊrre kun 3 stjerner, selvom maden ( a la carte) var perfekt, og tjenerne opmÊrksomme og hurtige. Vi havde lÊst om varmen, sÄ sommertÞjet frem, MEN flere dÞre til det fri stod Äbne, sÄ der var en del trÊk aftenen igennem ( og det hjÊlper ikke at rygere altid tager opstilling lige uden for dÞren) Der er betalingsparkering, men ved registrering i restauranten ( pÄ sÊrskilt skÊrm ved indgang ) fÄr man 4 timer gratis.
Helt sikkert et sted vi kommer tilbage.
Helt sikkert et sted vi kommer tilbage.
God og venlig service. God mad.
Og ja, mange skriver om varmen, og det siger sig selv at nÄr ca 20 bordgrill stÄr indenfor samt ca 100+ personer er i lokalet, sÄ bliver det lunt, sÄ til andre der ikke har vÊret der fÞr.
Let sommertĂžj kan klart hjĂŠlpe đ€
Ărgerligt kun at give 3 stjerner.
Det er lidt Êrgerligt kun at skulle give 3 smÄ stjerner. Men til trods for at maden var fin, personalet sÞde og god service, sÄ mÄ jeg bare melde mig enig i de mange kommentarer, der er vedr., varmen i lokalet og rundt om bordet. Det var uudholdeligt og ikke en god oplevelse, desvÊrre. HÄber I finder en lÞsning.
/Jacob
ALT ALT ALT FOR DYRTâŠ
ALT ALT ALT FOR DYRTâŠ
Virkelig en skuffelse.
KÞdet var sejt, maden fra buffeten var, bÄde kold, tÞrt og gennemstegt. Frugten var halv rÄdne og meget melet.
Mega varmt i lokalerne, borderne man sidder ved og spiser, er brÊndende varme nedenunder. Jeg selv brÊndte mig pÄ lÄrene. Bordet var varmt ovenpÄ, sÄledes drikkevarer blev varme. Der flÞj aske rundt i restauranten, og da jeg pÊnt spurgte om der evt. kunne lukkes en dÞr eller ligges rist pÄ (for at undgÄ flyvende aske), stod en pige og var meget forvirret og talte til mig som om jeg var dum. Der var brand mÊrker i stolene, muligvis fra flyvende aske/glÞder.
Alt for dyrt - isĂŠr grundet kvaliteten.
Enkelte medarbejdere udviste rigtig god service. :)
Selv Dalle Valle ville jeg hellere have haft spist pÄ.
Virkelig en Ăžv og skuffende oplevelse.
Alt alt for varmt
Alt alt for varmt i lokalet! Selvom de siger de er ved at finde en lÞsning pÄ problemet, sÄ kommer vi ikke igen. Maden var ok, men ikke noget sÊrligt.
Vildt god oplevelse
Vildt god oplevelse! Sindsygt lĂŠkkert mad. Mega sĂždt personale som virkelig gik op i at give os en god aften.
Vi kommer helt sikkert igen og vi tager flere med.
Jeg ved nĂŠsten ikke hvor jeg skalâŠ
Jeg ved nĂŠsten ikke hvor jeg skal starte?
Jo den engelsk talende kvindelige tjener fortjener al den ros hun kan fÄ.
Hun var super effektiv og SĂ
serviceminded.
NÄ vi fik vores bord og ved siden af os sad et andet par. Vores tjener siger at dÞren er Äben bagved vores bord fordi der bliver ubehageligt varmt nÄr grillene er tÊndt.
Fint nok, vi er ikke sarte med trÊk sÄ det var kun lÊkkert.
Men da det efter noget tid begynder at ose i lokalet mÄ dÞren lukkes. Det bliver den af den tjener som man ogsÄ betaler hos.
Hun siger som den anden tjener at de godt ved der bliver ubehageligt varmt men de er ved at finde en lÞsning ( da restauranten har vÊret Äbent i 2 Är er det imponerende de endnu ikke har fundet en lÞsning ).
NÄ men vi spiser og bordene omkring os sidder og vifter med deres servietter for bare at fÄ lidt luft...og sveden hagler af folk.
Vi spÞrger om de evt har en ventilator eller noget for jeg er ved at blive rigtig dÄrlig af varmen.
Det kunne de ikke hjĂŠlpe med.
Jeg spÞrger sÄ om vi mÄ tage noget dessert med hjem til vores datter fra buffeten og det mÄ vi gerne.
Tror de er lidt sure over det for de stykker vi tager med op bliver klasket sammen sÄ det ender som en kage...
Har billeder af det.
Da vi sÄ skal betale fortÊller jeg om vores oplevelse og hende der tager imod pengene siger at vi bare kunne have sagt det til hende for sÄ kunne vi fÄ et andet bord uden grill eller havde siddet udenfor i 14 graders varme???
Hun giver straks skylden pÄ sine tjenere og siger de godt ved de skal tilbyde kunderne et andet bord hvis de fÄr det for varmt. Men hun glemte nok det var hende selv der lukkede dÞren bag os og sagde den ikke mÄtte Äbnes igen. SÄ kunne hun jo have sagt det der?
Hun tilbÞd sÄ en kop kaffe pÄ huset??? Men som sagt var jeg blevet sÄ dÄrlig af varmen sÄ jeg rystede pÄ hÊnderne. Og ville bare hjem og lÊgge ned.
De burde have givet afslag i prisen som det mindste. 1055 kr er en del penge nÄr man ogsÄ skal blive dÄrlig.
Ville ogsÄ vÊre rart med et opdateret vin/Þlkort og nogle tjenere der vidste lidt om Þl.
Ville have haft en mumme men den var udsolgt spurgte sÄ om de havde andre mÞrke Þl...ja en carls special???? Ja det var ikke lige det jeg mente...
SÄ alt i alt, vil i have det dÄrligt efter et restaurant besÞg sÄ tag endelig derhen.
Men vil klart anbefale en af de andre meget bedre restauranter i kĂžge
Bord kl 21. KĂžkken lukker 22
Vi havde bestilt bord til kl 21, lĂžrdag aften.
Da vi ankommer, og bliver vist til bordet stÄr lampen i udsugningen og blinker som et andet diskolys.
Vi fÄr pÊnt af vide at de straks ville finde en der kan fikse den, og sÄ langt meget fint.
Efter er kvarters tid, blive den fixet og vi kan begynde at bestille, og fÄr sÄ af vide at kÞkkenet lukker kl 22, og vi har sÄ kun 40 minutter til at bestille og spise i. Det var lidt skuffende, og havde vÊret rart at blive informeret om ved bordbestilling..
Maden var Ok og meget middelmÄdig, og buffeten lidt under.
De var hurtig til at komme med de bestilte kĂžd, og servicen var generelt ret fint.
Da vi var fĂŠrdige med maden lidt efter 22, og kĂžkkenet var lukket, ville vi gerne have nogle drinks.
Vi var det eneste bord tilbage pÄ det her tidspunkt.
Vi spurgte tjeneren om vi kunne bestille drinks, hvor til vi fik et meget skeptisk ansigtsudtryk med svaret âdet ved jeg ikke.. SKAL jeg spĂžrge i baren..?â
Vi fik vores drinks, drak dem, og gik.
Det virkede meget som om de gerne ville have os ud, sÄ de kunne komme hjem..
Alt i alt en under middelmÄdig oplevelse.
DesvĂŠrre..
Detta Àr Trustpilot
LÀs mer om andra typer av omdömen.
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.