Jag Àr mycket nöjd med Kamux och den service jag har fÄtt. Jag har haft kontakt med dem i samband med flera bilaffÀrer och de har alltid varit hjÀlpsamma, professionella och lösningsorienterade. NÀr... Se mer
Skapad med AI, baserat pÄ nyligen publicerade omdömen
Nordens största bilhandlare av begagnade bilar. MRF-ansluten och fokuserad pÄ att hitta rÀtt bil för varje kund.
Sverige
Ber kunder att lÀmna omdömen
Detta företag bjuder in sina kunder att lĂ€mna omdömen â oavsett om de Ă€r positiva eller negativa
InnehÄll frÄn riktiga mÀnniskor Àr i fokus pÄ Trustpilot. Det hÀr företaget kan dock Àven anvÀnda vÄrt AI-verktyg för att skriva sina svar.
SÄ anvÀnder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.
Köpet blev en bra upplevelse tack vare ett professionellt och vÀnligt bemötande, tydlig kommunikation och en smidig process frÄn början till slut. SÀljaren tog sig tid att gÄ igenom bilen och offerten, svarade pÄ alla frÄgor och skapade en trygg kÀnsla genom hela affÀren. Allt sköttes effektivt och utan överraskningar, vilket gjorde att jag kÀnde mig vÀl.

Svar frÄn Kamux AB
Trevligt proffsigt bemötande och fin service.

Svar frÄn Kamux AB
Bra och mycket trevlig sÀljare som gav bra gensvar och fixade bilen sÄ att jag som köpare kÀnde mig trygg

Svar frÄn Kamux AB
Bytte in min bil via kamux och kan inte ha förberett mig pÄ en enklare och tryggare affÀr. Allting gick superbra. Rekommenderar verkligen.

Svar frÄn Kamux AB
Köpte en BMW 520 xDrive som jag Àr mycket nöjd med. Köpet var otroligt smidigt och personalen trevlig och jag upplevde att jag fick ett konkurrenskraftigt inköpspris pÄ min inbytesbil (BMW 118i).
Det dök upp nÄgra mindre bekymmer (TPMS-mÀtare som krÄnglade och lÀnkarmar som glappade) kort efter köpet men efter att ha reklamerat detta till Kamux löstes det snabbt och smidigt.
Detta Àr andra bilen jag köpt hos Kamux och mycket talar för att nÀsta bil ocksÄ kommer inhandlas hÀr!

Svar frÄn Kamux AB
Vill absolut rekommendera Kamux till alla som vill köpa bil.
SÀljaren Berat Mavraj var toppen frÄn början till slut.
VÀnlig och super trevlig. KÀndes tryggt hela vÀgen.
Ett plus pÄ vÀgen var att jag fick en super fin bil.
Detta var en kanon upplevelse.

Svar frÄn Kamux AB
Företaget jag valde svarade mycket bra pÄ min frÄga och erbjuder högkvalitativ service till sina kunder. Lycka till teamet i mÄnga Är framöver. Ni Àr bÀst.

Svar frÄn Kamux AB
Smidigt inbyte och bra bilköp. Duktig och kompetent sÀljare

Svar frÄn Kamux AB
HÀmtade ut en prisvÀrd och fint iordninggjord bil.

Svar frÄn Kamux AB
Enkelt och smidigt bilköp. Bilen levererad till min hemstad och snabbt inköp av min bil. Allt gick smidigt.

Svar frÄn Kamux AB
VÄran försÀljare var en vÀldigt informerad och trevlig person. Han gav oss mycket uppmÀrksamhet och vÀgledde oss genom alla steg vÀldigt nöjd. Skulle rekommendera.

Svar frÄn Kamux AB
VÀldigt trevlig personal, hjÀlpte mig med allt. Dem Àr guld vÀrda

Svar frÄn Kamux AB
JÀttebra service frÄn början till slutet! Vi fick hjÀlp av Max och kan starkt rekommendera han! Lyhörd och hjÀlpsam och allt gick smidigt!

Svar frÄn Kamux AB
Jag Àr supernöjd med bilen och erbjudandet jag fick. Jag ville ha en automatisk bil och en sÀljare som visade intresse att sÀlja bilen till rÀtt person. Efter att ha hittat rÀtt bil sÄ var det bara att vÀnta pÄ sÀljaren. Och snabbt kom Hamjar fram och hjÀlpte mig, dels med att provköra och Àven under hela köp processen

Svar frÄn Kamux AB
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.