Desværre føler jeg mig nødsaget til at skrive her, da Yonobi ikke vender tilbage på hverken mail eller andre platforme. Min mor og jeg var hos Yonobi i København den 11/1 for at lave keramik.... Se mer
Det här tycker kunderna
Der var så hyggeligt og rart at være i Yōnobi Odense og ligemeget i hvilken retning man kiggede så var der smil, jeg havde min datter på 9 år og niece på 19 år med og vi havde nogle fantastiske time... Se mer
Företaget har svarat
Min mand og jeg var forbi Yonobi for at finde en vase til hjemmet. Der udover kiggede vi også på både krus og skåle. Flere gange skulle den ansatte ud i baglokalet eller kælderen for at hente ting op,... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
YONOBI was founded in 2016 by Nanna Egebjerg as a way to share her personal love for the craft. “I wanted to share the stories of the artists and their creations.” This has been and still is the core of YONOBI. YONOBI is focused on sharing the story of true craftsmanship, and we do this through all aspects of our business. At YONOBI, you will encounter ceramic craftsmanship in many different ways. You can go hunting for amazing, unique ceramics in our Treasury, where we present a unique collection of handpicked ceramics by artists from around the world. Our pottery classes are held in our studios in Copenhagen and Aarhus, where skilled ceramic artists help you explore the techniques of ceramic art - on the potters’ wheel or in our hand-building classes. Our Pinch-pot cafés are YONOBI's newest initiative. Anyone, regardless of age or level, can come in and sit at our cozy café and make pottery by following simple step-by-step guides. Regardless of your meeting with Yonobi, our key ambition is to open the doors into our world of creativity and ceramics. Our name is inspired by the Japanese YOnoBI (用美), which means beauty in practical objects made by craftsmen. Yo-no-bi consists of two kanji, yo (用), which means use or application, and bi (美), which means beauty. Together, they aim to balance the aesthetic and the functional.
Kontaktuppgifter
Nybrogade 28, 1203, København, Danmark
- +4571994190
- hello@itsyonobi.com
- itsyonobi.com
Har besvarat 75 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Dårlig kundeservice
Min mor og jeg var hos Yonobi i København den 11/1 for at lave keramik. Vi havde glædet os til en hyggelig oplevelse sammen og til at få et minde med hjem fra dagen. Desværre fik Yonobi smidt min mors keramikfigur væk efter vores besøg. Fejl kan ske, og det har vi forståelse for, men oveni dette blev min egen figur glaseret i en helt anden farve end den, jeg havde valgt.
Resultatet var derfor, at vi kun modtog én af de to figurer og den var endda i en forkert farve.
Yonobi har efterfølgende valgt ikke at besvare vores henvendelser via mail. Jeg var ellers indstillet på at acceptere en refundering og undlade at skrive en anmeldelse, men den manglende respons efterlader et meget dårligt indtryk.
Virkelig dårlig kundeservice. Kan ikke anbefales.
Lang ventetid, forsvunden keramik og dårlig kundeservice
Min kæreste og mig var på Yonobi i Odense i november 2025 i forbindelse med en mærkedag. Rigtig hyggeligt sted og godt koncept.
Vi fik at vide der ville gå ca 6 uger før vi kunne hente vores keramik. Der er nu gået 3,5 måned og vi har stadig ikke hørt fra dem. Vi har desuden skrevet til deres mail 2 gange uden svar. Vi besluttede at tage derind, hvor vi fandt det ene stykke keramik. Mit keramik var ingen steder at finde. Efter to dage blev jeg kontaktet af lederen, der skrev at jeg havde bestilt en grøn farve og at den ventede på mig. Jeg fortalte dog at jeg bestemt ikke mente jeg havde bestilt en grøn farve, da jeg havde valgt en rød/hvid samt stillede mig spørgende over for den lange ventetid. Lederen holdte desværre fast i, at jeg havde bestilt en grøn farve og svarede ikke på ventetiden. Nu svarer lederen mig ikke længere og jeg måtte derfor hente ‘min’ grønne kop. Da vi kommer derind i dag er det ikke min kop, men en anden med samme navn, samt at vi ikke kan findes i systemet.
Min kop er nu stadig forsvundet og jeg har blot fået et gavekort til et nyt stykke ler af de unge piger. Denne form for kundeservice fra lederen, eller mangel på samme, er jeg meget ærgerlig over. Jeg mener desuden ikke, at det er en fair kompensation, da jeg nu skal sidde derinde alene eller betale for at jeg kan have selskab og desuden ikke kan få det minde med hjem som vi har skabt derinde. Øv for en oplevelse og træls måde at huske på vores mærkedag.

Fantastisk service af de sødeste piger ❤️
Fantastisk service af de sødeste piger ❤️

Del 2 af 2:
Del 2 af 2:
(...)
Der endte med at gå 9 uger før vores ting var færdige!! Min niece tog ind for at hente tingene.
Hun stod i kø længe for blot at få at vide, at hun selv kunne gå hen til hylden og hente tingene. Ved hendes sidste besøg var hendes ting blevet pakket pænt i en pose og var ready to go. Her stod vores ting spredt på hylden, så min niece selv måtte forsøge at finde det hele. Da hun fandt det, blev hun skuffet for det vi havde malet ser slet ikke ud som forventet!! Man kunne slet ikke se farverne vi har malet med. Det hele var gråligt 😥 min niece spurgte medarbejderne, hvordan det kunne være, at det så ud som det gjorde. Hun fik at vide, at det er fordi der er transparent glasur og glasur som er den som vi havde valgt og så var der forskellige farver glasur (vi vidste det med farverne, men ikke om den transparente og "mælkede" transparente.
Vi er begge SÅ SKUFFET over resultatet!! Og i det hele taget er vi SÅ SKUFFET over hele oplevelsen hos Yonobi!!
Der var absolut ingen hjælp at hente under eller efter besøget. Vi fik aldrig vores pensel, måtte spørge efter alt selv lige fra kaffe til maling. Det var KUN fordi min niece havde været der før, at hun vidste man kunne male på sit værk. Det fik vi heller ikke noget at vide om. Og så fik vi bare kastet bøtter på bordet og måtte selv huske, hvilken farve der var hvad. Det ville have været så hurtig og kort info, hvis de bare sagde "hvis du har malet skal du vælge en af de er her glasurer". Det er jo spild af tid at sidde og male så. Og så oplevelsen ved afhentning - at min niece stod i kø så længe for at få beskeden "jamen du skal bare selv finde det derhenne". Hvor skulle hun vide det fra, når det sidste gang var pakket i poser? Og i øvrigt var det spredt.
9 ugers ventetid, forkert glasur, mangelfuld vejledning og dårlig service. Og efter alt dette sølle 10 % i rabat ved næste besøg. Yonobi er desværre ikke et sted vi har lyst til at besøge igen. Ærgerligt oplevelse ☹️
- vil dog sige at Yonobi har svaret på Del 1 af 2 for at finde en løsning for os. Det er positivt.
Opdatering den 4/2-26:
Yonobi har i en mail beklaget mange gange for den oplevelse vi har haft og har tilbudt os at få hele beløbet refunderet samt tilbud om et nyt besøg med kaffe og snacks på deres regning OG en stor klump ler i stedet for en lille. Det er en utroligt flot kompensation, hvorfor jeg har valgt at rette stjernerne fra 1 til 4.
Ejeren af Yonobi har været meget imødekommende og forstående i sine mails til mig og skrevet i en venlig tone.
Det takker jeg mange gange for.
Mangler vores keramik
Fik en besked om at der ville gå 4-5 uger før vores keramik ville være klar til afhentning men der er nu gået 2 måneder, har stadig ikke fået nogen besked eller svar på e-mail

Jeg vil gerne anbefale Yonobi
Jeg vil gerne anbefale Yonobi, især for en virkelig dygtig underviser. Der var styr på alt, og stemningen var rar og hyggelig.

6 ugers aftenkursus
Redigeret: Har været på 6 ugers drejekursus var rigtig fint. Christian var min primære underviser og ellers Daito. Begge virkelig søde og hjælpsomme. Der var travlt på stedet op mod jul, hvilket gav nogle bump i forløbet, som resulterede i at jeg først gav tre stjerner. Har efterfølgende været i fin dialog med yonobi, og har fået afsluttet mine projekter og glæder mig nu til snart at hente dem.
Vil anbefale et kursus til alle der trænger til at komme ned i gear og ud af hovedet - selvom keramik har været meget sværere end jeg troede, har det virkelig været sjovt og positivt at prøve.
Har også en adventskalender derfra som indtil videre har været virkelig hyggelig.

Perfekt for begyndere - tålmodige
Perfekt for begyndere - tålmodige instruktører, hjælpsomme demonstrationer og praktisk støtte hele vejen igennem. Præcis hvad jeg havde brug for.
Det var så mega fedt at prøve et nyt…
Det var så mega fedt at prøve et nyt håndværk. Forståelsen af at alle 10 trin i at lave en kop kan gå galt og er vigtig og glæden ved selv at skabe produkter. Jeg vil gøre det igen for man når lige at dyppe tæerne ind i hvad det vil sige at lave keramik. :)

Perfekt
Fine lokaler, og supergod undervisning. Alt, hvad man har brug for, er til rådighed. Virkelig godt sted.

Afslappende og sjovt
Det er den slags sted, hvor kreativiteten flyder naturligt. Afslappet atmosfære, venlige mennesker og lige nok vejledning til at føle sig selvsikker.

Perfekt gruppestørrelse
Jeg kunne godt lide, at klasserne ikke var overfyldte - masser af vejledning og hjælp fra læreren, når det var nødvendigt. Lige tilpas!

En kreativ oase
Dette sted giver dig mulighed for at sætte farten ned og rent faktisk nyde at være kreativ. Personalet er så venligt -det er et roligt og imødekommende sted at udforske keramik.

Svar från YŌNOBI
A lovely place to be creative and slow…
A lovely place to be creative and slow down the rhythm. The people who work in the studio are super friendly and nice. An amazing environment to start learning how to work with clay or explore more for those with experience :)

Fantastisk oplevelse ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Der var så hyggeligt og rart at være i Yōnobi Odense og ligemeget i hvilken retning man kiggede så var der smil, jeg havde min datter på 9 år og niece på 19 år med og vi havde nogle fantastiske timer sammen 🥰
Personalet var simpelthen så tålmodige, hjælpsomme, opmærksomme og hele tiden i nærheden.
Og vi undskylder meget og siger mange tak til pigen der højst sandsynligt måtte arbejde over pga. os 🫣

Svar från YŌNOBI
Definitely a place to visit just in the…
Definitely a place to visit just in the heart of Copenhagen. For the environment, the vibes and the creativity, for solo or group of friends.
They also have course and I highly recommend you to check them out too!

Virkelig dårlig oplevelse
Vi var et par veninder der havde glædet os til at være kreative sammen og lave noget keramik i nogle flotte farver.
Yonobi odense havde næsten ingen farver på lager - hvilket ødelagde fuldstændig oplevelsen, da vi havde glædet os til lyserød, lila, gule sommer farver til vores keramik.
De havde næsten heller ikke nogle mønstre tilbage og så havde de heller ikke mere kage! 😳😳
Altså vi betalte fuldpris!!! Men fik slet ikke den oplevelse vi enlig havde betalt og glædet os til
Nu får vi så noget keramik hjem i brune farver, hvilket vi slet slet ikke ønskede
Så det var penge ud af vinduet!!

Svar från YŌNOBI
Skønt sted og skønt personale!
Skønt sted & skønt personale. Man bliver, altid taget godt i mod og får den nødvendige hjælp til at udfolde sin kreativitet ✨ Kæmpe anbefaling!

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.