Konsilium21 Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kæmpe kæmpe anbefaling herfra. Jan Schmidt fra Konsilium21 er utrolig dygtig, professionel og imødekommende. Gennem hele forløbet har vi følt os trygge og godt vejledt, og kommunikationen har været... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi kan varmt anbefale Jan Schmidt fra Konsilium21. Han hjalp os trygt gennem processen med at købe hus og fandt en bank, der passede rigtig godt til vores behov. Selvom vi havde en meget stram dead... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi kan varmt anbefale Jan Schmidt fra Konsilium21. Han hjalp os med at finde en bank, som kunne tilbyde os et lån til køb af bolig, og vi er meget taknemmelige for hans hjælp. På bare én uge fandt Ja... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Jeg vil klart anbefale Susan fra Konsilium21. Hun var imødekommende og hjælpsom, og kom med brugbare forslag til evt omlægning af lån. Kan varmt anbefale at bruge dem, hvis man har brug for uvildig... Se mer

Företagsinformation

1. Ekonomisk rådgivning
  2. Affärsrådgivare

Om Konsilium21

Skrivet av företaget

Uafhængig økonomisk rådgivning.

Fundamentet i vores virksomhed bygger på 100 % gennemsigtighed og 100 % uafhængighed. Kun på den måde kan vi give dig optimale råd om vores specialer indenfor boligkøb, låneomlægning og virksomhedsdrift.

Det giver tryghed og troværdighed.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

31 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Janne from Konislium21 helped me to…

Janne from Konislium21 helped me to decide on a property loan. Konsilium21 was also very prompt in scheduling a meeting with me over Teams to help me out in my decision making as an expat in Denmark. There are not so many resources available online to these kind of things and it always good to have a professional advice.

30 augusti 2022

De varmeste anbefalinger

Inge-Merete er arbejdsom, pålidelig, professionel og generelt en virkelig en god støtte i kampen for et banklån. Vi følte os i meget trygge hænder og vil glædeligt kontakte Inge-Merete igen, hvis vi får brug for hjælp en anden gang. Inge-Merete sørger for at du er med hele vejen i processen og udviser gennemsigtighed i sit arbejde. Derudover kæmper Inge-Merete virkelig for at nå i mål og endda på meget kort tid, tak for det!! De varmeste anbefalinger herfra. Mvh. Elisabeth, Alfred og Bjørn.

28 juli 2022

Svar från Konsilium21

Kære Elisabeth. Tusind tak for din flotte anmeldelse. Jeg er fuldstændig enig med dig - hos Inge-Merete er man i gode hænder. Det betyder rigtig meget for os at du har taget dig tid til at skrive lidt om din oplevelse og du er naturligvis altid velkommen hvis du igen får brug for Inge-Meretes gode hjælp. De bedste hilsner Janne - Partner og økonomisk rådgiver

Alle burde have 'en Janne'

Vi har været utrolig glade for Janne's hjælp. Vi stod som førstegangskøbere, og med meget lidt kendskab til både hus- og bankverdenen. Allerede fra første møde med Janne blev vi trygge og rolige, og gik der fra meget klogere :) Det blev en lang proces for os i forhold til huskøb, og Janne stod klar med hjælp og rådgivning på nærmest alle tider af døgnet. Hun har gang på gang sat tid af til at besvare vores mange spørgsmål, og hver eneste gang har hun gjort det med smil og overskud. Vi kan varmt anbefale Janne!

24 juli 2022

Svar från Konsilium21

Tusind tak for den flotte anmeldelse - tak fordi du tog dig tid. Det er meget vigtigt for os, i Konsilium21, at vores kunder oplever nærhed og tryghed i hele processen - det glæder mig derfor rigtig meget, at det er den oplevelse, I har haft. Det har været en fornøjelse at følge jeres vej til drømmeboligen og jeg håber I får nogle skønne år dér. Tak fordi I viste mig tillid til at styre den økonomiske del. De bedste hilsner Janne - medindehaver og økonomisk rådgiver

Fantastisk og kyndig hjælp

Som ny køber uden forstand på lån og låne muligheder har Jannes hjælp været helt uvurderlig.

Med hendes råd og vejledning har vi været i stand til finde et godt lån og få finanseret vores bolig. Hun har hjulpet os meget med hvordan vi skulle kommunikere med bankerne og få fastslået de rigtige låne omkostninger. Meget professionel og helt ekstremt hjælpsom.

Næste gang vi skal på boligmarkedet bliver det stensikkert sammen med Janne Jochims igen!

Tusinde tak Janne!

3 juni 2022

Svar från Konsilium21

Tusind tak, Simon, for de flotte ord. Jeg vil med glæde hjælpe jer igen - det har været en fornøjelse. Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse - vi lever af tilfredse kunder, så hver eneste er guld hver for os. De bedste hilsner Janne - medindehaver og økonomiske rådgiver

godkendelse af boligkøb

Inge-merete er super professionel, man føler sig virkelig tryg i hendes kyndige hænder. Forløbet har været supergodt med en perfekt sparing i øjenhøjde som er til at forstå.
De allerbedste og største anbefalinger til hende og resten af teamet fra Konsilium21

2 juni 2022

Svar från Konsilium21

Hvor er det skønt at høre at du har været så godt tilfreds med dit forløb hos Inge-Merete. Vi bestræber os altid på at give rådgivning i øjenhøjde og derfor glæder det os meget når vi kan se at det virker. Tillykke med din nye bolig. De bedste hilsner Janne - Indehaver

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Janne har nu 2 omgange gjort en forskel…

Janne har nu 2 omgange gjort en forskel vi aldrig glemmer, eller sagt med andre, som jeg sagde til min hustru lige efter sidste møde - det er det bedste forretningsmøde jeg har haft i hele mit liv! Og så fandt jeg ud af at det endda var inkluderet i Jannes abonnementservice til kun 250 kr om måneden - gang det med 10.000 så er det hvad vi sparede efter kun 60 minutters samvær. Altid smilende, hjælpsom og beredvillig - vi kan kun anbefale alle at mødes med Janne.

1 juni 2022

Svar från Konsilium21

Tusind tak, for de flotte ord, Søren - det er altid en fornøjelse at arbejde sammen med jer. At I så kan have stor glæde af vores abonnement, gør bestemt ikke fornøjelsen mindre. De bedste hilsner Janne - indehaver

Jeg kan varmt anbefale Janne

Jeg har haft Janne, som bare er super sød og meget dygtig. Hun har hjulpet mig, med at få styr på min økonomi. Finde en god bank til mig, der havde en sød og dygtig bankrådgiver, da jeg ønsket og flytte bank. Janne har bare været god, til at rådgive mig ang valg af ny bank, og ved hjælp af/fra hende har jeg fået styr på min økonomi. Hun har været der, hele vejen. Jeg er meget glad for, min nye Bank og den søde bankrådgiver jeg nu har og føler mig tryg. Har jeg været i tvivl om noget, så har jeg altid kunne spørge/skrive til hende. Hun undersøgte mit problem og vendte altid, med hvad hun havde fundet ud af og så tog vi den derfra.

30 april 2022

Svar från Konsilium21

Tusind tak Christina - det er så godt at du kom fint på plads og fik det hele som du ønskede det. Tak fordi jeg måtte hjælpe dig. de bedste hilsner Janne (indehaver)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg stod i en vanskelige situation

Jeg stod i en vanskelige situation, hvor banken afviste mig i sidste øjeblik selvom købsaftalen var underskrevet. Vi var tidspresset mht. at finde ny bank. Selvom det var påske og alle var gået på ferie, så tog det Inge præcis tre hverdage og Wupti så landet en ny aftale på plads med en ny bank. Jeg kan klart anbefale Inge. Hvis der er nogen som kan trylle, så er det hende 😊

27 april 2022

Svar från Konsilium21

Tak for de fine ord - ja, hun er både hurtig og effektiv når kunderne skal hjælpes ind i drømmeboligen. Dejligt at det også kunne lykkes for dig - og at du ville tage dig tid til at skrive herinde, det betyder meget for os. De bedste hilsner Janne - partner/medindehaver

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Professionel, tryg og fantastisk rådgivning

Inge-Merete har været fantastisk lige fra begyndelsen. Vi tog kontakt til Inge-Merete da vi havde nogle udfordringer med at få godkendelse i banken. Inge-Merete har været med os hele vejen, og guidet os samt sørget for kommunikationen og forhandlingerne der skulle til. Vi er nu landet i en bank med en fantastisk rådgiver, og det kan vi kun takke Inge-Merete for.

30 mars 2022

Svar från Konsilium21

Hej Mohammad. Tusind tak for din fine anmeldelse af Inge-Merete. Vi sætter stor pris på din tilbagemelding og glæder os meget over at I har fundet en god løsning. Du har været i de bedste hænder hos hende og er altid velkommen tilbage hvis du får brug for rådgivning i fremtiden. De bedste hilsner Janne Jochims, partner i Konsilium21

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

She has our highest praise and recommendation!

If you are looking for assistance in getting a bank approval for buying a house, look no further! Inge-Merete provided excellent support and service to our family in our recent home purchase. She was timely, always professional, and supportive with the process and our challenges. We would have been lost without her. She has our highest praise and recommendation!

17 mars 2022

Svar från Konsilium21

Thank you so much for this review . I couldn't agree more - Inge-Merete is fantastic. Congratulations on your new home. KR Janne from Konsilium21

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Den bedste rådgivning nogensinde, tak Claus

Da jeg stod i en yderst fastlåst økonomisk situation omkring min virksomhed, blev jeg anbefalet at tage fat i Konsilium og Claus Østerlin. Claus´s måde at tilgå opgaven på, var helt ud over det sædvanlige. Han gav sig utrolig meget tid til at spørge ind til de forskellige områder med stor respekt, stille gode og udfordringerne spørgsmål omkring hele situationen. Dette for at finde den bedste løsning virksomhedsmæssigt, men også familiemæssigt. Han har formået at finde frem til kernen. Aldrig har jeg oplevet sådan en ærlig sparring samt yderst professionel faglig rådgivning. Dette er helt udover det sædvanlig og Claus er allerede hyret ind til families næste step i livet. Og jeg ved, at dette ikke bliver den sidste opgave Claus får fra min side. Claus Østerlin får de støreste anbefalinger fra min familie og jeg.

13 mars 2022

Svar från Konsilium21

Kære Charlotte. Wow en flot anmeldelse af Claus - og det er fuldt fortjent. Tak fordi du tog dig tid til at skrive den - det betyder rigtig meget for Claus og Konsilium21. De bedste hilsner Janne Jochims

KÆMPE anbefaling

Jeg kan på det varmeste anbefale Janne fra Konsilim21. Jeg er så imponeret over det engagement og arbejde, som Janne ydede for os i forbindelse med (lån til) huskøb. Det er den bedste investering vi har gjort, at få Jannes store hjælp.

10 mars 2022

Svar från Konsilium21

Tusind tak for den fine anmeldelse. Det har været en fornøjelse at hjælpe jer og sådan en fin beskrivelse betyder alverden for vores virksomhed. TAK.

Stærk faglighed

Jeg kan til hver en tid anbefale Janne Jochims og Konsilium21.
Jeg fik en handel igennem som ingen andre troede på og Janne var den største støtte igennem hele processen. Igennem hendes stærke personlighed og faglige stærke kompetencer og store viden gik alt igennem.
En kæmpe varm anbefaling herfra.
Krestine Ulrich

9 februari 2022

Svar från Konsilium21

Tusind tak for din flotte anmeldelse - det har været en fornøjelse at hjælpe dig. Og sådanne fine ord betyder alverden for mig og Konsilium21.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det skal nævnes når man får en god…

Det skal nævnes når man får en god oplevelse af første uforpligtende møde, som har levet op til det man kunne læse på virksomhedens hjemmeside. Jeg har sammen med Claus Østerlin fået taget første spadestik til hvordan jeg griber fremtidige investeringer an, og det har været betryggende at få erfarne kræfter til se med. Jeg ser frem til at mødes igen.

13 januari 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Inge-Merete var en kæmpe hjælp da min…

Inge-Merete var en kæmpe hjælp da min kæreste og jeg fik afslag på at låne penge i banken. I løbet af kort tid var vi godkendt en ny bank. Inge-Merete mødte os med en meget anerkendende og professionel tilgang. Vi følte os hørt og set i samarbejdet med Inge-Merete. Hun formåede at gøre en uoverskuelig proces til en positiv oplevelse. Vi kan til enhver tid anbefale Inge-Merete.

5 januari 2022

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.