Konsilium21 Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kæmpe kæmpe anbefaling herfra. Jan Schmidt fra Konsilium21 er utrolig dygtig, professionel og imødekommende. Gennem hele forløbet har vi følt os trygge og godt vejledt, og kommunikationen har været... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi kan varmt anbefale Jan Schmidt fra Konsilium21. Han hjalp os trygt gennem processen med at købe hus og fandt en bank, der passede rigtig godt til vores behov. Selvom vi havde en meget stram dead... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi kan varmt anbefale Jan Schmidt fra Konsilium21. Han hjalp os med at finde en bank, som kunne tilbyde os et lån til køb af bolig, og vi er meget taknemmelige for hans hjælp. På bare én uge fandt Ja... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Jeg vil klart anbefale Susan fra Konsilium21. Hun var imødekommende og hjælpsom, og kom med brugbare forslag til evt omlægning af lån. Kan varmt anbefale at bruge dem, hvis man har brug for uvildig... Se mer

Företagsinformation

1. Ekonomisk rådgivning
  2. Affärsrådgivare

Om Konsilium21

Skrivet av företaget

Uafhængig økonomisk rådgivning.

Fundamentet i vores virksomhed bygger på 100 % gennemsigtighed og 100 % uafhængighed. Kun på den måde kan vi give dig optimale råd om vores specialer indenfor boligkøb, låneomlægning og virksomhedsdrift.

Det giver tryghed og troværdighed.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

31 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Stor anbefaling....

Jeg var virkelig på bar bund mht. økonomi, gældsovertagelse m.m. Inge-Merete har været en kæmpe hjælp og støtte samt været meget forstående for min situation. Det har været et fantastisk forløb, og jeg var ikke kommet igennem det uden Inge-Meretes hjælp,
Stor anbefaling herfra.
Birgit

10 juni 2024

Svar från Konsilium21

Kære Birgit. Tusind tak fordi du tog dig tid til at anbefale Inge-Meretes gode rådgivning. Tryghed igennem økonomiske ændringer er noget af det vigtigste, så det glæder os meget at det netop er den følelse, du har haft. De bedste hilsner Janne - indehaver af Konsilium21

Boligkøb - Janne Jochims Konsilium21

Jeg har længe forsøgt selv at få realiseret en ret krævende boligdrøm. Gang på gang er jeg blevet mødt af afslag. Derfor var jeg i tvivl om hvorvidt det kunne lade sig gøre.

Derfor takkede jeg ja til et uforpligtende møde med Janne Jochims fra Konsilium21, som efter at have fået tilsendt nogle informationer, vendte tilbage med sit bud på, hvad der kunne lade sig gøre.

Det hun præsenterede var bedre end det jeg selv havde formået at forhandle mig til, igennem lang tids arbejde, og jeg takkede derfor ja til hendes forsøg. Det var det bedste jeg kunne have gjort.

Janne formåede at levere som vi havde aftalt, og jeg er stadig dybt imponeret over hendes engagement, venlighed og den kæmpe indsats hun lagde i sit arbejde. Jeg er derfor utrolig taknemlig over den service jeg har fået og kan uden tvivl anbefale hende og konsilium21 til alle jeg kender.

I tilfælde af, at jeg skal igennem et lignende forløb, så vil jeg uden tvivl tage fat i Janne igen. 5 stjerner ud af 5 hele vejen.

1 juli 2024

Svar från Konsilium21

Kære Joseph. Tusind tak for de pæne ord og stjernerne. Jeg er glad for at du har været tilfreds med forløbet og at du vil anbefale mig til andre - det betyder ALT for os at have tilfredse kunder. Endnu engang tillykke med det nye hus - jeg håber I bliver rigtig glade for det. De bedste hilsner Janne - indehaver af Konsilium21

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kæmpe anbefaling! Personlig og meget professionel hjælp.

Min kærest og jeg kom i kontakt med Jan Schmidt, i forbindelse med huskøb. Han rådgav os da vi skulle i gang med sælge 2 lejligheder samt kigge på ny bolig. I den forbindelse hjalp jan os igennem hele forløbet - Total overblik på vores økonomi, så vores drøm kan blive en realitet med ny fælles bolig. Altid venlig og hjælpsomme natur samt professionalisme har været uundværlig. Han lytter meget til vores behov og både hjælper og rådgiver os på bedst mulige måde. Altid tilgængelig på telefonen og klar til at hjælpe, når det er nødvendigt!
Tusinde tak hjælpen og trygheden.
Sacha & Jakob

5 september 2024

Svar från Konsilium21

Tusind tak for denne fine anmeldelse af jeres forløb hos Jan. I har været i de bedste hænder og det glæder os i Konsilium21 at I følte jer godt hjulpet og trygge - dét er vigtigt i så store beslutninger som boligkøb. De bedste hilsner Janne - Indehaver i Konsilium21

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kæmpe anbefaling! Personlig og professionel hjælp.

Kæmpe anbefaling! Personlig og professionel hjælp.

Jeg kom i kontakt med Inge-Merete, som rådgav mig under købet af min lejlighed. Hendes søde og hjælpsomme natur samt professionalisme har været uundværlig. Hun lytter meget til dine behov og både hjælper og rådgiver dig på bedst mulige måde. Altid tilgængelig på telefonen og klar til at springe til, når det er nødvendigt!

13 september 2024

Svar från Konsilium21

Kære Sofie. Tusind tak for de 5 stjerner til Inge-Merete. At lytte og rådgive er det vigtigste vi kan hjælpe med - og derfor er det ekstra godt at se at det også føles sådan, som kunde. Tillykke med din nye lejlighed. De bedste hilsner Janne - indehaver af Konsilium21

God og brugbar rådgivning

I forbindelse med et kommende huskøb har vi fået god og brugbar rådgivning ved Konsilium21. Inge-Merete hjalp os med at gennemskue de forskellige lånetilbud, og kom med et par gode råd ift. at forhandle med bankerne.

12 september 2024

Svar från Konsilium21

Tusind tak for de pæne ord og dejligt at I kunne få god og tryg hjælp til at navigere i junglen af lån og banktilbud hos Inge-Merete. I har været i de bedste hænder. De bedste hilsner Janne - indehaver af Konsilium21

Personlig og professionel rådgivning

Jeg kom i kontakt med Jan Schmidt, da min bank ifbm skilsmisse afslog at omlægge mit huslån.
Jan fik på under en uge skaffet mig en aftale med et andet pengeinstitut, og hjalp mig helt i mål med at forhandle nyt lån til min bolig, så min søn og jeg kan blive boende i hans barndomshjem.

Jan er uden tvivl utrolig dygtig til sit job - ihærdig, empatisk, nem at kommunikere med og yderst professionel - men som kunde har jeg ikke kun købt en tjenesteydelse; jeg har haft en allieret i mit liv, som har hjulpet mig med det, som alle andre mente var umuligt i min økonomiske situation.
Det er jeg for evigt taknemlig for, og vil anbefale Jan og Konsilium21 til alle, der har brug for en partner til en udfordring i deres personlige økonomiske situation.

1 juli 2024

1. klasses rådgivning

Vi har haft et super godt samarbejde med Jan Schmidt, som har givet os en rigtig god rådgivning i forbindelse med vores kommende seniortilværelse. Jan har hjulpet os med et bankskifte og har forhandlet sig frem til rigtige gode vilkår for os. Det havde vi ikke kunnet selv.
Vi har virkelig følt os i gode hænder og Jan er rigtig god til at forklare tingene på en god måde, så vi var trygge i hele forløbet. Jan er meget kompetent, utrolig engageret og er yderst professionel. Derudover har han en rigtig sympatisk måde at være på. Vi kan varmt anbefale Jan. Det er 1. klasses rådgivning.
Bedste hilsner fra
Anette og René

19 juli 2024

Svar från Konsilium21

1. klasses rådgivning; så bliver det ikke bedre. Tak for de flotte stjerner til Jan - de betyder rigtig meget for både ham og Konsilium21. De bedste hilsner Fra Janne Jochims - indehaver.

Klar anbefaling

Meget imødekommende, og kompetent rådgivning om en for os kompleks økonomisk problemstilling. Stor ros og tak til Janne Jochims for assistancen.
Vi giver vores varme anbefaling, og vender selv meget gerne tilbage.
D. og P. Bindslev

15 juni 2024

Uvurderlig hjælp

Kære Inge-Merete hjalp mig igennem låne processen til UG.
Jeg er selvstændig & skulle købe en landejendom, som til tider er svær at optage lån i. 2 ting der kunne spænde ben.
Inge-Merete sørgede for al det praktiske & fandt en yderst kompetent bankrådgiver, der er lige så god til at følge op som hende selv.
Tak for hjælpen endnu engang. Er sikker på at mit puslespil ikke var gået op uden denne uvurderlige hjælp & handlen var røget i vasken, pga. andre interesserede i ejendommen & det tidspres jeg var i eller min mangel på kendskab til en dygtig bankrådgiver.
Det er et 13 tal herfra 😊
Mvh. Thomas Sabroe

10 juni 2024

Svar från Konsilium21

Kære Thomas. Tak for den flotte karaktér til Inge-Merete. Skønt når kompetencer og hurtighed kan forenes - og ende med så fint et resultat. Tillykke med din nye bolig - og tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse af dit forløb. De bedste hilsner Janne - indehaver af Konsilium21

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tak til Jan Schmidt for kanongod hjælp…

Tak til Jan Schmidt for kanongod hjælp i forbindelse med boligkøb!

17 maj 2024

Svar från Konsilium21

Hej Nasser. Tillykke med dit boligkøb - og dejligt at at Jan kunne hjælpe. Tak fordi du tog dig tid til at sende rosende ord og 5 flotte stjerner. De bedste hilsner Janne - indehaver af Konsilium21

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Virkelig god og kompetent…

Virkelig god og kompetent rådgivning der endte endnu bedre ned forventet. Stor ros til Claus og Konsilium21

24 maj 2024

Svar från Konsilium21

Hej Kjartan. "Bedre end forventet" oplever vi ofte - og hos Claus har du været i rigtig gode hænder. Tak for roserne og de 5 stjerner - de betyder meget for Claus og hele Konsilium21. De bedste hilsner Janne - indehaver af Konsilium21

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Uovertruffent samarbejde af svær case

Vi havde fornøjelsen af at arbejde sammen med Jan Schmidt. Kvaliteten af hans arbejde og engagement er uden sammenligning. Han rykkede hurtigt på alle tiltag og var altid tilgængelig for exceptionel god sparring.
Han sørgede for at få på plads en case, som alle andre ellers anså som urealistisk.

Jeg har intet andet end godt at sige om Jan og det arbejde han har gjort. Kæmpe anbefaling herfra.

16 maj 2024

Svar från Konsilium21

Kære Daniel. Tak for de flotte stjerner til Jan - vi værdsætter meget at du har taget dig tid. Jan er super effektiv og knokler for det bedste resultat til sine kunder - og med sådan en anmeldelse bliver det jo bare det hele værd. Og, ikke mindst, tillykke med at din svære sag kunne komme på plads - det er det allervigtigste for os i Konsilium21. De bedste hilsner Janne, indehaver.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg kan på det varmeste anbefale Konsilium21!

Konsilium21 hjalp med at finde en bank der ville hjælpe os videre med købet af vores drømmebolig, jeg kan på det varmeste anbefale Konsilium21 og Inge-Merete.

Dialogen med vores bank var mildest sagt ikke konstruktiv, men med lidt hjælp er vi kommet godt videre.

11 april 2024

Svar från Konsilium21

Det glæder mig at Inge-Merete kunne hjælpe jer godt videre - I har været i rigitg gode hænder dér. Tillykke med drømmeboligen - og tusind tak fordi I midt i den proces alligevel kunne finde tid til 5 flotte stjerner - de er værdsat. de bedste hilsner Janne - indehaver af Konsilium21

Seriøs og værdifuld rådgivning

Seriøs og værdifuld rådgivning. Bedre bliver det/den næppe

Tak Janne. mvh. Christian & Bjarne

10 april 2024

Svar från Konsilium21

Tusind tak for de 5 stjerner - dem sætter jeg umådelig stor pris på. Når vores kunder går herfra med en oplevelse af at være rådgivet seriøst og værdifuldt, er vores mål nået. Vi gør os hver eneste dag umage med at kunne give alle det med på vejen. De bedste hilsner Janne - indehaver af Konsilium21

Kære Claus

Kære Claus
Konsilium 21.dk

Nu en ca månedstid efter vores samarbejde endte med et godt resultat.

En stor TAK for din hjælp, rådgivning og assistance.
Professionelt grebet an i undersøgelserne om mulighederne for et
nedsparingslån.

Vi kan helhjertet anbefale din kyndige vejledning og hjælp.

KH og tak igen

Niels og Elisabeth

31 januari 2024

Svar från Konsilium21

Jeg beklager dette sene svar på dine jeres anmeldelse. Tusind tak fordi I tog dig tid til at beskrive den gode oplevelse I har haft i samarbejdet med Claus - det sætter vi stor pris på ligesom vi glæder os meget over at Claus kompetente hjælp fik jer godt i mål. De bedste hilsner Janne - indehaver af Konsilium21

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har fået en meget professionel hjælp…

Vi har fået en meget professionel hjælp til at komme videre med vores byggeprojekt. Jan har forhandlet en god løsning i hus for os og vi er glade for hans økonomiske overblik, som har gjort os klogere på vores finansielle mugligheder. Vi har følt os trygge hele vejen - Jan er en sympatisk rådgiver. Vi giver de bedste anbefinger herfra.

29 februari 2024

Svar från Konsilium21

Jeg beklager dette sene svar på dine fine anmeldelse. Tusind tak fordi du tog dig tid til at beskrive din gode oplevelse ved samarbejdet med Jan. At have en dygtig OG empatisk rådgiver er guld værd - jeg er helt enig med dig i at Jan besidder begge egenskaber. Tillykke med jeres nye projekt. De bedste hilsner Janne - indehaver af Konsilium21

Yderst kompetent og effektiv rådgivning fra Jan Schmidt

Jan Schmidt har til perfektion løst den meget krævende opgave han fik stillet. Der gik et par dage, så var den rigtige bank til at løse opgaven fundet og Jan havde forhandlet attraktive vilkår på plads. At kunne trække på en kapacitet som Jan, som arbejdede alene for mine interesser, er en gave og noget jeg kan anbefale til alle der ønsker at få det optimale ud af deres økonomi.

20 februari 2024

Svar från Konsilium21

Jeg beklager dette sene svar på din anmeldelse og de 5 flotte stjerner. Tusind tak fordi du tog dig tid til at beskrive din gode oplevelse. Når tingene er komplekse er det godt at kunne få kompetent hjælp - og det glæder mig at læse at også du har følt dig i gode hænder hos Jan. De bedste hilsner Janne - indehaver af Konsilium21

Vi fik hjælp af Claus Østerlin

Vi fik hjælp af Claus Østerlin, til at afvikle vores gæld.
Claus arbejde målrettet, og var i kontakt med os under hele forløbet.
Vi er idag gældsfrie og kan kun takke og anbefale Claus til andre.
De bedste anbefalinger her fra
Hilsen Kim og Jannie Klausen

17 februari 2024

Svar från Konsilium21

Jeg beklager dette sene svar på dine fine anmeldelse. Tusind tak fordi du tog dig tid til at beskrive din gode oplevelse. Dejligt at du kom godt igennem forløbet og tak fordi du vil anbefale Claus og Konsilium21 til andre - det er helt uvurdérligt for os med sådanne anbefalinger. De bedste hilsner Janne, indehaver af Konsilium21

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fem stjerner til Inge-Merete!

Vi er et ungt par som havde fundet drømmelejligheden, men som selvstændig var banken ikke ligefrem samarbejdsvillige.

Vi fik fat i Inge-Merete fredag og allerede mandag morgen havde hun kigget vores dokumenter igennem med klare anbefalinger. Hun gav os god sparring og rådgivning omkring vores økonomi og valg af ny bank. Med hendes hjælp kom vi hurtigt videre i processen med vores boligkøb.

Det kan 100% anbefales at få rådgivning fra Inge-Merete hvis man ønsker hurtig og kompetent rådgivning i en bolig situation. Hendes mange år i branchen kan virkelig mærkes!

11 februari 2024

Svar från Konsilium21

Jeg beklager dette sene svar på dine fine anmeldelse. Tusind tak fordi du tog dig tid til at beskrive din gode oplevelse. Vi ved at det netop kræver hastighed når en bolig skal handles - så det glæder mig meget at I også har følt jer hjulpet godt og effektivt igennem processen. Tillykke med jeres nye bolig. De bedste hilsner Janne, indehaver af Konsilium21

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Økonomisk rådgivning i forbindelse med skilsmisse og hurtig boligkøb

Jeg er for nyligt skilt og da vores hus meget hurtigt blev solgt, skulle jeg ret hurtigt finde et nyt hjem. Min daværende bank ville ikke låne mig til ret meget til trods for at jeg ville få et pænt provenue fra hussalget og har et godt stabilt job. Det perfekte rækkehus kom til salg men havde kun få dage at handle i da sælgerne af rækkehuset allerede havde købt nyt.
Janne fra Konsilium har været helt fantastisk - hun formåede meget hurtigt at få overblikket over min økonomi og hvad det ville være realistisk for mig. Hun er dygtig til at holde overblikket og rådgive om hvilke handlinger jeg skulle tage hvornår og hvad jeg skulle være opmærksom på og forholde mig til. Deruover har hun en stor menneskelig forståelse for at man står i en stresset situation og går lidt i panik i løbet af processen! Hun var altid til rådighed i løbet af den tid hvor jeg havde budt på et hus uden at have et penge instituts godkendelse med mig. Heldigvis fandt Janne en bank der gerne ville finansiere mit boligkøb og har idag på rækkehuset og god og forstående bankrådgiver.
Jeg er så taknemmelig for at jeg har haft Janne med mig i dette forløb og skylder hende at jeg nu har fået et skønt skønt hjem hvor mine børn stadig er tæt på venner, skole og fritidsinteresser samtidig med at her er plads og trygt for os alle.
Jeg synes at det er ret fantastisk at man kan møde de helt rigtige mennesker på de helt rigtige tidspunkter i en ens liv hvor man har allermest brug for det. Jeg kan kun give Janne fra Konsilium mine allerbedste anbefalinger og vil til en hver tid kontakte hende igen hvis jeg har brug for økonomisk rådgivning.

10 oktober 2023

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.