Det här tycker kunderna
1 gwiazdka to i tak za dużo dla oszustów. Po opłaceniu krótkiego okresu nie mam żadnej diety. Po ok tygodniu pobrali mi złodzieje 175zl za nic. Tak tego nie zostawie
Zapytałam tylko o dietę, jeden mail Od przedwczoraj z konta próba ściągnięcia kwot- najpierw 315 zl następnie po 175 przez 2 dni. Nie podawałam numeru karty. Bank sam zablokowal pobranie jako transak... Se mer
Företagsinformation
Om Keto Switch Diet
Skrivet av företaget
Odchudzanie jeszcze nigdy nie było tak proste!
Dzięki połączeniu nowoczesnej technologii z ekspercką wiedzą w zakresie odżywiania stworzyliśmy Keto Switch Diet - osobistego asystenta diety ketogenicznej.
To rozwiązanie idealne dla każdej osoby, która chce schudnąć szybko i skutecznie i poprawić ogólny stan zdrowia.
- Spersonalizowany plan posiłków.
- Utrata wagi bez efektu jojo.
- Więcej energii do działania.
- Wsparcie wykwalifikowanego zespołu.
Kontaktuppgifter
Har besvarat 15 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
1 gwiazdka to i tak za dużo dla…
PROSZĘ UWAŻAĆ
PROSZĘ UWAŻAĆ! Nie polecam korzystania z usług tej firmy. Kwota została pobrana z mojego konta, a gdy próbowałam odstąpić od umowy jeszcze tego samego dnia, odmówiono mi takiej możliwości, mimo że zgodnie z obowiązującymi przepisami konsumentowi co do zasady przysługuje 14 dni na rezygnację z umowy zawartej na odległość.
Sposób rozpatrzenia mojej sprawy budzi poważne wątpliwości co do rzetelności i przejrzystości działania firmy.
Sprawa zostanie zgłoszona do odpowiednich instytucji zajmujących się ochroną praw konsumentów.
Uwaga oszuści
Uwaga oszuści, pobrali z mojego konta 525zl bo niby podpisałam subskrypcje, nigdy nie używałam tej strony, prawdopodobnie coś nie umyślnie kliknęłam.
175 zł (pobrane 20.04.2026 r.) – jest to opłata za odnowienie Pani planu dietetycznego na kolejny okres 30 dni.
Ludzie kogo stać na takie coś!
Po napisaniu dostałam e-maila ze w ciągu 72h subskrypcja zostanie anulowana i wyedy pobrali kolejne 350zl
350 zł (pobrane 21.04.2026 r.) – jest to opłata za odnowienie usługi Indywidualnej Opieki Dietetyka na kolejny miesiąc.
Przestrzegam
Przestrzegam! Nie otrzymałam żadnej diety ani na maila ani nigdzie a z konta ściągnięto 2x175.,żadnej diety w formie subskrypcji też nie kupowałam, użupalniałam tylko jakiś test o diecie.Brak kontaktu na stronie ( żadnego numetu telefonu lub adresu email kontaktowego ) powoduje że nie można anulować transakcji/ subskrypcji gdziekolwiek ona jest ( na stronie nie można się zalogować,więc gdzie ?)
Trzeba zrobić dobre reserch w internetach żeby znaleźć adres email do tej firmy. To nadaje się do Rzecznika Praw Konsumenta oraz na Policję.Jedynym rozwiazaniem jest zastrzeżenie własnej karty co radzę innym zrobić jaj najszybciej, ja sie niestety za bardzo ociągałam...2x175 to ciężko zarobione pieniądze a oni je po prostu wzieli za nic. Jeszcze raz podkreślę - nie otrzymałam żadnej DIETy!!!
Okropnie
Okropnie
Pobierają pieniądze bez pozwolenia
Automatycznie podłączają dodatkowe usługi i pobierają za to opłaty
Support nie chcą zwrócić pieniędzy
Nie ma appki
Biedna strona internetowa
100% nie warto tam iść
Oszuści!!!!!
Oszuści!!!!!! Pobierają opłaty pomimo rezygnacji!!!!! Z platformą od początku problem, brak możliwości korzystania, a po usunięciu i tak pobierają pieniądze z konta!
Uprzejmie proszę o natychmiastowe…
Uprzejmie proszę o natychmiastowe anulowanie subskrypcji keto lifeswitcher.com.Pomimo anulowania subskrybcji 5 dni przed okresem rozliczeniowym pobrano mi z konta kolejny miesiąc 175 zł.To jest zwykle ochydne złodziejstwo.Oczekuje o zwrot 175zl za miesiąc marzec.Sprawa zgłoszona w banku i na policji.
Zapytałam tylko o dietę
Zapytałam tylko o dietę, jeden mail
Od przedwczoraj z konta próba ściągnięcia kwot- najpierw 315 zl następnie po 175 przez 2 dni. Nie podawałam numeru karty. Bank sam zablokowal pobranie jako transakcje podejrzana . Oszustwo , prosze uwazac!
Oszustwo
Oszustwo ! Pobiera dwie opłaty, z czego druga to zwykły podstęp i przekręt żeby wyłudzić pieniądze !
Zamówiłam dietę za 44 zł a ściągnęło mi i 44 i 89 zł ….
Uważajcie i nic nie kupujcie, bo to podstępne wyłudzanie pieniędzy …
Nie autoryzowane transakcje
Po zakupie za 44.99 pojawiają sie nieautoryzowane transakcje za 89.99 a po miesiącu za 315 w ramach „subskrybcji” mimo ze nigdzie nie zatwierdzało sie zgody na takową subskrypcje mimo rezygnacji tego samego dnia za pośrednictwem ich strony subskrypcja dalej pobrała płatność, podczas zakupu wyświetla sie informacja o gwarancji 30 dniowego zwrotu pieniędzy, mimo ze nie informują o utracie prawa do zwrotu to chcą nic zwracać pozostaje tylko zablokowac karte i zgłosić sprawe do banku aby on spróbował dokonać zwrotu
(Edit) po przeczytaniu kilku innych opinii i odpowiedzi ze strony firmy do innych klientów
Link do Regulaminu jest na państwa stronie napisany małymi literami nad przyciskiem przejdz dalej co jest uznawane za mało przejrzyste i bardzo łatwo to przeoczyć jest to zabieg specjalny, można nieświadomie ominąć regulamin powinno byc pole gdzie trzeba go jasno zaakceptować ponadto proszę mi pokazac gdzie jest napisane ze płatność 44.99 za 1 miesiąc jest subskrybcją
Złodzieje bezprawnie pobierają…
Złodzieje bezprawnie pobierają pieniądze z konta. Trzeba zastrzec kartę
Nie polecam oszusci
Nie polecam oszusci , zadnej diety nic zero kontaktu przestrzegam przed pobieraniem pieniedzy niby jakas subskrypcja..
Proszę uważajcie to zwykli oszuści sami…
Proszę uważajcie to zwykli oszuści sami ściągają pieniądze z konta każdego miesiąca nie ma kontaktu z człowiekiem wszędzie tylko bot bardzo trudno o rezygnację … zwykli złodzieje
Jestem na diecie od 2 tygodni i szału…
Jestem na diecie od 2 tygodni i szału nie ma z utratą wagi -1,4kg przy codziennych godzinnych ćwiczeniach. Jestem mega rozczarowana na innej diecie w ciągu 2 tygodni schudłam ponad 3 kilo!
Sprawa zgłoszona na policję ,zwykli e…
Sprawa zgłoszona na policję ,zwykli e złodzieje ha im nie popuszczę choć bym miał wydać 5.000 zł a straciłem 150 zł
Dałam się oszukać ,pobrali mi za 30 dni…
Dałam się oszukać ,pobrali mi za 30 dni diety 44.99 oraz dodatkowo 88.99 żekomo za opiekę dietetyka niestety ani diety ani dietetyka. Kontakt mailowy bardzo znikomy nie polecam same problemy .Oszustwo.Strata pieniędzy
oszusci po zakupie diety pobieraja 2…
oszusci po zakupie diety pobieraja 2 oplate w wysokosci 89zl
Zwykli oszuści
Zwykli oszuści, nikt nie odpowiada na wiadomości i nie ma możliwości, żeby zrezygnować z subskrypcji, która nie wiem dlaczego, ale odnawia się co miesiąc.
pobrana dodatkowa opłata bez zgody
zakupiłam dietę za 49,99 zł a za chwile została mi pobrana kwota 89.99 bez mojej zgody nie wiadomo za co. złożyłam reklamacje o zwrot kosztów zobaczymy jak będzie rozpatrzona. Złożona została też rezygnacja z subskrypcji. Zobaczymy
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.