Handig metalen tuinhuis. In elkaar zetten kostte me, mede door de moeizame, onvolledige handleiding , taal 30 uur ( met 2 personen 2x15 uur, verdeeld over 3 dagen) De bezorger was heel attent en pla... Se mer
Det här tycker kunderna
Een bestelling gedaan van 3 tenten. Alle 3 betaald en maar 1 toegekregen, na contact bleken de 2x2 tenten uitverkocht te zijn. Als oplossing een 3x2 tent aankopen en nog moeten bijbetalen terwijl ik... Se mer
Företaget har svarat
Stevige kwaliteit tafelrok voor tafels van 80cm doorsnede. Ze zitten er strak omheen. Ze passen alleen niet om de poten als je een breder onderstel hebt. Bij onze tafel paste hij perfect. Bij anderma... Se mer
Wacht al meer dan een week op een partytent. De bezorgafspraak wordt iedere dag maar weer opgeschoven! "Voor 21.00 uur besteld morgen in huis" kan op deze manier beter worden "voor 21.00 uur besteld... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Onderdeel van Laagsteprijsgarantie.com. Wij bieden een ruim assortiment aan huis en tuin artikelen aan. Je vindt bij ons onder andere meubels, diverse tuinartikelen en diverse dierenverblijven. Maar bijvoorbeeld ook producten voor baby's en kinderen of verlichting en verwarming.
Altijd de laagste prijsgarantie!
Skrivet av företaget

- Laagsteprijsgarantie.com biedt op alle artikelen op deze website standaard de laagste prijsgarantie, ook als dit betekent dat wij er soms niet op kunnen verdienen. Ook de specialistische websites Koop-een-tuinhuisje.nl en Koop-een-partytent.nl vallen onder Laagsteprijsgarantie.com. Deze sites bieden jou als consument, naast de laagste prijsgarantie, standaard het volgende:
Kontaktuppgifter
Wisent 7, 5236PX, 's-Hertogenbosch, Nederländerna
- +31 (0)88 22 66 300
- info@laagsteprijsgarantie.com
- koop-een-partytent.nl
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 95 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Nou de tent werd kapot bezorgd doek…
Nou de tent werd kapot bezorgd doek kapot en dak buizen krom die heb ik zelf nog recht kunnen buigen.mail gestuurd en gelijk nieuwe doeken gekregen
Dus dat was wel een super goede actie
onze partytent had schade opgelopen met…
onze partytent had schade opgelopen met vervoer. ze hebben dit tiptop in orde gebracht, waarvoor dank
Mooie stevige partytent heeft het…
Mooie stevige partytent heeft het slechte weer van afgelopen dagen met onweer en rukwinden overleefd en dus goed getest! Bestelling ging eenvoudig alleen de snelle levering ging wel heel lang duren maar desondanks zeer tevreden.
Passende vergoeding na telefonisch contant koop-een -parytent
Meerdere minpunten:
1. Kleur wijkt erg af van de afbeelding.
antraciet besteld maar dat is dus donkergrijs waardoor het tuinhuisje dus afwijkt van mijn tuinset.
2. Onderkant van de schuifdeuren blijft open staan doordat de deuren krom zijn.
Pas als je de handgrepen vast zet sluit de deur redelijk maar dat is niet echt de bedoeling denk ik.
3. Overal zitten deuken in de aluminium platen.
4. Onduidelijke bouwinstructties en het plastic wat op de aluminium platen zit is erg lastig ervan af te halen.
Kortom voor het geld is het een enorme miskoop
Vandaag gebeld door de klantenservice, die vonden het heel spijtig dat ik niet tevreden was met de aankoop en waarom ik dus een slechte review had gegeven.
Maar een hele vriendelijk dame heeft een passendcompensatie kunnen regelen naar ieders tevredenheid voor alle ongemakken.

Svar från Koop-een-partytent.nl
Het verzenden kan stukken beter
Naar dat ik heel veel problemen heb gehad met de levering hebben ze het gecompenseerd met een korting en is het daarna goed aangekomen

Svar från Koop-een-partytent.nl
De tent zelf is prima, levering is waardeloos
De tent zelf is prima en voldoet helemaal aan de verwachtingen. De levering verliep helaas een stuk minder soepel. Het koeriers bedrijf kwam de gemaakte afspraken niet na en uiteindelijk werd de tent, na meerdere telefoontjes, ruim een week later geleverd.
Het contact met koop-een-partytent zelf is daarentegen goed geweest. De medewerkster van de klantenservice was ontzettend vriendelijk, behulpzaam en dacht goed mee. Ook na afloop hebben ze het heel netjes opgepakt en uit coulance de verzendkosten vergoed vanwege de problemen met de levering. Dat waardeer ik enorm.
Kortom: jammer van de bezorging (Ik hoop dat er in de toekomst een ander koeriersbedrijf gekozen wordt) maar over de tent én de manier waarop het bedrijf dit uiteindelijk heeft afgehandeld ben ik tevreden.

Onjuiste levertijden
Kunnen zich helaas niet houden aan de levertijden. Staat voor 21.00 uur besteld volgende werkdag in huis. Mooi niet, vrijdag besteld maandag in huis.

Tonelle a 19eur a pas acheter
Acheter 1 tonelle monter. Le lendemain tout les attaches qui sert a tenir plier a cause d un vent léger. Mauvaises qualités. Dommage que je sais pas mettre une photo

Svar från Koop-een-partytent.nl
De harmonica partytent kwam precies op…
De harmonica partytent kwam precies op tijd en was handig op te zetten. Helaas bleek een fout in het tentdoek te zitten en werd dit netjes en vlot opgelost👌
Mooie tent voor een feestje
Correcte afhandeling. Snelle levering
.Wij zijn tevreden over het product.
Op tijd geleverd en alles klopt
Het product is volledig volgens de…
Het product is volledig volgens de aanwijzing thuis aangekomen!!op een snelle manier en voldoet volledig aan de verwachtingen.
Prima geleverd
Prima geleverd. Stevige tenten. Zeker bestand tegen een paar flinke regenbuien.
Ondank wat probleempjes goede nazorg!
Bestelling en levering ging snel maar na de levering reageert er niemand meer op vragen, dit bleek een probleem met het e-mailadres te zijn geweest. Ik ben uiteindelijk uitstekend geholpen.
Slechte kwaliteit tent zitten nu al de…
Slechte kwaliteit tent zitten nu al de scheuren in en blijft scheef staan

Svar från Koop-een-partytent.nl
Eerst dacht ik nou daar gaan we weer
Eerst dacht ik nou daar gaan we weer, ik mis een onderdeel. Ik contact gezocht.en tot mijn positieve verbazing
Werd alles mooi en netjes opgelost
Dus ja,dank jullie voor de goede service
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.