Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

PROSZĘ UWAŻAĆ! Nie polecam korzystania z usług tej firmy. Kwota została pobrana z mojego konta, a gdy próbowałam odstąpić od umowy jeszcze tego samego dnia, odmówiono mi takiej możliwości, mimo że... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

1 gwiazdka to i tak za dużo dla oszustów. Po opłaceniu krótkiego okresu nie mam żadnej diety. Po ok tygodniu pobrali mi złodzieje 175zl za nic. Tak tego nie zostawie

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Uprzejmie proszę o natychmiastowe anulowanie subskrypcji keto lifeswitcher.com.Pomimo anulowania subskrybcji 5 dni przed okresem rozliczeniowym pobrano mi z konta kolejny miesiąc 175 zł.To jest zwykle... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zapytałam tylko o dietę, jeden mail Od przedwczoraj z konta próba ściągnięcia kwot- najpierw 315 zl następnie po 175 przez 2 dni. Nie podawałam numeru karty. Bank sam zablokowal pobranie jako transak... Se mer

Företagsinformation

1. Hälsokostbutik

Om Keto Switch Diet

Skrivet av företaget

Odchudzanie jeszcze nigdy nie było tak proste!

Dzięki połączeniu nowoczesnej technologii z ekspercką wiedzą w zakresie odżywiania stworzyliśmy Keto Switch Diet - osobistego asystenta diety ketogenicznej.

To rozwiązanie idealne dla każdej osoby, która chce schudnąć szybko i skutecznie i poprawić ogólny stan zdrowia.

• Spersonalizowany plan posiłków.
  • Utrata wagi bez efektu jojo.
  • Więcej energii do działania.
  • Wsparcie wykwalifikowanego zespołu.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 15 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Nie polecam. Pierwszy miesiac ok 19zl ale nastepny juz 134zl!!! i chcialam zrezygnowac, bo nie ma czegos takiego jak piszą na stronie, ze kontakt z dietetykiem 24h a odpisuje jakis random po paru dniach i ze nie zmieni mi diety! To za co place tyle pieniedzy!!?? Zobaczymy czy w kolejnym miesiacu tez zabiora kase jesli tak to kieruje sprawe do rzecznika praw konsumenta a jak bedzie trzeba to gdzies dalej. Naciagacze i oszusci, wszystkim odradzam. Czat gpt za darmo napisze lepsza diete i jeszcze rozpisze dokladnie bialko itp

10 maj 2025

Szanowna Pani,

dziękujemy za przesłaną opinię.

Uprzejmie informujemy, że promocyjna cena 19 zł dotyczyła wyłącznie pierwszego miesiąca subskrypcji. Każdy kolejny miesiąc rozliczany jest według standardowej stawki – informacja ta była jasno przedstawiona na stronie w momencie zakupu, a jej akceptacja była warunkiem finalizacji transakcji.

Z przykrością słyszymy, że miała Pani negatywne doświadczenia z obsługą. Warto zaznaczyć, że odpowiadamy na wiadomości tak szybko, jak to możliwe – zazwyczaj w ciągu kilku godzin. Możliwe, że kontaktowała się Pani z niewłaściwym działem, co mogło wydłużyć czas odpowiedzi.

Zależy nam na rzetelnej pomocy i satysfakcji naszych użytkowników – jeśli nadal potrzebuje Pani wsparcia, prosimy o kontakt z naszym zespołem pod adresem: support@lifeswitcher.com. Z chęcią zajmiemy się sprawą.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Pisałam rezygnację @ oraz przez ich…

Pisałam rezygnację @ oraz przez ich stronę już kilkaktornie, oczywiście zero reakcji z ich strony i pieniądze nadal ściągają z konta. Widzę, że odpisuję tutaj na negatywne opinie to może w ten sposób uda mi się nawiązać z nimi kontakt.
Totalna porażka, zdecydowanie odradzam!

2 september 2024

Szanowna Pani,

dziękujemy za wiadomość. Zapewniamy, że odpowiadamy na wszystkie zgłoszenia – również te przesyłane drogą mailową. Bardzo prosimy o sprawdzenie folderu SPAM w swojej skrzynce, ponieważ nasze odpowiedzi mogły tam trafić.

Jeśli problem nadal występuje, zachęcamy do ponownego kontaktu z naszym zespołem pod adresem support@lifeswitcher.com – jesteśmy tu, aby pomóc i zależy nam na jak najszybszym rozwiązaniu sprawy.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

zrezygnowałam z subskrypcji jednak…

zrezygnowałam z subskrypcji jednak nadal mam ściągane pieniądze z konta...Oszustwo... na swoje konto nie mogę się już zalogować a z konta ściągają opłatę 59,90... Jak to wyłączyć?????

5 maj 2025

dziękujemy za wiadomość.

Rozumiemy Pani frustrację i przykro nam z powodu zaistniałej sytuacji. Chcielibyśmy jednak podkreślić, że w przypadku prawidłowego złożenia rezygnacji z subskrypcji – zgodnie z instrukcją zawartą w regulaminie – dalsze obciążenia konta nie są możliwe.

Aby móc dokładnie zweryfikować sprawę, prosimy o kontakt z naszym zespołem wsparcia technicznego pod adresem: support@lifeswitcher.com. Chętnie pomożemy w wyjaśnieniu sytuacji i znalezieniu rozwiązania.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Żałuję,że nie sprawdziłam przed…

Żałuję,że nie sprawdziłam przed zakupem. Standard, plan kupiony na pl roku, po miesiącu pobrano ponad 60 zł. Sprawę kieruje do banku i prawnika. Niech ktoś się wreszcie za nich weźmie .

22 mars 2025

Szanowna Pani,

dziękujemy za wiadomość i podzielenie się swoją opinią.

Przykro nam, że sposób rozliczania subskrypcji okazał się dla Pani niejasny. Chcielibyśmy jednak uprzejmie przypomnieć, że zakupiony plan diety działa w modelu subskrypcyjnym, co oznacza automatyczne, comiesięczne odnawianie płatności. Informacja ta została jasno przedstawiona na stronie zakupu oraz zawarta w regulaminie, który był dostępny przed finalizacją zamówienia.

Jeśli ma Pani dodatkowe pytania lub potrzebuje pomocy z rezygnacją z subskrypcji, jesteśmy do dyspozycji i chętnie pomożemy. Wszelkie wiadomości prosimy kierować na support@lifeswitcher.com

UWAGA

uwaga - co miesiąc zabierają z konta pieniądze, utrudnione anulowanie subsktupcji

1 december 2024

Szanowna Pani,

Dziękujemy za pozostawienie opinii. Przede wszystkim pragniemy zaznaczyć, że dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić naszym klientom pełną transparentność dotyczącą zasad korzystania z naszych usług.

Chcielibyśmy przypomnieć, że zakupiła Pani dietę w modelu subskrypcyjnym. Informacja o tym była wyraźnie podana na stronie zakupu, a także szczegółowo opisana w regulaminie, który został przez Panią zaakceptowany podczas składania zamówienia. Subskrypcja odnawia się automatycznie do momentu jej anulowania przez klienta, zgodnie z procedurą opisaną w regulaminie.

Podkreślamy, że brak możliwości rezygnacji nie ma miejsca – rezygnacja jest możliwa w każdej chwili poprzez przesłanie formularza rezygnacji na adres unsubscribe@lifeswitcher.com, co również było jasno wskazane w regulaminie.

Sprawa była już wyjaśniana prywatnie w odpowiedzi na Pani wcześniejsze zgłoszenia, jednak najwyraźniej wciąż nie rozumie Pani podstawowych zasad naszej usługi.

Oskarżanie naszej firmy o oszustwo jest bezpodstawne, a tego rodzaju publiczne zarzuty mogą zostać uznane za naruszenie naszego dobrego imienia. Nasze działania są zgodne z obowiązującym prawem, a wszelkie płatności były zgodne z zaakceptowaną przez Panią umową.

Prosimy o rozwagę w formułowaniu publicznych opinii oraz zachęcamy do zapoznania się z warunkami korzystania z naszej usługi, które były dostępne od momentu zakupu. Jeśli ma Pani dalsze pytania, prosimy o kontakt mailowy, abyśmy mogli udzielić szczegółowych wyjaśnień.

Poprostu złodzieje

Poprostu złodzieje

Tłumacza się tym że to subskrypcja ale podczas zakupu nie ma żadnej informacji

Nie dodając że prośby mailowe o anulację są ignorowane i kaza wypełniać jakiś śmieszny papierek

Stanowczo odradzam

Firmę trzeba kierować na drogi sądowe !

19 november 2024

Szanowny Panie,

Dziękujemy za przesłanie opinii. Chcielibyśmy odnieść się do Pana uwag, ponieważ zależy nam na pełnym wyjaśnieniu sytuacji.

Pragniemy przypomnieć, że zakupił Pan naszą usługę w modelu subskrypcyjnym, a informacja o automatycznym odnawianiu subskrypcji była wyraźnie podana podczas zakupu, jak również zawarta w regulaminie, który został przez Pana zaakceptowany. Regulamin, będący częścią zawieranej umowy, jasno określa zasady dotyczące subskrypcji i jej anulowania.

W odniesieniu do anulacji subskrypcji – procedura wymaga przesłania formularza rezygnacji na adres unsubscribe@lifeswitcher.com, co jest standardowym i opisanym w regulaminie sposobem rozwiązania umowy. Procedura ta została wprowadzona, aby zapewnić właściwe przetwarzanie wniosków oraz zabezpieczenie obu stron. Twierdzenie, że prośby mailowe o anulację są ignorowane, jest nieprawdziwe – reagujemy na każde zgłoszenie, które dotarło na właściwy adres.

W związku z Pana zarzutami dotyczącymi „braku informacji” – jest to niezgodne z faktami. Wszystkie warunki, w tym informacja o subskrypcji, były dostępne w momencie zakupu. W tej sytuacji Pańskie twierdzenia o „złodziejstwie” są bezpodstawne i mogą zostać uznane za naruszenie dobrego imienia naszej firmy.

Prosimy o uważne zapoznanie się z regulaminem i zasadami korzystania z naszej usługi. Jeśli ma Pan jakiekolwiek pytania lub wątpliwości, zapraszamy do kontaktu na adres mailowy support@lifeswitcher.com – chętnie rozwiejemy wszelkie niejasności.

Uwaga Oszuści!!!

Brak możliwości anulacji subskrybcji. Firma oszust. Brak jakiegokolwiek kontaktu, odzewu. To, że macie odnawialną subskrypcję, w absolutnie żaden sposób nie zwalnia was z odpowiedzialności z przepisów. Subs nie pokazuję sie w kazdej zakładce google pay czy tez przy koncie Subs Google, a jakis mail support etc to automatyczna wiadomość zwrotna. Absolutnie nie polecam.
Sprawa zgłoszona i do banku i na policję.

21 oktober 2024

Szanowna Pani,

Dziękujemy za przesłanie opinii. Pragniemy ustosunkować się do Pani uwag, aby wyjaśnić zaistniałą sytuację i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Subskrypcja, którą Pani wykupiła, jest usługą odnawialną, co zostało wyraźnie zaznaczone w regulaminie oraz podczas procesu zakupu. Informacja ta była dostępna w momencie zawierania umowy i akceptacji jej warunków. Procedura anulacji subskrypcji została szczegółowo opisana w regulaminie – w celu jej zakończenia konieczne jest przesłanie formularza rezygnacji na adres unsubscribe@lifeswitcher.com.

Chcemy podkreślić, że każde zgłoszenie przesłane zgodnie z regulaminem jest przez nas rozpatrywane, a procedura anulacji subskrypcji została przygotowana w taki sposób, aby zapewnić bezpieczeństwo zarówno naszym klientom, jak i naszej firmie. Twierdzenie, że nie ma możliwości kontaktu z naszą firmą, jest niezgodne z prawdą – na wszystkie wiadomości przesłane na wskazany adres odpowiadamy.

Jeśli chodzi o widoczność subskrypcji w zewnętrznych systemach, takich jak Google Pay – są one odrębne od naszego systemu subskrypcji i nie mają związku z procesem jej anulacji.

Zwracamy również uwagę, że oskarżenia o „oszustwo” są bezpodstawne. Subskrypcja jest zgodna z obowiązującymi przepisami prawa, a jako firma wywiązujemy się z naszych zobowiązań poprzez dostarczanie zakupionej usługi.

Prosimy o ponowne zapoznanie się z regulaminem naszej usługi oraz w razie jakichkolwiek pytań o kontakt na adres support@lifeswitcher.com. Dołożymy wszelkich starań, aby pomóc w wyjaśnieniu sprawy.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Anulowanie subskrypcji to jakis…

Anulowanie subskrypcji to jakis koszmar.
w samym profilu nie ma żadnej opcji pokazujacej harmonogram pobierania pieniedzy, brak jakiego kolwiek kontaktu, odzewu. To, że macie odnawialną subskrypcję, w absolutnie żaden sposób nie zwalnia was z odpowiedzialności z przepisów. Subs nie pokazuję sie w kazdej zakładce google pay czy tez przy koncie Subs Google, a jakis mail support etc to automatyczna wiadomość zwrotna. Absolutnie nie polecam.
Sprawa zgłoszona i do banku i na policję.

28 oktober 2024

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Witam.Nie polecam, Miala umowe na trzy misięcy,skonczylo jescze w wrzesniu,a piniędzy pobiera. Nie moge znalescz jak skontaktowac sie. Zebym zwryczyli piniędzy poniewaz umowa skonczyla juz od dwuh misięcy

16 oktober 2024

Szanowna Pani,

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Chcielibyśmy wyjaśnić sytuację i pomóc w jej rozwiązaniu.

Subskrypcja, którą Pani wykupiła, działa w modelu odnawialnym, co oznacza, że po upływie początkowego okresu (trzech miesięcy) automatycznie się przedłuża, chyba że zostanie wcześniej anulowana. Taka informacja była dostępna w momencie zakupu i szczegółowo opisana w regulaminie, który Pani zaakceptowała.

Aby anulować subskrypcję, konieczne jest przesłanie wypełnionego formularza rezygnacji na adres e-mail: unsubscribe@lifeswitcher.com. Prosimy upewnić się, że wysłała Pani formularz na ten adres, abyśmy mogli skutecznie zająć się Pani zgłoszeniem.

Przykro nam, że doszło do nieporozumienia. Wszelkie pobrane środki zostały naliczone zgodnie z zaakceptowanymi przez Panią warunkami usługi. Prosimy o kontakt z naszym działem obsługi klienta, który z przyjemnością pomoże w wyjaśnieniu sprawy.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Chcę zrezygnować z diety i kompletnie nie wiem jak

Chcę zrezygnować z diety i kompletnie nie wiem jak. Proszę o pomoc.

17 september 2024

Szanowna Pani Urszulo,
informacje o sposobie rezygnacji z subskrypcji są zawarte w naszym regulaminie.

Ponadto, kontaktując się przy pomocy adresu mailowego support@lifeswitcher.com nasz Dział Obsługi Klienta udziela wszelkich informacji o sposobie rezygnacji oraz pomaga maksymalnie usprawnić ten proces.

Nie sądzimy aby Pani pytanie było podstawą do wystawienia negatywnej opinii dla firmy, która może wprowadzać naszych potencjalnych klientów w błąd insynuując, że ukrywamy sposób rezygnacji z dalszej subskrypcji, gdzie cała procedura została jasno i klarownie wytłumaczona w naszym regulaminie.

Prosimy o usunięcie negatywnej opinii oraz o kontakt na support@lifeswitcher.com w celu wyłączenia subskrypcji.

Dzień dobry,
Nie chciałabym używać słów pt oszustwo, nie mniej jest to dla mnie podejrzana firma, bądź proceder.
Przez dwa miesiące pobrano mi kwotę 79zł za (chyba, ponieważ już nie pamiętam) 3miesięczną dietę, której na adres mailowy nie dostałam. Nie dostałam też żadnego powiadomienia gdzie tą dieta ew będzie dla mnie dostępna.
Jeżeli sytuacja się powtórzy, pieniądze zostaną ściągnięte a ja nadal nie dostanę diety, zgłaszam firmę i proceder do odpowiedniej instancji zajmującej się ochroną konsumenta.

2 juli 2024

Dzień dobry,
dieta dostępna jest po zalogowaniu się do swojego Panelu Użytkownika już w dniu dokonania zakupu - https://login.lifeswitcher.com/pl/login

Informacje o tym znajdują się zarówno na naszej stronie w zakładce FAQ oraz w regulaminie.

Nie widzimy także w naszym systemie aby próbowała skontaktować się z nami osoba o danych Agnieszka Czekalska. Zostałaby Pani również poinstruowana w jaki sposób należy się zalogować do swojej diety.

Uważamy więc, że negatywna opinia nie jest w żaden sposób uzasadniona i prosimy o jej usunięcie. Narusza dobre imię naszej firmy oraz wprowadza przyszłych klientów w błąd.

Zadowolona klientka

Polecam wszystkim! Na początku byłam sceptycznie nastawiona ale pomyślałam spróbuje i to był strzał w dziesiątke! Jestem bardzo zadowolona. Waga poszła o 10kg w dół! Obsługa klienta na najwyższym poziomie, szybko odpisują, w razie potrzeby pomogą. Dieta jest przede wszystkim nieskomplikowana a w moim przypadku to było ważne. Zdecydowanie jestem na tak! :)

8 maj 2024

Zdecydowanie nie polecam

Zdecydowanie nie polecam. Pięknie, szybko się zakłada konto. Jak chcesz zrezygnować dają Ci nawet darmowe miesiąc "bo może się przekonasz" a mam wrażenie, że liczą, że zapomnisz i tak swoje z konta ściągną.
Rezygnacji nie można złożyć "zwykłym mailem" jak w przypadku większości takich stron, a wypełnionym formularzem w dodatku na konkretnego maila - nie tego do kontaktu.
Zwyczajnie nabijają ludzi na pieniążki :)
A całe te diety i programy nie są nic warte. Zamiast tracić fundusze lepiej znaleźć keto grupę na fb.

Zdecydowanie NIE POLECAM!

6 juni 2024

Szanowna Pani Magdaleno,

podczas wymiany zdań z naszym Działem Obsługi Klienta była Pani wielokrotnie wprost informowana o sposobie rezygnacji z subskrypcji.

Odnosiła się Pani także do naszego regulaminu, z tym że zaznajomiła się Pani z nim z dużym niezoruzmieniem. Ciągle próbowała Pani odnieść się do odstąpienia od umowy, na które klient ma 14 dni od zawarcia umowy a nie do rezygnacji z subskrypcji. 14 dni na odstąpienie w Pani przypadku minęło w... styczniu.

Staraliśmy się w jak najprostszy sposób wyjaśnić Pani w jaki sposób zrezygnować z dalszej subskrypcji. Niestety bezskutecznie. Nie mamy wpływu na niezrozumienie wiadomości przez naszych klientów.

Rozdzieleni maili do kontaktu i rezygnacji ma na celu ułatwienie rezygnacji z subskrypcji naszym klientom. Zajmują się tym dwa oddzielne działy, a więc ułatwia to też pracę naszym pracownikom. Dział Obsługi Klienta przekierowuje na odpowiedniego maila, na którego rezygnację lub też oświadczenie należy wysłać.

Rezygnacja z subskrypcji

Zdecydowanie Nie polecam. Nie ma z firmą kontaktu, pomimo wysyłania wiadomości odnośnie rezygnacji z subskrypcji w dalszym ciągu pobierają środki z konta…

6 juni 2024

Zdecydowanie nie polecam

Muszę zwrócić honor. Napisałam mail i firma skontaktowała się ze mną i przesłała formularz odstąpienia od subskrypcji.

31 maj 2024

Pani Beato,

cieszymy się, że sytuacja została rozwiązana.

Pozdrawiamy,

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Typowa firma krzak o bardzo…

Typowa firma krzak o bardzo tendencyjnej polityce pt “money only in”. Anulowanie subskrybcji to temat owiany tajemnicą. Kolejny scam.

1 maj 2024

Szanowny Panie Karolu,
prosimy o pilny kontakt mailowy.

Zależy nam na rozwiązaniu sytuacji.

zespół Keto Switch

Absolutnie nie polecam

Absolutnie nie polecam. Firma nie ma żadnej opcji anulowania płatności. Po 5 e-mailach z prośbą o zaprzestanie pobierania pieniędzy z konta trzeba było iść do banku i zmienić kartę, ponieważ firma nie odpowiada na maile. Nie da się zrezygnować z subskrypcji. Naciągacze i tyle.

15 april 2024

Szanowna Pani Elizo,

o sposobie rezygnacji z subskrypcji informujemy w naszym regulaminie oraz w każdej wiadomości mailowej z prośbą o wyłączenie subskrypcji.

Odpowiadamy na wszystkie wiadomości mailowe przesłane na support@lifeswitcher.com - czasem należy zajrzeć do skrzynki ze spamem.

Pomówieniem jest, że nie ma możliwości anulowania dalszych płatności.

Przepraszam

Jednak muszę PRZEPROSIĆ za negatywną opinię. Mam swoje lata (67) i pewnie nie mogłam zrozumieć jak dostać się do mojej Diety. Jednak dzisiaj ( szkoda, że po 3 dniach) z pomocą P Karoliny rozszyfrowaliśmy dostęp. Na pierwszy rzut okiem Dieta rozpisana przejrzyście, kolorowo, aż się chce korzystać. Bardzo dziękuję jeszcze raz p Karolinie.

12 april 2024

Szanowna Pani Małgorzato,

cieszymy się, że jest Pani zadowolona z obsługi klienta i że przy pomocy naszej konsultantki udało się Pani pobrać aplikację na telefon oraz zalogować do diety.

Życzymy smacznego i samych sukcesów w diecie!

Pozdrawiamy,

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.