Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

PROSZĘ UWAŻAĆ! Nie polecam korzystania z usług tej firmy. Kwota została pobrana z mojego konta, a gdy próbowałam odstąpić od umowy jeszcze tego samego dnia, odmówiono mi takiej możliwości, mimo że... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

1 gwiazdka to i tak za dużo dla oszustów. Po opłaceniu krótkiego okresu nie mam żadnej diety. Po ok tygodniu pobrali mi złodzieje 175zl za nic. Tak tego nie zostawie

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Uprzejmie proszę o natychmiastowe anulowanie subskrypcji keto lifeswitcher.com.Pomimo anulowania subskrybcji 5 dni przed okresem rozliczeniowym pobrano mi z konta kolejny miesiąc 175 zł.To jest zwykle... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zapytałam tylko o dietę, jeden mail Od przedwczoraj z konta próba ściągnięcia kwot- najpierw 315 zl następnie po 175 przez 2 dni. Nie podawałam numeru karty. Bank sam zablokowal pobranie jako transak... Se mer

Företagsinformation

1. Hälsokostbutik

Om Keto Switch Diet

Skrivet av företaget

Odchudzanie jeszcze nigdy nie było tak proste!

Dzięki połączeniu nowoczesnej technologii z ekspercką wiedzą w zakresie odżywiania stworzyliśmy Keto Switch Diet - osobistego asystenta diety ketogenicznej.

To rozwiązanie idealne dla każdej osoby, która chce schudnąć szybko i skutecznie i poprawić ogólny stan zdrowia.

• Spersonalizowany plan posiłków.
  • Utrata wagi bez efektu jojo.
  • Więcej energii do działania.
  • Wsparcie wykwalifikowanego zespołu.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 15 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Działają na dziwnych zasadach

Działają na dziwnych zasadach, nie mogłam zrezygnować z subskrypcji. Poza tym z nikim nie może się dogadać. Zasada to nie my to oni. Drugi raz za nic bym się nie dała zrobić w tą subskrypcję. To jest po prostu naciąganie ludzi na kasę.

19 mars 2024

Szanowna Pani,

prosimy o pilny kontakt na adres mailowy support@lifeswitcher.com

Chcemy wyjaśnić zaistniałą sytuację.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Uwaga, dziwne zasady subskrypcji

UWAGA, nie można zrezygnować bezpośrednio w panelu z subskrypcji, nie ma żadnej zakładki w panelu użytkownika do tego, można wysłać wiadomość ale ta funkcja jest tymczasowo wyłączona w panelu, pozostaje tylko mejl.... i tyle. Następnie otrzymujemy formularz który trzeba wypełnić i podpisać zeskanować i odesłać.
W moim przypadku zorientowałem się ze zakup miesięczny automatycznie przeszedł w tryb odnawiania z 29 zł na 69zł co miesiąc i płaciłem to przez 4 miesiące bez świadomości tego faktu, póki się nie zorientowałem byłem pewny ze kupuje to tylko na 1 miesiąc. Na wszelki wypadek musiałem zablokować kartę w banku bo nie ufam tej firmie. Po zakupie nie ma wglądu w treść umowy w panelu, brak informacji o karcie z której to pobierają, ogólnie poza standardem, kupuje wiele usług w postaci subskrypcji i pierwszy raz spotkałem się z takimi praktykami, jak zawieramy umowę wystarczy klik, a jak chcemy ja zerwać to trzeba składać formularze albo oświadczenie pisemne...Powinna być zakładka o karcie kredytowej, oraz opcja wycofania subskrypcji, jak i możliwość zmiany planu. Firma się zreflektowała i zwróciła mi za 1 miesiąc subskrypcji.

10 mars 2024

Szanowny Panie Tomaszu,

cieszymy się, że udało nam się zażegnać nieporozumienie.

Jestem pod wrazeniem

Jestem pod wrazeniem. Od stycznia schudlam 10 kilo

2 januari 2024

Pani Klaro,

bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że nie ma Pan zarzutów co do naszej usługi.

Samych sukcesów w diecie!

Fajna apka

Fajna apka, przepisy też szybkie i smaczne tak jak mówią. Bezproblemowy kontakt z obsługą.

19 januari 2024

Panie Stefanie,

Samych sukcesów w diecie!

Wszystko sprawnie

Wszystko sprawnie, nie mam uwag co do Keto Switch

12 januari 2024

Panie Karolu,

brak uwag co do naszego produktu to dla nas naprawdę wspaniała informacja. Cieszymy się, że spełniamy Pańskie oczekiwania.

Jestem zadowolona

Jestem zadowolona. Myślałam, że po menopauzie nie uda mi się schudnąć a jednak dzięki Keto Switch było to możliwe

5 november 2023

Pani Lidio,

wspaniałe wieści, że po menopauzie schudła Pani bez najmniejszych problemów dzięki naszej aplikacji. Każdy sukces naszego klienta to dla nas wielka radość.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Polecam! Tani i fajny jadłospis diety keto

9 januari 2024

Panie Kubo,

cieszymy się, że nasz jadłospis przypadł Panu do gustu.

Życzymy sukcesów w diecie!

Wszystko super

Wszystko super, już miesiąc na diecie keto i odpowiada mi ten jadłospis

4 december 2023

Panie Adamie,

cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszego produktu. Życzymy dalszych sukcesów w diecie.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

To najgorsza strona na którą trafiłem

To najgorsza strona na którą trafiłem, wykupiłem pakiet na miesiąc ale z niej nie korzystałem, nie wiedziałem że ta firma od 9miesięcy sama bez mojej zgody zabierała mi regularnie pieniądze! Nie sprawdzałem tego iż było to dla mnie jasne, skoro wykupiłem zaznaczajac tylko 1miesiąc ze nie myszę pilnować tej strony Keto. Jak się zorientowałem i próbowałem kontaktu po opisaniu sytuacji ich to nie interesuje! Musiałem użyć wszelkich starań aby z tego zrezygnować, to mimo wszystkiego Ta firma Keto Switch mimo wszystkiego pobrała mi za kolejny miesiąc i ani im się wydawało że robią coś złego, nie planowali oddać pieniędzy! Nawet jak im wysłałem skan rezygnacji i po tym dosłownie kolejnego dnia znikły mi kolejne pieniądze, nie widzieli w tym żadnego problemu! Sprawę zgłosiłem do banku i musiałem zablokować kartę aby ich odciąć od moich pieniędzy! To oszuci uważajcie !!!

3 januari 2024

Szanowny Kliencie,

podczas konwersacji z naszym Działem Obsługi Klienta zostało Panu wytłumaczone czym jest subskrypcyjny model płatności. Informacja o sposobie rozliczania planu żywieniowego widniała w momencie zakupu na stronie oraz była zawarta w naszym regulaminie, który zaakceptował Pan w momencie finalizowania transakcji.

Skontaktował się Pan z nami 03.01. O procedurze rezygnacji został Pan powiadomiony już w pierwszej wiadomości z naszym konsultantem. Po otrzymaniu Pańskiej rezygnacji subskrypcja została niezwłocznie wyłączona, o czym został Pan powiadomiony mailowo.

Pomówieniem jest, że po złożeniu pisemnego oświadczenia została pobrana kolejna płatność za dietę. Zarówno w naszym systemie, jak i na przesłanym przez Pana potwierdzeniu płatności wyraźnie widnieje data 02.01.2024, a więc płatność została pobrana dzień przed tym jak skontaktował się Pan z nami w celu anulowania planu żywieniowego.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Moje doświadczenie z dietą jest…

Moje doświadczenie z dietą jest pozytywne. Wykupiłam plan na 3 miesiące, osiągnęłam swój cel. Kontakt z obsługą klienta jest dobry, czasami trzeba dłużej zaczekać na odpowiedź ale zawsze się ją dostaje. Zrezygnowałam z subskrypcji zgodnie z instrukcją z regulaminu i nie było problemów

20 december 2023

Pani Kamilo,

dziękujemy za poświęcony czas na podzielenie się swoją opinią o naszym produkcie.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Nie zaczynajcie przygody z nimi

Nie zaczynajcie przygody z nimi - dieta byle jaka i niepodoba do keto.
Rozwiązanie umowy to dramat - napisałam, że rezygnuję, zaproponowali darmową usługę, nawet takiej od nich nie chciałam. Nie odp, a oni proponując mi darmowe usługi pobrali kasę i tak.
Napisałam znowu, kasy nie oddali za to zaczęli wymyślać, łącznie z tym, że napisali mi nagle inny adres mailowy, przez który mam napisać rezygnację.
Kultura wypowiedzi - bezczelność lvl pro.
Naprawdę nie polecam, są inni na rynku, których dieta jest więcej warta, usługi normalniejsze, a kultura na poziomie.

Państwo zaproponowali 30zl za wycofanie recenzji - odmówiłam, wolę ostrzec innych.
Na pewno wiele osób się zgodziło, więc pewnie ocena 4,1 jest na wyrost.
NIE POLECAM.

Edit: mijają się Państwo z prawdą odnośnie rezygnacji i pomijają ilość wymienionych na ten temat wiadomości - może przytoczę zrzuty ekranu maili, żeby można było ocenić jak Państwo podeszli do mojej rezygnacji, jaka była kultura i poziom wypowiedzi, oraz informacji.
Jest masa ocen Państwa z takimi samymi zarzutami jak moje - jak się nawaliło, to lepiej milczeć, niż się bardziej pogrążać.

19 december 2023

EDIT (05.01.2024):

Szanowna Pani Anno,
zaproponowaliśmy Pani zwrot ostatniej płatności za dietę w celu rekompensaty za niespełnienie Pani oczekiwań.

Ponadto rzeczywiście zaproponowaliśmy Pani możliwość skorzystania z trzech bezpłatnych miesięcy naszego programu dietetycznego. Po otrzymaniu tej wiadomości nie otrzymaliśmy od Pani ani informacji o odrzuceniu naszej propozycji ani o podtrzymaniu decyzji co do rezygnacji - stąd pobranie kolejnej opłaty.

Pomówieniem jest, że "zaczęliśmy wymyślać" - cała procedura rezygnacji opisana jest w naszym regulaminie, który został przez Panią zaakceptowany w momencie dokonania transakcji. Wyraźnie widnieje tam informacja o tym na jaki adres mailowy należy przesłać chęć o rezygnacji ze świadczonych przez nas usług.

Ocena 4,1 jest wynikiem pozytywnych opinii klientów - portal Trustpilot rzetelnie weryfikuje dodawane opinie.

-------

Szanowna Pani Anno,

skontaktowaliśmy się z Panią mailowo aby wyjaśnić zaistniałą sytuację.

Mamy nadzieję, że zaproponowane przez nas rozwiązanie spełni Pani oczekiwania i zatrze negatywne wrażenie jakie zrobiła na Pani nasza firma.

Współpraxa bardzo pomyślna

Współpraxa bardzo pomyślna. Przepisy łatwe i szybkie, kontakt mailowy sprawny

8 november 2023

Pani Martyno,

dziękujemy za poświęcony czas na podzielenie się opinią.

Życzymy dalszych sukcesów w diecie!

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Autmatyczne odnawianie subskrypcji

Dostawca diety nie informuję w sposób przejrzysty w trakcie zakupu, że subskrypcja będzie przedłużana co miesiąc. Informacja o automatycznym odnawianiu subskrypcji jest zawarta w regulaminie serwisu internetowego. Na swoim koncie, użytkownik nie może usunąć swojej karty płatniczej, to według mnie duży minus. Żeby zrezygnować z subskrypcji trzeba wypełnić formularz rezygnacji i wysłać go na odpowiedni adres email. Po zgłoszeniu moich uwag co do zasad subskrypcji (środki zostały pobrane z mojego konta), firma skontaktowała się ze mną i doszliśmy do porozumienia. Środki za dodatkowe dwa miesiące subskrypcji, z której nie korzystałam, zostały mi zwrócone. Ogólnie oceniam Keto Switch Diet na

11 december 2023

Szanowna Pani Karolino,

skontaktowaliśmy się z Panią mailowo aby wyjaśnić zaistniałą sytuację.

wszystko działa sprawnie

wszystko działa sprawnie, polecam

12 oktober 2023

Panie Danielu,

cieszymy się, że nasz produkt spełnił Pańskie oczekiwania. Mamy nadzieję, że udało się Panu osiągnąć zamierzony cel.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Szybka dostawa diety i ciekawe przepisy

6 november 2023

Pani Zuzanno,

serdecznie dziękujemy za poświęcony czas na wystawienie opinii. Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z czasu w jakim dieta została dla Pani skomponowana.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

W końcu skuteczna dieta na polskim…

W końcu skuteczna dieta na polskim rynku. Jestem zadowolona z usług firmy, działu obsługi klienta i efektów jakie udało mi się osiągnąć

10 maj 2023

Pani Paulo,

cieszymy się, że nasz produkt przypadł Pani do gustu. Miło nam, że doceniła Pani naszą obsługę klienta.

Gratulujemy sukcesu w diecie!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Nie było żadnych problemów w czasie…

Nie było żadnych problemów w czasie korzystania z apki

1 september 2023

Panie Borysie,

dziękujemy za poświęcony czas na wystawienie opinii dla naszej aplikacji. Cieszymy się, że mogliśmy spełnić Pańskie oczekiwania.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Podoba mi się a program odchudzający…

Podoba mi się a program odchudzający spełnił moje oczekiwania

22 november 2023

Pani Wioletto,

dziękujemy za poświęcony czas na wystawienie opinii dla naszej aplikacji. Cieszymy się, że mogliśmy spełnić Pani oczekiwania.

Dieta gitówa

Dieta gitówa. Można się najeść konkretnie a waga i tak spada

21 november 2023

Panie Piotrze,

dziękujemy za poświęcony czas na wystawienie opinii.

Oszuści !!!!

Oszuści !!!!
Kupiłam dietę na miesiąc aby sprawdzić czy będzie dla mnie odpowiednią ale nigdzie nie było napisane, że firma będzie pobierała sama pieniądze co miesiąc bez wcześniejszego uprzedzenia.
NIE KUPUJCIE TEJ DOETY ABSOLUTNIE
TO OSZUŚCI
Proszę o możliwość rezygnacji z państwa usługi, natychmiast!!!
Jak mam to zrobić?

21 november 2023

Szanowna Pani Anno,

pomówieniem jest, że nigdzie nie została Pani poinformowana o subskrypcyjnym planie diety - taka informacja wyraźnie jest zaznaczona podczas dokonywania zamówienia oraz w naszym regulaminie, który zaakceptowała Pani dokonując zakupu.

Sposób rezygnacji z dalszej subskrypcji również został szczegółowo opisany we wcześniej wspomnianym regulaminie. W razie wątpliwości prosimy kontaktować się z naszym Działem Obsługi Klienta poprzez mail: support@lifeswitcher.com lub przy pomocy naszych mediów społecznościowych.

Przykro nam, że nie zrozumiała Pani subskrypcyjnej formy sprzedaży naszej usługi.

Pozdrawiamy i życzymy miłego dnia,

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.