Handig metalen tuinhuis. In elkaar zetten kostte me, mede door de moeizame, onvolledige handleiding , taal 30 uur ( met 2 personen 2x15 uur, verdeeld over 3 dagen) De bezorger was heel attent en pla... Se mer
Det här tycker kunderna
Företaget har svarat
Företaget har svarat
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Onderdeel van Laagsteprijsgarantie.com. Wij bieden een ruim assortiment aan huis en tuin artikelen aan. Je vindt bij ons onder andere meubels, diverse tuinartikelen en diverse dierenverblijven. Maar bijvoorbeeld ook producten voor baby's en kinderen of verlichting en verwarming.
Altijd de laagste prijsgarantie!
Skrivet av företaget

- Laagsteprijsgarantie.com biedt op alle artikelen op deze website standaard de laagste prijsgarantie, ook als dit betekent dat wij er soms niet op kunnen verdienen. Ook de specialistische websites Koop-een-tuinhuisje.nl en Koop-een-partytent.nl vallen onder Laagsteprijsgarantie.com. Deze sites bieden jou als consument, naast de laagste prijsgarantie, standaard het volgende:
Kontaktuppgifter
Wisent 7, 5236PX, 's-Hertogenbosch, Nederländerna
- +31 (0)88 22 66 300
- info@laagsteprijsgarantie.com
- koop-een-partytent.nl
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 95 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Helaas te laat voor activiteit…
De 4 sterren zit hem met name in de LEVERTIJD de beloofde levering werd met 3 dagen overschreden. Waardoor de reden waarom hij besteld was reeds was verstreken. Overmacht voor de WEBSHOP. Goede service verder als je geen spoed haast hebt zou ik zeker hier bestellen! Ik kreeg nette excuses. Daar laat ik het bij....

Svar från Koop-een-partytent.nl
Teleurstellende start, uiteindelijk netjes opgelost
De partytent werd later geleverd dan aangegeven en had bij ontvangst gebreken. De eerste afhandeling van mijn klacht viel tegen, maar de klantenservice heeft later contact opgenomen en alsnog een passende oplossing geboden. Daarom pas ik mijn beoordeling aan naar 3 sterren.

Svar från Koop-een-partytent.nl
Onvolledige levering en bijbetalen. Later rechtgezet
Een bestelling gedaan van 3 tenten. Alle 3 betaald en maar 1 toegekregen, na contact bleken de 2x2 tenten uitverkocht te zijn. Als oplossing een 3x2 tent aankopen en nog moeten bijbetalen terwijl ik al 188 euro betaald heb en de prijs van die 3x2 tent online 99 euro is.
Na contact te hebben gehad is het teveel betaalde bedrag bijgeschreven en is alles uiteindelijk correct afgehandeld. Vandaar deze aanpassing.

Correct en zorgvuldig
Vlotte levering en service. Een correcte online ervaring met dit bedrijf

Zeer slechte kwaliteit
De bevestigings punten waren op sommige plekken al bijna gescheurd... Tis dat we hem echt nodig hadden, anders was het retour gegaan. Hebben er maar duketape opgeplakt! Zonde vh geld helaas...

Alles top
Reeds 2 tenten besteld en de levering is snel en de kwaliteit van de tenten is top
Een opmerking in de review werd direct…
Een opmerking in de review werd direct opgepikt. Er werd goed naar geluisterd en n probleempje meteen opgelost
Tent werd eerst niet geleverd
Tent werd eerst niet geleverd , en hebben duidelijke informatie gekregen. Uiteindelijk werd een nieuwe tent opgestuurd . De eerste is verloren gelopen bij de koeriersdienst. Duidelijke communicatie . Uiteindelijk 2de maal correcte levering . Proficiat .
Mooie degelijke statafelrokken
Stevige kwaliteit tafelrok voor tafels van 80cm doorsnede. Ze zitten er strak omheen. Ze passen alleen niet om de poten als je een breder onderstel hebt. Bij onze tafel paste hij perfect. Bij andermans tafel met een breed onderstel, durfden we niet zo hard te trekken om ze over de poten te trekken. Bang dat de rok dan kapot zou gaan of te ver uitgerekt zou worden.
Goede oplossing
Op de vouwnaad van de zijzeilen zitten wat kleine gaatjes van het opgevouwen zitten.
Dak zeil ziet er goed uit.
Het bedrijf heeft zelf contact met mij opgenomen en het word opgelost

Svar från Koop-een-partytent.nl
Zeer lange bezorgtijd makkelijk afgedaan bij klantenservice
Wacht al meer dan een week op een partytent. De bezorgafspraak wordt iedere dag maar weer opgeschoven! "Voor 21.00 uur besteld morgen in huis" kan op deze manier beter worden "voor 21.00 uur besteld 2 weken later in huis". Inmiddels contact gehad met de klantenservice en ook daar wordt je afgedaan met het ligt bij de transporteur dus wij kunnen verder niks doen. Natuurlijk kunnen jullie hier achteraan mailen of bellen maar dit is lekker de makkelijkste oplossing.
Inmiddels is dit netjes opgelost door de verzendkosten te vergoeden, wel jammer dat er eerst een slechte review moet komen voordat er tot actie wordt over gegaan.

Svar från Koop-een-partytent.nl
Wachten tot je een ons weegt
23 mei een partytent besteld. Zondag krijg ik de eerste mail van hun vervoerder (Dynalogic) dat ze dinsdag gaan leveren. Dinsdag krijg ik een mail dat ze woensdag gaan leveren. Je raadt het al woensdag krijg ik een mail dat ze donderdag gaan leveren en ga zo maar door. Inmiddels hebben mijn vrouw en ik 4 dagen vrijgenomen want ze kunnen ook geen tijdvak geven (ja op de dag zelf) dus van 8 tot 22 moet je beschikbaar zijn. Helemaal niets... contact opgenomen met de verkoper en die gaf aan een exacte afspraak te maken dit zou woensdag zijn geweest. Kreeg een mail van de vervoerder dat door onbekende problemen de levering niet kon plaatsvinden. De verkoper weer gesproken en de oplossing was opnieuw verzenden, mijn voorwaarde was dat er wel direct een leverafspraak gemaakt zou worden maar dat kon men niet garanderen. Voor een partytent van nog geen 250 euro is me het niet waard om nog een dag thuis te moeten zitten dus de order geannuleerd. Nu wil de verkoper wachten tot zij het item terug hebben om vervolgens binnen 14 dagen het geld terug te storten. Ik heb aangegeven het daar niet mee eens te zijn omdat ik het item nimmer heb ontvangen wettelijk gezien hoef ik niet te wachten tot het item daadwerkelijk door de vervoerder teruggestuurd word. Al met al heb ik in die malle vervoerder geen vertrouwen maar door de knullige afwikkeling ook niet meer in het bedrijf zelf.

Svar från Koop-een-partytent.nl
misleidende informatie omtrent de…
misleidende informatie omtrent de levertijd!!
Op hun site staat vermeld vandaag besteld morgen in huis!
Heeft bij mij een dikke week geduurd en ze kunnen niet tot een compensatie komen SLECHT!!

Svar från Koop-een-partytent.nl
Jullie hebben alles goed geregeld…
Jullie hebben alles goed geregeld verzenden en versturen.
Het had op vrijdag binnen moeten komen, maar DPD kon dit niet dus hopen op zaterdag, want toen hadden we deze nodig.
Maar helaas pas op maandag geleverd, dus te laat.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.