Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg købte en gave, til mit barnebarn, en onsdag aften. Den blev leveret fredag. Helt fantastisk. 14 dage senere holdt vi fødselsdag for den lille pige, og hun fik sin gave. Dagen efter opdager vi e... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Smukkeste udvalg og gode børne-elskende legesager. Utrolig lækkert tiltag med at man selv kan vælge gavepapir på hver enkelt gave (og virkelig fine gavepapir-udvalg) og jeg havde gaven dagen efter... Se mer

Företagsinformation

1. Leksaksbutik
  2. Barnbutik
  3. Leksaksaffär

Informationen kommer från olika externa källor

Legetøj og tøj til kvalitetsbevidste børn i alderen 0-6 år.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Personlig og effektiv kundeservice -

14 dage senere holdt vi fødselsdag for den lille pige, og hun fik sin gave. Dagen efter opdager vi en defekt på en af de tilhørende dele, og jeg skriver til Karrusella mandag morgen.
Jeg har fået den mest fantastiske, hurtige, og personlige service. Jeg er helt blæst bagover af den søde og effektive Charlotte.
Jeg giver en kæmpe anbefaling herfra !! :-)

29 oktober 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk flot indpakning, personaliserede kort, hurtig levering, varer i top kvalitet 👏

Fantastisk flot indpakning. Jeg er vild med de små, kort, hvor man kan skrive sin egen hilsen. Det gjorde stor lykke hos de halvstore unger.

Tak for det skønneste legetøj fra Maileg i lækker kvalitet. Fantastisk og lynhurtig levering. De smukkeste pakker, der allerede var pakket ind i det skønneste gavepapir - og altså med de søde kort til.

Jeg kan kun varmt anbefale at benytte Karrusella

♥️♥️♥️♥️♥️♥️

26 februari 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

🐌 Langsom levering og ringe kundekontakt

Jeg bestilte en gave på webshoppen med afhentning i butikken i Århus. Jeg bestilte i god tid inden fødselsdagen, men måtte flere gange rykke for levering af min ordre. Den endte med ikke at nå frem 😔 Jeg er meget skuffet over den manglende kommunikation og ikke mindst den meget langsommelige levering. Øv! Jeg er ærgerlig over at denne oplevelse gør, at jeg fremover ikke ser mig selv støtte den ellers fine butik.

20 augusti 2021

Impressive service

Very prompt service. I was impressed with how fast they sent the order and they respected my request of packing 2 individual presents. Thank you!

29 juli 2021
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Dyrt at bytte/returnere vare

Jeg har desværre haft en trist oplevelse med returnering/ombytning af vare.
Efter at have købt på webshoppen, havde jeg brug for at få byttet en vare. Det kan kun lade sige gøre ved at køre ind fysisk til butikken (42 km) eller sende retur for egen regning. Det kostede mig 82kr at returnere varen. Det var dyrt.
Desværre har butikken ikke et samarbejde med et fragtfirma, så man kan returnere lidt billigere. Og der var ikke den store interesse i at hjælpe mig med at få byttet min vare.
En ærgelig oplevelse.

29 juni 2021

Kære Karrusella

Kære Karrusella
Efter mere end 40 år bag disken, prøver man det internet af med en indkøbskurv og håber at alt er godt og fint når pakken hentes nede på tanken, fordi man vil slippe for køreturen + finde parkering i storbyen ......
så åbner jeg kassen og der ser man..... at man i den grad prøver at pakke et butikbesøg med ind i juleindpakningen - samt en julehilsen fra Camila med mere......... :-)
Løfter på hatten - godt gået.....
Venligst
Lars

21 november 2019
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg er vild med den her forretning

Jeg er vild med den her forretning! Virkelig lækre ting og jeg kan bruge laaaang tid i butikken! OG jeg kunne købe det hele derinde! De gør VIRKELIG noget ud af at gøre det hyggeligt!

16 november 2019

FANTASTISK SHOP

Bestilte sent lørdag eftermiddag, fik bekræftelse søndag og min pakke var klar mandag før middag, så hurtigt har jeg aldrig været ude for før, og så over en weekend. Pakkerne var flot pakket ind, og jeg fik en personlig hilsen fra Signe Se sådan skulle alle e-shop forretninger være, nå det er vel ønsketænkning, men tusind tak for en god oplevelse.

10 december 2018

Super kundeservice!

Super kundeservice!
Jeg havde bestilt en ordre hos karrusela.dk som jeg ikke hørte mere til efter jeg havde fået en bekræftigelse på at pakken var pakket og sendt. Ringede ind nogle dage senere for at høre hvad status var, pakken var afsendt fra deres lager, men Ditte ville undersøge nærmere hos gls. Hun ringede hurtigt tilbage og fortalte at pakken var blevet væk hos gls, og ville tilbyde at skynde sig at sende en ny afsted. Dagen efter havde jeg så min pakke, der var pakket så fint ind og med en lille personlig hilsen i ☺️
De bedste anbefalinger herfra!

2 november 2018

Smukkeste udvalg

Smukkeste udvalg og gode børne-elskende legesager.
Utrolig lækkert tiltag med at man selv kan vælge gavepapir på hver enkelt gave (og virkelig fine gavepapir-udvalg) og jeg havde gaven dagen efter jeg havde bestilt den...
Jeg vender tilbage ved alle kommende barselsgaver og fødselsdagsgaver. Har allerede udset mig en sej skraldebil som min kommende 4-årige vil blive henrykt over at få..
Stor ros til karrusella.dk herfra

8 maj 2018
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Den mest fantastiske lille butik fyldt …

Den mest fantastiske lille butik fyldt med små finurlige ting og sager, som man ikke finder alle steder. En helt fantastisk stemning når man træder ind i butikken. Jeg får næsten lyst til at sende dem en jobansøgning hver gang :) Webshoppen fungerer også fantastisk. Havde fået et spil til min søn hvor der manglede en brik. Sendte en mail med info om dette, fik svar samme dag og 10 min efter at have fået svar, fik jeg en forsendelsesmail med brikken som blev tilsendt. Den service oplever man ikke mange steder!

2 januari 2018
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dejlig oplevelse af handle i Karrusella.dk

Jeg bestilte 4 Bobles tumledyr til gaver, de blev pakket så flot ind, og som en rigtig dejlig service blev der sat små sedler på båndene, så man kunne se hvad der var i hvilke pakker, lige til at klippe af, inden at vi skulle give pakkerne. Så fint!
Jeg er ganske sikker på at jeg handler hos Karrusella.dk igen, så hurtig forsendelse, og så god service, og jeg vil bestemt anbefale Karusella.dk til andre!

14 juni 2014

super fint dukkeseng

Efter at havde kigget på flere hjemmesider, fandt vi karrusella.dk hvor vi så ligger en ordre på et stk. dukkeseng og to dage efter sidder vi med dukkesengen i vores hænder
Et super sted at købe legetøj til de små herhjemme
Jeg er helt sikker på at dukkesengen falder i god jord herhjemme

Ordrenr. 10092

1 juni 2012
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God service og lækre varer

Jeg har en enkelt gang handlet hos Karrusella, men jeg vil helt klart handle der igen, fordi jeg der har oplevet stor imødekommenhed, god og rar service og og lækre varer! :o)

12 november 2011
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.