Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De onboarding was eenvoudig en supersnel. De webpagina's om onze website te beheren zijn goed opgezet en duidelijk. We liepen tegen wat vragen en kleine problemen aan, maar de helpdesk reageert via... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We hebben een 8 tal domeinen gemigreerd. Allessites netjes overgezet. De kleine probleempjes (voornamelijk door te weinig informatie van onze kant) zijn snel zijn opgelost door het Junda team.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Er wordt vermeld dat overstappen vlekkeloos gaat, maar dat blijkt niet zo te zijn. Aangegeven dat het verhuizen later in moest gaan, maar dat werd gelijk de volgende nacht uitgevoerd en toen waren we... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Webbhotell

Skrivet av företaget

Junda is het snelstgroeiende hostingbedrijf in Nederland en België. Het is opgericht door een groep techneuten met ruim 20 jaar ervaring in de hostingbranche. Ons doel is het leveren van de beste hosting producten voor oa. WordPress websites, security, een uitgebreid aanbod aan domein extensies en een klantenservice van hoge kwaliteit. Junda is er trots op dat haar klanten op elk moment van de week kunnen rekenen op de beste ondersteuning. Daarom is de helpdesk van Junda 7 dagen per week bereikbaar, zodat klanten altijd snel en gemakkelijk hulp kunnen krijgen bij vragen of problemen met hun hosting.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De onboarding eenvoudig en supersnel

We liepen tegen wat vragen en kleine problemen aan, maar de helpdesk reageert via e-mail heel snel.
Ik kan niet anders zeggen dan dat het een goede eerste ervaring was. En dat is niet bij iedere provider.

7 april 2026

Domein migratie

2 april 2026

Heel positief

Heel positief! Makkelijk en een redelijke prijs! Ik heb het al aan andere aanbevolen en gaan met ons vereniging ook overstappen!

1 april 2026
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Geen goede verhuising domein/website

Verhuising domeinen en websites ging niet zoals beloofd, emails overzetten door jullie is ook niet gelukt, PHP versies vooral oude 5.6 tot 7.8 is niet aanwezig, hierdoor werkt mijn website niet meer.

Verder ben ik nog nieuw bij Junda, moet even verder uitproberen.

3 april 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Momenteel een hele goede aanbieding

Momenteel een hele goede aanbieding, wat neerkomt op 25 euro per jaar. En daar heb je hosting voor een enkele domein voor, maar met de mogelijkheid om een oneindig hoeveelheid subdomeinen aan te maken.

50 Gb aan schijfruimte en 2 Gb aan RAM. De mogelijkheid om -tig wordpress sites op de subdomeinen te installeren.

Er is ondanks wat er in de lettertjes staat, toch WOO commerce mogelijk! Maar maak het niet te bont, want WOO vraagt veel van server.

Alles draait soepel en ook de beveiliging is in orde, wat erg belangrijk is vanwege de vele virussen die momenteel in het rond gaan.

Wat betreft de prijzen van de domeinen; ook daar hoef je het niet voor te laten. Junda is ook op dat gebied een echte prijsvechter. Ik ken geen hostingbedrijven die minder vragen voor een domein dan Junda.

Kortom: Heel veel voor heel weinig geld!

ps. Het kan zijn dat hun automatische betalingssysteem een beetje hapert. Dat was bij mij het geval. Een kort mailtje is genoeg om de machine weer in werking te zetten.

28 mars 2026

Goede support

Al twee jaar klant en nog nooit problemen gehad. Support reageert snel en denkt mee.

18 mars 2026
Omdöme utan inbjudan
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

eerlijke prijzen

Zeer eerlijke prijzen voor je domeinnaam.
Waar anderen profiteren...
Makkelijk en snel dns beheer!

27 februari 2026

Wat een fijn bedrijf!

Wat een fijn bedrijf! Reageert meteen op vragen en neemt de tijd om rustig alles uit te leggen. Ze doen wat ze beloven en maken de overstap heel gemakkelijk. Ook de prijzen zijn realistisch. Wij kozen voor 3 jaar om zeker te zijn van de kosten.

4 februari 2026

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.