iMove e-bikes Omdömen 235

TrustScore 4.5 av 5

4,7

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Drie jaar in bezit, 2 X FirstLady. Wat een heerlijke fietsen. Wij gebruiken ze vooral als we met de caravan weg zijn om knooppuntroutes te rijden. Vooral de automatische versnelling is ideaal, je h... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wat een geweldige fietsen, ben nu al enige tijd trotse eigenaar van een First Lady en wil deze absoluut niet meer kwijt. Heerlijke fiets en kwalitatief erg hoogwaardig. Kortom kan deze fiets iedereen... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Na bestellen in januari, zijn onze fietsen (heren en dames model) in juli geleverd. In grijs met zwarte afwerking (handvatten/zadel/rekje) en gekozen voor de wat bredere banden. De fietsen war... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vandaag volgens afspraak mijn Imove President in gebruik mogen nemen. De fiets werd keurig afgeleverd in doos, het enige wat gedaan moest worden was de trappers monteren en het stuur recht zetten. De... Se mer

Företagsinformation

1. Cykelaffär
  2. Cykelreparation
  3. Butik med cykeltillbehör

Skrivet av företaget

Oer-Nederlandse design e-bikes met oog voor detail. Bij iMove zijn we al jaren fietsgek. Met de benen op de pedalen en gaan. In de stad, op vakantie of in het buitenland. Het maakt niet uit waar. Geen rekening houden met waar je je auto moet parkeren. Fietsen geeft ons energie en vrijheid! Join us!

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Een goede ontvangst!

We werden vriendelijk ontvangen en na een goede uitleg kon ik een proefrit maken. Daarna nog een toelichting gekregen van de verdere mogelijkheden qua accessoires en de offerte volgt eerdaags per e-mail. De kans op koop is zeer groot!

18 januari 2025

Dag Jose,

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat jullie tevreden zijn met de ontvangst, uitleg en proefrit. We waarderen jullie interesse, de offerte hebben wij zojuist verstuurd. Hopelijk mogen we jullie binnenkort als klant verwelkomen!

Hele fijne fiets!

Hele fijne fiets!
Inmiddels wat maandjes op de Imove Firstlady gefietst maar geen moment spijt gehad van mijn aankoop. Fietst heerlijk licht, en pak nu al vaker de fiets. Kan niet wachten op voorjaar/zomer. De Champagne kleur blijft mooi om te zien. Zeker ook een compliment aan de verkoper, we werden fijn geholpen en geen vraag was teveel. Top! Nogmaals dank!!
Vr gr T.V.

14 januari 2025

Dag T.V.,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de iMove First Lady! Het is geweldig dat je er met plezier op fietst en dat de Champagne-kleur je blijft aanspreken. Ook bedankt voor het compliment over onze verkoper – dat waarderen we enorm!
Heel veel fietsplezier gewenst, en geniet van de mooie momenten op je fiets!

Prachtige fiets

Prachtige fiets en mooie prijs/kwaliteit verhouding. Ook zeer vriendelijk en kundig personeel, echt een aanrader. Wij hebben al 2 fietsen bij hen gekocht en zijn na jaren nog steeds in zeer goede staat.

12 december 2024

Svar från iMove e-bikes

Bedankt voor je mooie reactie! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met onze fietsen en service. Veel plezier met je ritten! 🚴‍♂️✨

Te gekke fiets

Eind oktober 2024 de imove President aangeschaft na een proefrit te hebben gemaakt. Na de teleurstelling met de VanMoof S3 toch wat spannend. Maar wat een fijne fiets is dit, de aandrijving is veel prettiger dan de VanMoof, ook het schakelen gaat veel soepeler (zonder zo'n harde tik/schok).
Was bang dat ik de turboknop zou missen, maar in stand 3 ga je er met turbospeed vandoor.
Geen spijt van deze koop! Echt een te gekke fiets!

Werd heel prettig geholpen, kwam betrouwbaar en professioneel op mij over.

Bert!

4 januari 2025

Wat een mooi bericht, Bert! 🚴‍♂️✨
We zijn ontzettend blij om te horen dat je zo tevreden bent met je iMove President. Het is fijn dat je de overstap hebt gewaagd en dat onze fiets aan je verwachtingen voldoet – soepel schakelen en turbospeed inbegrepen op stand 3! 🚀
Dank je wel voor je vertrouwen en mooie woorden over onze service. Heel veel veilige en plezierige kilometers gewenst! 🚲🌿

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Top service en goede informatie

Erg prettig te woord gestaan door de verkoper en de fiets stond direct klaar om er een proefrit op te maken.

2 januari 2025

Bedankt voor je fantastische 5-sterrenreview, Peter! ⭐⭐⭐⭐⭐
Wat leuk om te horen dat je onze service als prettig hebt ervaren en meteen een proefrit kon maken. We wensen je heel veel fietsplezier met je iMove! 🚲🌿

Schot in de roos

Geweldige fiets. Echt een aanrader. Sales was uiterst behulpzaam.

This President Makes Cycling Great Again!

16 december 2024

Dag A.,

Bedankt voor het nemen van de tijd voor deze mooie review. Wij wensen je nog veel fietsplezier toe.

iMove First!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Proefrit gemaakt bij de vestiging in…

Proefrit gemaakt bij de vestiging in Voorschoten van GreenMobilityCenter. Wat een geweldige fiets, Imove heeft goed nagedacht wat een fiets wel en niet nodig heeft, de ondersteuning is zeer goed, en door de torquesensor heel goed op iedere snelheid te rijden, ongeacht de ondersteuning stand. Rijdt zeer soepel op asfalt maar door de bredere banden ook heel comfortabel op klingertjes en stoeptegel fietspaden. De fiets is goed te hanteren door het zeer lichte gewicht. De fiets waar ik op heb gereden was een First Lady met een Comfort stuur, wat een zeer comfortabele zithouding geeft.
Een stevige Bagagedrager met Mik systeem en fietstassen is ook goed te monteren op de fiets zodat ik al mijn spullen mee kan nemen voor werk.

23 november 2024

Dag Elly,

Dank voor het nemen van de tijd om deze review te schrijven. Wij zijn blij om te horen dat de fiets zo bevalt! Wij kunnen niet wachten om de fiets binnen 5 werkdagen aan je te kunnen leveren zodat je elke dag van de fiets kan genieten.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Het is een top fiets en alles werd goed…

Het is een top fiets en alles werd goed uitgelegd. De eigenaar in de winkel in de Rijp, die pas op 1 december 2024 opent, nam de tijd voor mij. Fiets stond klaar op mijn lengte. Aardige jongenman.

22 november 2024

Dag Lucy,

Dank voor deze positieve review! Wij hopen dat wij de fiets aan je uit mogen leveren zodat je nog veel langer kan genieten van
de First Lady design e-bike.

Super fijne fiets!!

Super fijne fiets!!
Bestellen was simpel, gemonteerd afgeleverd krijgen.
Fiets heerlijk! Accu gaat lang mee

23 september 2024

Dag Ciska,

Dank voor deze mooie review. Nog veel fietsplezier gewenst de aankomende jaren!

Super fiets

Super fiets, prachtig design en nooit klachten. De service bij vragen is heel fijn, snel en ze denken goed mee. Heel blij met deze mooie fiets

5 november 2024

Dag B,

Dank voor je positieve review. Fijn dat het zo bevalt. Wij wensen je nog veel prettige kilometers toe!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Sportieve zit en soepel trappen.

Als je elke dag 50 tot 60 kiliometer fietst is de iMove President een ideale keuze.
Sportieve zit en prettige trapondersteuning. In de laagste trapondersteuning fiets ik met gemak op en neer naar Ede (90 km) voor een servicebeurt. Je kunt hiervoor vlot een afspraak maken voor een onderhoudsbeurt waar je op kunt wachten.
Nu hopen dat vandaag, verkiezingsdag in de VS, een Lady president wordt.

5 november 2024

Dag Gertjan,

Dank voor het nemen van de tijd voor deze mooie review! Wij wensen je nog (heel veel) mooie en goed onderhouden kilometers toe.

iMove President ebike goede keus

Onlangs na flink wat proefritten met andere ebikes de iMove President gekocht. Vanaf het eerste moment verliep het contact erg plezierig. De fiets rijdt voortreffelijk en ziet er geweldig uit. Comfort stuur maakt dat je lekker rechtop zit. Persoonlijk had ik liever een hogere trapfrequentie in de 2e versnelling gehad. Maar dat is ook het enige. Superfiets

4 november 2024

Dag Herman,

Dank voor je review en wat fijn dat je de fiets naar jouw wens hebt kunnen samenstellen! De trapfrequentie is bepaald naar aanleiding van heel veel testen door verschillende partijen, dus wij zijn ervan overtuigd dat dit snel gaat wennen.
Wij wensen je nog veel fietsplezier!

Super fijne fiets

Super fijne fiets, lekker licht en degelijk. Maar vooral ook erg mooi. Al veel km’s gemaakt en ben erg enthousiast over het comfort, de snelheid en de looks.

25 oktober 2024

Dag Hans,

Dank voor je prettige review! Wij wensen je nog veel plezierige kilometers toe in de toekomst.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Ik heb gereden op de first lady (…

Ik heb gereden op de first lady ( klinkt gek ) in Rotterdam en dit is me prima bevallen , de fiets trekt goed op en de 2e versnelling is relaxed , al had deze voor mij nog wel een beetje anders gemogen , dus nog minder beenomwentelingen voor 25 km/hr.
Als je niet op asfalt reed maar op een oneffen weg , dan vondt ik het comfort ver te zoeken.
Het liefst had ik het comfortstuur nog wat hoger gehad en iets meer naar me toe , maar ik had begrepen dat jullie daar ook flexibele stuurpennen voor kunnen leveren.
Knopbediening was duidelijk , maar liever aan het stuur, maar is niet meer actueel vanwege display.
Remt fantastisch, mooie fiets , kreeg onderweg steelse blikken.
Afin , even laten bezinken deze ervaring.
Bedankt voor de proefrit.
Johan S.

15 oktober 2024

Hi Johan,
Bedankt voor je beoordeling!
Het aantal beenomwentelingen is ook aanpasbaar. Hier kunnen wij je via mail of telefonisch over inlichten mocht je dit wensen.
Een stuurpen verhoger bieden wij ook aan in onze webshop.

Wij horen graag van je.

Hartelijke fiets groet,
iMove team

Een aanrader

Naar verscheidene merken gekeken. De doorslag om voor Imove te kiezen was t gewicht en t design. De showroom is ook in Ede, lekker gemakkelijk omdat ikzelf ook uit Ede kom.
We werden uitstekend geholpen. Een proefrit was geen probleem.
De fiets bevalt prima en geen moment spijt.

17 oktober 2024

Hi Jef,
Goed dat je verschillende merken getest hebt.
Wij werken op dit moment aan een landelijke dekking voor onze e-bikes. Al is dat voor jou niet nodig ;)

Veel fiets plezier gewenst!

Hartelijke fiets groet,
iMove Team

Geweldige fietservaring

Van de zomer de I Move President gekocht. Vanaf het eerste moment verliep het contact erg plezierig. Van het maken van de afspraak tot het bezoek in de winkel en de levering. Snel en duidelijk. De fiets rijdt voortreffelijk. Handige en makkelijke bediening met detelefoon. De fiets ziet er daarnaast geweldig uit en trekt altijd belangstellenden! Geen moment spijt van gehad.

5 juli 2024

Dag Jan,

Wat een mooie review, dank hiervoor. Wij wensen je nog veel mooie en plezierige fietsjaren toe!

Geweldige fiets

Geweldige fiets, prijs en kwaliteit is dik in orde!

16 oktober 2024

Dag Jan Paul,

Dank voor je tijd om een review te schrijven. Wij wensen je nog veel prettige kilometers toe!

First Lady

Ik fiets nu zo’n 2 maanden op mijn Imove en hij fietst heerlijk! Iedere ochtend spring ik met plezier op m’n fiets! Ik had een achterlicht wat niet werkte. Het duurde even tot een monteur kwam om het te fixen. Als Imove ook een service center in Amsterdam opent krijgen ze 5 sterren!

15 oktober 2024

Dag Gerda,

Dank je wel voor je review! Wat fijn dat je zoveel plezier beleeft aan je fiets. Hoewel wij elke dag voor je klaar staan in het Service Center, zijn we op dit moment ook bezig met interessante ontwikkelingen rondom fietsenwinkels. Wordt vervolgd!

Wij wensen je nog veel prettige kilometers toe.

Blij met de keuze

Heb er lang op moeten wachten. Maar is zeker het wachten waard geweest fiets heerlijk. Bediening is super simpel. De fiets ook genomen vanwege het gewicht vorige fiets was loodzwaar. Tot nu toe nog geen spijt van gehad.

12 oktober 2024

Dag mevrouw Way,

Dank je wel voor het nemen van de tijd om een review te plaatsen. Wij wensen je nog veel fijne kilometers toe!

super ebike van imove

Erg blij met mijn nieuwe ebike van imove, fietst superlicht, accu gaat lang mee en ideale zithouding voor mijn rug. Daarnaast is het om te zien een erg mooi model en een superlichte fiets. Dit laatste is echt een groot verschil met de andere ebikes die ik heb getest van andere merken.

7 oktober 2024

Dag Chrismar,

Fijn dat je zo tevreden bent met je President e-bike! Wij wensen je nog veel fijne kilometers toe.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.