Gode vare og dejlig hurtig levering. Varene var pakket fint ind. Jeg handler der gerne igen!
Det här tycker kunderna
Fik fem flot indpakkede Maileg mus med posten. En af musene var ikke den bestilte. En opringning, og Charlotte sendte omgående den rigtige med besked om at vi blot kunne beholde den mus der var fe... Se mer
Intet at sætte en finger på
Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice! Jeg skrev til dem på facebook ang. nogle varer de havde på lager i Århus, men som ikke kunne bestilles online. Jeg fik lynhurtigt svar, og de fik sendt varerne til online butikken så jeg kunne bestille dem og få dem sendt. De blev sendt samme dag som jeg bestilte og ankom i dag, dagen efter!
Senere fik jeg tilsidesat et par varer til jeg selv kunne afhente i Århus. Jeg er vild med Karrusella!
Er vild med butikken
Er vild med butikken
Når man køber online, kan man få pakket gaverne ind,
Få skrevet kort til
Det er så luksus, når man skal købe flere gaver
Det er bare sådan en dejlig butik
Super venligt personale
Jeg købte et spil, hvor der desværre manglede brikker. Det blev læst meget smidigt og super tilfredsstillende. Virkelig god service, da jeg havde brug for det. Jeg vil helt sikkert handle her igen.
Jeg kan ikke huske sidst, at vi har oplevet så god service som hos Karusella. Jeg syntes at i er fantastiske og jeg vil altid støtte jeres butik. 1000 tak for at være så hjælpsomme
🐌 Langsom levering og ringe kundekontakt
Jeg bestilte en gave på webshoppen med afhentning i butikken i Århus. Jeg bestilte i god tid inden fødselsdagen, men måtte flere gange rykke for levering af min ordre. Den endte med ikke at nå frem 😔 Jeg er meget skuffet over den manglende kommunikation og ikke mindst den meget langsommelige levering. Øv! Jeg er ærgerlig over at denne oplevelse gør, at jeg fremover ikke ser mig selv støtte den ellers fine butik.
Fantastisk univers
Fantastisk univers, god service og hurtig levering
Ved hvad der er bedst
Ved hvad der er bedst. Lækkert legetøj, indpakket i det fineste gavepapir og kort til modtager. Modtog de juletræsklare gaver 23/12 på mindre end et døgn (også tak til PostDanmark). Og tak for dejlig jule the, som fulgte med ordren :)
God service og hurtig levering.
Bestilt en vare ved Karrusella til 200kr, og så fik jeg både deres helt vildt flotte julekatalog og et lille kort med, som kan bruges til at give væk sammen med gaven. Derudover gik leveringen meget hurtig. Jeg er top tilfreds med købet.
Det suverænt bedste sted at handle…
Det suverænt bedste sted at handle deres netbutik levere hurtigt og indpakning er sååå fin. Butikken i Århus har den bedste service og det sødeste personale.. De bedste anbefalinger herfra 👌🏻🥰
Jeg bestilte flere gaver, de var alle flot indpakket og pakket sikkert i stor kasse. Pakken kom allerede dagen efter bestilling.
Fantastisk service og øje for detaljer
Jeg købte en bamse til min kammerats lille nye søns barnedåb. Jeg valgte at den skulle pakkes ind og have vedhæftet en besked. Da jeg modtag pakken blev jeg simpelthen så glad da jeg så at gaven var super fint pakket ind, og kortet der hørte med var også printet helt perfekt. Der var ikke et øje tørt.
Både forældre og barn blev super glade for gaven.
Jeg kan af hele mit hjerte anbefale Karrusella.
Virkelig god service på netbutikken!
Virkelig god service på netbutikken!
Har lige modtaget en masse legetøj, som jeg bestilte fra netbutikken. Det hele er pakket meget fint ind, og der er skrevet til og fra-mærker på alle gaver. I kassen lå også lidt slik og et fint kort.
En perfekt oplevelse - og deres udvalg er så skønt.
Nemt og hurtigt
Pakken kom få dage efter bestilling, smuk pakket ind og med både en personlig hilsen og et katalog med alle jeres fine produkter. Jeg glæder mig meget til, at give den til min lille niece.
Thumbs up til jer :-)
Igen en super oplevelse
Igen en super oplevelse. Hurtig levering og simpelhen så pænt indpakket med det fineste kort. Kan anbefale alle at handle her
Hurtig og solid service
Fornøjelse
Jeg kan varmt anbefale Karusella! Hurtig levering og god kundeomsorg. Min vare var pakket ind i flot silkepapir, medfølgende papirmateriale om webshoppen og en håndskrevet seddel samt en lille ekstra overraskelse. Det var ganske enkelt en fornøjelse at modtage pakken!
Rigtig fin personlig service
Bestilte en lille ting over nettet søndag aften. Mandag morgen kom der en mail om det passede mig at få den leveret omkring kl 14.30 samme dag! HVAD!! Er der virkelig nogen der gør det? (Så dog først mailen senere på dagen, så jeg fik leveret dagen efter). Fin lille indpakning med pink sløjfe (og lagt i en beskyttende plastikpose). Jo da, der vil jeg gerne handle igen.
Sikken flot service!
Fik fem flot indpakkede Maileg mus med posten. En af musene var ikke den bestilte. En opringning, og Charlotte sendte omgående den rigtige med besked om at vi blot kunne beholde den mus der var fejlleveret.
Sammen med en meget venlig og personlig hilsen.
Fem stjerner herfra!
Jørn
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.