Niet, niet, niet bestellen! Op 3 januari twee pakken besteld. Nadat deze is besteld een mail ontvangen zonder tracking gegevens. Probeer al sinds 8 januari contact op te nemen. Geen gehoor via t... Se mer
Det här tycker kunderna
Ben absoluut tevreden met de pakken en kun kwaliteit. Super leuke prints! Echter de service is echt absurd slecht. Ik had een pak retour gestuurd, nadat ik uitgebreide omschrijving moest geven waarom... Se mer
Hier een buitenspeel pak besteld op zondag, had gekozen voor 3-5 werkdagen levertijd. (Je kon namelijk kiezen welke verzending je wilt) Achteraf heeft het meer dan een week geduurd. Heb hun een mai... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
iELM beklæder børn i unikke klæder til den rette pris, vi er en familievirksomhed, der designer og fremstiller tøj. Vi tilbyder også et stort udvalg af børnetøj med tilpassede navneprints.
Kontaktuppgifter
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Prima, snelle verzending via ups
Lees hier veel slechte reviews, maar zelf 3x besteld en prima ervaring. De pakjes zijn sowieso goede kwaliteit. Heb niets geretourneerd dus kan daar niks van zeggen. Bij de eerste bestellingen was de levertijd lang. Na onderstaande ervaringen te lezen raakte ik huiverig om nog eens te bestellen en voor de zekerheid UPS als verzendmethode gekozen. Zondag avond besteld, dinsdagochtend in huis.
Mine varer blev først afsendt da jeg skrev at det var ulovligt at trække penge
Jeg lavede en bestilling 03Jan2025. Den 06Jan2025 blev pengene trukket fra min konto, men der kom ikke noget shipment information. Jeg prøvede at ringe til dem 10Jan2025, telefonen blev ikke taget selvom det var indenfor deres åbningstid.
Jeg sendte nedenstående mail 10Jan2025:
“The money was withdrawn from my account on Monday 06Jan2025. As it is illegal for you to withdraw the money before shipping the order, I would like an update about when shipment occurred?
If I do not hear back from you on Wednesday 15Jan2025, I will take measures to get my money back, as shipment is estimated to 3-5 business days (and by Wednesday is would be 8 business days).”
Et par timer senere fik jeg mails med shipping information, men intet svar på min henvendelse til kundeservice.
Jeg har fået min bestilling, men jeg hader at det føles som om de prøver at snyde deres kunder.
Jeg har brugt dem før og kan godt lide deres softshell dragter, så produktet fejler ikke noget.
A fuir !!!
c’est une honte j’ai passé ma commande le 13 décembre en pensant l’avoir largement avant le 25 décembre puisque les délais de livraison indiqué sont de 3 à 5 jours. Or nous sommes le 29 décembre et je n’ai toujours rien reçu et pas de réponses à mes mails au service client.
Je vais saisir la protection juridique car c’est une arnaque ce site !
KOOP NIET OP DEZE WEBSITE
Bestelling op 5 december geplaatst.
Bevestiging van betaling ontvangen en de factuur.
Tot op heden pakket niet ontvangen.
Geen informatie, geen track and trace code.
Ze nemen telefonisch niet op.
Op emails geen reactie.
Société pas sérieuse du tout
Société pas sérieuse du tout. Article commandé le 21 novembre, toujours pas expédié. Je doute de la fiabilité de ce site. Pas professionnel du tout! Mon fils a besoin de cette combinaison et ça traîne. Je pense que ce site est une arnaque.
Jeg har bestilt en termo dragt til min…
Jeg har bestilt en termo dragt til min datter den 14 nov . Jeg har kun modtaget en mail fra dem . Og har ikke hørt andet fra dem . De har trukket pengene . Men de har ikke sendt det pakken endnu . Synes da ikke det kan være rigtig man skal vente så længe på de sender pakken .
Eller jeg ikke har fået en mail fra dem endnu om hvor langt pakken er .
Hvis jeg ikke snart høre noget . Så vil jeg have pengene tilbage
Positivt overrasket!
Jeg var meget i tvivl, da der er overvejende mange dårlige anmeldelser, men jeg tog chancen. Jeg bestilte en dragt til min datter, der var sat 60% ned, og den er SÅ fin! Hendes navn er blevet trykt på, med refleksmateriale, og den er både super flot, og virkelig lækker at have på. Den kom i løbet af de 5 dages standard leveringstid, så jeg er virkelig tilfreds! Jeg kan sagtens anbefale butikken. Man skal selvfølgelig sørge for at måle sit barn, så man er sikker på, at størrelsen passer. Det bliver sendt fra Sverige, så man skal have tålmodighed, hvis forsendelsen bliver forsinket. Men jeg er alt i alt, super tilfreds!
Ingen svar på reklamation
Jeg har fået leveret en softshelldragt i forkert størrelse. Jeg skriver gentagende gange til dem for at få den byttet eller at de sender en ny i korrekt størrelse. Der er ingen svar på mail. Jeg har ligeledes ringet til deres kundeservice utallige gange, telefonen er aldrig blevet besvarer.
Jeg har tidligere handlet hos iELM uden problemer men med denne seneste oplevelse sker det ikke igen.
Oplichters!
Een maand geleden een pak besteld en betaald. Het pak niet ontvangen, terwijl ze beloven binnen 3 tot 5 werkdagen te versturen. Mail gestuurd, maar geen reactie. Heel veel keer gebeld, maar ze zijn niet bereikbaar. Dit is echt oplichting!
Helaas ook weinig sterren
Helaas ook weinig sterren. De pakjes zijn super! Maar de klantenservice is ruk. 0 reactie op mails, telefonisch zijn ze niet te bereiken of nemen niet op. Geen idee of er überhaupt iemand zit? Heb een 116 besteld en kreeg 110 binnen. De retourregeling op de website is qua tekst geen touw aan vast te knopen. Een vertaalde site en zij geven zelf al aan dat contact opnemen geen “zin” heeft. Wel moet je een mail sturen voor retour maar een reactie blijft uit. Waardeloos voor zo’n duur product!
Ik heb 3 pakken besteld en maar 2…
Ik heb 3 pakken besteld en maar 2 ontvangen. Probeer al dagen te bellen en te mailen helaas geen reactie tot op heden. De pakken die binnen zijn gekomen zijn wel mooi van stof. Maar helaas 1 ster door het niet compleet leveren van mijn bestelling. ( en geen reactie vanuit IELM zelf )
Item ontbreekt en geen reactie van klantenservice
Heb een bestelling geplaatst van 2 pakken, maar slechts 1 ontvangen. Geen reactie van klantenservice, zeer slecht!
Product damaged due to seller packaging and won't return or refund
Seller packaged product badly, cramming into a box that didn't fit and couldn't close when taped. Resulted in product damage. Seller will not respond or be accountable. Do not use this seller - I won't going forward.
Klantenservice reageert niet
Klantenservice reageert niet op verzoek voor een retourzending.
Second time I bought overalls from them…
Second time I bought overalls from them (first two years ago and my kids used them for two years as I bought bigger sizes). Delivery to Scotland in 4 days. Very happy with purchase.
Slechte klantenservice
Al een paar keer gemaild en gebeld naar de klantenservice voor een retourlabel maar helaas geen gehoor. Ik zou graag mijn geld terug willen! Heel slecht dat er niet gereageerd wordt.
Houden zich niet aan de wet
Ondanks wettelijke EU regelgeving weigert dit bedrijf de verzendkosten van de heenzending terug te betalen als je een retour stuurt (ik had maar 1 pakje besteld en die was te klein, dat ikzelf voor de retourkosten moet betalen is prima natuurljk). Ik heb ze zelfs de wettekst gestuurd maar daar hebben ze maling aan, ze blijven roepen dat hun eigen voorwaarden gelden ondanks dat dit wettelijk niet mag als deze in strijd zijn met de wet. Daarnaast is een retourformulier krijgen echt een drama. Dat moet aangevraagd bij de klantenservice en duurt laaaaaang. Niet meer van deze tijd dat dat zo omslachtig moet.
We never received our order
We never received our order. No communication whatsoever
Pakket besteld nooit ontvangen
Pakket besteld op 23 okt maar nog steeds niet ontvangen. Hoop dat het snel wordt opgelost
Fijne pakken maar niet echt waterdicht
Fijne pakken maar niet echt waterdicht. Kleding van mijn zoontje is altijd nat. Dat vind ik wel echt een tegenvaller, zeker voor de prijs
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.