Super kundeservice. Hurtig levering. Første - men ikke sidste gang, jeg handler hos Klovnen Tulle 🤡 🌸
Det här tycker kunderna
Super kundeservice
Super kundeservice.
Hurtig levering.
Første - men ikke sidste gang, jeg handler hos Klovnen Tulle 🤡 🌸
God oplevelse
Hurtig levering og med sjovt personligt brev som tak for ordren. Og så kunne jeg ikke finde varen billigere andre steder :) Meget tilfreds!
Jeg bestilte én vare som desværre ikke…
Jeg bestilte én vare som desværre ikke var på lager. Jeg modtog i stedet 2 andre tilsvarende, dette var desværre nogle min datter havde i forvejen. Jeg kontaktede dem og fik lyn hurtigt besked om at jeg bare kunne beholde det tilsendte og at ordren blev annuleret.
Suuuuuper fantastisk hjælp. Bestemt ikke sidste gang jeg handler der.
Fin Legetøjsbutik
Fin Legetøjsbutik, stort udvalg, jeg spurgte efter varer de ikke havde og de skaffede dem hjem til mig. Rigtig god service. Her handler vi gerne igen.
Rigtig hyggelig butik
Rigtig hyggelig butik, med et stort udvalg, vi har handlet her flere gange og man møder altid et smil og en god service.
Hurtig ordrebehandling og god pakning
Hurtig ordrebehandling og god pakning. Tops butik!
Hurtig forsendelse
Hurtig forsendelse, produkter som forventet. Fik enda en lille gratis ekstragave.
Havde kort kontakt med kundeservice, som var ganske hjælpsomme.
Fint udvalg og hurtig levering
Fint udvalg. Hurtig levering og et fint brev man fik med pakken.
Tak 🙂
Dårlige kundeservice skal man lede…
Dårlige kundeservice skal man lede længe efter. Vi havde vores børn med ind (1 og 3 år) og de fik lov selv at vælge en adventsgave. Min datter på 1 gik så og tog lidt forskelligt legetøj, da Hans så kommer og er efter os, og fortæller hun ikke må splitte butikken og gå og tage legetøj ned fra hylderne. Det skal lige siges vi rydder op efter hende, men han siger hun ikke må tage noget ned fra hylderne. Det giver ikke mening for mig, at have en legetøjsbutik til børn, men hvor de dårligt må gå rundt og røre ved noget derinde. Han stod og pegede fingre af vores datter på 1 år og sagde “det må du ikke”, og nærmest skældte hende ud. Deres priser er dyre, men vi har længe valgt at støtte lokalt. Vi er dog færdige med at komme der, da det bestemt ikke var en god oplevelse. Vi konfronterer ham efterfølgende hvor vi fortæller ham, at det var en ubehagelig oplevelse, men han stod ved sin mening med at børnene ikke skulle rode rundt i hans butik, og desuden så var han skide ligeglad med vi ikke havde lyst til at handle der igen.
Hans en fantastisk person
Sød og imødekommende over telefonen fik svar på min henvendelse med det samme
Super service
Super service.
Hurtigt svar på mail, at de desværre havde begået en fejl, og sælge en bamse på nettet, der var udsolgt. Vi fik alle penge retur.
Men så ville de lige sende en lille gave :-)
- og hvilken gave: en helt ny bamse, præcis som den min datter havde ønsket sig; bare en anden figur.
Hun var henrykt.
Den bamse hun først havde ønsket sig, købte vi et andet sted.
Så nu har hun hele to bamser.
- det er “gave” bamsen der er blevet den vigtige, og den hun er mest glad for.
Bare Super duper service :-)
Virkelig hurtig levering og fine varer
Virkelig hurtig levering og fine varer. Tak for en god handel.
Kan VARMT anbefale klovnentulle.dk
Kan VARMT anbefale klovnentulle.dk.
Bestiller man den ene dag, har man varerne den næste dag.
Det er en fantastisk webbutik med en mere end en helt fantastisk service.
Jeg bestilte en frygtelig masse bogstaver til 2 navnetog, og havde så, desværre, glemt et bogstav.
Bestilte så det ene bogstav, der blev sendt UDEN porto. Det er rigtig god service og rigtig god stil.
Tusind tak for det.
Fantastisk legetøjsbutik med et kæmpe…
Fantastisk legetøjsbutik med et kæmpe udvalg. Meget hurtig levering. Fantastisk kundeservice. Jeg fik leveret flere TY Bamser. Den ene kom desværre i en forkert størrelse. Jeg meddelte dette, og de sendte bare en ny i den rigtige størrelse, og jeg skulle ikke sende den anden retur.
Jeg vil fremover købe mine TY Bamser hos Klovnen Tulle.
Verdens bedste legetøjsbutik
I legetøjsbutikken Klovnen Tulle får alle lyst til at være børn igen. Der er legetøj fra gulv til loft, fra kælder til Kvist og ikke nok med det, så får man oven i købet verdens bedste betjening. Klovnen Tulle er ikke bare en legetøjsbutik som alle andre, men en butik med sjæl. Her kan man købe alt hvad en børnesjæl kan ønske, og mangler man en gave, stor eller lille, kan man altid finde på noget. Kvaliteten er i top og plastik ragelse findes ikke her.
Det kan på det varmeste anbefales at besøge Klovnen Tulle 🤡
Hurtig levering
Hurtig levering. Legetingen havde desværre en fabrikationsfejl, men super god kundeservice og vi fik vores penge retur med det samme. Vil helt sikkert bruge shoppen en anden gang!
Det er bare for vild
Det er bare for vild - her i den travle juletid. Jeg bestilte varen i søndags (19/12) og den er fremme i dag, tirsdag (21/12).
"Klovnen" havde det ellers i hele kongeriget udsolgte legosæt - vores barnebarn bliver mega glad!
Hurtig levering
Hurtig levering. Fantastisk kundeservice. Jeg fik leveret flere udklædningsdragter. Den ene dragt manglede en hætte. Jeg meddelte dette, og straks blev der fragtfrit sendt en ny, og jeg skulle ikke sende den anden retur.
Jeg anbefaler firmaet og det er ikke sidste gang, at jeg handler der 😄
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.