Ik heb 6 artikels besteld en naar andere half week alleen 1 gekregen. De rest is niet verzonden Heb aantal keer email gestuurd en krijg geen antwoord. Dus geen schoenen en geen geld terug!!! Ik weet n... Se mer
Det här tycker kunderna
Pure oplichterij. Je betaald eenmalig een artikel bij ze, hoppa, zit je vast aan een of andere VIP abonnement waar je helemaal NIKS aan hebt. Op hun site vermelden ze doodleuk dat er 39,99 PER J... Se mer
Företaget har svarat
Betaling gedaan, maar geen emailbevestiging ontvangen. Gelukkig was er geen bedrag afgeschreven. Ik had een account (een VIP account) aangemaakt en daar stond mijn bestelling wel in. Dit vond ik toch... Se mer
Företaget har svarat
Het systeem van Just Fab is heel erg slecht en is er op gemaakt om mensen op te lichten. De klantenservice is nog slechter. Onvriendelijk en totaal geen idee over hun beleid of ook maar enige rec... Se mer
Företagsinformation
Om JustFab Nederland
Informationen kommer från olika externa källor
JustFab.nl heeft altijd de nieuwste stijlen van het seizoen; van neutrale tinten tot felle en heldere kleuren, ons assortiment omvat alle mogelijke kleuren en materialen. Je vindt er ook van laarsjes tot sandalen met hak metalen details als nagels en studs. Maar als je liever je zachte kant laat zien hebben we ook sleehakken in pastelkleuren en met leuke details.
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- 085 888 44 91
- justfab.nl
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Goede producten en een zeer goede…
Goede producten en een zeer goede prijs!!

Svar från JustFab Nederland
Waardeloos kapitalistisch en materialistisch ingesteld bedrijf
Disclaimer: ik ben er zeker van dat werknemers vriendelijke en hardwerkende mensen zijn, daar heb ik geen kritiek op, maar wel op de algehele filosofie van dit bedrijf.
Ik vind het principe dat je iets moet kopen TENZIJ je aangeeft dat je dat niet wilt een volstrekt idioot uitgangspunt. Het is de symbolisatie van materialisme en een consumptiemaatschappij die de individuele vrijheid van de consument om spullen NIET te kopen probeert te ontmoedigen. (Vanwege jouw VIP-lidmaatschap ben je verplicht ofwel elke maand een modeartikel te kopen voor de prijs van € 39,95 of - indien je in een bepaalde maand misschien geen modeartikel wenst te kopen - om jouw lidmaatschap per 5e van de maand even stop te zetten. Belangrijk: indien je niet van één van deze beide opties gebruik maakt, dan worden € 39,95 van het door jouw gedeponeerde bedrag afgeboekt en op jouw ledenaccount gecrediteerd. Deze "credit" kun je dan binnen een verjaringstermijn van drie jaar inwisselen tegen een JustFab modeartikel.) Het gaat van van iets kopen op een eigen gekozen moment omdat je dat dan zelf wil/nodig hebt naar het uitgangspunt dat je elke maand/altijd sowieso iets wil/ nodig hebt en dit is zeker raar aangezien dit een website is voor fashion, en dus niet eens voor eerste levensbehoeften. Dit systeem vind ik meer dan waardeloos. Afmelden van het programma vereist het opbellen van het bedrijf waarbij, hoewel je heel vriendelijk te woord wordt gestaan, het bedrijf je probeert over te halen langer te blijven, ondanks het feit dat je 1) al de moeite hebt genomen om te bellen en 2) via een keuzemenu al hebt aangegeven dat je opbelt om je "abonnement" op te zeggen. Waarom je überhaupt een abonnement op kleding kopen zou willen is mij ook al de vraag... Waardeloos kapitalistisch en materialistisch ingesteld bedrijf.

Svar från JustFab Nederland
Ik ben al jaren een tevreden klant
Ik ben al jaren een tevreden klant. ik heb tientallen schoenen en handtassen gekocht en nooit, maar nooit geen enkele probleem gehad. De schoenen passen altijd perfect, nooit blaren gehad, en zijn van een heel goed kwaliteit.

Top service
Jullie denken mee en zoeken naar alternatieve oplossingen

bestelling niet geleverd
bestelling niet geleverd! geen antwoord op mails. slechte service.

Svar från JustFab Nederland
Het is een mooie site/bedrijf met mooie …
Het is een mooie site/bedrijf met mooie produkten maar het abonnement vind ik niks je kan niet echt opzeggen en de regel dat je moet afzeggen voor de maand is ook vervelend soms ben je er niet of te druk dan word er gewoon geld van je rekening gehaald dat is erg lastig het is een abbonnement met een druk en dat is erg jammer.

Klantenservice is vreselijk.
Ik ben al jaren klant, maar zodra er iets misgaat en ik de klantenservice moet hebben word ik gewoonweg niet geholpen. Ze spreken elkaar tegen, lossen niets op en zijn ronduit onbeleefd.
Heb nu van hen onderstaand bericht, maar niets ontvangen qua mail etc. En mijn probleem is nog steeds niet opgelost, heb niet eens antwoord mogen ontvangen.
Dus ik blijf bij mijn beoordeling..

Svar från JustFab Nederland
Mooie comfortabele schoenen en veel …
Mooie comfortabele schoenen en veel actie vooral.

Svar från JustFab Nederland
JustFab niet mijn favoriete webshop
JustFab heeft af en toe wel leuke schoenen e.d. Alleen blijf ik het algehelrre concept van het bedrijf wel tegenvallend vinden. Dit vanwege de bepaalde verplichtingen die het met zich mee brengt mocht je VIP lid zijn (wat je automatisch wordt na je eerste bestelling). Als VIP lid krijg je de mogelijkheid om voor de 5e van iedere maand iets te bestellen en wanneer je dit niet wil kun je de maand overslaan.
Maar als je vóór de 5e vd maand vergeet om de maand te skippen wordt er zo 39,95 van je rekening afgeschreven en genoteerd als krediet. Dit laatste zouden ze moeten afschaffen, dan wordt het een stuk aangenamer te winkelen bij justfab.
Ze hebben namelijk best leuke producten en acties.

Svar från JustFab Nederland
Pakje was niet aangekomen en ze hebben …
Pakje was niet aangekomen en ze hebben dit goed opgelost via telefoon

Fijne webshop, goede schoenen
Fijne webshop, ik koop er vooral schoenen.
Goede kwaliteit. En de laarzen met brede schaft, super.
Ook de schoenen wide, goede pasvorm, zeker als je wat bredere voeten hebt.
Ook service prima, 1 keer schoenen gehad die kapot gingen, maar terug gestuurd en geld weer terug gekregen.
Nu voor het eerst kleren gekocht, maar die vielen enigszins tegen.

Svar från JustFab Nederland
Niet handig om tegoeden te hebben
Leuke bestelsite. Als VIP goed in de gaten houden of je wilt bestellen begin van de maand of wilt overslaan, anders bouw he snel veel tegoed op. Als je tussendoor een aanbieding wilt bestellen kost het je wel eerst een volledig tegoed, dat is jammer.

Leuke kleding en schoenen
Leuke kleding en schoenen , goede prijs kwaliteits verhouding en goede service

Svar från JustFab Nederland
Laatste 2 bestellingen was de pasvorm …
Laatste 2 bestellingen was de pasvorm van schoenen/laarzen volledig verkeerd. Voorheen nooit problemen gehad. Hoop dat dit in de toekomst niet te vaak voor gaat komen want dan ga ik me afmelden. Was juist zo tevreden over de pasvorm

Svar från JustFab Nederland
Prachtige kwaliteit schoenen tegen …
Prachtige kwaliteit schoenen tegen scherpe prijzen.
Nadelig: als je vergeet de maand 'over te slaan', wordt automatisch geld geïncasseerd wat je dan als tegoed krijgt.
Ik heb niet elke maand nieuwe schoenen nodig.

Tevreden klant
Ik heb al verscheidene malen iets besteld bij justfab en tot nu toe was alles naar verwachting. Goede kwaliteit van schoenen en kleding, vooral hun jeans zitten erg fijn en vallen goed op maat. Betrouwbare site met snelle levering.

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.