Köpte ett par snygga svarta långbyxor med mockakänsla. Blixtlåset var dåligt från dag ett. Hackade. Visste aldrig om det skulle funka att dra upp eller ner. Indiskan erbjuder inte ersättning om jag f... Se mer
Själva butiken är fantastisk och har ett utmärkt utbud. Tyvärr förstördes upplevelsen helt av personalens attityd. Det är verkligen synd att teamet, i en så pass fin miljö, saknar den sofistikering oc... Se mer
Numera konstiga kläder och dyrt. Kvalitén är inget vidare heller. Förr hade de många varianter på lösa maximklänningar och tunikor i mjuka tyger, stretch och fina mönster. De har knappt en enda mjuk k... Se mer
Va på Väla indiskan Helsingborg 26/12 -25 På kvällen Blev så fint bemött av en tjej som heter ALMEDINA 🌟🌟🌟🌟🌟 Professionell Service inriktad Socialt trevlig Hjälpsam Super nöjd kun... Se mer
Indiska erbjuder en unik mix av mode och inredning till bra priser online och i butik. ✓ Fri frakt över 199 kr ✓ Leverans 1-3 dagar ✓Fri retur i butik.
Gävlegatan 22 , 113 30, Stockholm, Sverige
- indiska.com
Har inte besvarat negativa omdömen
Köpte en julduk och tvättade den i 40…
Köpte en julduk och tvättade den i 40 grader enligt instruktionerna. Den krympte 20 cm på både längden och bredden och är nu för liten för bordet.
Dålig erfarenhet när jag handlat online
Hemskt! Jag beställde online och ville verkligen ha en klänning som för stunden garanterades finnas i lager. För att få fri frakt köpte jag till lite extra saker för 200 kr. Efter en vecka (notera att jag lovades få denna leverans lagom till min julfest, dvs 3 dagar efter beställningen var lagd) får jag se på kvittot att klänningen inte finns i lager. Samma dag kommer mitt paket. Inte bra.
Otrevliga kassörskor på Indiska i Kristianstad…
Kassörskorna på Indiska i Kristianstad var verkligen inte trevliga den 26 november 2021. Tänkte att chefen kanske vill veta. Annars inget fel på produkterna.
Var har Indiska tagit vägen??
Var har Indiska tagit vägen??? Mathilda Hamilton, Indiska grundaren vänder sig i graven, om att hennes koncept att stödja kvinnornas handarbete har bytts ut till något så kommersiellt! Varje gång jag går in i butiken saknar jag det som var, det ända som är kvar av Indien är endast namnet Indiska. Tittade på produkterna och mkt är producerat i China!!! Så dåligt, ni ägare borde skämmas! Jag är så besviken!
Katastrofal kundtjänst
Efter man lagt sin order fungerar inget. Mail kommer med besked att "din leverans är på väg" men inga varor kommer. Under 14 dagar händer inget, kundtjänst svarar inte på telefon. Om de svarar så är det ett tramssvar och då efter minst 3 dagar. Handlar mycket online och Indiska är de absolut sämsta. Aldrig mer.
Om du kan handla i butiken
Om du kan handla i butiken. Undvik e-handeln. Andra gången det strulat för mig. Ena gången fick jag inte alla varor och nu inga alls. Påstod inledningsvis att varorna lämnat lagret men erkände sen att så troligen inte är fallet. Hoppas innerligt att jag åtminstone får tillbaka pengarna.
Beställde 6 sittdynor blå-Toppen kvali och snabb expedition
Beställde 6 sittdynor blå, bra pris, v 4 var gratis,skulle ha beställt 8 så klart. Bra pris, verkligen härliga tjocka dynor. Kom på 2 dagar, måste vara rekord!
Beställde varor från webbshoppen
Beställde varor från webbshoppen. När jag ville skicka i retur började problemen.. finns bara ett sätt att skicka i retur på genom upphämtning från budfirma. Jag skapade en retur hos Klarna och ändå fick jag hem en påminnelse med extra avgift på. Trots att fakturan var pausad! Indiska säger att de kan inget göra och Klara skyller på Indiska och påstår att de skapat två ordrar. Kundtjänst tar evigheter på sig att svara och sen svarar inte på frågor man ställer.... sämsta hanteringen av hela ärendet jag varit med om.
Och trots att det inte var jag som gjort fel fick jag ändå betala avgiften.
Kommer aldrig mer handla på Indiska!
Supernöjd !
Är det ngt jag skulle samla på så är det XL-muggarna ! <3 Har nu 12 stycken. Och fler kommer det att bli. Så glad när ni har rea. ;) Leveransen var snabb. Tack ! <3
Supernöjd på alla vis
Supernöjd på alla vis.
Både i affärerna i Malmö, Lund och Kristianstad men även med alla beställningar via hemsidan.
Jag köper allt från kläder till heminredning till köks-saker och dukar.
Era produkter är otroligt fina.
Produkter som b.la. är handgjorda och arbetarna har det bra med sjukvård och skolor för deras barn känns gott i hjärtat.
Ni står för en bättre framtid för alla.
Tack för att ni finns!
Jag är en trogen kund och kommer så förbli.
Läser mycket om missade frakter.
Det har ju inte med era produkter att göra och tyvärr får företagen lida när fraktbolagen inte sköter sitt jobb som de ska.
Varför går inte folk in och ger omdöme för fraktbolagen istället? :)
Avslutar med ett stort tack för detta året och önskar er en riktigt God Jul och Gott Nytt År! ❤️🤗❤️
Älskar deras klänningar
Älskar deras klänningar, Billigt, hyfsat snabb leverans och enkelt att betala med klarna.
Deras webbshop är ett skämt
Deras webbshop är ett skämt. Första gången beställde jag en vara online och det tog två veckor för att få den levererad till butiken. Andra gången fick jag ett mejl där det stod att min order var redo att hämtas. Jag åkte till butiken och gissa vad? De hittade inte mitt paket. Usel usel service, otroligt missnöjd!
Ingen leverans
Beställde varor via webbshoppen i två omgångar för 4 veckor sedan när lagerrensning var på gång.
Jag fick information om att leveransen skulle
komma några dagar senare. Hög tryck på lagret var då svaret. Ringde till kundtjänst flera gånger men svar fick jag inget.
Varför har dem webbshop när dem inte kan hantera det? Som vuxen kund ogillar starkt att alla deras mail avslutades med en smiley emoji, det känns otroligt hånfullt på sätt och vis. Jag förväntar mig en seriös lösning på problemet och dem skicka smileys?!
Marika på Indiska Drottninggatan är…
Marika på Indiska Drottninggatan är precis vad kunderna vill ha! Jag ringde för att höra om en vara fanns i lager. Det gjorde den inte och jag blev hänvisad till nätbutiken. Inget konstigt med det men jag hittade dessvärre inte det jag ville ha på nätet. Jag lämnade inga uppgifter om mig till Marika så här skulle vår kontakt helt naturligt kunnat avslutas. Men inte för den kundfokuserade och lösningsorienterade Marika. Efter någon timme ringde hon tillbaka (!) och meddelade i vilken butik/butiker varan fanns. Nu är jag tack vare henne lycklig ägare till två sittpuffar i trasmattastil. Så snygga och jag är så glad. Tack snälla Marika för att du gjorde dig extrabesvär för att hjälpa en kund!