Heerlijke Italiaanse koffie met een volle, lekkere smaak. Ook de service is top: snel, vriendelijk en goed geregeld. Wij zijn erg tevreden en bestellen hier zeker weer!
Företaget har svarat
Heerlijke koffiebonen met een volle, rijke smaak en een fijne geur. De koffie is lekker gebalanceerd en heeft een mooie afdronk. Zeker een aanrader voor koffieliefhebbers! ☕️
Företaget har svarat
Zeer tevreden over mijn bestelling. De bestelling werd netjes verpakt en goed optijd geleverd. Topkwaliteit koffie!
Updated my original review as I got a refund after posting it. Still, I should have been helped earlier and without such measures. Original review: "I ordered a replacement part for my bialetti french... Se mer
Företaget har svarat
KoffieKoning.nl is een Nederlandse webwinkel voor koffie en alles wat daarbij hoort. Vanuit Harderwijk leveren wij aan particuliere en zakelijke klanten in Nederland en België. Ons assortiment bestaat uit Italiaanse koffiebonen, gemalen koffie, koffiecups en E.S.E.-espressopads, met bijzondere aandacht voor authentieke Siciliaanse koffie van Miscela d’Oro. Daarnaast bieden wij koffiemachines, koffiemolens, barista-accessoires, onderhoudsproducten, reinigingsmiddelen en reserveonderdelen voor bekende merken zoals De’Longhi, Philips, Saeco, Siemens, Bosch en Krups. Ook vindt u bij ons koffieservies en praktische keukenartikelen. Sinds 15 augustus 2026 staat KoffieKoning onder een nieuwe eigenaar en bedrijfsleiding. Onze processen voor voorraadbeheer, verzending, bereikbaarheid en klantenservice worden sindsdien opnieuw ingericht en aangescherpt. Wij streven naar betrouwbare levering, duidelijke communicatie en persoonlijke service. Vragen en problemen willen wij zorgvuldig en tijdig oplossen. Eerlijke beoordelingen zijn voor ons zeer waardevol: ze helpen ons de dienstverlening voortdurend te verbeteren en geven toekomstige klanten een duidelijk beeld van KoffieKoning.nl en onze manier van werken.
Zeppelinstraat 14A, 3846CL, Harderwijk, Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
O-ring besteld maar na meerdere keren om contact en vervolg gevraagd nog steeds geen antwoord gekregen hoe het nu opgelost wordt. Reeds 3-4 wk geleden contact via mail.
Gaat om een ringetje dat zo in enveloppe op de bus verstuurd kan worden.
Uiteindelijk na 6 1/2 weken ringetje ontvangen, in de tussentijd ringetje maar bij onderdelenshop voor witgoed gehaald, geen reactie meer van leverancier gekregen.

Svar från KoffieKoning
Snelle levering en goed verpakt ik ben zeer tevreden
Heel slechte bedrijf 🤮🤮 slecht service

Svar från KoffieKoning
Geen informatie hoelang de levering duurt. Levering na de bestelling duurde een week.

Svar från KoffieKoning
Ik was op zoek naar een passende O-ring voor mijn espresso machine. Op andere webshop was de prijs aanzienlijk hoger dan op de Koffie Koning. In de eerste instantie dacht ik door de afwezigheid van een aangegeven levertijd dat het een tijdje ging duren eerdaags ik mijn bestelling zou ontvangen. Echter had ik mijn pakketje binnen 48u. Pakket was goed verpakt, zonder onnodig en overtollig plastik, maar wel zo dat er niets kapot kon gaan.
Kort om; competatieve prijs en fijne levering!

Svar från KoffieKoning
Zeer snelle levering. Binnen 24 uur.
Heel blij begin van een dag 👍🏻
Keurig verpakt. En snelle levering!
Erg handig om losse onderdelen te kunnen bestellen.
Ruim een week gewacht, om vervolgens de bestelling te annuleren zonder contact op te nemen. Daar gaat je cadeau...

Svar från KoffieKoning
Stuntprijzen aanbieden en vervolgens bestellingen annuleren.

Svar från KoffieKoning
Zonder problemen opnieuw verstuurd, na een fout van DPD.
Fantastische service.
Snelle bezorging, goed verpakt, originele onderdelen.
Overzichtelijke website zoeken op omschrijving of onderdeel.
Ik weet waar ik de volgende keer mijn spullen weer bestel.
Bezorgdienst DPD waardeloos. Op totaal ander adres pakket afgeleverd. Dankzij slimme gps onderzoek van KoffieKoning toch pakket gevonden. Top! Bestelde producten 100% ok.
Product was delivered August 3rd, 57 days after I placed my order & paid....
I ordered a product June 8th & confirmation was received the same day. I followed up June 15th to ask when the product would be delivered, no response.
Finally, expected deliver date was communicated June 26th (which was mid/late July). No news following this until August 2nd from DPD (logistics provider - not Koffiekoning) indicated the product had shipped. Delivery was the next day. It took 56 of the 57 day leadtime to put a product in a box & slap a label on it to ship....

Svar från KoffieKoning
Communicatie over de duur van de levering kon beter.
Het zou fijn zijn op de hoogte gehouden te worden als een bestelling binnen redelijke marges geleverd kan worden.
Maart besteld, eind juli geleverd 😰

-Slecht servies
-slecht bereikbaar
- laat reageren op je e-mail
Ik ben nu na een week nog bezig met een foute geleverde product

Svar från KoffieKoning
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.