JW Omdömen

TrustScore 4 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Totaal geen service. Als klant wordt je aan je lot overgelaten wanneer je een ongeluk hebt gehad. Je mag alles zelf uitzoeken. Lekker makkelijk geld voor hen verdienen op deze manier. Maandelijks prem... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mega voordelige verzekeringen, alles wordt heel snel geregeld en je wordt vrijwel direct gecontacteerd via Whatsapp. Ook iedere vraag die je hebt wordt erg snel beantwoord naar tevredenheid.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede ervaring , met mijn taxi zekering zeker waarheidsgetrouw en snel . Bedankt JW. M.vr.gr luisa casilla

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede prijzen, schakelt sneller en eerlijker tussen de verzekeringsmaatschappijen, direct contact via de mail of whatsapp en zelfs overstappen via hun service snel en correct geregeld! Zeer tevreden !... Se mer

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 69 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

43 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Zeer slechte service

Zeer slechte service, communicatie is er gewoon niet.. en komen maanden later aan kaken met een rekening die nog zogenaamd openstaat, bewerend dat ze mij mailtjes en brieven hebben gestuurd wat niet zo is maar goed, raad jullie deze mensen ten strengste af!!

6 augusti 2025

Svar från JW

Je neemt diensten van ons af en na controle blijkt dat de laatste factuur na maanden door jou nog steeds niet is betaald. Als je diensten afneemt moet je daarvoor betalen. Wij hebben al het recht om je, ook al is het maanden later nog een aanmaning te sturen.

Waardeloos

Waardeloos. Ik zou iedereen aanraden die een verzekering heeft bij dit bedrijf om alles heel goed bij te houden. Het is een drama met administratie, ze komen zomaar met verkeerde berekeningen, na urenlang weerleggen en uitzoeken hebben ze 1 keer aangegeven fout te zitten, dit is mij 2 keer overkomen. De tweede keer kwamen ze 8 maanden nadat mijn verzekering was stopgezet ineens met een rekening.

5 augusti 2025

Svar från JW

Hi Destan, na een opzegging ontvang je gelijk een eindfactuur. Als deze na 8 maanden nog niet is betaald dan komen wij niet "ineens" met een rekening maar vragen wij je om de 8 maanden openstaande factuur eindelijk te betalen.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jullie medewerker leest niet zijn…

Jullie medewerker leest niet zijn berichten waardoor er miscommunicatie onstaat . Hierdoor ontstaat er een vreemde manier van communicatie .

Bij het het online invullen heb ik de gegevens van de bestuurder van onze bedrijfs auto ingevuld . Door te whatsappen dat ik iets verkeerd heb ingevuld probeerde ik dit te corrigeren. Hierop kreeg ik vragen en antowoorden die er voor mij op duide dat de medewerker aan de andere kant iets te gehaastig reageerd en niet goed mijn berichten leest .

Jammer maar soms past niet iedereen bij elkaar . Mijn advies lees rustig wat je klanten schrijven en reageer dan pas in plaats van een eigen conclusie te maken of te delen met je potentiële klant .

25 juli 2025

Svar från JW

Beste Soufian, ik kan jouw naam niet terugvinden in onze administratie.

Bedankt voor je advies. Ik wil je wel meegeven dat wij er zijn voor ondernemers die een basiskennis hebben over verzekeringen binnen hun vakgebied.

Als er verkeerde dingen worden ingevuld en wij merken dat de basiskennis ontbreekt en de online communicatie stroef verloopt dan adviseren wij je om te kiezen voor een traditionele verzekeraar. Niet iedereen past bij onze manier van werken.

Ben al klant

Ben al
Klant en dan moet je je nog identificeren!! Beetje erg raar

21 juli 2025

Svar från JW

Hi Richard, als financieel dienstverlener zijn we wettelijk verplicht je identiteit te verifiëren. Bij je verzekeringsaanvraag en als je later contact met ons opneemt voeren we een opnieuw check uit om te controleren of jij het bent. Wij proberen dit zo makkelijk, snel en soepel mogelijk te maken voor je. Binnen een paar seconde kan de check succesvol worden afgerond als je meewerkt.

Onvriendelijk

26 juli 2025

Svar från JW

Jammer dat je een slechte review schrijft Levi. Wij hebben ons altijd ingezet voor een vruchtbare samenwerking en je vriendelijk, snel en professioneel geholpen. In ieder geval bedankt voor de samenwerking en succes verder in de toekomst.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.