Jag är mycket nöjd med Kamux och den service jag har fått. Jag har haft kontakt med dem i samband med flera bilaffärer och de har alltid varit hjälpsamma, professionella och lösningsorienterade. När... Se mer
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Nordens största bilhandlare av begagnade bilar. MRF-ansluten och fokuserad på att hitta rätt bil för varje kund.
Sverige
Ber kunder att lämna omdömen
Jag är väldigt nöjd med min nya begagnade bil och hela köpupplevelsen. Säljaren var professionell, lyhörd och hjälpte mig att hitta en bil som motsvarade alla mina krav och önskemål. Jag kände mig trygg genom hela processen, och tillsammans löste vi de problem som fanns på bilen innan köpet genomfördes. Det skapade ett stort förtroende för både affären och säljaren. Jag kan varmt rekommendera denna säljare och ger högsta betyg. Förtroende 100 %!

Svar från Kamux AB
Fick ett mycket trevligt bemötande av en säljare som inte stressade utan lugnt och metodiskt gick igenom hela processen och kunde lämna butiken med min nyinköpta bil som en mycket nöjd kund

Svar från Kamux AB
Bra service, prisvärt och smidigt med stort urval på bilar som kan transporteras till den ort jag vill.

Svar från Kamux AB
Jag köpte en begagnad bil från Kamux AB en affär som jag är väldigt nöjd med. De blev problem med bilen ganska direkt men de löstes på ett bra sätt från Kamux

Svar från Kamux AB
Det är inte var dag jag köper ny bil, så är en stor grej för mig. Kamux hjälpte mig att se till att affären blev verklighet. Var i kontakt med Upplands Väsby, säljare Oskar Skog. Jag är mycket nöjd med min nya bil och med min affär med Kamux. Dem gav mig ett bra helhetserbjudande. Jag köpte bilen på distans. De gav mig bra erbjudande på inbyte av min tidigare bil. Min nya bil kördes ner och jag fick provköra den. De hjälpte till med lån och försäkring samt även vinterhjul. Avtal och betalning fungerade smidigt på distans. Mycket bra skött och kan ge dem varma rekommendationer.

Svar från Kamux AB
Mycket pågrund av säljaren Salar på Helsingborgs kontoret. Genuin, lugn o trevlig!!!

Svar från Kamux AB
Bra hjälp när man inte bytt bil på 16år. Trevlig&kunnigsäljare.

Svar från Kamux AB
Trevligt bemötande och god kontakt genom hela köpprocessen. Är väldigt nöjd med min bil!

Svar från Kamux AB
Väldigt proffsigt och bra bemötande genom hela affären, rekommenderas starkt

Svar från Kamux AB
Service och bemötande var över förväntan. Även bra utbud av bilar

Svar från Kamux AB
Säljaren och bra bil. Lättat i många dagar efter en bil med mina krav. Och en Säljare som förstår mina behov. Hittade hos er. Tack

Svar från Kamux AB
Jag bor i Stockholm och hittade en bil i Göteborg sen fick jag hjälp av en säljare Telman som hjälpte mig att köpa bilen. Samt leverera den hela vägen till Stockholm.