JW Omdömen

TrustScore 4 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Totaal geen service. Als klant wordt je aan je lot overgelaten wanneer je een ongeluk hebt gehad. Je mag alles zelf uitzoeken. Lekker makkelijk geld voor hen verdienen op deze manier. Maandelijks prem... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mega voordelige verzekeringen, alles wordt heel snel geregeld en je wordt vrijwel direct gecontacteerd via Whatsapp. Ook iedere vraag die je hebt wordt erg snel beantwoord naar tevredenheid.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede ervaring , met mijn taxi zekering zeker waarheidsgetrouw en snel . Bedankt JW. M.vr.gr luisa casilla

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede prijzen, schakelt sneller en eerlijker tussen de verzekeringsmaatschappijen, direct contact via de mail of whatsapp en zelfs overstappen via hun service snel en correct geregeld! Zeer tevreden !... Se mer

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 69 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

43 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Wat een waardeloos bedrijf en heel erg…

Wat een waardeloos bedrijf en heel erg duur. Ze weten niet dat je een meisjesnaam hebt en een getrouwde naam . Zo een waardeloos app gesprek gehad dat ik gelijk ben over gestapt naar een andere verzekering. Dit scheelde mij ook nog €20,00.

22 juli 2025

Svar från JW

Het klopt dat wij vooraf niet wisten dat je ook een meisjesnaam en getrouwde naam gebruikt. Wanneer er tijdens een identiteitscontrole een andere naam naar voren komt dan wat bij het RDW (voertuigregistratie) bekend is, vragen wij altijd op een nette manier om opheldering. Dat is nodig om te zorgen dat de gegevens kloppen en om misverstanden te voorkomen zodat je altijd goed verzekerd bent.

Als er verschillen zijn, vragen we om een toelichting en eventueel een bewijsstuk. Wij zijn verplicht om dit te doen en deze extra controle is doorgaans binnen enkele minuten afgerond. In jouw geval is dit ook vlot en correct verlopen.

Onze medewerkers doen hun uiterste best om het jou zo makkelijk mogelijk te maken. We vragen je dan ook om vriendelijk en respectvol te blijven tegenover onze hardwerkende klantenservicemedewerkers. Onaardig gedrag helpt niemand en maakt het contact onnodig lastig.

Als taxi chauffeur

Als taxi chauffeur, werk ik voornamelijk nachtdiensten. Ik krijg ten alle tijden op tijd een herinnering. Mocht het zijn als er elders actie is of dat verzekering goedkoper is. Dan geven zij dat ook aan. En passen hun premie daar ook aan.

Betreft schade uitkering, is helemaal top.

22 juli 2025

Antwoord op de misleidende reactie van JW Verzekeringen BV Tegen Mohsen Nemeh

Antwoord op de misleidende reactie van JW Verzekeringen BV Tegen Mohsen Nemeh

Uw reactie op mijn review is een schoolvoorbeeld van misleiding en het verdraaien van feiten. Ik zal uw claims één voor één weerleggen, gebaseerd op de feiten uit onze WhatsApp-communicatie:

1. Telefonische opzegging genegeerd: Ik heb mijn verzekering telefonisch opgezegd na een premieverhoging. Uw claim dat dit niet kan of dat er geen registratie is, is onzin. Als u gesprekken opneemt, waarom kunt u het mijne dan niet vinden? U heeft mij niet geïnformeerd dat telefonisch opzeggen niet mogelijk was; anders had ik direct via WhatsApp opgezegd.
2. Contact na 15 april bewijst uw falen: Op 7 mei 2025 stuurde u mij een bericht over openstaande premie en gestopte dekking. Dit is na 15 april, de datum waarop mijn nieuwe verzekering inging. Als mijn opzegging correct was verwerkt, waarom stuurde u dan nog zulke berichten? Dit bewijst dat u mij nog steeds als klant zag, ondanks mijn eerdere opzegintentie.
3. Onterechte premieafschrijvingen: Ik nam pas op 30 juni 2025 contact op omdat u onterecht premie bleef afschrijven, terwijl ik al lang elders verzekerd was. Dit was geen verzoek om zomaar premie terug te krijgen, maar een eis tot teruggave van onterecht geïncasseerde bedragen door uw nalatigheid.
4. Manipulatie van opzegdatum: Ik heb mijn bestelbus op 6 juni 2025 verkocht en dit met vrijwaringsbewijs gemeld. U weigerde de verzekering per 15 april stop te zetten, maar accepteerde wel de 6 juni. Dit toont aan dat u wel degelijk met terugwerkende kracht kunt opzeggen, maar dit weigert tot de datum van mijn nieuwe verzekering. Dit is pure oplichting, mij dwingend dubbele premie te betalen.
5. Afleiding met schadevrije jaren: Uw poging om de discussie te verleggen naar schadevrije jaren is een rookgordijn. Dit was de aanleiding voor mijn opzegging, niet de oorzaak van uw administratieve chaos.

Uw reactie is een bewijs van uw onwil om fouten te erkennen en een redelijke oplossing te bieden. U probeert de schuld bij de klant te leggen en de feiten te verdraaien. Dit is onacceptabel en ik waarschuw iedereen: vermijd JW Verzekeringen BV! Ze zijn onbetrouwbaar, onbereikbaar en zullen u laten betalen voor diensten die u niet wilt. Ik zal deze communicatie delen met relevante instanties om anderen te waarschuwen voor uw praktijken.

1 juli 2025

Svar från JW

Dit is al de vierde chat GPT review van dezelfde persoon.

Op 30 juni heb je contact met ons opgenomen om de verzekering stop te zetten. Je hebt toen een vrijwaringsbewijs van 6 juni meegestuurd. Op basis daarvan hebben we de verzekering beëindigd per 6 juni.

Je gaf aan dat je al op 15 april telefonisch contact zou hebben gehad om de verzekering op te zeggen. We hebben onze gespreksopnames en systemen gecontroleerd, maar hieruit blijkt niet dat er toen contact is geweest. Ook heb je helaas geen bewijs van dat gesprek kunnen aanleveren. Daarnaast is het goed om te weten dat opzeggingen bij ons niet telefonisch gedaan kunnen worden, maar uitsluitend online en via WhatsApp. Dit is iets wat al onze medewerkers ook altijd zo telefonisch zouden hebben doorgeven.

niet aanraden

Mijn ervaring met JW Verzekeringen BV is ronduit schokkend en ik voel me genoodzaakt om anderen te waarschuwen voor de praktijken van dit bedrijf. Wat begon als een simpele verzekeringsaanvraag, ontaardde in een Kafkaëske nachtmerrie van onwil, onbegrip en een complete minachting voor de klant. Als u overweegt om met hen in zee te gaan, lees dan verder en bedenk u nog eens. Dit is geen bedrijf dat u wilt vertrouwen met uw verzekeringsbehoeften.

Het probleem begon toen de premie voor mijn bestelbus plotseling werd verhoogd. Na telefonisch contact te hebben opgenomen met een medewerker van JW Verzekeringen BV, werd mij verteld dat mijn schadevrije jaren niet konden worden gevonden en dat ik per voertuig nieuwe schadevrije jaren moest opbouwen. Dit was op zich al een teleurstellende mededeling, maar het werd erger. Tijdens ditzelfde gesprek heb ik expliciet aangegeven dat ik het niet eens was met de verhoging en dat ik de verzekering per direct wilde beëindigen. Voor mij was de boodschap duidelijk: ik wilde niet langer verzekerd zijn bij JW Verzekeringen BV en ging ervan uit dat de opzegging geregeld was. Ik heb vervolgens per 15 april 2025 een nieuwe verzekering afgesloten bij ABN AMRO, in de overtuiging dat mijn oude verzekering was stopgezet.

Tot mijn grote verbazing en frustratie bleek dit absoluut niet het geval te zijn. Niet alleen was de verzekering niet stopgezet, er waren zelfs twee keer premies onterecht van mijn bankrekening afgeschreven! Toen ik contact opnam met JW Verzekeringen BV om dit recht te zetten, kreeg ik te horen dat er

geen opzegbericht was binnengekomen en dat er ook geen telefonisch contact was geweest. Dit is een flagrante leugen, aangezien ik wel degelijk telefonisch contact heb gehad en mijn intentie om op te zeggen duidelijk heb gemaakt. Het bedrijf beweert dat telefonische opzeggingen niet mogelijk zijn en dat alle gesprekken worden opgenomen, maar er is ‘geen registratie’ van mijn gesprek. Dit is een doorzichtige poging om verantwoordelijkheid te ontlopen en de klant in de kou te laten staan.

De situatie escaleerde verder toen ik aangaf dat ik de bestelbus met kenteken bekend, op 6 juni 2025 had verkocht en dit ook aan ABN AMRO had gemeld, inclusief het vrijwaringsbewijs. Ik verzocht JW Verzekeringen BV om de verzekering met terugwerkende kracht per 15 april 2025 stop te zetten en de onterecht afgeschreven bedragen terug te storten. Wat was hun reactie? Ze wilden de verzekering alleen per 6 juni 2025 beëindigen, de datum dat het voertuig van mijn naam af was. Dit is volstrekt onacceptabel! Ik had al per 15 april een nieuwe verzekering en het voertuig was sinds 6 juni niet meer in mijn bezit. Het is onredelijk om dubbele premie te betalen voor een voertuig dat niet meer van mij is en waarvoor ik al elders verzekerd ben.

De communicatie met JW Verzekeringen BV was eenzijdig en frustrerend. Ze bleven vasthouden aan hun standpunt, negeerden mijn argumenten en weigerden te luisteren naar de feiten. Ik heb herhaaldelijk gevraagd om teruggebeld te worden door een adviseur, maar dit verzoek werd genegeerd. Het bedrijf beweert een ‘online verzekeraar’ te zijn, wat blijkbaar betekent dat er niemand beschikbaar is voor overleg wanneer er problemen zijn. Dit is een schandalige manier van zakendoen en getuigt van een compleet gebrek aan klantenservice.

Conclusie: JW Verzekeringen BV is een bedrijf dat u ten koste van alles moet vermijden. Ze zijn onbetrouwbaar, onbereikbaar en weigeren verantwoordelijkheid te nemen voor hun fouten. Ze zullen u laten betalen voor diensten die u niet wilt of nodig heeft, en zullen u in de steek laten wanneer u hulp nodig heeft. Bespaar uzelf de hoofdpijn en zoek een andere verzekeraar. Er zijn genoeg betrouwbare bedrijven die wel om hun klanten geven. Dit bedrijf verdient uw geld niet. Laat u niet vangen door hun mooie praatjes en vermijd deze verzekering als de pest. U bent gewaarschuwd.

30 juni 2025

Svar från JW

Je laat ons op 30 juni weten dat je ons eerder zou hebben gebeld om op te zeggen. Ook stuur je een vrijwaringsbewijs van 6 juni. Maar wij hebben op 15 april geen telefoongesprek gehad met het telefoonnummer dat je noemt. Als dat wel zo was, dan hadden we dat kunnen terugzien en terugluisteren. Je hebt ons ook geen ander telefoonnummer gegeven waarmee je misschien gebeld zou hebben.

Als je ons belt, dan kun je niet telefonisch opzeggen. Wij vertellen dan altijd dat je dit zelf online moet doen of via WhatsApp een bericht kunt sturen.

We willen ook nog zeggen dat wij klanten graag helpen en meestal heel soepel zijn. Maar na 15 april hebben we nog op andere manieren contact met je gehad. Toen heb je niets gezegd of gestuurd over een opzegging. Pas op 30 juni neem je contact met ons op. Dan vraag je om 3 maanden premie terug te krijgen. Dat kunnen we niet doen. Zo werkt het niet.

Als je bij het aanvragen van een autoverzekering een onjuist aantal schadevrije jaren invult om een lagere premie te krijgen, en dit bij controle niet blijkt te kloppen met de gegevens in Roy-data (het landelijke systeem voor schadevrije jaren), dan wordt het aantal schadevrije jaren aangepast naar het juiste aantal waarop je volgens de landelijke regels recht hebt. Hierdoor kan je premie alsnog omhoog gaan.

Wij hebben je verzekering stopgezet per de datum van de vrijwaring.
Als je ons het telefoonnummer stuurt waarmee je contact met ons hebt opgenomen, kunnen wij het opgenomen gesprek naar je doorsturen zodat je het zelf kunt terugluisteren.

Mocht je op een andere manier kunnen aantonen dat je de opzegging al eerder hebt doorgegeven, dan zullen wij dat uiteraard netjes verwerken. Op dit moment hebben wij echter geen bewijs daarvan ontvangen.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.