Totaal geen service. Als klant wordt je aan je lot overgelaten wanneer je een ongeluk hebt gehad. Je mag alles zelf uitzoeken. Lekker makkelijk geld voor hen verdienen op deze manier. Maandelijks prem... Se mer
Det här tycker kunderna
Mega voordelige verzekeringen, alles wordt heel snel geregeld en je wordt vrijwel direct gecontacteerd via Whatsapp. Ook iedere vraag die je hebt wordt erg snel beantwoord naar tevredenheid.
Goede ervaring , met mijn taxi zekering zeker waarheidsgetrouw en snel . Bedankt JW. M.vr.gr luisa casilla
Goede prijzen, schakelt sneller en eerlijker tussen de verzekeringsmaatschappijen, direct contact via de mail of whatsapp en zelfs overstappen via hun service snel en correct geregeld! Zeer tevreden !... Se mer
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 69 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Andra tittade också på
Werd niet goedgekeurd voor de…
Werd niet goedgekeurd voor de verzekering omdat ik niet zo vlug kon reageren op hun berichtjes.
En later bleek het ineens wel te kunnen.
Niet iedereen is digitaal vlug.

Svar från JW
Online alles te vinden wat je nodig…
Online alles te vinden wat je nodig hebt.
Snelle reactie via whatsapp op vragen en aanpassing van de aanvraag bij de verzekeraar waar nodig en gewenst.
Scherp tarief.
Zakelijke verzekering was via JW Verzekeringen wel mogelijk bij de verzekeraar waar een andere tussenpersoon dit niet kon regelen.
Netjes geregeld!
Ik heb gelukkig nog geen ervaringen en…
Ik heb gelukkig nog geen ervaringen en hoop dat zo te houden. de ervaring bij het aanvragen van de verzekering was met een uur geregeld en daar was ik erg tevreden over.
Ik kan alleen zeggen uitstekend…
Ik kan alleen zeggen uitstekend service. alles via WhatsApp geregeld snelle antwoord op reacties.ik ga aanraden mijn families ook bij JW te verzekeren. Bedankt JW ik ben erg tevreden en natuurlijk jullie zijn goedkoop een best.
De snelle service is echt fantastisch…
De snelle service is echt fantastisch en correct! Mvg, TrioTaxi Soesterberg
prima verzekeraar
via de wapp contact en je wordt te woord gestaan en netjes behandeld. bellen kan bij nood.
Goede en duidelijke en snelle…
Goede en duidelijke en snelle communicatie tot nu toe. Aanmelding vlot en zonder fouten verlopen via mail en whatsapp.
Verdere ervaring ( bv schade afhandeling) heb ik nog niet en kan daarom en ik hoop daar ook nooit te kunne reviewen.
Vergane glorie
Ooit een goede en flexibele partij om je verzekeringen onder te brengen. Tegenwoordig arrogant, kortzichtig en ronduit slordig. Dit is niet gebaseerd op 1 ervaring, maar meerdere ervaringen over een langere periode. Ook proberen ze op slinkse wijze onder het mom van klantverificatie likes op social media te krijgen. Telefonisch vrijwel onbereikbaar.

Snelle communicatie
Snelle communicatie, vriendelijk open en duidelijk in contact. Heel goed bereikbaar en je hebt direct contact. Heel fijn om snel iemand te kunnen spreken en zaken af te handelen ipv lange computer gesprekken aan te horen
Fijne verzekering
Transparante verzekering, vlot met antwoorden en afhandelen van zaken.
Top jullie zijn echt top
Super snelle respons via Whatsapp en telefonisch contact.
Heel gemakkelijk een verzekering overgezet. Scherpe prijs voor mijn verzekering. Ook mijn nieuwe taxi gaat binnenkort in de verzekering bij JW. Offerte en definitieve overzetting zonder moeite. Bedankt.
waardeloos bedrijf zeer slechte service en informatie…
zeer slechte service en informatie nadat wij schade aan onze auto hadden opgelopen

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.