Real īgns vīrieši
Real īgns vīrieši, sēžot šeit uz robežas. Exlibr naidīgos tetovējumos, Man par netīšu ieklīdušu pasē €5 banknoti safabricēja kukuļdošanas mēģinājumu. Izskatas ka viņi pat vairāk kā pašu valodu tikai saprot. Es viņim ļoti atvainojos, bet viņi nesaprata. Domāju varbūt ti pat nebija mani €5?
Tikri paniurę vyrai, sėdintys čia, pasienyje. Ekslibras su nekenčiamomis tatuiruotėmis sufabrikavo mano pase bandymą papirkti už tai, kad netyčia priklijavo oma 5 banknotą. Atrodo, kad jie supranta net daugiau nei pati kalba. Labai atsiprašau jų, bet jie nesuprato. Maniau, kad galbūt ti net neturėjo manęs umph 5?
Real surly men, sitting here on the border. Exlibr, in hateful tattoos, fabricated a bribery attempt on my passport for inadvertently sticking a €5 banknote. They seem to understand even more than the language itself. I apologize to them very much, but they did not understand. Thought maybe ti didn't even have me €5?
Настоящие раздраженные мужчины сидят здесь на границе. Exlibr во враждебных татуировках сфабриковал для меня попытку взяточничества за непреднамеренно проскользнувшую в паспорт купюру в 5 евро. Похоже, что они даже больше, чем сам язык, просто понимают. Я ему очень извинился, но они не поняли. Думаю, может быть, у меня даже не было €5?