Numera konstiga kläder och dyrt. Kvalitén är inget vidare heller. Förr hade de många varianter på lösa maximklänningar och tunikor i mjuka tyger, stretch och fina mönster. De har knappt en enda mjuk k... Se mer

Va på Väla indiskan Helsingborg 26/12 -25 På kvällen Blev så fint bemött av en tjej som heter ALMEDINA 🌟🌟🌟🌟🌟 Professionell Service inriktad Socialt trevlig Hjälpsam Super nöjd kun... Se mer

1. Damklädesbutik
  2. Klädbutik

Indiska erbjuder en unik mix av mode och inredning till bra priser online och i butik. ✓ Fri frakt över 199 kr ✓ Leverans 1-3 dagar ✓Fri retur i butik.

2,0

Dålig

TrustScore 2 av 5

Har inte besvarat negativa omdömen

Köpte ett par snygga svarta långbyxor…

Köpte ett par snygga svarta långbyxor med mockakänsla. Blixtlåset var dåligt från dag ett. Hackade. Visste aldrig om det skulle funka att dra upp eller ner. Indiskan erbjuder inte ersättning om jag fixar en ny dragkedja och sömnad hos skräddaren.
URDÅLIGT! Kommer inte att besöka Indiska mer.

9 maj 2026

Själva butiken är fantastisk och har…

Själva butiken är fantastisk och har ett utmärkt utbud. Tyvärr förstördes upplevelsen helt av personalens attityd. Det är verkligen synd att teamet, i en så pass fin miljö, saknar den sofistikering och det hyfs som krävs för att bemöta kunder med respekt. Lite ödmjukhet skulle göra stor skillnad här. Fina kläder, men mycket dålig service.

15 april 2026

Super nöjd

Va på Väla indiskan Helsingborg 26/12 -25
På kvällen
Blev så fint bemött av en tjej som heter
ALMEDINA 🌟🌟🌟🌟🌟

Super nöjd kund
Återkommer
1000 tack 🌹

25 december 2025

Riktigt dålig info till kund

Beställde en klänning, stod att det fanns tre av plagget kvar. Får en beställningsbekräftelse och väntar på att paketet ska skickas vilket det inte gör. Skriver i chatten på deras hemsida efter några dagar där chattroboten svarar att ordern är borttagen. Absolut INGEN info till mig om detta, jag får själv söka fram den informationen. Ber att få prata med en riktig person, inget svar på en vecka. Kontaktar på nytt och får då till svar att det är synd och att jag borde vara irriterad.. 🤨

18 december 2025

Jag beställde en klänning från Indiska…

Jag beställde en klänning från Indiska för 180 kr, totalt 239 kr med frakt. När jag fick hem den blev jag väldigt besviken – kvaliteten var riktigt dålig, så jag valde att returnera den direkt.
Nu har de bekräftat att de fått tillbaka klänningen, men ändå måste jag betala 108 kr för retur och frakt. Det känns orättvist och irriterande att stå för så stor kostnad trots att varan var undermålig.
Jag är väldigt besviken på både produktens kvalitet och hanteringen av returen. Kommer inte beställa härifrån igen och rekommenderar inte Indiska till andra. Nadiia

14 oktober 2025

Omöjligt att få tag på kundtjänst

Omöjligt att få tag på kundtjänst. Rekommenderar ingen att handla på Indiska, det är en helt utebliven kundservice. Behöver du hjälp så räkna med ett autosvar att dem svarar inom 1-3 arbetsdagar men som egentligen betyder (veckor eller kanske inte alls). Mycket dåligt!

1 oktober 2025

Blev medlem och det stod ”15% på ditt…

Blev medlem och det stod ”15% på ditt första köp” i stora bokstäver. Jag slutförde mitt köp och såg inte förrän jag fick beställningsbekräftelsen att de
15 % inte var avdragna. Mailade dem direkt och bad att dem skulle lägga in rabatten. Det kunde de absolut inte göra. Så dåligt.

27 september 2025

Älskar kläderna

Älskar kläderna

10 april 2025

Svar från INDISKA

Tack för att du hör av dig till oss med denna positiva feedback - vad glada vi blir!
Vi önskar dig en trevlig helg!

Får slänga innan tvätt

Byxorna jag fick hem i torsdags är redan noppiga och jag får slänga. Haft dom två gånger. Indiska är inte samma som innan konkursen.

7 april 2025

Hej Alma!

Vi förstår verkligen att det känns frustrerande att byxornas kvalité inte motsvarar dina förväntningar. Om du har en butik i närheten är du varmt välkommen att reklamera byxorna där eller registrera en reklamation i vår Returportal på vår hemsida, returfrakten är givetvis kostnadsfri.

Om du har några frågor eller funderingar tveka inte att höra av dig till vår kundtjänst via chatt eller mejl.

Vi önskar dig en härlig dag!

Älskar alla vackra kläder

Älskar alla vackra kläder! Får alltid ett mycket trevligt bemötande i butik och det är enkelt att beställa online.

16 mars 2025

Hej Catarina!

Vad glada vi blir att du hör av dig till oss och delar med dig av din upplevelse både online och i butik.

Vi önskar dig en härlig eftermiddag!

Indiska Kundservice

Från Kvalitet till Kaos: Vad Händer med Indiska?

Jag var så himla glad innan de gick i konkurs, då jag kunde köpa in en kollektion av Indisk-Jacquard-klänningar eftersom de hade riktigt bra kvalitet till ett rimligt pris. Men efter deras kris har jag märkt att de har höjt priserna och plockat fram gammal mode som inte ens passar in i vissa säsonger. I år hade jag förväntningar på att de skulle sälja färgglada kaftan- och A-linjeformade klänningar, men icke. Färgerna var opassande och matchade inte ens våra hudtoner. Vissa kläder såg faktiskt utslitna ut, vilket får mig att tro att de plockat fram dem från förråd eller secondhandbutiker. Vad har hänt med Indiskas image? Ingen förbättring, bara kaos

11 mars 2025

Svar från INDISKA

Vad glada vi blir att du har varit en trogen kund hos oss under flera år. Håll gärna utkik på indiska.se för att ta del av våra vår-nyheter i härliga färger. Vi hoppas att du ska hitta något snyggt och färgsprakande.

Vi önskar dig en fin helg!

Noll kundhjärta

Missade en rabatt de hade på hemsidan som inte gick att lägga in i efterhand (dagen efter). Helt värdelöst. Indiska har absolut 0 kundhjärta.

5 februari 2025

Hej Unn!

Vi förstår verkligen att det känns frustrerande att ha missat ett erbjudande, och att det inte gick att tillämpa rabatten efter kampanjens slut. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder bästa möjliga upplevelse och det är tråkigt att höra att du inte känner att vi levt upp till dina förväntningar den här gången. Håll gärna utkik på indiska.se för att få ta del av våra kommande kampanjer.

Vi önskar dig en fin dag!

Indiska Kundservice

Går inte att komma in på webbutiken

Vill gärna handla på Indiska' webshop. Har försökt sedan före jul. Har fått två svar från Indiska där de förklarar någon sorts uppdatering av hemsidan. Men det har i allafall pågått i flera veckor nu. Man uppmanade till at 'prova senare'. Går bara inte! Håller de på att gå i KK igen?

Dålig kundservice alltigenom.

13 januari 2025

Försökte beställa en jättefin kappa…

Försökte beställa en jättefin kappa från indiska. På hemsidan fann storleken jag ville ha så beställde den. Fick 2 dagar senare ett mail att ordern avbokats då det inte fanns i lager.

Några dagar senare finns samma kappa med fler storlekar inne som gick att beställa så valde en annan storlek och hoppades då på att den skulle funka att beställa, samtidigt finns den tidigare storleken tillgänglig att beställa också... Har däremot gått 1 vecka nu utan en order bekräftelse.

2 december 2024

Absolut sämsta support

Absolut sämsta support. Fick en "vi saknar dig" kod på 20% som inte fungerade. Fick typ samma respons tre gånger av Josefin på support "men den funkar för mig"... Ja, jo.. efter tre gånger med samma svar så fattar jag det, den funkar för dig... MEN DEN FUNKAR INTE FÖR MIG!! Harregud! Vart är servicen?! Webbsidan är oxå sämst numera å hur i helv**** kan inte ett sånt stort företag ha telefon support. Helt galet!!

6 december 2024

Obefintlig kundservice. Oseriöst företag

Obefintlig kundservice, de går inte att ringa och tar flera veckor på sig att svara på mail ang reklamation. Det har tagit nästan 7 veckor nu utan att de justerat belopp på Klarna trots flera mail och begäran om att lösa problemet från klarna. På min andra order saknades betalda produkter utan någon information och kvitto kommer inte som utlovat. Väldigt oseriöst.

4 december 2024

Stor försämring

Deras kläder är av dålig kvalitet och stilen har blivit extrem. Priserna är på tok för höga. Webbshoppen är jättedålig. Har slutat handla av Indiska helt. Man undrar om det är på väg utför med dem??

19 november 2024

📦 För några veckor sedan beställde jag…

📦 För några veckor sedan beställde jag en produkt från indiska.com, men tyvärr har jag ännu inte mottagit mitt paket. Trots flera mejl till deras kundtjänst har jag inte fått något svar, och jag har inte heller fått tillbaka mina pengar.

💬 Jag strävar efter att dela min upplevelse för att öka medvetenheten om vikten av ansvarstagande inom e-handel.

#E-handel #Kundservice #Transparens

17 oktober 2024