Ik heb 6 artikels besteld en naar andere half week alleen 1 gekregen. De rest is niet verzonden Heb aantal keer email gestuurd en krijg geen antwoord. Dus geen schoenen en geen geld terug!!! Ik weet n... Se mer
Det här tycker kunderna
Pure oplichterij. Je betaald eenmalig een artikel bij ze, hoppa, zit je vast aan een of andere VIP abonnement waar je helemaal NIKS aan hebt. Op hun site vermelden ze doodleuk dat er 39,99 PER J... Se mer
Företaget har svarat
Betaling gedaan, maar geen emailbevestiging ontvangen. Gelukkig was er geen bedrag afgeschreven. Ik had een account (een VIP account) aangemaakt en daar stond mijn bestelling wel in. Dit vond ik toch... Se mer
Företaget har svarat
Het systeem van Just Fab is heel erg slecht en is er op gemaakt om mensen op te lichten. De klantenservice is nog slechter. Onvriendelijk en totaal geen idee over hun beleid of ook maar enige rec... Se mer
Företagsinformation
Om JustFab Nederland
Informationen kommer från olika externa källor
JustFab.nl heeft altijd de nieuwste stijlen van het seizoen; van neutrale tinten tot felle en heldere kleuren, ons assortiment omvat alle mogelijke kleuren en materialen. Je vindt er ook van laarsjes tot sandalen met hak metalen details als nagels en studs. Maar als je liever je zachte kant laat zien hebben we ook sleehakken in pastelkleuren en met leuke details.
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- 085 888 44 91
- justfab.nl
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Ongevraagd abonnement
Beste, bij deze wens ik mijn abonnement op te zeggen ! Ik ben nooit akkoord gegaan met een abonnement op schoenen.Het is schandalig hoe jullie de mensen oplichten. Gelieve dan ook per direct mijn lidmaatschap stop te zetten en mij hiervoor een bevestiging te sturen. De Nul Caroline. Geen referentienr ontvangen. Aansluiting op 30 sept 2020

verschrikkelijke klantenservice & breekt wetgeving
Dit bedrijf breekt verschillende Europese wetten ivm bescherming van de klant. Zij passen "sneak into basket" toe bij het afrekenen waarbij ze een "premier lidmaatschap" van 35 euro per maand toevoegen aan je bestelling. Dit doen ze zonder waarschuwing of bevraging. Retourzendingen vanuit België zijn nagenoeg onmogelijk om in orde te krijgen. Ik heb hiervoor 4 maal moeten telefoneren en ben er in totaal meer dan 5u mee bezig geweest om het in orde te krijgen. De helpdesk-nummer die je vanuit België krijgt aangereikt heeft enkel Franstalige werknemers.
De "retourneren" en "afmelden voor premier lidmaatschap" knoppen werken gewoon niet op de site. Je bent dus verplicht om te telefoneren voor alles. Waar je vervolgens niet in het Nederlands geholpen kan worden. Kortom: dit is niet alleen een site die slechte klantenservice biedt, maar die zich ook niet aan de wet houdt.

Ik heb nog 119 credit bij jullie
Ik heb nog 119 credit bij jullie. Ik wil daarmee wat bestellen maar ik ben bang dat ik weer ergens vast aan zit en weer geld van mijn rekening wordt gehaald. Ik had de abbonement stopgezet nadat er meermaals maandelijks van mijn rekening 39.95 werd afgeboekt.wat moet ik nou doen om iets te bestellen van mijn credit die ik nog bij jullie heb er staan geen artikelen meer in van 39.95

De schoenen zijn prachtig
De schoenen zijn prachtig, snelle levering alleen is het terug sturen van de schoenen niet efficiënt. Vandaar 3 sterren.

Beste
Beste,
Ik ben heel tevreden met mijn aankopen. Prijs/kwaliteit vind ik super. Door de interesse prijs kan ik meerdere stuks aanschaffen. Zo kan ik geregeld van outfit veranderen. 😋 Vele groetjes van een tevreden klant, Kelly!

Slechte klantenserviceservice!
Slechte service!
Gebeld met de klantenservice krijg eerst een Engelstalig bandje, daarna iemand die niet eens Engels sprak en de verbinding gewoon verbrak.
Graag zou ik willen dat iemand van justfab contact met mij opneemt. Er wordt namelijk ongevraagd elke maand €49,95 van mijn rekening afgeschreven.

Svar från JustFab Nederland
Veel keus om uit te kiezen op de…
Veel keus om uit te kiezen op de webshop.
Als je je keuze hebt gemaakt uit de vele producten met alle info die je nodig hebt gaat het bestellen, betalen erg makkelijk.
Verzending gaat vlot en je wordt goed op de hoogte gehouden over je belde pruduct(ten).

Svar från JustFab Nederland
Ik ben helemaal niet tevreden ik koop…schoenen van 16.64 en kosten me nu ng es 39 euro meer
Ik ben helemaal niet tevreden ik koop paar schoenen bij jullie van 16,64 euro op 24oktben op 6 nov trekken jullie ng es 39,95 euro van mijn rekening zogezegd litmaatshap dzt laat ik er niet bij
en meld dat aan testaankopp ik zou jullie bellen maar vind jullie telefoonr niet gelieve dat jullie me contacteren op het nr 0477617959 zoniet geef ik dat aan en ik wil totaal geen klant meer zijn bij jullie

Svar från JustFab Nederland
Leuke kleding en de klantenservice is…
Leuke kleding en de klantenservice is top!

Svar från JustFab Nederland
Snelle levering en de kwaliteit van de…
Snelle levering en de kwaliteit van de schoenen is goed. In afgelopen 5 jaar en meer dan 30 paar schoenen, maar 1 paar gehad dat slecht was. En klacht is goed opgepakt.

Svar från JustFab Nederland
Super mooie schoenen voor weinig ....
Geweldig mooie schoenen en laarzen voor een schappelijke prijs . Daar wordt toch iedereen blij van ? Ik in ieder geval wel .... En wat ook ideaal is zijn de schoenen met een extra brede pasvorm . Top !

Svar från JustFab Nederland
Zomaar vast aan een lidmaatschap zonder acc of toestemming
Ik heb zojuist een lidmaatschap van JUSTFAB wat ik totaal niet wou. voorheen was ik lid van hun maar ben dat zeker al 3 jaar niet meer, ik had nog wel altijd een account en een krediet van 22 euro erop staan omdat ik ooit iets had besteld waar ik geen geld van kon terug krijgen. Omdat die 22 euro al zolang op mn account stond dacht ik het eens een keer te gebruiken! TOT MIJN VERBAZING kon ik niet met mijn overige 22 euro wat ik al jaren erop heb betalen. HEEL RAAR. ik weet niet wat er opeens gebeurde maar vervolgens krijg ik een bericht met: BEDANKT VOOR UW BESTELLEING EN LIDMAATSCHAP. Ik heb totaal geen knop gedrukt met bestelling bevestigen. ik was eindelijk blij dat ik van die lidmaatschap af was en nu krijg ik dit weer. Ze hebben mn bankgegevens ook en gaan nu dus weer geld eraf halen!
Vandaag 28 mei heb ik maar een gebeld on mn lidmaatschap op te zeggen. Krijg ik iemand aan de telefoon die geen Nederlands kan praten, geen Engels. Alleen maar Frans en Pools. War heb ik hieraan! En nu moet ik ok 1200 uur terug bellen.. Ik vind dit echt niet gepast. Ik wil geen lidmaatschap en ik wil niet dat er zomaar geld van mn rekening wordt afgehaald.!

Svar från JustFab Nederland
Hele mooie winkel met veel keuze en een…
Hele mooie winkel met veel keuze en een groot assortiment.

Svar från JustFab Nederland
De schoenen zijn mooi en van goeie…
De schoenen zijn mooi en van goeie kwaliteit. En ze zitten ook nog eens super lekker. Alleen jammer dat het verzenden langer duurt

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.