Bij ons kwam Xandro aan de deur. Hij nam uitgebreid de tijd om de verduurzamingsopties (Hr++ glas) van onze woning met gebruikmaking van overheidssubsidies, toe te lichten. Na enkele gesprekken zijn w... Se mer
Det här tycker kunderna
Dienst per mail opgezegd, hele jaar niet gebruikt en vervolgens komt er ineens een factuur over een verlenging. Ging ervan uit dat met het uitleggen dit opgelost zou worden, maar nee hoor - komt nog... Se mer
Alles ingevuld tot slot een mail ontvangen. In die mail staat echter dat ik een bewijs moet uploaden alvorens mijn review definitief geplaatst wordt. Juist dat was het probleem namelijk dat ik geen o... Se mer
EnergieDirect adverteerd nu op televisie dat ze 8,2 scoren bij Klantenvertellen.nl. Maar probeer als consument daar maar eens een review te plaatsen. Als consumenten daar geen review kunnen plaatse... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
13.000 bedrijven zijn aangesloten bij Klantenvertellen. Klantbeoordelingen zorgen voor meer omzet en transparantie. Reviewmarketing is het marketingkanaal van de toekomst.
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- klantenvertellen.nl
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
DHL claim they have a 4 star score on…
DHL claim they have a 4 star score on klantenvertellen.nl (1 star on Trustpilot). There is no way to leave a review on the klantenvertellen website and the ones I can see on DHL do not justify the 4 star score, so to me this is an untrustworthy review website that people should not put any value on
Onwaarschijnlijk dat een bedrijf alleen…
Onwaarschijnlijk dat een bedrijf alleen maar goede revieuws krijgt. Onderzoek bij andere review sites bevestigd mijn vermoeden.
Reviews kopen voor je bedrijf, MISLEIDING!!!
Hier kun je reviews voor je eigen bedrijf kopen. Dit zou echt verboden moeten worden. Echte pure misleiding!!!!
alleen goed voor de ondernemer zelf.
Je kunt op hun website niet eens een review schrijven! Daaraan kun je al zien dat het doorgestoken kaart is. DHL bijvoorbeeld heeft maar één ster op trustpilot, maar een veel hogere score op klantenvertellen. Alleen als bedrijf kun je daar een account aanmaken. Dat zegt al genoeg!
DHL is zo slecht, die wil maar al te graag een klantenvertellen icoontje op hun website. Die zullen echt nooit toegeven dat het een slecht bedrijf is.
Publiceren alleen de goede reviews..
Publiceren alleen de goede reviews... dit geeft totaal geen beeld van de werkelijkheid! Dit zou verboden moeten worden
misleiding door 'Klantenvertellen' en aangesloten bedrijven
'Klantenvertellen' is niet onafhankelijk en publiceert alleen positieve klantervaringen. Een kritische recensie wordt (na overleg door Klantenvertellen met het betalende bedrijf) niet gepubliceerd.
Geen eerlijke reacties mogelijk. Slecht.
Helaas mag je hier niet de waarheid vertellen. Dat schrapt men altijd en dat vind ik volledig onterecht. Ook al stuur je diverse e-mails en vragen, dan blijft men altijd voor de bedrijven en ook als de bedrijven volledig verkeerd handelen. Vreemde zaak.
klantenvertellen.nl is just a scam
Doesn't allow to write a review if the company doesn't send an invitation to the customer. Klantenvertellen.nl is just a website to make a fake impression on the client and should be not trusted at all. Tried to use it for DHL which has nearly everywhere bad reviews. But I was not able to write a review without invite by DHL. They know that i had a bad experience so I am not invited to write one.
On this site the ratio is strange if compared to others, much too positive in general. Another thing is they show higher star ratings on the clients site via their plugin. But if you go to their direct site the ranking was actually lower on their own site. They are a scam in a way to lure clients into false security. They try everything for their clients in this case DHL to keep a positive image. And they do a good job for them, first it looks trustworthy enough to fool enough customers of their clients to believe their statistic. But there are many people like me having a bad experience with a client of Klantenvertellen.nl and we are not able to write reviews on their site.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.