JustFab Nederland Omdömen

TrustScore 1.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Pure oplichterij. Je betaald eenmalig een artikel bij ze, hoppa, zit je vast aan een of andere VIP abonnement waar je helemaal NIKS aan hebt. Op hun site vermelden ze doodleuk dat er 39,99 PER J... Se mer

Företaget har svarat

Företaget har svarat

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Het systeem van Just Fab is heel erg slecht en is er op gemaakt om mensen op te lichten. De klantenservice is nog slechter. Onvriendelijk en totaal geen idee over hun beleid of ook maar enige rec... Se mer

Företagsinformation

1. Shopping och mode

Om JustFab Nederland

Informationen kommer från olika externa källor

Bij JustFab combineren we de luxe en het gemak van een personal shopper met de expertise van onze Fashion Stylists om een unieke winkelervaring te creëeren. Elke maand maken onze Style Experts een selectie van nieuwe online schoenen en handtassen en stellen daarbij een aangepaste collectie voor elk lid samen, gebaseerd op de persoonlijke mode-voorkeuren van elk lid.

JustFab.nl heeft altijd de nieuwste stijlen van het seizoen; van neutrale tinten tot felle en heldere kleuren, ons assortiment omvat alle mogelijke kleuren en materialen. Je vindt er ook van laarsjes tot sandalen met hak metalen details als nagels en studs. Maar als je liever je zachte kant laat zien hebben we ook sleehakken in pastelkleuren en met leuke details.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

2 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Slecht klantenservice!!!

Ik heb 6 artikels besteld en naar andere half week alleen 1 gekregen. De rest is niet verzonden Heb aantal keer email gestuurd en krijg geen antwoord. Dus geen schoenen en geen geld terug!!! Ik weet niet wat gebeurt met deze website maar is echt slecht geworden, dit is niet die winkel als vroeger!!!! Schandalig!!!!

10 december 2025

Totale oplichting

Totale oplichting. In het verleden heb ik schoenen bij ze besteld, omdat zij één van de weinige websites zijn met leuke vrouwenschoenen in grote maten. Vorig jaar heb ik dat na jaren weer gedaan. Producten zijn zoals ze beloofd worden en kwalitatief goed. Niets mis mee.

MMAAARRRRR.... de nasleep. Je bent verplicht met credit card te betalen. Vervolgens sluit je een abonnement af zonder dat je het door hebt via een credit card waar je actief naar de betalingen moet kijken om dit waar te nemen. Dit heeft bij mij enkele maanden geduurd, heeft me ongewenst en ongewild 200-300 euro gekost, daarna heb ik het account verwijderd en zijn de betalingen gestopt. Dat was de enige manier waarop ik destijds de betalingen stop kon zetten. Ik dacht: "Neem je verlies, het is klaar nu. Ik weet wel waarom de producten zo goedkoop aangeboden kunnen worden, want op deze manier gaan ze 10x over de kop. Wijze les geleerd."

Ineens vorige week kreeg ik een mail: 'Orderbevestiging'. Maar ik heb dus helemaal niets besteld, want ik ben na dit gezeik nooit meer naar die website gegaan en het account is verwijderd. Schoenen koop ik tegenwoordig wel ergens anders, want het is me het niet waard. Ik heb direct gemaild dat het account niet meer bestaat (overigens geen reactie op gehad), dat het bericht niet klopt en ik wil dat ze mijn emailadres verwijderen. Zie ik ineens dat er deze week weer abonnementskosten zijn afgeschreven. Na EEN JAAR na het verwijderen van het account!!! Nu moet ik mijn creditcard laten blokkeren, de betaling terug vragen, een nieuwe kaart betalen en de hele mikmak die er achteraan komt, naast de ontzettend grote boosheid en frustratie die het me oplevert. Alleen maar omdat ik 1 paar schoenen wilde 1,5 jaar terug. Dit heeft me vorig jaar al een paar honderd euro gekost en na een jaar starten ze het verhaal zelfstandig vrolijk opnieuw. En als ik weer niet had opgelet, had me dit dus weer een paar honderd euro gekost!!!

NOOIT MEE IN ZEE GAAN DEZE PARTIJ!!! Hoe mooi, leuk en kwalitatief goed hun producten ook zijn. JE KOMT ER NOOIT MEER VANAF!!! Het is dat ik verplicht ben minimaal 1 ster te geven... Die ene ster zijn ze niet eens waard.

25 november 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik raadpleeg mensen om niet bij deze…

Ik raadpleeg mensen om niet bij deze bedrijf JustFab te kopen het is een oplichter bedrijf
Ze halen geld iedere keer van je creditcard en je kan bellen maar je krijgt niemand te spreken
Ook mails beantwoorden ze niet
Ik overweeg het programma Kassa te gaan benaderen

24 januari 2025

Svar från JustFab Nederland

Hello R M Sambo, thank you for taking the time to write this review!

We are very sorry that our shop did not meet your expectations.
Our VIP membership comes with many benefits and only one obligation - you have to pause the month to avoid being charged. Then you keep all the advantages, but your membership remains free of charge.
But we don't want to force anyone to be a VIP member or to shop with us. For this reason, our VIP membership has no contract length and no cancellation period, so we are always willing to roll back the membership for free.

We are extremely sorry that you are also unsatisfied with our customer service. It is very important to our customer service staff to take care of our members' inquiries as best they can. If we did not succeed in doing this with your inquiries, we would like to apologize in all kinds of ways. Friendliness is the top priority and must never be neglected!

We're really sorry that you are so upset. This is absolutely not in our interest and that is why we would like to help you.
Unfortunately, you did not give us a reference number in your review, so that we have no insight into your customer account. Please be so kind and give us the reference number so that we can look together again to see where this misunderstanding arose.
We wish you a nice day.

Best regards,
Milla - JustFab Team

Onbetrouwbaar

Betaling gedaan, maar geen emailbevestiging ontvangen. Gelukkig was er geen bedrag afgeschreven. Ik had een account (een VIP account) aangemaakt en daar stond mijn bestelling wel in. Dit vond ik toch wat vreemd, dus daarna ging ik googlen op Justfab NL en kwam ik veel verhalen tegen over de linkse wijze waarop mensen opeens aan een lidmaatschap vastzaten zonder VIP lid te zijn geworden. Ik vertrouw deze partij niet en adviseer hier niet te bestellen!

11 mars 2024

Beste Simone,

Bedankt voor de terugkoppeling en onze excuses voor het ongemak!
Het hele team van JustFab doet dagelijks zijn best,
om een uitstekende service aan te bieden. Daarom is het zeer
vervelend om te lezen, dat u het anders heeft ervaren. Wij willen met
uw beoordeling graag zo snel mogelijk aan de slag en achterhalen wat
er juist misgelopen is. Helaas, konden we uw JustFab-account niet
vinden omdat er geen referentienummer was. We vragen u daarom om de
informatie bij te werken zodat we kunnen u contacteren en een
oplossing bieden.

Anne-Mieke, uw JustFab NL Team

Gezellig.

Snelle levering en voordelig. Ga ik zeker vaker doen.

2 maj 2023

Beste milla,

Bedankt voor uw recensie. Het is fijn om te lezen dat u zeer tevreden bent over de verleende service - van de aankoop tot de afhaling.

uw JustFab NL Team

Goed product ontvangen

Goed product ontvangen, laarzen met verkoopprijs. Het is perfect verlopen.

12 februari 2023

Beste,

Bedankt voor uw mooie en uitgebreide beoordeling! Wat fijn om te lezen dat u zo te spreken bent over onze produkten en dat u op deze manier met plezier uw bestelling kunt maken.
Graag tot de volgende bestelling!
Vriendelijke groet,
Anne Mieke, uw JustFab NL Team

Beste M.,

Vriendelijk bedankt voor de terugkoppeling, wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de levering en de bestelde producten.
Wij kijken nu al uit naar uw volgende bestelling!

Uw JustFab NL Team

Justfab!!!

Justfab!!!! 1 x schoenen aan besteld en wat zie ik op mijn kredietkaart????? Iedere maand gaat 39,95 automatisch van de kaart voor justfab zo worden jullie slapend rijk hé neem het lef en de eerlijkheid om alle bedragen terug te storten

22 augusti 2022

Beste Martine,

Bedankt voor de terugkoppeling en onze oprechte excuses voor het ongemak!
Op onze website bij de VIP liidmatschap staan ook de voorwaarden aangegeven en Sla de Maand optie.
Bij het betalling staat twee verschillende manier van betalling aangegeven. Indien u een bestelling zonder een betaaling wilt ontvangen, raden wij u aan om de volgende keer voor leiden krediet te kiezen. Op deze manier wordt u geen afgerekend. Onze medewerker zal in ieder geval contact met u opnemen zodat wij u een oplossing voor aale vragen kunnen aanbieden. Bij voorbaat dank voor uw medewerking en wij excuseren ons nogmaals zeer voor het ongemak.

Anne - Mieke, het JustFab NL Team

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Very good ik love the quality of the…

Very good ik love the quality of the shoes 👞

23 juli 2022

Beste Neneh,

Geweldig om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over jullie bestelling, veel dank voor deze prachtige en dankbare review!
Graag tot uw volgende bestelling!

Anne - Mieke, uw JustFab NL Team

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

The sneakers I just purchased.......

The sneakers I just bought, were actually advertised as 19€... at check out they become 42€.. that is something else.. I do not appreciate such tricks... This is a real pity.

7 juni 2022

Beste Joska,

bedankt voor het contact via deze pagina opnemen!
We controleren deze zaak graag, want dit moet een vergissing zijn. Onze medewerker zal contact met u opnemen zodat wij u een oplossing kunnen aanbieden. Wij excuseren ons nogmaals zeer en wij danken u vriendelijk bij voorbaat voor uw medewerking en uw begrip!

Anne - Mieke, uw JustFab NL Team

Ania

I E got discount directly

9 april 2022

Beste Anna,

Bedankt voor het plaatsen van uw terugkoppeling, gelukkig is het resultaat helemaal naar wens is geworden!
Graag tot uw volgende bestelling!

Anne Mieke, uw JustFab NL Team

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Lost money after they told me my shoes…

Lost money after they told me my shoes were no longer in stock since I still had to pay the membership fee.

20 mars 2022

Beste mevrouw Maria,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen een terugkoppeling te schrijven! Het hele team van Fabletics doet dagelijks zijn best, om een uitstekende service aan te bieden. Daarom is het zeer vervelend om te lezen, dat u het anders heeft ervaren. Wij willen met uw beoordeling graag zo snel mogelijk aan de slag en achterhalen wat er juist misgelopen is. Helaas, konden we uw Fabletics-account niet vinden omdat er geen referentienummer was. We vragen u daarom om de informatie bij te werken zodat we kunnen u contacteren en een oplossing bieden.

uw JustFab NL Team

Schoenen zitten altijd comfortabel

Schoenen zitten altijd comfortabel, gaan jaren mee :-). Aanrader!

2 januari 2022

Beste Deirdre,

Hartelijk dank voor het schrijven van deze uiterst positieve beoordeling. Het is heel goed om te horen dat u zo tevreden bent met het aankoop op onze pagina!

Anne Mieke, uw JustFab Team

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

JustFab is altijd fijn om te bestellen

JustFab is altijd fijn om te bestellen, geen klachten of opmerkingen tot nu toe gehad. Alleen goed opletten als je de membership neemt om op tijd op te zeggen als je niet aan een bedrag wilt vast zitten.

11 december 2021

Beste Sarah,
Hartelijk dank voor het schrijven van deze uiterst positieve beoordeling. Het is heel goed om te horen dat alles naar uw tevredenheid is verlopen.

Mila, het JustFab NL Team

Ongewenst abbonement!!!

Wat een slecht bedrijf!! Zoals ik kan zien gebeurd dat hier regelmatig.
Je wilt iets bestellen en in een keer ben je VIP lid en er word op slinkse wijze iedere maand 39,95 Euro van je bankrekening afgeschreven. Bij mij in totaal 320 Euro. Dan bel je en als je geluk hebt mag je een deel terug hebben.
NEE!!!!! Ik wil de volledige bedrag terug en ik wil zien waar ik ermee akkord ben gegaan. Maar dat kan volgens hun weer niet. Ik krijg het gauw terug of moet er werk van gaan maken. Jullie keuze......

14 oktober 2021

Beste Iris,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen een terugkoppeling te schrijven! Het hele team van JustFab doet dagelijks zijn best, om een uitstekende service aan te bieden. Daarom is het zeer vervelend om te lezen, dat u het anders heeft ervaren. Wij willen met uw beoordeling graag zo snel mogelijk aan de slag en achterhalen wat er juist misgelopen is. Helaas, konden we uw JustFab-account niet vinden omdat er geen referentienummer was. We vragen u daarom om de informatie bij te werken zodat we kunnen u contacteren en een oplossing bieden.

Anne-Mieke, het Fabletics NL Team

Oplichting

Oplichting: ongewenst abonnement.

Éénmalig iets aangekocht - vervolgens zit je aan een Premium membership abonnement vast á € 39,95 per maand! Het winkelmandje is op zo'n slinkse wijze ingericht dat je er zo intuimelt. Shop hier niet!

10 september 2021

Beste Ruiz,

Wij doen altijd ons best om alle meldingen en problemen op een doeltreffende manier te behandelen. Om die reden bieden wij onze oprechte excuses aan wegens jouw slechte ervaring met ons VIP lidmaastchap, gezien dat niet onze werkwijze is. Wij begrijpen dat het voor jou nooit een bedoeling was.
Mocht u uw VIP lidmaastchap willen annuleren, of gewoon daar iets meers over willen weten, kunt u ons via telefoonnummer 085 888 44 91(NL) (lokaal tarief) of 07 848 20 40 (BE) (lokaal tarief) van maandag tot en met zondag van 10:00 tot 18:00 uur bellen, via email support@justfab.nl bereiken of contact via Facebook pagina even opnemen. De lijn is in het Engels ingesteld, maar via email en Facebook kan dat ook in het Nederlands.

Groeten,
Philip, jouw JustFab team

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Easy process, great offers and tip improving experience mobile

The proces of ordering is easy.
You have great offers.
I would improve the experience on the mobile phone. The cookie notification keeps coming up even after accepting all the cookies. Also the website loads a little slow sometimes. It makes watching preview videos hard.

8 september 2021

Svar från JustFab Nederland

Thank you for your review, Marie.

We appreciate your perspective and your feedback, both good and bad!
We are sorry to hear you have experienced some issues while using our website on your mobile device. We will take this into account in order to improve our website and the experience for our customers. We hope that you will give us another chance!

All the best,
Umberto

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Ik mis de Just Fab van enkele jaren…

Ik mis de Just Fab van enkele jaren geleden...mijn bestellingen waren groot en mijn verlanglijstje vol.
Nu vind ik echt amper nog iets in de collectie.
Plus ,ik word gek van de constante vraag om de cookies goed te keuren bij elke swipe en pagina.

27 maj 2021

Beste Lily,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen een terugkoppeling te schrijven! Het hele team van JustFab doet dagelijks zijn best, om een uitstekende service aan te bieden. Daarom is het zeer vervelend om te lezen, dat u het anders heeft ervaren. Wij willen met uw beoordeling graag zo snel mogelijk aan de slag en achterhalen wat er juist misgelopen is. Helaas, konden we uw account niet vinden omdat er geen referentienummer was. We vragen u daarom om de informatie bij te werken zodat we kunnen u contacteren en een oplossing bieden.

Meet vriendelijke groet,
Mila, het JustFab NL Team

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

een duidelijke webshop met mooie…

een duidelijke webshop met mooie producten

15 mars 2021

Beste Janine,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en uw vertrouwen! Wij zijn blij om te horen dat u met de verleende service zeer tevreden bent.

Mila, JustFab Team

Mooie spullen

Mooie spullen, snel geleverd

14 januari 2021

Beste Nicole,

Wij zijn blij om te horen dat u uw bestelling in goede orde ontvangen hebt en dat u tevreden bent met onze service!

Mila, JustFab NL Team

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.